Συντομα αναμενεται στα βιβλιοπωλεια το βιβλιο της Τζενης Χειλουδακη "Το φυλον της εριδος".Μετα λοιπον την επανεκδοση του "Ποσο παει" της Μπεττυ, εχουμε ενα ακομα βιβλιο απο τρανς, που συμπληρωνουν το βιβλιο με τα απομνημονευματα της Γαβριελλας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βιβλίο Χειλουδάκη
- Μέλος που άνοιξε το νήμα COMMANDER
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 17
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Τώρα βγαίνει και του κυρ-Εισαγγελέα....ούστ βρωμόμπαζο......
Επισκέπτης
Αφού θα υπάρξει πολύ κόσμος (περιορισμένης ευθύνης) που θα το διαβάσουν... γιατί να μην βγάλει βιβλίο και αυτός ο τύπος? Εεε..... η κοπέλα θέλω να πω!!! Καλά κάνει, να κονομήσει! Εξάλλου στην Ελλάδα οι έξυπνοι ζουν σε βάρος των ηλίθιων!!!
Oταν πατε στα μπουρδελα που δουλευουν και τις γαματε δεν ειναι παλιοτραβελα επιδη δεν ξερετε τι μουνι γαματεΔε πα να γαμ.. το κολοτραβελι που μου εβγαλε και βιβλιο για να κονομησει Ουστ Παλιοπουστα Τερας Πισογλεντη Τσιρκο Μυασμα Ουστ Ουστ Μπαιγκον
dimitrakis29
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 2.355
- Πόντοι
- 4.765
εξαρταται ποιος θα της το γραψει.παντος θα εχει πολυ πλακα!!!!
Διαγραμμένο μέλος 6155
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Συντομα αναμενεται στα βιβλιοπωλεια το βιβλιο της Τζενης Χειλουδακη "Το φυλον της εριδος".Μετα λοιπον την επανεκδοση του "Ποσο παει" της Μπεττυ, εχουμε ενα ακομα βιβλιο απο τρανς, που συμπληρωνουν το βιβλιο με τα απομνημονευματα της Γαβριελλας.
Ρε παιδιά, πού μπορεί να βρει κανείς το βιβλίο της Γαβριέλλας; Ξέρω, έχει απαγορευτεί, αλλά όλο και κάποιος θα τόχει στην κατοχή του.
Λες να τόχει κανένας σε ".pdf" ;
Τρελλά όνειρα, ε;
Ρε παιδιά, πού μπορεί να βρει κανείς το βιβλίο της Γαβριέλλας; Ξέρω, έχει απαγορευτεί, αλλά όλο και κάποιος θα τόχει στην κατοχή του.
Λες να τόχει κανένας σε ".pdf" ;
Τρελλά όνειρα, ε;
«Εγώ είμαι η Γαβριέλλα Ουσάκοβα εκ Ρωσίας. Ιερόδουλος Αθηνών. Δεν μου αρέσουν οι πρόλογοι, κουράζουν τον αναγνώστη. Έρχομαι κατ' ευθείαν στο ψητό...», έγραφε στην αρχή του βιβλίου της... πριν τη ληστέψουν και τη δολοφονήσουν στο σπίτι της στην οδό Μ. Ευγενικού στις 25 Αυγούστου του 1991.
Η Γαβριέλα είχε γεννηθεί στη Ρωσία το 1916 και έφτασε στην Αθήνα με την οικογένειά της, αφού παρέμειναν για μικρό χρονικό διάστημα στην Κωνσταντινούπολη. Η ίδια έλεγε σχεδόν με καμάρι ότι στην πορνεία μπήκε από τα 5 χρόνια της. Αφορμή ήταν ένας Τούρκος , μέσα στο καράβι που τους μετέφερε από τη Ρωσία στην Πόλη. Ο Τούρκος της έδωσε ένα πεντόλιρο και την αποπλάνησε... Η Γαβριέλα δεν έγινε πόρνη επειδή παραστράτησε στη ζωή της , ή επειδή κάποιος την έσυρε στην αμαρτία, τίποτα απ'όλα αυτά. Η Γαβριέλα το γούσταρε αυτό που έκανε!
Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό "Ένα" , το 1990 , το αναφέρει: "Κανένα απολύτως παράπονο δεν έχω, ούτε από την κοινωνία, ούτε από κανέναν, τι μου φταίει δηλαδή η κοινωνία; Aφού το 'παμε από μικρή, πώς να το εξηγήσω, τον ήθελα τον άντρα, τον λιγουρευόμουνα. Όχι, όχι, δεν μετάνιωσα για τίποτε!"
Η Γαβριέλα, που δούλευε έως τα 75 της χρόνια, είχε εκδώσει στη δεκαετία του 1980 ένα αυτοβιογραφικό βιβλίο που γνώρισε μεγάλη επιτυχία. Στο βιβλίο της φυσικά μιλούσε για τους άντρες και τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι πρόσφερε στους άντρες στοργή και ζεστασιά, και ότι στο σπίτι της έβρισκε κανείς παρηγοριά, αφού με τους πελάτες γινόταν φίλη, έπιανε συζήτηση και πολλοί της εκμυστηρεύονταν τα προσωπικά τους προβλήματα. Επίσης ποτέ δεν ήταν βιαστική, ποτέ δεν τους φόβιζε και ποτέ δεν τους μιλούσε άσχημα. "Τους περιποιόμουνα γιατί σεβόμουνα τα λεφτά που μου δίνανε.Το σπίτι μου δεν το βλέπανε σαν μπουρδέλο, αλλά σαν καταφύγιο παρηγοριάς".
Όταν κυκλοφόρησε το τραγούδι του Κώστα Καλδάρα από το δίσκο "Νυχτερινή κυβέρνηση" το 1988, εκείνη ζούσε ακόμη. Είχε χαρεί πολύ όταν το άκουσε.
Η μοίρα της ήταν να βρεθεί τρία χρόνια αργότερα, το 1991, άγρια δολοφονημένη στο διαμέρισμά της. Οι δράστες παρέμειναν άγνωστοι. Η Γαβριέλα, παρ'όλη την τεράστια περιουσία που είχε αποκτήσει, συνέχιζε να δουλεύει μέχρι τα 75 της. Οι άντρες ήταν η ζωή της. Η περιουσία που άφησε πίσω της, όπως ανέφεραν τα δημοσιεύματα της εποχής, ήταν 40 διαμερίσματα, καταθέσεις δεκάδων εκατομμυρίων και δυο τρία εξοχικά.
"Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, μάτια μου" έλεγε η συγχωρεμένη η Γαβριέλα"...
Συνημμένα
Διαγραμμένο μέλος 6155
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Πολύ καλή αρχή! Τη συνέχεια, όμως, πού τη διαβάζουμε;
assosi
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
www.adoos.gr/post/20256392/tzeni_x_in_athens]http://www.adoos.gr/post/20256392/tzeni_x_in_athens[/url]
γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες ?? ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ στην ΑΘΗΝΑ η τζενη , και έχει τις επιδόσεις προ 15 ετιας
γνωρίζει κανείς λεπτομέρειες ?? ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΕ στην ΑΘΗΝΑ η τζενη , και έχει τις επιδόσεις προ 15 ετιας
Α-Ω
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 14
- Like
- 4.787
- Πόντοι
- 3.715
Την είχα πάρει εκ λάθους το 1991 στο υπόγειο της Φυλής που δουλεύανε τράβελοι. Είχε μπει στο δωμάτιο κι άρχισε να χλιμιντρίζει, φρίκαρα κι από την ξενέρα που έφαγα, δε μου σηκωνότανε, σωστά, τελικα σώθηκε η κατάσταση.
Η Αφροδίτη (καλεσμένη μερικές φορες στα ''Παιδιά της Νύχτας'') ήταν πάντως κλάσεις ανώτερη.
Με Αφροδίτη έκλεισε κι ο κύκλος των εμπειριών μου στο εγχειρισμένο.
Η Αφροδίτη (καλεσμένη μερικές φορες στα ''Παιδιά της Νύχτας'') ήταν πάντως κλάσεις ανώτερη.
Με Αφροδίτη έκλεισε κι ο κύκλος των εμπειριών μου στο εγχειρισμένο.
peter_forum
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2008
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
Πολύ καλή αρχή! Τη συνέχεια, όμως, πού τη διαβάζουμε;
GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.