Νέα

Βίτσια κατά την ώρα της ερωτικής πράξης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
κάντες 10 και έχεις την ψήφο μου.

εαν οι σκελιδες σκορδου κατακαθιαζουσες κατω απο τας φακας υπερεχουν αριθμητικως θα δημιουργηθει δυσαρεστος ατμοσφαιρας που θα ατονισει την ερωτικην μεθη..

Apollonia

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
εαν οι σκελιδες σκορδου κατακαθιαζουσες κατω απο τας φακας υπερεχουν αριθμητικως θα δημιουργηθει δυσαρεστος ατμοσφαιρας που θα ατονισει την ερωτικην μεθη..

το σκόρδο είναι brutal άσε που ρίχνει και την πίεση!  :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κάνει καλό στην καρδιά και ενισχύει την βαρβατίλα........ :dancing: :dancing:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
το σκόρδο είναι brutal άσε που ρίχνει και την πίεση!  :rockon:
καλα δεν ειμαι κανα χουφταλο για να πεσει η πιεση ουτε καρδιακα εχω, παντως το θεμα σκορδο πρεπει να κλεισει βαραω το σφυρακι στις 8 σκελιδες σαν μεση λυση.
αλλο τωρα..την λαδωνεις την ψακη? :think:

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Εμένα πάλι μου αρέσει να χώνω το κεφάλι της μέσα στο π΄λυντήριο και να την πηδάω στα 4

ΚΑΥΛΑ!!!!!!!!!!

Αυτό θα έλεγα ότι είναι καταπληκτικό  :rockon: :rockon: :rockon: Επίσης α προσθέσω ότι μπορείς να βάλεις την γκόμενα να κάνει τις φωνές διαφόρων ζώων με το κεφάλι μέσα στον κάδο  :dancing:

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Εμενα φιλοι μου, γενικως μου αρεσουν οι αντιθετικες καταστασεις. Και με ευκολια, θα χαρακτηριζα ολοκληρη τη ζωη μου ως βιτσιο. Ωστοσο, σεξουαλικως ειμαι χυδαια απλουστατος. Πολυ βρωμολογο, ελαφρο ξυλικι και απολυτο ξεφτιλυσμα της γυναικειας προσωπικοτητας. Ολα αυτα ομως, σε ενα παιχνιδι ρολων. Η εκαστοτε παρτενερ ξερει (η νοιωθει), οτι στο φιναλε θα την αγκαλιασω και θα τελειωσει γλυκα αυτη η προσωρινη συμβαση που ειχαμε. Παντως, για να κλεισει ομορφα η παρουσια μου εδω, παραθετω κατι σχετικα προσφατο, που τονιζει την αντιθετικοτητα, που εθεσα στην αρχη. Λιγο πριν τις γιορτες, βρισκομαι στο πισω καθισμα αυτοκινητου, κανοντας αγριο σεξ με σχετικως πιτσιρικι, που γνωρισα μερικες μερες πριν, ακουγωντας σε συνεχες repeat το κομματι των Arcade Fire, In The Backseat. Για οσους δε το γνωριζουν, ειναι ενα περιεργως θλιμμενο κομματι, που ομως σε οδηγει σε μια ψυχικη αναταση. Λεπτομερεια, οτι στο σημειο που βρισκομασταν, σιγουρα καποιοι μας ειδαν. Λιγο η γλυκυτητα του κομματιου, λιγο τα φωτα του παραπλησιως αυτοκινητοδρομου, με εκαναν να νοιωθω σαν ηρωας σε ταινια του Wong Kar Wai...

Κάτα την γνώμη μου χωρίς να θέλω να σε προσβάλω άμα κάτι δεν το πιστεύεις μην το κάνεις καθόλου.

nikos3535

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα μου αρεσει οταν πηδαω να με κοιταζει και καποιος αλλος και να τραβαει μαλακια και μετα να γαμαει και αυτος την γκόμενα και να τους κοιταζω κι εγώ. Αν υπηρχε και ζευγαρι μαζι ακόμα καλυτερα!!!!

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Έχω μία φαντασίωση, την οποία δεν έχω ακόμη πραγματοποιήσει  :jerking: . Να γαμήσω μία διευθύντρια με ταγίερ και γυαλιά ενώ είναι σκυμμένη και στημένη στο γραφείο της και γράφει επαγγελματικά μέιλ στον υπολογιστή της  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
η σταση του οικοδομου με το φαι στα δοντια
Τοποθετω αναλογως στο πατωμα 4 τουβλα . Αυτη στα 4 γονατιστη με χερια και γονατα πανω στα τουβλα . πισωκολητο με οδοντογλυφιδες απο μια στα δυο χερια να την τρυπαω ελαφρα σε οποιο κωλομαγουλο μου ερθει. Με φτιαγνει ο ηχος απτα τουβλα και οι φωνες απο καβλα -κοπο -πονο-τρομο. με φτιαγνει και το φτυσιμο των υπολειματων απο τα δοντια μου στην πλατη της . στο τελος βγαζω την μασελα και της την βαζω μαζυ με την πουτσα μου στον κωλο τσι  ! Μαρεσει να χυνω στον κωλοδοντα μου. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΩ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΟΣ....μουτολεγε η μαμα μου.

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Έχω μία φαντασίωση, την οποία δεν έχω ακόμη πραγματοποιήσει  :jerking: . Να γαμήσω μία διευθύντρια με ταγίερ και γυαλιά ενώ είναι σκυμμένη και στημένη στο γραφείο της και γράφει επαγγελματικά μέιλ στον υπολογιστή της  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ακόμα καλύτερα να παίρνει επαγγελματικά τηλέφωνα και να κλέινει συμφωνίες!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

έτσι έτσι... αυτά είναι
ταγιέρ, γυαλιά και ψιλοτάκουνα... και χύσιμο στα γυαλιά μετα... ;)

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
εμενα μ αρεσει να ριχνω μπατσοκωλιες στο μωρο και να ακουγεται καλα η χουφτα που χτυπαει το κωλομερι αλλιως το επαναλαμβανω μεχρι να ηχησει σωστα. και μολις γινει κοκκινο να του το μπηξω τραβωντας τα μαλλια της μεχρι να της τα ξεριζωσω.ειναι στανταρ αυτο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εμενα μ αρεσει να ριχνω μπατσοκωλιες στο μωρο και να ακουγεται καλα η χουφτα που χτυπαει το κωλομερι αλλιως το επαναλαμβανω μεχρι να ηχησει σωστα. και μολις γινει κοκκινο να του το μπηξω τραβωντας τα μαλλια της μεχρι να της τα ξεριζωσω.ειναι στανταρ αυτο.
οταν τα έχεις ξεριζώσει όλα την πηγαίνεις στην DHI μετά..... :rockon: :rockon: :rockon:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
έτσι έτσι... αυτά είναι
ταγιέρ, γυαλιά και ψιλοτάκουνα... και χύσιμο στα γυαλιά μετα... ;)

το γαμάτο με αυτό ξέρεις ποιό είναι; Οτι όταν τελειώσετε θα ζωστεί στα γρήγορα και θα σου ζητήσει με το επίσημο, ψυχρό ύφος της να της φέρεις τις καταστάσεις απο το λογιστίριο

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0

Να ρίχνεις ξυλιά με κλειστά δάχτυλα και κάπως σα λακούβα η παλάμη για να κάνει ήχο

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Πως τόλεγε ο Τζακ Νίκολσον:
"Nothing beats a chick you have to salute in the morning" ή κάπως έτσι