Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να εκφράσω τη διαφωνία μου για το ότι είναι σαβούρα ο Παπαδόπουλος και ο Χριστοδουλάκης...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οποιος μου πει με ποιο νικ μπαινει ο μπουμπουκος τον κερναω ενα φουλ προγραμμα...γιατι μπαινει σιγουρα....

Επισκέπτης
δε με χαλάει για τα παντελόνια! Απ την Ται πήρα με 20 ευρώ 3 παντελόνια και 5 μπλουζάκια, όλα πόλο,λακόστ κτλ.Μαϊμούδες αλλά καλής ποιότητας!
Ε δε νομίζω ότι θα βγουν απ την ψήφο μου! Εγώ το κορμί μου στις υπηρεσίες του κόμματος θα θέσω, για να το μεταθέσω μετά στις υπηρεσίες της άπω ανατολής!

Και για να μη συνεχίσω και σας ζαλίζω! Το ΠΑΣΟΚ θα βγει σίγουρα?Υπάρχει κανένας Πασοκκος εδώ μέσα να με συστήσει σε κάνα γραφείο? Μην πάω άσχετος μεταξύ αγνώστων! Να έχω και κάναν συνοδηπόρο απ το σάιτ!!!!
κοιτα..
εχω εγω μια καλη ακρη στο πασοκ να σε συστησω,αλλα θα πρεπει να κολλησεις 100.000 αφισσες με την παρακατω φωτο..
12.jpg

δεχεσαι???

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Και σε άλλες παρόμοιες ιντερνετικές ψηφοφορίες είναι ψηλά το Λάος!
Είναι διαδικτυομένοι οι μπουμπούκοι! :sunglasses:
εγω θα την ψηφιζα την μπουμπουκα.με κανει να νιωθω ασφαλης για πολλα πραγματα. :pipa1: :pipa1: :2on1: :2on1: :pipa2: :pipa2: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :fuck1: :tits: :tits: :cum: :cum: :tits2: :tits2: :tits2: :kissass: :kissass: :kissass2: :kissass2: :pipa3: :pipa3: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Καλό κορίτσι...το ψηφίζω κι εγώ! :boobies:

Αυτή στο ΠΑΣΟΚ βάζει? ΈΡΧΟΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!
Και μόλις βγει και με στείλουνε Ται, θα την πάρω μαζί μου!

Για λίγες μέρες όμως,γιατί μετά θα μολύνει τον ιερό χώρο της Πατάγιας με την κυταριττιδο-ελλεϊνιδίσασή της!!!

αρκανς, φίλε, τι λες εσύ? ποιος θα βγεί? (δες τα ποστ μου και τις απορίες μου και πες μου γιατί εδώ ο καθένας τα δικά του λέει!)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι ντροπή... οι γκόμενες με τι κριτήρια ψηφίζουν νομίζεις?

Θυμάμαι σε παλιές εκλογές που άκουγα στο μετρό 2 milfs να λένε τι παιδαράς είναι ο Παναγιωτόπουλος και τέτοια... :idiot:
εμας στο σπιτι μας η γυναικα ψηφιζει οτι πει ο αντρας...ειμαστε απο παλια δημοκρατες...

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66

Θυμάμαι σε παλιές εκλογές που άκουγα στο μετρό 2 milfs να λένε τι παιδαράς είναι ο Παναγιωτόπουλος και τέτοια... :idiot:

Ρε παπαρα... παιζει κανενα καλο milf τωρα να γαμησουμε γιατι εχω καυλιτσες....

Δεν μπορω να ασχολουμε αλλο με το SEX Αλαβανου - τσιπρα....ψιτ

Παντως ο Καρατζαφερης δεν ειπε κακο λογο για τον Αλαβανο Και εμεις μαζι σας ειμαστε ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ...

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
... ξέρει κανείς σε ποια εκλογική περιφέρεια θα κατέβει ο Μπάμπης Αγγουράκης ???

Συνημμένα

• agourakis(2).jpg
    agourakis(2).jpg
    44,7 KB · Εμφανίσεις: 19

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
κοιτα..
εχω εγω μια καλη ακρη στο πασοκ να σε συστησω,αλλα θα πρεπει να κολλησεις 100.000 αφισσες με την παρακατω φωτο..
12.jpg

δεχεσαι???
Αν με βοηθάει κι αυτή! δέχομαι! θα της δείχνω μάλιστα όταν σχολάμε, πώς να το κάνει καλύτερα!!!!!!!

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Ρε παπαρα... παιζει κανενα καλο milf τωρα να γαμησουμε γιατι εχω καυλιτσες....

Δεν μπορω να ασχολουμε αλλο με το SEX Αλαβανου - τσιπρα....ψιτ

Παντως ο Καρατζαφερης δεν ειπε κακο λογο για τον Αλαβανο Και εμεις μαζι σας ειμαστε ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ...

Πρωμηθέως 25 παίζη σήμερα η Νίκη .. μιλφακι δυνατο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Θα τον ψηφίσω σίγουρα έλεγε η μία στην άλλη και παπάρια... :jerking:
δεστε και παπακωνσταντινου στο μεγκα...αλλος ενας παιδαρος του πασοκ....με απηχηση στο θηλυ φυλο
τι να κλασει ο κουμουτσακος; :headbang: :headbang:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Αυτή στο ΠΑΣΟΚ βάζει? ΈΡΧΟΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!
Και μόλις βγει και με στείλουνε Ται, θα την πάρω μαζί μου!

Για λίγες μέρες όμως,γιατί μετά θα μολύνει τον ιερό χώρο της Πατάγιας με την κυταριττιδο-ελλεϊνιδίσασή της!!!

αρκανς, φίλε, τι λες εσύ? ποιος θα βγεί? (δες τα ποστ μου και τις απορίες μου και πες μου γιατί εδώ ο καθένας τα δικά του λέει!)
εγω φιλε θελω να πεσει καμια χουντα να καθαριση και η σαβουρα απο την ελλαδα.και εχω και ακρη αν βγει η χουντα να σε στειλω στρατιωτικο ακολουθω στην ται.θα γαμας ολη μερα και θα φορας και την στολη του σεριφη εκει περα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom