Νέα

Βίτσια κατά την ώρα της ερωτικής πράξης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

polemistis

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Like
6
Πόντοι
16
Αν δεν ερθει το εκαβ να σε μαζεψει δεν λογιζεται για σεξ......για προκαταρκτικα ισως :P

:grin: Πρόσεχε τον όμως λίγο τον φουκαρά γιατί μερικοί τραυματισμοί σε αυτή την περιοχή δεν διορθώνονται με το ΕΚΑΒ. Μετά θα πρέπει να καταφεύγει στις ακτίνες ποδηλάτου που λέει και το ανέκδοτο. Εσύ αντέχεις - δεν σε φοβάμαι.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Αν δεν ερθει το εκαβ να σε μαζεψει δεν λογιζεται για σεξ......για προκαταρκτικα ισως :P
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: καλά μου έχεις προκαλέσει νευρικό γέλιο

παντως ειχες δικιο βαιπερ....πολυ σεμνοτυφια (ή σεμνοτητα? δεν ξερω)....ενας τολμησε ο καψερος να πει την αποψη του και του ορμηξαν :P
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:ελέω νευρικού γέλιου να πω μόνο ότι όντως τον έφαγαν τον άνθρωπο, έχεις δίκιο!

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
:grin: Πρόσεχε τον όμως λίγο τον φουκαρά γιατί μερικοί τραυματισμοί σε αυτή την περιοχή δεν διορθώνονται με το ΕΚΑΒ. Μετά θα πρέπει να καταφεύγει στις ακτίνες ποδηλάτου που λέει και το ανέκδοτο. Εσύ αντέχεις - δεν σε φοβάμαι.

καλα ας ερθει να μαζευει εμενα.......χαχαχαχαχαχα
δε μαρεσουν οι sub αντρες ουτως ή αλλως :P :P

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
το να αφηνω ενα 20αρικο στην γκομενα μου μετα το σεξ θεωρειται βιτσιο :huh: :think:

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Εμενα φιλοι μου, γενικως μου αρεσουν οι αντιθετικες καταστασεις. Και με ευκολια, θα χαρακτηριζα ολοκληρη τη ζωη μου ως βιτσιο. Ωστοσο, σεξουαλικως ειμαι χυδαια απλουστατος. Πολυ βρωμολογο, ελαφρο ξυλικι και απολυτο ξεφτιλυσμα της γυναικειας προσωπικοτητας. Ολα αυτα ομως, σε ενα παιχνιδι ρολων. Η εκαστοτε παρτενερ ξερει (η νοιωθει), οτι στο φιναλε θα την αγκαλιασω και θα τελειωσει γλυκα αυτη η προσωρινη συμβαση που ειχαμε. Παντως, για να κλεισει ομορφα η παρουσια μου εδω, παραθετω κατι σχετικα προσφατο, που τονιζει την αντιθετικοτητα, που εθεσα στην αρχη. Λιγο πριν τις γιορτες, βρισκομαι στο πισω καθισμα αυτοκινητου, κανοντας αγριο σεξ με σχετικως πιτσιρικι, που γνωρισα μερικες μερες πριν, ακουγωντας σε συνεχες repeat το κομματι των Arcade Fire, In The Backseat. Για οσους δε το γνωριζουν, ειναι ενα περιεργως θλιμμενο κομματι, που ομως σε οδηγει σε μια ψυχικη αναταση. Λεπτομερεια, οτι στο σημειο που βρισκομασταν, σιγουρα καποιοι μας ειδαν. Λιγο η γλυκυτητα του κομματιου, λιγο τα φωτα του παραπλησιως αυτοκινητοδρομου, με εκαναν να νοιωθω σαν ηρωας σε ταινια του Wong Kar Wai...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δωστε ντραμπουι στο λαο :P

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Η εκαστοτε παρτενερ ξερει (η νοιωθει), οτι στο φιναλε θα την αγκαλιασω και θα τελειωσει γλυκα αυτη η προσωρινη συμβαση που ειχαμε.
αρχηγε προσεχε μην σε καλεσει κανας ανακριτης,τα ιδια εκανε και ο ζαχοπουλος :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Διαισθανομαι οτι κατι καλο θες να πεις αυτη τη στιγμη

μερικες φορες καλυτερα να μασαω παρα να μιλαω....ή το αντιθετο καθοτι θελω να χασω και δεκα κιλα....δεν εχω αποφασισει ακομα....χαχαχαχαχαχα :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Είσαι γεμάτος δηλητήριο. Ο άνθρωπος έγραψε το βίτσιο του κι εσύ έσπευσες να το κατακρίνεις (είπες ότι δεν είναι φυσιολογικό) αλλά ξεχνάς ότι στο σεξ δεν υπάρχει κλίμακα που να μετρά το τι ειναι φυσιολογικό και τι όχι. Μπορεί εσύ να μην το έκανες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι μη-φυσιολογικό!

φυσιολογικο στο σεξ φιλε μου δεν υπαρχει......υπαρχει μονο το τι γουσταρεις να κανεις με τον αλλον.....αρκει να μην περιλαμβανει παιδια και ζωα......ο,τι αλλο για μενα ειναι δεκτο εφοσον συμφωνουν οι συμμετεχοντες......το σεξ οταν δεν γινεται για αναπαραγωγη γινεται για ευχαριστηση.....και η ευχαριστηση ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο.....δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ξαφνικα καποιοι την ειδαν "αντρες" και θεωρουν οτι οποιος γουσταρει sub ρολο ειναι αδερφη σωνει και ντε......δηλαδη εαν γουσταρω εγω να με φτυνουν και να με κατουρανε ειμαι οκ ενω αμα το γουσταρει καποιος αντρας οχι? ε μα αυτο ειναι και η ολη φιλοσοφια του sub/dom και αν τα πουμε και παραεξω θα μας παρουν με τα γιαουρτια.......

Κορίτσια σας αγαπώ, σας εκτιμώ αλλά διαφωνώ! Κακά τα ψέμματα το να σε κατουράει και να σε φτύνει η γκόμενα ή ο γκόμενος δεν είναι φυσιολογικό. Εσείς δηλαδή που λέτε ότι είναι θα το κάνατε; Επίσης με βάση το σκεπτικό σας, φυσιολογικό θεωρείται και το σεξ μεταξύ ομόφυλων. Ή κατάλαβα λάθος; Τώρα θα μου πείτε εγώ είμαι "οπισθοδρομικός" αφού απεχθάνομαι κάθε είδους σωματική βία, ακόμα και τα "αθώα" κωλοσκάμπιλα που είναι μάλλον της μόδας...

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Μισό λεπτό για να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη.

Κακά τα ψέμματα το να σε κατουράει και να σε φτύνει η γκόμενα ή ο γκόμενος δεν είναι φυσιολογικό.
Το φυσιολογικό είναι κάτι που κρίνεται αντικειμενικά ή υποκειμενικά;

Εσείς δηλαδή που λέτε ότι είναι θα το κάνατε;
Το αν το έκανα εγώ ή όχι θα αποτελούσε ένδειξη για το αν είναι φυσιολογικό; Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του στάνταρ.

Επίσης με βάση το σκεπτικό σας, φυσιολογικό θεωρείται και το σεξ μεταξύ ομόφυλων. Ή κατάλαβα λάθος;
Ερώτηση: Αυτός που επικροτεί το σεξ μεταξύ ομοφύλων (πχ μεταξύ γυναικών που είναι και τόσο διαδεδομένο) θεωρείται ανώμαλος (δλδ μη-φυσιολογικός) ;;; ........ :uglystupid:

Τώρα θα μου πείτε εγώ είμαι "οπισθοδρομικός" αφού απεχθάνομαι κάθε είδους σωματική βία, ακόμα και τα "αθώα" κωλοσκάμπιλα που είναι μάλλον της μόδας...
Το ότι δεν τα γουστάρεις πάντως δε σημαίνει τίποτα για το αν είσαι "φυσιολογικός" ή όχι.

Φιλικά

DarkAngelOfStrips

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
1
Πόντοι
6

-Το φυσιολογικό είναι κάτι που κρίνεται αντικειμενικά ή υποκειμενικό

ψιλοαντικειμενικό

-Ερώτηση: Αυτός που επικροτεί το σεξ μεταξύ ομοφύλων (πχ μεταξύ γυναικών που είναι και τόσο διαδεδομένο) θεωρείται ανώμαλος (δλδ μη-φυσιολογικός) ;;; ........ :uglystupid:
Το ότι δεν τα γουστάρεις πάντως δε σημαίνει τίποτα για το αν είσαι "φυσιολογικός" ή όχι.

εξαρτάται

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Το φυσιολογικό είναι κάτι που κρίνεται αντικειμενικά ή υποκειμενικά;

Θεωρώ ότι υπάρχει και αντικειμενική διάσταση στην έννοια του φυσιολογικού. Τα πράγματα που είπε ο φίλος πως κάνει με την κοπέλα του ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ (για μένα έστω) είναι μη-φυσιολογικά.

Το αν το έκανα εγώ ή όχι θα αποτελούσε ένδειξη για το αν είναι φυσιολογικό; Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του στάνταρ.

Δεν είπα αυτό. Εννοούσα ότι εάν και εφόσον τα θεωρείς φυσιολογικά δε θα'χες πρόβλημα να τα κάνεις. Αν τα θεωρείς too much για σένα τότε μάλλον δεν είναι φυσιολογικά.

Ερώτηση: Αυτός που επικροτεί το σεξ μεταξύ ομοφύλων (πχ μεταξύ γυναικών που είναι και τόσο διαδεδομένο) θεωρείται ανώμαλος (δλδ μη-φυσιολογικός) ;;; ........ :uglystupid:

Το χειρότερο θα'ταν να'ναι ο ίδιος ομόφυλος. Αλλά και αν το επικροτεί πάλι κάτι δεν πάει καλά... Δεν λέω να ρίξουμε στην πυρά βεβαίως τους ομοφυλόφιλους αλλά όχι και να επικροτούμε κάτι μη-φυσιολογικό.

Συμφωνώ. Είπα ότι είμαι "οπισθοδρομικός".

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
"αντικειμενικα" κ "για σενα εστω" αγαπημενο μου βαφτιστηρι ειναι σχημα οξυμωρον χαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom