Νέα

Βίτσια κατά την ώρα της ερωτικής πράξης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
αλήθεια όταν είστε με τον η την σύντροφο σας στο κρεβάτι στον καναπέ στο πάτωμα πάνω στην φλοκάτη η όπου αλλού σας αρεσει να το κάνετε τι σας αρέσει να κάνετε η να σας κάνουν κατά την όλη ερωτική τελετή?

Επισκέπτης
πχ. ένα βίτσιο τα χαστούκια στον κώλο κάποια ερωτήματα.

Κατά τη διάρκεια του σεξ αρεσκεστε να χαστουκίζεται το ποπο της κοπέλας, της γκόμενας σας, του 1night stand σας τέλος πάντων!?
Περιγράψατε με δυο λόγια πως το κάνετε, και πιθανές αντιδράσεις που σας έχουν συμβεί

Επίσης να μας πούνε και οι κοπέλες αν το γουστάρετε και κατά ποσο?Καθως και αν έχετε προσποιηθεί ότι δεν σας άρεσε.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
χαστουκάκια και τσιμπιματάκια παίζουν, ανάλογα με τις ορέξεις μου. Φυσικά κοιτάζω να περιποιηθώ και τα ποδαράκια αν και εφόσον είναι καθαρά και περιποιημένα.

Επισκέπτης
και αφου λυσετε τις αποριες του αριωνα,λυστε & μια δικη μου παρακαλω..προς τα που κλανει το μπαρμπουνι???

Επισκέπτης
και αφου λυσετε τις αποριες του αριωνα,λυστε & μια δικη μου παρακαλω..προς τα που κλανει το μπαρμπουνι???
δεν μου λύνουν καμιά απορία εμένα προσωπικά απλά κάνουμε ανταλλαγή απόψεων και εμπλουτισμό των γνώσεων της νεολαίας εδώ. 

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αυτό που με φτιάχνει περισσότερο είναι να βλέπω τις αντιδράσεις στο πρόσωπο της. Δεν ξέρω αν είμαι ψυχιατρική περίπτωση και πρέπει να ακολουθήσω κάποια θεραπευτική αγωγή. Τι λες γιατρέ  :huh: ?

ALANIARIS13

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
1
αν τα χαστουκακια στον κωλο ειναι βιτσιο, παει χαθηκαμε

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
smoking fetish

Συνημμένα

• 12.jpg
    12.jpg
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 31

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    60,1 KB · Εμφανίσεις: 19

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
αλήθεια όταν είστε με τον η την σύντροφο σας στο κρεβάτι στον καναπέ στο πάτωμα πάνω στην φλοκάτη η όπου αλλού σας αρεσει να το κάνετε τι σας αρέσει να κάνετε η να σας κάνουν κατά την όλη ερωτική τελετή?
χμμμμ κλωτσιες στον κωλο...!
αντε και κανα μπουκετο στην μαπα για να σπασει η μονοτονια.....! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Προστυχόλογα δτο αυτί...

omorfopedo

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
1
η γκομενα να σιδερωνει ή να πλενει κανενα πιατο (το τερπνον μετα του ωφελιμου... ας προσφερει κι αυτη κατι!)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως για site bourdela, βλέπω ότι πέφτει πολύ σεμνοτυφία σε παρόμοιου περιεχομένου threads... Μου κάνει εντύπωση

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Ναι αλλά δεν βλέπω να απαντάς στο ερώτημα.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Έτερον εκάτερον φίλε  ;)
Αυτοί που απάντησαν πάντως δεν είπαν και τίποτα σπουδαίο. Και γενικά σε ένα άλλο thread που είχα ανοίξει εγώ δεν υπήρξε ανταπόκριση. Και απλά αναρωτήθηκα γιατί ενώ το site έχει τόσα μέλη που λένε και κάνουν και ράνουν (σύμφωνα πάντα με αυτά που διαβάζω) όταν έρχεται η ώρα να μιλήσουν με βάση το θέμα δεν το κάνουν.
Και για την ακρίβεια αυτή μου την απορία ήθελα να εκφράσω και γι αυτό έγραψα σ αυτό το thread.

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Να τη στηνω στα 4 μπροστα στον καθρεπτη...
δινοντας της να πινει ενα γαρο...
να χαιδευω την περιποιημενη ροζ ροδελιτσα της...
οταν ειναι ''ετοιμη'' ριχνω ενα μεγαλοπρεπεστατο
ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΩ
                             (συνεχιζεται)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Έτερον εκάτερον φίλε  ;)
Αυτοί που απάντησαν πάντως δεν είπαν και τίποτα σπουδαίο. Και γενικά σε ένα άλλο thread που είχα ανοίξει εγώ δεν υπήρξε ανταπόκριση. Και απλά αναρωτήθηκα γιατί ενώ το site έχει τόσα μέλη που λένε και κάνουν και ράνουν (σύμφωνα πάντα με αυτά που διαβάζω) όταν έρχεται η ώρα να μιλήσουν με βάση το θέμα δεν το κάνουν.
Και για την ακρίβεια αυτή μου την απορία ήθελα να εκφράσω και γι αυτό έγραψα σ αυτό το thread.

Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα την σκοπιμότητα του να κρίνεις την σπουδαιότητα των προτιμήσεων ή την απροθυμία να απαντήσουν αλλά τέλος πάντων ...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να πω ότι κατάλαβα την σκοπιμότητα του να κρίνεις την σπουδαιότητα των προτιμήσεων ή την απροθυμία να απαντήσουν αλλά τέλος πάντων ...

Καμία σκοπιμότητα. Δεν κρίνω κανέναν φυσικά! Πώς σου ήρθε αυτό;
Απλά διατύπωσα την απορία μου. Ίσως σκέφτομαι τα πράγματα με λάθος τρόπο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom