Νέα

Βουλευτικές εκλογές 4/10/2009 - Με δεδομένα πια τα αποτελέσματα...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIVIL111
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ψηφίστε εδώ ...!!!!!

• Ν.Δ.

Ψήφοι: 0 0,0%
  • ΠΑ.ΣΟ.Κ.

• Κ.Κ.Ε.

• ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

• ΛΑ.Ο.Σ.

• ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ

• ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ - ΠΡΑΣΙΝΟΙ

• ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ

• ΑΚΥΡΟ - ΛΕΥΚΟ

• ΔΞ/ΔΑ

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    0

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
και ειναι και γατονι....του την φορεσε του βενιζελου πριν δυο χρονια και τωρα πρωθυπουργος....
στις 4 οκτ η ελλαδα βγαινει απτον βουρκο
θα χεστουμε στο ταλαρο με τον γιωργακη
δεν θα ξερουμε τι θα κανουμε το χρημα που θα μοιρασει
και οπως ελεγε και ο την πολυ
μεγκα μπανκα ναιιιιιιιιιιιιι
εκατομμυρια ναιιιιιιιιιι
χαμος

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στις 4 οκτ η ελλαδα βγαινει απτον βουρκο
θα χεστουμε στο ταλαρο με τον γιωργακη
δεν θα ξερουμε τι θα κανουμε το χρημα που θα μοιρασει
και οπως ελεγε και ο την πολυ
μεγκα μπανκα ναιιιιιιιιιιιιι
εκατομμυρια ναιιιιιιιιιι
χαμος
ηδη παζαρευω σπιτι καινουριο και μια μπεμπα....για αρχη...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αφεντικό, πέφτει πολύ σφαλιάρα στη δουλειά?
Ξύπνημα στις 5, φραπέ στο πλαστικό - γαμήσι φόρτωμα μπρόκολα στου Ρέντη, διαλειμματάκι στα γρήγορα για κολατσό στις 11, κόντρα μπινελίκι μέχρι τις 3 που σχολάει να πάει σπίτι στην πατσούρα τη γυναίκα να του πρήξει κάργα τ' αρχίδια μέχρι τις 5 που θα πάει στο καφενείο για τη διασκέδαση της ημέρας.

Γαμώ τους λαθρομετανάστες μέσα δηλαδή. :rockon:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αναρωτιόμουν τόσο καιρό να δω γιατί η Ν.Δ. τα έχει πάει τόσο σκατά στη διακυβέρνηση της χώρας. Για την απάντηση δε χρειάζεται τελικά να ψάξει κανείς πολύ. Οι πολιτικοί μπορεί να έχουν - και είμι σίγουρος ότι έχουν τις καλύτερες προθέσεις να αναπτυχθεί η χώρα , να ξεπεράσει διαρθρωτικά προβλήματα, αγκυλώσεις κλπ. Όμως - συγκεκριμένα για τη Ν.Δ. αυτοί που μπλοκάρουν το έργο της - μπλόκαραν μάλλον- είναι οι ίδιοι οι λακαμάδες οι ψηφοφόροι της. Όπως και κάθε κυβέρνηση στην Ελλάδα οι ψηφοφόροι κάθε κόμματος. Η Νέα Δημοκρατία η τρομερή αντίφαση και ένταση που βιώνει είναι ότι ενώ αξιώνει το νεοφιλελευθερισμό και τις μεταρρυθμίσεις και το άνοιγμα της αγοράς και να καταπολεμήσει τον κρατισμό κλπ, αυτό έρχεται σε μεγάλη αντίθεση με τη βάση της. Η οποία δε θέλει άλλο παρά να γίνει " χαλίφης στη θέση του χαλίφη" ή αλλιώς "ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ". Δε θέλει να γίνει η αντίθεση του ΠΑΣΟΚ, το νέο, το εκσυγχρονιστικό, να φέρει νέους τρόπους, νέες δομές , προτίμησαν απλά να πάρουν τη θέση του ΠΑΣΟΚ.

Από την άλλη την ίδια κατάρα θα έχει και τώρα η κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ αν και όταν βγει. Μπορεί να έχει όλη τη θέληση η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ να κάνει τις μεταρρυθμίσεις που λέει. Αλλά για σιγά ρε παιδιά. Οι μεταρρυθμίσεις που επαγγέλεται το ΠΑΣΟΚ τώρα ποιους θα πλήξουν? Τον κύριο κορμό των ψηφοφόρων του κόμματος , ενάντια σε αυτούς δε θα στραφούν? Θα γίνει? Ή θα έχουνε την τύχη της απόπειρας μεταρρύθμισης του Γιαννίτση?  ( η οποία στάθηκε η αρχή του τέλους για τον Σημίτη).
Πολύ δε περισσότερο το ΠΑΣΟΚ που τυχαίνει οι ψηφοφόροι του να είναι τα πλέον αντιδραστικά , συντηρητικά και βολεμένα στοιχεία στην ελληνική κοινωνία. Και μιλάμε τώρα για επείγουσες μεταρρυθμίσεις.Από την άλλη τυχόν απόπειρα μεταρρυθμίσεων με το να αφήσει ανέγγιχτους τους βολεμένους και να φωρτωθούν όλα στους ήδη πιεσμένους και γνωστούς - νέοι, άνεργοι- ημιαπασχολούμενοι, ιδιωτικοί υπάλληλοι- θα έχει ως αποτέλεσμα την έκρηξη της κοινωνίας με απρόβλεπτες συνέπειες.

Από την άλλη μιλάμε για μια ελληνική οικονομία η οποία η οποία κυριολεκτικά κρέμεται από μια κλωστή. Με το παραμικρό, κάτι να γίνει ( υπάρχουν ακάλυπτες επιταγές, υπάρχουν καθυστερήσεις σε δάνεια , επιδείνωση του ισοζυγίου εξωτερικών συναλλαγών και άλλα ωραία), πάει έσκασε η βόμβα. Επομένως μιλάμε για μέτρα που πρέπει να παρθούν δίχως αντίρρηση. Για να δούμε λοιπόν...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
απορώ σεβαλιέ μου πού βρίσκεις χρόνο και τα σκέφτεσαι όλα αυτά ενω παράλληλα είσαι ένας πιστότατος ιππότης του σκάουτιν. :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
απορώ σεβαλιέ μου πού βρίσκεις χρόνο και τα σκέφτεσαι όλα αυτά ενω παράλληλα είσαι ένας πιστότατος ιππότης του σκάουτιν. :2funny:

Kαθώς περιμένω στα σαλόνια την τάνα, ανάβω τσιγάρο και το μυαλό μου ταξιδεύει... :P

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Οποιος και να βρεθει στην πυραμιδα της εξουσιας θα κλεψει γιατι η εξουσια σε αλλοιωνει σαν ανθρωπο. :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
ΑΛΛΑ το κακο με τη ΝΔ δεν λεγεται....μεσα σε 5,5 χρονια τετοια καταστροφη πια ουτε οι και Γερμανοι που ηταν και εχθροι μας. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Να δεις ποσοι θα μαζευτουν αν ειναι να γλυτώσουν απο τα μαλθακο μυαλο του Κωστακη που επιξε απο τα μπλιμπλικια και δειτε και το ΠΑΣΟΚ θα βγαλει αυτοδυναμια και η ΝΔ θα παθει το ιδιιο πατατρακ οπως και το 1981.
Αντε σε καμια 50 χρονια ισως να δουν κυβερνηση.
Ετσι τα καταφερε ο μπουλουκος. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Οσο για τη λιτοτητα παντα θα αφορα τον Ελληνικο λαο και μονο  ουχι την ελληνικη εκκλησια και τους 300..............

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Λοιπόν επειδή σε άλλο θρεντ κανείς δε μου απαντάει είπα να κάνω και δω την ίδια ερώτηση!

1. Ποιο κόμμα θα κερδίσει? (σίγουρα όμως)
2. Μπορώ ελεύθερα να πάω να γραφτώ σ΄αυτό το κόμμα, ή θα με διαολοστείλουνε?(ποιος είσαι εσύ ρε? και τέτοια)
3. ¨οταν θα βγει στην κυβέρνηση αυτό το κόμμα θα μπορέσει να με διορήσει στο

ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΤΑΫΛΑΝΔΗΣ??????

Παρακαλώ πολύ! Μιλάω σοβαρά!

(προτάσεις δεκτές και από κόμματα της αντιπολίτευσης, αρκεί να είναι σίγουρη η αποστολή μου στη μαμά πατρίδα (Πατάγια εννοώ,όχι φαντάρος!)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Οποιος και να βρεθει στην πυραμιδα της εξουσιας θα κλεψει γιατι η εξουσια σε αλλοιωνει σαν ανθρωπο. :lheel: :lheel: :lheel: :lheel:
ΑΛΛΑ το κακο με τη ΝΔ δεν λεγεται....μεσα σε 5,5 χρονια τετοια καταστροφη πια ουτε οι και Γερμανοι που ηταν και εχθροι μας. :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Να δεις ποσοι θα μαζευτουν αν ειναι να γλυτώσουν απο τα μαλθακο μυαλο του Κωστακη που επιξε απο τα μπλιμπλικια και δειτε και το ΠΑΣΟΚ θα βγαλει αυτοδυναμια και η ΝΔ θα παθει το ιδιιο πατατρακ οπως και το 1981.
Αντε σε καμια 50 χρονια ισως να δουν κυβερνηση.
Ετσι τα καταφερε ο μπουλουκος. :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Οσο για τη λιτοτητα παντα θα αφορα τον Ελληνικο λαο και μονο  ουχι την ελληνικη εκκλησια και τους 300..............
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

καιτοι(ΟΧΙ ΓΑΡΜΠΗ)καθιστος ορθως ομιλεις....

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.121
Πόντοι
22.785
Λοιπόν επειδή σε άλλο θρεντ κανείς δε μου απαντάει είπα να κάνω και δω την ίδια ερώτηση!

2. Μπορώ ελεύθερα να πάω να γραφτώ σ΄αυτό το κόμμα, ή θα με διαολοστείλουνε?(ποιος είσαι εσύ ρε? και τέτοια)

(προτάσεις δεκτές και από κόμματα της αντιπολίτευσης, αρκεί να είναι σίγουρη η αποστολή μου στη μαμά πατρίδα (Πατάγια εννοώ,όχι φαντάρος!)

dimokratikoi.gr

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
νέα δημοσκόπηση

ΠΑΣΟΚ...33.1%
ΝΔ......27,7%

Καταλληλότητα πρωθυπουργού...

ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.. 38,7%
ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ... 36,9%

ά ρε γιωργάκη ξεφτίλα.... :2funny:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Kαθώς περιμένω στα σαλόνια την τάνα, ανάβω τσιγάρο και το μυαλό μου ταξιδεύει... :P
Δηλ είσαι ας ούμε στον κόκκινο χώρο με το netbook και κάνεις πολιτική ανάλυση εν μέσω βογγητών στα Ρώσικα? :rolleyes:

Αν και mod σε πάω ρε φίλε... :boobies:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

1)πασοκ
2)ναι
3)οχι

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οι πολιτικοί μπορεί να έχουν - και είμι σίγουρος ότι έχουν τις καλύτερες προθέσεις να αναπτυχθεί η χώρα , να ξεπεράσει διαρθρωτικά προβλήματα, αγκυλώσεις κλπ.

μα είναι δυνατόν να είσαι τόσο παιδί?

Όμως - συγκεκριμένα για τη Ν.Δ. αυτοί που μπλοκάρουν το έργο της - μπλόκαραν μάλλον- είναι οι ίδιοι οι λακαμάδες οι ψηφοφόροι της.

τα πάντα μπλοκάρονται από τους ιδιους τους πολιτικούς οι οποιοι επικαλούνται τους ψηφοφόρους

Επισκέπτης
ο ιπποτης εχει δωσει δειγματα γραφης & στο παρελθον..
ο amjik ομως δεν μας λεει που τα βρισκει..

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
στο 3) γιατί όχι ρε παλικάρι μου? Αφού τους διορίζουν όλους! Στο προξενείο της Ταϋλάνδης είναι το πρόβλημα ή γενικά δε θα με διορίσουν? Για κάντο λιανό γιατί πάνω που άρχισα να το οργανώνω...με ένα "όχι" μου το χάλασες!

james70

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Τι είναι αυτό κόμμα? και θα βγει κυβέρνηση?
Α! μη με μπερδεύετε! Ο gl είπε θα βγει το ΠΑΣΟΚ.Εσύ λες αυτό! Ε! αποφασίστε!
Τα Ταϋλανδάκια μου με περιμένουν! "Πότε θα ρθεις και πότε θα ρθεις " μου είναι!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
στο 3) γιατί όχι ρε παλικάρι μου? Αφού τους διορίζουν όλους! Στο προξενείο της Ταϋλάνδης είναι το πρόβλημα ή γενικά δε θα με διορίσουν? Για κάντο λιανό γιατί πάνω που άρχισα να το οργανώνω...με ένα "όχι" μου το χάλασες!
καλα εχεις δικιο
3)ισως αναλογως ποσες αφισες κολλησεις,ποιος εισαι,τι κονε εχεις κλπ
μπορει να ξερεις καλα την χωρα δεν λεω και να εισαι χρησιμος στην αναπτυξη των διμερων πορνοσχεσεων... :2funny: :2funny: :2funny:

arcans70

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Like
16
Πόντοι
6
Εκτός μάχης ο Αλέκος Παπαδόπουλος
Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου 2009, 14:22

Μεγάλα ονόματα της πολιτικής ζωής του τόπου θα απουσιάσουν από την εκλογική αναμέτρηση της 4ης Οκτωβρίου.

Ο επί σειρά ετών υπουργός των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Αλέκος Παπαδόπουλος, γνωστοποίησε την απόφασή του να μην θέσει υποψηφιότητα στις προσεχείς εκλογές.

«Παραμένω απλό μέλος του Κινήματος και εύχομαι στην παράταξή μου καλή επιτυχία», αναφέρει στη δήλωσή του ο κ. Παπαδόπουλος, συμπληρώνοντας ότι ενημέρωσε ήδη τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπανδρέου, με σχετική επιστολή.

Ο Αλέκος Παπαδόπουλος είναι ένα ακόμη στέλεχος του ΠΑΣΟΚ που θέτει εαυτόν εκτός εκλογικής μάχης. Εικοσιτέσσερις ώρες νωρίτερα, την απόφασή του να μην είναι υποψήφιος στις επικείμενες εθνικές εκλογές γνωστοποίησε με γραπτή του δήλωση και ο πρώην υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών, Νίκος Χριστοδουλάκης.

αρχιζει και κοβει λασπη η σαβουρα σιγα σιγα.

μονο αυτος ο ακης δεν λεει να φυγει με τιποτα,εχει ριζωσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom