apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω γουσταρω ευα καιλη
κοιτα..δε με χαλάει για τα παντελόνια! Απ την Ται πήρα με 20 ευρώ 3 παντελόνια και 5 μπλουζάκια, όλα πόλο,λακόστ κτλ.Μαϊμούδες αλλά καλής ποιότητας!
Ε δε νομίζω ότι θα βγουν απ την ψήφο μου! Εγώ το κορμί μου στις υπηρεσίες του κόμματος θα θέσω, για να το μεταθέσω μετά στις υπηρεσίες της άπω ανατολής!
Και για να μη συνεχίσω και σας ζαλίζω! Το ΠΑΣΟΚ θα βγει σίγουρα?Υπάρχει κανένας Πασοκκος εδώ μέσα να με συστήσει σε κάνα γραφείο? Μην πάω άσχετος μεταξύ αγνώστων! Να έχω και κάναν συνοδηπόρο απ το σάιτ!!!!
εγω θα την ψηφιζα την μπουμπουκα.με κανει να νιωθω ασφαλης για πολλα πραγματα.Και σε άλλες παρόμοιες ιντερνετικές ψηφοφορίες είναι ψηλά το Λάος!
Είναι διαδικτυομένοι οι μπουμπούκοι!
ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ 55%, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΝΕΝΟΣπω πω ντροπη.....
Καλό κορίτσι...το ψηφίζω κι εγώ!
εμας στο σπιτι μας η γυναικα ψηφιζει οτι πει ο αντρας...ειμαστε απο παλια δημοκρατες...Τι ντροπή... οι γκόμενες με τι κριτήρια ψηφίζουν νομίζεις?
Θυμάμαι σε παλιές εκλογές που άκουγα στο μετρό 2 milfs να λένε τι παιδαράς είναι ο Παναγιωτόπουλος και τέτοια...
ετσι τυπε.ειναι μεγαλη καβλα η ευα.εγω γουσταρω ευα καιλη
Τύπε!εγω γουσταρω ευα καιλη
Τι ντροπή... οι γκόμενες με τι κριτήρια ψηφίζουν νομίζεις?
Θυμάμαι σε παλιές εκλογές που άκουγα στο μετρό 2 milfs να λένε τι παιδαράς είναι ο Παναγιωτόπουλος και τέτοια...
Αν με βοηθάει κι αυτή! δέχομαι! θα της δείχνω μάλιστα όταν σχολάμε, πώς να το κάνει καλύτερα!!!!!!!κοιτα..
εχω εγω μια καλη ακρη στο πασοκ να σε συστησω,αλλα θα πρεπει να κολλησεις 100.000 αφισσες με την παρακατω φωτο..
δεχεσαι???
... ξέρει κανείς σε ποια εκλογική περιφέρεια θα κατέβει ο Μπάμπης Αγγουράκης ???
Ρε παπαρα... παιζει κανενα καλο milf τωρα να γαμησουμε γιατι εχω καυλιτσες....
Δεν μπορω να ασχολουμε αλλο με το SEX Αλαβανου - τσιπρα....ψιτ
Παντως ο Καρατζαφερης δεν ειπε κακο λογο για τον Αλαβανο Και εμεις μαζι σας ειμαστε ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΛΑΤΕ...
δεστε και παπακωνσταντινου στο μεγκα...αλλος ενας παιδαρος του πασοκ....με απηχηση στο θηλυ φυλοΤι ντροπή... οι γκόμενες με τι κριτήρια ψηφίζουν νομίζεις?
Θα τον ψηφίσω σίγουρα έλεγε η μία στην άλλη και παπάρια...
α ρε αμτζικ ετσι δωσε πληροφοριες στον λαο....ευγεΠρωμηθέως 25 παίζη σήμερα η Νίκη .. μιλφακι δυνατο.
εγω φιλε θελω να πεσει καμια χουντα να καθαριση και η σαβουρα απο την ελλαδα.και εχω και ακρη αν βγει η χουντα να σε στειλω στρατιωτικο ακολουθω στην ται.θα γαμας ολη μερα και θα φορας και την στολη του σεριφη εκει περα.Αυτή στο ΠΑΣΟΚ βάζει? ΈΡΧΟΜΑΙΑΙΑΙΑΙΑΙ!
Και μόλις βγει και με στείλουνε Ται, θα την πάρω μαζί μου!
Για λίγες μέρες όμως,γιατί μετά θα μολύνει τον ιερό χώρο της Πατάγιας με την κυταριττιδο-ελλεϊνιδίσασή της!!!
αρκανς, φίλε, τι λες εσύ? ποιος θα βγεί? (δες τα ποστ μου και τις απορίες μου και πες μου γιατί εδώ ο καθένας τα δικά του λέει!)
Πρωμηθέως 25 παίζη σήμερα η Νίκη .. μιλφακι δυνατο.
τυπε ο κινεζοκυπριος αποσυρθηκεΤύπε!
Ο Κινεζοκύπριος δεν θα κατέβει?