amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
τεσπα.ας αφησουμε το 3ο κομμα.οι προβλεψεις του μπου λενε για 5 μοναδες διαφορα...εσεις τι λετε?
2.7
τεσπα.ας αφησουμε το 3ο κομμα.οι προβλεψεις του μπου λενε για 5 μοναδες διαφορα...εσεις τι λετε?
εισαι καθαροαιμος κολομβιανος τυπος,τυπε μου.αφου ειμαι φιρμα δικε μου
ισα μωρή λούγκρα φίλη του ψινάκη
τυπε εσυ τι θα ψηφισεις?εισαι καθαροαιμος κολομβιανος τυπος,τυπε μου.
Δυστυχως δεν θα εινα μαζι μας για να σε κραξει και αυτος....
skidoo μην βαζεις δυσκολα στον κοσμο..
To ωραίο θα είναι να δούμε τώρα το ΠΑΣΟΚ. Γιατί η Ε.Ε. λίγο δύσκολο να δόσει παρατάσεις! Θέλει πειθαρχεία στις απαιτήσεις του Μάαστριχτ! Αλλιώς τον πούλο! Δε θα γαμήσουν το Ευρώ τους που με τόσο κόπο έκαναν για μερικούς μαλάκες!!!
θα έχουμε να κάνουμε με εκείνο το καλό παιδί που λέγεται Δ.Ν.Τ. Αφού υποθηκευτεί η μισή χώρα θα πέσει το πολυπόθητο χρήμα.
πράγματι η ελλάδα είναι μια από τις περιπτώσεις που έχουν προκαλέσει σκεπτικισμό όσον αφορά τις αρνητικές επιπτώσεις που θα έχει η παραμονή τους στην ευρωζώνη
εκτος αν εμφανιστεί κάποιος..σωτήρας
Ποιος θα μπορούσε να είναι ο σωτήρας αυτός?
δεν προτρεπω να ψηφισετε ΝΔ οσοι δεν θελετε
αλλα αμα βγαλετε τον ηλιθιο , μαλλον αυτον θα αξιζετε να σας κυβερνησει
δεν προτρεπω να ψηφισετε ΝΔ οσοι δεν θελετε
αλλα αμα βγαλετε τον ηλιθιο , μαλλον αυτον θα αξιζετε να σας κυβερνησει
Σωστά. Τέτοιο έργο έκανε η Ν.Δ. να το αφήσουμε ανολοκλήρωτο ???
Όσο για το Ευρώ , άντε πες η Ελλάδα μόνο αν εκτροχιαστεί κρατιέται. Το θέμα είναι ότι μετά θα ζητάει αν κάνει ότι γουστάρει και ο Μπερλουσκόνι , μετά ο Πορτογάλος, ο Ισπανός α και ύστερα έχουμε Σλοβάκους, Κύπριους, Βέγλους και οι πάντα καλοθελητές να υπονομεύσουν οτιδήποτε ευρωπαικό Άγγλοι... Επομένως έτσι δε προχωράει το πράγμα...
ωραια..με καλυψες..Προς Pleasuregiver: Δεν υπενόησα ότι οι Πα.Σο.Κοι ήθελαν κάτι τέτοιο. Αυτοί ήταν που είχαν το μαγαζί σε τέτοια κατάσταση άλλωστε.
Ο πολέμαρχος του Θεού! Έλα ντε ποιος ξέρει?
Όσο για το Ευρώ , άντε πες η Ελλάδα μόνο αν εκτροχιαστεί κρατιέται. Το θέμα είναι ότι μετά θα ζητάει αν κάνει ότι γουστάρει και ο Μπερλουσκόνι , μετά ο Πορτογάλος, ο Ισπανός α και ύστερα έχουμε Σλοβάκους, Κύπριους, Βέγλους και οι πάντα καλοθελητές να υπονομεύσουν οτιδήποτε ευρωπαικό Άγγλοι... Επομένως έτσι δε προχωράει το πράγμα...
Δεν αφήνουμε τις προφητείες λέω εγώ.....
Και πως για να έχουμε το καλό ρώτημα θα υπονομεύσουν οι Άγγλοι το Ευρώ;
Με την πανίσχυρη Στερλίνα;;;;;
(Αμ οι Κύπριοι δε.....)