Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Μεταφυσικες ανησυχιες δεν ξερω αν εχουν ...  αλλα οπως και εσεις ετσι και αυτοι τρεχη αιμα στις φλεβες τους... καβλωνουν τρελα....

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
όλοι του λαος είναι τα απόλυτα μαλακισμένα... (οι βουλευτές όχι οι ψηφοφόροι, αυτοί είναι χειρότεροι)

Άκου φίλε. Μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε πολιτική άποψη, μπορεί να διαφωνούμε, έχουμε κάθε δικαίωμα να εκφράσουμε τη διαφωνία ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Οι βρισιές νόμιζα ότι σε ένα θρεντ ενηλίκων, είναι αυτονόητο ότι δε θα υπάρχουν... Τώρα τι να κάνουμε το νηπιαγωγό εδώ πέρα? Για πες πως το κόβεις το πράγμα, ειλικρινά...

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.366
Πόντοι
506
Άκου φίλε. Μπορούμε να έχουμε οποιαδήποτε πολιτική άποψη, μπορεί να διαφωνούμε, έχουμε κάθε δικαίωμα να εκφράσουμε τη διαφωνία ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ. Οι βρισιές νόμιζα ότι σε ένα θρεντ ενηλίκων, είναι αυτονόητο ότι δε θα υπάρχουν... Τώρα τι να κάνουμε το νηπιαγωγό εδώ πέρα? Για πες πως το κόβεις το πράγμα, ειλικρινά...
οκ, συγνώμη και διόρθωσα, αν και έχω διαβάσει πολύ χειρότερα...

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166

ναι οκ φίλε αλλα είπαμε το μαλάκας εδω μέσα είναι ψωμοτύρι για μερικους-μερικούς

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
οκ, συγνώμη και διόρθωσα, αν και έχω διαβάσει πολύ χειρότερα...

να είσαι σίγουρος ότι αυτά κάνουν ρεζίλι αυτούς που τα γράφουν. Δεν είναι ρε παιδιά καμιά μαγκιά αυτό. Δε πετυχαίνει έτσι κανείς τίποτα. Θα βρίσει ο ένας, μετά ο άλλος και τι βγαίνει έτσι? Άμα βρίσεις έτσι, σκέψου, ( όχι εσύ οποισδήποτε) τι λέει ο κόσμος που τα διαβάζει? Για ποιον σχηαμτίζει κακή άποψη και εικόνα? Για αυτόν που βρίζεται ή για αυτόν που βρίζει?
Χώστε τα ( ειδικά που εδώ είναι για πολιτικά) αλλά με ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ! ;)

tomito

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2006
Κριτικές
3
Like
164
Πόντοι
166
Εγω μόνο χλευη διαβάζω τώρα τελευταία πάντως

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εγω μόνο χλευη διαβάζω τώρα τελευταία πάντως

ε εντάξει. Ο έλεγχος είναι αυτό που λέμε "νομιμότητας" όχι "σκοπιμότητας". Και εγώ ( ως αναγνώστης όχι ως mod) θα προτιμούσα να υπήρχε πολιτικό επιχείρημα και όχι ανούσια πράγματα εδώ.
Αλλά πριν είχαμε απροκάπυπτα βρισιά σε ολόκληρη κοινωνική ομάδα ( ψηφοφόροι κάποιου κόμματος). Αυτό ξεφεύγει. Είπαμε, είμαστε δημόσιο φόρουμ, διαβάζουν οι πάντες... Να έχουμε και προβλήματα εκεί που δε χρειάζονται?

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
...και ένα κάρο μπινελίκια σε επώνυμους.

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Καλα δεν εχετε βαρεθει βδομαδες τωρα?
5-6 προοδευτικοι(νατσο,περσονα κτλ)να βριζοσαστε με 5-6 συντηρητικους([size=14pt]βρασιδα[/size],σκορπιος κτλ) καθε βραδι χωρις καμμια ουσια?
Kαλα πλακα με κανεις? που με ειδες εμενα να βριζομαι καθε βραδυ και μαλιστα χωρις ουσια? :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Οι Υδροχοοι μιλανε μονο οταν πρεπει και εκει που πρεπει.. Ξερω απο την παρτη μου... Οσο για χαβαλε ψωφανε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
με το συμπά-θειο πάλι..........για να μας καταλαβαίνει και ο τομή-τος  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

έχω διαβάσει μαλακίες και μαλακίες εδώ μέσα, αλλά ότι ξεκατινιάζομαι με τον Βρασίδα ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΩ ΠΟΤΕΣ...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να πούμε ότι μετά την απαλλοτρίωση του Ταράτσα με τον Βρασίδα είμεθα σε 2ο μήνα του μέλιτος......

ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟ ΜΟΥ........

γου τσου γου τσου..... :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
    Σου άρεσε κι ο μπαρμπα σόρος μωρή παλιό Σαύρα ΕΕΕ !!!

