Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 304
- Πόντοι
- 386
μα είναι δυνατόν να είσαι τόσο παιδί?
τα πάντα μπλοκάρονται από τους ιδιους τους πολιτικούς οι οποιοι επικαλούνται τους ψηφοφόρους
Δε λέω ότι δε θα κλέψουν. Αλλά θα θέλουν να πάει και μπροστά το ρημάδι "μαγαζί τους " είναι στο κάτω κάτω.
Φίλε έχω ριζικά διαφορετική άποψη και από εσένα αλλά και τους περισσότερους . Για σας φταίνε αποκλειστικά οι " πολιτικοί". Για μένα οι ψηφοφόροι- όχι αποκλειστικά μα ΚΥΡΙΑ! Η ευθύνη των πολιτικών είναι δευτερέυουσα και σε μέγεθος και σε σημασία. Οι πολιτικοί τα τερτίπια του κάθε παπάρα κάνουν. Είναι αλληλένδετοι. Επιέλους ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του. Δε φταίνει για όλα οι άλλοι. Εμείς οι ίδιοι φταίμε. Εμείς κλαιγόμαστε σα πουτάνες για διορισμούς και μεροληπτική αντιμετώπιση και να αλώσουμε τα πάντα. Και οι ψηφοφόροι της Ν.Δ. χέστηκαν για ελεύθερη οικονομία και ανταγωνιστικότητα και πούτσες μπλε. Σου λέει γιατί ο τάδε είναι στην καρέκλα? Να μπω εγώ. Αντί να σκεφτεί να ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΊ Η ΚΑΡΕΚΛΑ και να κάνουμε λίφτινγκ στο μαγαζί.
Διαφορά απόψεων, νοοτροπίας τρόπου σκέψης κλπ. Αυτή πάντως είναι η δικιά μου άποψη...