DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Μεταφυσικες ανησυχιες δεν ξερω αν εχουν ... αλλα οπως και εσεις ετσι και αυτοι τρεχη αιμα στις φλεβες τους... καβλωνουν τρελα....
όλοι του λαος είναι τα απόλυτα μαλακισμένα... (οι βουλευτές όχι οι ψηφοφόροι, αυτοί είναι χειρότεροι)
οκ, συγνώμη και διόρθωσα, αν και έχω διαβάσει πολύ χειρότερα...Άκου φίλε. Μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε πολιτική άποψη, μπορεί να διαφωνούμε, έχουμε κάθε δικαίωμα να εκφράσουμε τη διαφωνία ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Οι βρισιές νόμιζα ότι σε ένα θρεντ ενηλίκων, είναι αυτονόητο ότι δε θα υπάρχουν... Τώρα τι να κάνουμε το νηπιαγωγό εδώ πέρα? Για πες πως το κόβεις το πράγμα, ειλικρινά...
Άκου φίλε. Μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε πολιτική άποψη, μπορεί να διαφωνούμε, έχουμε κάθε δικαίωμα να εκφράσουμε τη διαφωνία ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Οι βρισιές νόμιζα ότι σε ένα θρεντ ενηλίκων, είναι αυτονόητο ότι δε θα υπάρχουν... Τώρα τι να κάνουμε το νηπιαγωγό εδώ πέρα? Για πες πως το κόβεις το πράγμα, ειλικρινά...
οκ, συγνώμη και διόρθωσα, αν και έχω διαβάσει πολύ χειρότερα...
Εγω μόνο χλευη διαβάζω τώρα τελευταία πάντως
Kαλα πλακα με κανεις? που με ειδες εμενα να βριζομαι καθε βραδυ και μαλιστα χωρις ουσια?Καλα δεν εχετε βαρεθει βδομαδες τωρα?
5-6 προοδευτικοι(νατσο,περσονα κτλ)να βριζοσαστε με 5-6 συντηρητικους([size=14pt]βρασιδα[/size],σκορπιος κτλ) καθε βραδι χωρις καμμια ουσια?
Σου άρεσε κι ο μπαρμπα σόρος μωρή παλιό Σαύρα ΕΕΕ !!!
Ναι ρε, έχεις δίκηο. Είμαι σαύρα.
Και μάλλον σάβρα. Σάβρα του Διαδιχτύου.
Αλλάζω πάραυτα και το avatar μου.
Και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πολύ για αυτή την παρατήρηση σου και την ευκαιρία που μου δίνεις να πλησιάσω την αυτογνωσία.
Ναι ρε, έχεις δίκηο. Είμαι σαύρα.
Και μάλλον σάβρα. Σάβρα του Διαδιχτύου.
Αλλάζω πάραυτα και το avatar μου.
Και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πολύ για αυτή την παρατήρηση σου και την ευκαιρία που μου δίνεις να πλησιάσω την αυτογνωσία.
...χαχαχα, χαίρομαι τον θρίαμβό μου (χώρια που θα σε μαρτυρήσω άμεσα στον Δάσκαλο Ιωσήφ, που σε παρακαλούσε να βγάλεις
εκείνη τη γκόμενα με το χέρι καρφωμένο στον πάτο της και δεν τον άκουγες), ενώ εγώ σε κατάφερα ΑΜΑΡΤΩΛΕ
που έχεις υποκύψει στην 'Σκοτεινή Πλευρά' της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης Σιτεμένο Νεοταξιτόπουλο
(δεν πιστεύω να είσαι κουρασμένο παλικάρι κι εσύ σαν τον ακαταλληλότερο?)...χεχεχε
Χα, χα, σε πρόλαβα. Το είπα στον δάσκαλο, ονόματα όμως δεν έδωσα (έχουμε αρχές εμείς).
Τί να κάνουμε βρε παλικαράκι μου, όταν ο Σημίτης έστειλε τα ΜΑΤ να δείρουν τους Συνταξιούχους,
Και για να μην πει κανείς ότι το κάλεσμα εθνικοφρόνων είναι παλιό,
πάρτε και το πιο πρόσφατο!