Ναι ρε, έχεις δίκηο. Είμαι σαύρα.
Και μάλλον σάβρα. Σάβρα του Διαδιχτύου.

Αλλάζω πάραυτα και το avatar μου.

Και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πολύ για αυτή την παρατήρηση σου και την ευκαιρία που μου δίνεις να πλησιάσω την αυτογνωσία.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Και θα ήθελα να σε ευχαριστήσω πολύ για αυτή την παρατήρηση σου και την ευκαιρία που μου δίνεις να πλησιάσω την αυτογνωσία.

θα ήθελα ένα ντοκυμαντέρι του ποιός επικρατεί σε σύγκρουση Σάβρας-σκορπιού περικαλώ.
Νάτιοναλ Τζεογκράφικ κατά προτίμησης.

zlatan

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
6
το κομα των κυνηγων αν θα κατεβει, να επιτραπει το κυνηγι και μεσα στην πολη, να βγουμε για αγριογουρουνα...

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αυτό της μορταδέλλας τι έγινε?

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

...χαχαχα, χαίρομαι τον θρίαμβό μου (χώρια που θα σε μαρτυρήσω άμεσα στον Δάσκαλο Ιωσήφ, που σε παρακαλούσε να βγάλεις
  εκείνη τη γκόμενα με το χέρι καρφωμένο στον πάτο της και δεν τον άκουγες), ενώ εγώ σε κατάφερα ΑΜΑΡΤΩΛΕ
  που έχεις υποκύψει στην 'Σκοτεινή Πλευρά' της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης Σιτεμένο Νεοταξιτόπουλο
  (δεν πιστεύω να είσαι κουρασμένο παλικάρι κι εσύ σαν τον ακαταλληλότερο?)...χεχεχε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
...χαχαχα, χαίρομαι τον θρίαμβό μου (χώρια που θα σε μαρτυρήσω άμεσα στον Δάσκαλο Ιωσήφ, που σε παρακαλούσε να βγάλεις
   εκείνη τη γκόμενα με το χέρι καρφωμένο στον πάτο της και δεν τον άκουγες), ενώ εγώ σε κατάφερα ΑΜΑΡΤΩΛΕ
   που έχεις υποκύψει στην 'Σκοτεινή Πλευρά' της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης Σιτεμένο Νεοταξιτόπουλο
   (δεν πιστεύω να είσαι κουρασμένο παλικάρι κι εσύ σαν τον ακαταλληλότερο?)...χεχεχε

Χα, χα, σε πρόλαβα. Το είπα στον δάσκαλο, ονόματα όμως δεν έδωσα (έχουμε αρχές εμείς).

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240
Χα, χα, σε πρόλαβα. Το είπα στον δάσκαλο, ονόματα όμως δεν έδωσα (έχουμε αρχές εμείς).

...μμμ, όσο για τις αρχές....και ο ακαταλληλότερος έχει αρχές αλλά κάποιες κακές γλώσσες
  λένε οτι τους τσάκωσε με τη σαλώμη μια ψυχή κατά λεωφόρο καβάλας μεριά ...χαχαχα

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τί να κάνουμε βρε παλικαράκι μου, όταν ο Σημίτης έστειλε τα ΜΑΤ να δείρουν τους Συνταξιούχους,

Δια την αποκατάστασην της αληθείας αυτό έγινε το 1995 και ο Σημίτης ανέλαβε το 1996. Όχι ότι έχει και πολύ μεγάλη σημασία δηλαδή. Δεν θα αποδομηθεί η εικόνα του Κώστα Σημίτη εάν του το χρεώσουμε. Ούτε και συγχωρούνται τα "αμαρτήματά" του. Όπως και δεν αποδομείται η εικόνα του Ανδρέα Παπανδρέου τώρα που του το χρεώσαμε. Να θυμίσω ήταν η πρώτη ημέρα του Στεφανόπουλου σαν ΠτΔ. Εάν δεν απατώμαι Υπουργός Δημοσίας Τάξεως ήταν ο Παπαθεμελής; Κάποιος που να θυμάται;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Και για να μην πει κανείς ότι το κάλεσμα εθνικοφρόνων είναι παλιό,
πάρτε και το πιο πρόσφατο!

Γενικώς είναι αμετροεπής (και αθυρόστομος θα έλεγα). Λέει ό,τι του κατεβαίνει και αυτό είναι κακό. Αλήστου μνήμης η ατάκα που είχε πει στον αέρα στο ντημπέιτ για τις εκλογές του 2007. Μπροστά σε Καραμανλή και Παπανδρέου είπε: "Για να γίνει κανείς πρωθυπουργός δεν χρειάζεται και τίποτε. Απλά πρέπει να είναι γιός ή ανεψιός πρωθυπουργού". Λέω: "Τώρα θα τον σουτάρουν. Τώρα θα πέσουν διαφημίσεις"  :2funny:
Το έχει ρε παιδιά κανένας αυτό το βιντεάκι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom