6 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
κάντες 10 και έχεις την ψήφο μου.
6 σκελίδες σκόρδο ολόκληρες
κάντες 10 και έχεις την ψήφο μου.
εαν οι σκελιδες σκορδου κατακαθιαζουσες κατω απο τας φακας υπερεχουν αριθμητικως θα δημιουργηθει δυσαρεστος ατμοσφαιρας που θα ατονισει την ερωτικην μεθη..
κάνει καλό στην καρδιά και ενισχύει την βαρβατίλα........εαν οι σκελιδες σκορδου κατακαθιαζουσες κατω απο τας φακας υπερεχουν αριθμητικως θα δημιουργηθει δυσαρεστος ατμοσφαιρας που θα ατονισει την ερωτικην μεθη..
καλα δεν ειμαι κανα χουφταλο για να πεσει η πιεση ουτε καρδιακα εχω, παντως το θεμα σκορδο πρεπει να κλεισει βαραω το σφυρακι στις 8 σκελιδες σαν μεση λυση.το σκόρδο είναι brutal άσε που ρίχνει και την πίεση!
Εμένα πάλι μου αρέσει να χώνω το κεφάλι της μέσα στο π΄λυντήριο και να την πηδάω στα 4
ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!!
Εμενα φιλοι μου, γενικως μου αρεσουν οι αντιθετικες καταστασεις. Και με ευκολια, θα χαρακτηριζα ολοκληρη τη ζωη μου ως βιτσιο. Ωστοσο, σεξουαλικως ειμαι χυδαια απλουστατος. Πολυ βρωμολογο, ελαφρο ξυλικι και απολυτο ξεφτιλυσμα της γυναικειας προσωπικοτητας. Ολα αυτα ομως, σε ενα παιχνιδι ρολων. Η εκαστοτε παρτενερ ξερει (η νοιωθει), οτι στο φιναλε θα την αγκαλιασω και θα τελειωσει γλυκα αυτη η προσωρινη συμβαση που ειχαμε. Παντως, για να κλεισει ομορφα η παρουσια μου εδω, παραθετω κατι σχετικα προσφατο, που τονιζει την αντιθετικοτητα, που εθεσα στην αρχη. Λιγο πριν τις γιορτες, βρισκομαι στο πισω καθισμα αυτοκινητου, κανοντας αγριο σεξ με σχετικως πιτσιρικι, που γνωρισα μερικες μερες πριν, ακουγωντας σε συνεχες repeat το κομματι των Arcade Fire, In The Backseat. Για οσους δε το γνωριζουν, ειναι ενα περιεργως θλιμμενο κομματι, που ομως σε οδηγει σε μια ψυχικη αναταση. Λεπτομερεια, οτι στο σημειο που βρισκομασταν, σιγουρα καποιοι μας ειδαν. Λιγο η γλυκυτητα του κομματιου, λιγο τα φωτα του παραπλησιως αυτοκινητοδρομου, με εκαναν να νοιωθω σαν ηρωας σε ταινια του Wong Kar Wai...
Έχω μία φαντασίωση, την οποία δεν έχω ακόμη πραγματοποιήσει . Να γαμήσω μία διευθύντρια με ταγίερ και γυαλιά ενώ είναι σκυμμένη και στημένη στο γραφείο της και γράφει επαγγελματικά μέιλ στον υπολογιστή της
Έχω μία φαντασίωση, την οποία δεν έχω ακόμη πραγματοποιήσει . Να γαμήσω μία διευθύντρια με ταγίερ και γυαλιά ενώ είναι σκυμμένη και στημένη στο γραφείο της και γράφει επαγγελματικά μέιλ στον υπολογιστή της
οταν τα έχεις ξεριζώσει όλα την πηγαίνεις στην DHI μετά.....εμενα μ αρεσει να ριχνω μπατσοκωλιες στο μωρο και να ακουγεται καλα η χουφτα που χτυπαει το κωλομερι αλλιως το επαναλαμβανω μεχρι να ηχησει σωστα. και μολις γινει κοκκινο να του το μπηξω τραβωντας τα μαλλια της μεχρι να της τα ξεριζωσω.ειναι στανταρ αυτο.
έτσι έτσι... αυτά είναι
ταγιέρ, γυαλιά και ψιλοτάκουνα... και χύσιμο στα γυαλιά μετα... ;)
εμενα μ αρεσει να ριχνω μπατσοκωλιες στο μωρο και να ακουγεται καλα η χουφτα που χτυπαει το κωλομερι αλλιως το επαναλαμβανω μεχρι να ηχησει σωστα. και μολις γινει κοκκινο να του το μπηξω τραβωντας τα μαλλια της μεχρι να της τα ξεριζωσω.ειναι στανταρ αυτο.