Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Κοντά στο «ναι» για ΛΑΟΣ ο Ψινάκης
Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009, 15:46

Ιάσωνας Κυριακού

Επέστρεψε από την Μύκονο ο Ηλίας Ψινάκης, και από νωρίς το πρωί συσκέπτεται με συνεργάτες και φίλους για την μεγάλη απόφαση της καριέρας του, την πιθανή υποψηφιότητά του στις προσεχείς εκλογές.

Ας μην λησμονούμε ότι από σήμερα ξεκινά και επίσημα η προεκλογική περίοδος και οι λίστες των κομμάτων ετοιμάζονται πυρετωδώς.

Όπως μας αποκάλυψε αποκλειστικά ο Ηλίας Ψινάκης σήμερα το πρωί, είναι πολύ κοντά στο να απαντήσει θετικά στην πρόταση που του έκανε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, κ. Γιώργος Καρατζαφέρης, αλλά ακόμα δεν έχει συζητήσει το πολύ σοβαρό για εκείνον θέμα με την οικογένειά του, που βρίσκεται στις Φιλιππίνες.

Καθοριστικό ρόλο στην επιλογή της απόφασής του, όπως μας δήλωσε χαρακτηριστικά ο γνωστός μάνατζερ, είναι η άποψη των δικών του ανθρώπων, που πιθανόν να τους επισκεφθεί με ένα ταξίδι αστραπή πριν πάρει την οριστική του απόφαση για την κάθοδό του ή όχι στις προσεχείς εκλογές.

παρτε και την μπουμπουκα και καντε την x-factor την βουλη μετα.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Επισκέπτης
Ο Αλέκος Παπαδόπουλος είναι ένα ακόμη στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης. Εικοσιτέσσερις ώρες νωρίτερα, την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές γνωστοποίησε με γραπτή του δήλωση και ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Χριστοδουλάκης.

αρχιζει και κοβει λασπη η σαβουρα σιγα σιγα.

μονο αυτος ο ακης δεν λεει να φυγει με τιποτα,εχει ριζωσει.
στραβα τα διαβαζεις τα πραγματα..
μηπως δεν υπαρχει ψυχη που να θελει να αναλαβει το υπουργειο οικονομιας σε περιπτωση που παρει αυτοδυναμια το παιντι???

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
καλα εχεις δικιο
3)ισως αναλογως ποσες αφισες κολλησεις,ποιος εισαι,τι κονε εχεις κλπ
μπορει να ξερεις καλα την χωρα δεν λεω και να εισαι χρησιμος στην αναπτυξη των διμερων πορνοσχεσεων... :2funny: :2funny: :2funny:
Άμα είναι να με στείλουνε κολλάω τόνους αφίσες (δεν έχω κολλήσει ποτέ αλλά θα μου δείξουν πιστεύω...)
κονέ και τέτοια δεν έχω! αφού σου είπα, πάω εκεί και λέω γεια σας! ήρθα να γραφτώ! Και με χώνουν στη δουλειά! Ε! όταν γίνουν κυβέρνηση δεν θα με χώσουν κι εκεί που θέλω?

τώρα για πορνοσχέσεις και τέτοια δε θα αναφέρω! Θα το περάσω σαν κάτι το σοβαρό! "Θα αναπτύξω τις εμπορικές δραστηριότητες των δύο χωρών, οι οποίες έχουν πολλά κοινά ιστορικά στοιχεία με μεγάλη ανάπτυξη κτλ παπαριές".
Γίνεται ή δεν γίνεται? Μην αρχίσω και κολλάω τζάμπα και όταν βγουν,δε θα κάνουν τίποτα λόγω κονέ?

Επισκέπτης
Άμα είναι να με στείλουνε κολλάω τόνους αφίσες (δεν έχω κολλήσει ποτέ αλλά θα μου δείξουν πιστεύω...)
κονέ και τέτοια δεν έχω! αφού σου είπα, πάω εκεί και λέω γεια σας! ήρθα να γραφτώ! Και με χώνουν στη δουλειά! Ε! όταν γίνουν κυβέρνηση δεν θα με χώσουν κι εκεί που θέλω?

τώρα για πορνοσχέσεις και τέτοια δε θα αναφέρω! Θα το περάσω σαν κάτι το σοβαρό! "Θα αναπτύξω τις εμπορικές δραστηριότητες των δύο χωρών, οι οποίες έχουν πολλά κοινά ιστορικά στοιχεία με μεγάλη ανάπτυξη κτλ παπαριές".
Γίνεται ή δεν γίνεται? Μην αρχίσω και κολλάω τζάμπα και όταν βγουν,δε θα κάνουν τίποτα λόγω κονέ?
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χαλασεις πολλα παντελονια,γιατι αυτη η γαμημενη κολλα δεν βγαινει με τιποτε..

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ναι ρε το πασοκ ολους τους βολευει τι αγχωνασαι;θα υπαρχει μεροκαματο μετα και καλο...ψηφισε εσυ...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Αυτό που μένει είναι να δούμε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΓΙΩΡΓΑΚΗ και το Μάρτη υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα Ανώτατο Άρχοντα  τον ΚΩΣΤΑΚΗ. :rockon:
ΟΛΑΡΙΑ..... ΟΛΑΡΑ............

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αυτό που μένει είναι να δούμε αυτοδύναμη κυβέρνηση ΓΙΩΡΓΑΚΗ και το Μάρτη υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ και μετέπειτα Ανώτατο Άρχοντα  τον ΚΩΣΤΑΚΗ. :rockon:
Παίζει κι ο Δρακουμέλ...

Συνημμένα

• mg.gif
    mg.gif
    63 KB · Εμφανίσεις: 34

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Χέσε ρε amjik το Μάρτιο,

για πες μου τώρα - θα βάλει καμιά μουνάρα στυλ Χρυσάνθη Ντάφλα στο ψηφοδέλτιο ο χοντρός? :knockinb: :pipa2:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
στραβα τα διαβαζεις τα πραγματα..
μηπως δεν υπαρχει ψυχη που να θελει να αναλαβει το υπουργειο οικονομιας σε περιπτωση που παρει αυτοδυναμια το παιντι???
ας μου το δωσουν να το αναλαβω τοτε εγω ρε φιλε μου αν δεν θελει κανενας απο αυτους.

analprison

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
15
Like
3
Πόντοι
616
τα μελη του μπουρδελα  βγαζουν 3ο κομμα το ΛΑΟΣ ????κατι δεν παει καλα..

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
το μονο σιγουρο ειναι οτι θα χαλασεις πολλα παντελονια,γιατι αυτη η γαμημενη κολλα δεν βγαινει με τιποτε..
δε με χαλάει για τα παντελόνια! Απ την Ται πήρα με 20 ευρώ 3 παντελόνια και 5 μπλουζάκια, όλα πόλο,λακόστ κτλ.Μαϊμούδες αλλά καλής ποιότητας!

ναι ρε το πασοκ ολους τους βολευει τι αγχωνασαι;θα υπαρχει μεροκαματο μετα και καλο...ψηφισε εσυ...
Ε δε νομίζω ότι θα βγουν απ την ψήφο μου! Εγώ το κορμί μου στις υπηρεσίες του κόμματος θα θέσω, για να το μεταθέσω μετά στις υπηρεσίες της άπω ανατολής!

Και για να μη συνεχίσω και σας ζαλίζω! Το ΠΑΣΟΚ θα βγει σίγουρα?Υπάρχει κανένας Πασοκκος εδώ μέσα να με συστήσει σε κάνα γραφείο? Μην πάω άσχετος μεταξύ αγνώστων! Να έχω και κάναν συνοδηπόρο απ το σάιτ!!!!

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Χέσε ρε amjik το Μάρτιο,

για πες μου τώρα - θα βάλει καμιά μουνάρα στυλ Χρυσάνθη Ντάφλα στο ψηφοδέλτιο ο χοντρός? :knockinb: :pipa2:
και σασα μπαστα και τζουλια αλεξανδρατου στο επικρατειας.ετσι και αλλιως της πουτανας γινετε στη νεα δημοκρατια.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

Συνημμένα

• chrysanthintafla7.jpg
    chrysanthintafla7.jpg
    142,9 KB · Εμφανίσεις: 20

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πω πω ντροπη.....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
τα μελη του μπουρδελα  βγαζουν 3ο κομμα το ΛΑΟΣ ????κατι δεν παει καλα..
Και σε άλλες παρόμοιες ιντερνετικές ψηφοφορίες είναι ψηλά το Λάος!
Είναι διαδικτυομένοι οι μπουμπούκοι! :sunglasses:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τι ντροπή... οι γκόμενες με τι κριτήρια ψηφίζουν νομίζεις?

Θυμάμαι σε παλιές εκλογές που άκουγα στο μετρό 2 milfs να λένε τι παιδαράς είναι ο Παναγιωτόπουλος και τέτοια... :idiot:

Θα τον ψηφίσω σίγουρα έλεγε η μία στην άλλη και παπάρια... :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom