polemistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Αν δεν ερθει το εκαβ να σε μαζεψει δεν λογιζεται για σεξ......για προκαταρκτικα ισως![]()
Αν δεν ερθει το εκαβ να σε μαζεψει δεν λογιζεται για σεξ......για προκαταρκτικα ισως![]()
παντως ειχες δικιο βαιπερ....πολυ σεμνοτυφια (ή σεμνοτητα? δεν ξερω)....ενας τολμησε ο καψερος να πει την αποψη του και του ορμηξαν![]()
Πρόσεχε τον όμως λίγο τον φουκαρά γιατί μερικοί τραυματισμοί σε αυτή την περιοχή δεν διορθώνονται με το ΕΚΑΒ. Μετά θα πρέπει να καταφεύγει στις ακτίνες ποδηλάτου που λέει και το ανέκδοτο. Εσύ αντέχεις - δεν σε φοβάμαι.
Όντως, μαλακία η σεμνοφυτία. Ασχοληθείτε ρε με καμιά χασισοφυτία.
το να αφηνω ενα 20αρικο στην γκομενα μου μετα το σεξ θεωρειται βιτσιο![]()
![]()
. Ολα αυτα ομως, σε ενα παιχνιδι ρολων. Η εκαστοτε παρτενερ ξερει (η νοιωθει), οτι στο φιναλε θα την αγκαλιασω και θα τελειωσει γλυκα αυτη η προσωρινη συμβαση που ειχαμε.
αρχηγε προσεχε μην σε καλεσει κανας ανακριτης,τα ιδια εκανε και ο ζαχοπουλοςΗ εκαστοτε παρτενερ ξερει (η νοιωθει), οτι στο φιναλε θα την αγκαλιασω και θα τελειωσει γλυκα αυτη η προσωρινη συμβαση που ειχαμε.
Διαισθανομαι οτι κατι καλο θες να πεις αυτη τη στιγμηΔωστε ντραμπουι στο λαο![]()
Διαισθανομαι οτι κατι καλο θες να πεις αυτη τη στιγμη
Είσαι γεμάτος δηλητήριο. Ο άνθρωπος έγραψε το βίτσιο του κι εσύ έσπευσες να το κατακρίνεις (είπες ότι δεν είναι φυσιολογικό) αλλά ξεχνάς ότι στο σεξ δεν υπάρχει κλίμακα που να μετρά το τι ειναι φυσιολογικό και τι όχι. Μπορεί εσύ να μην το έκανες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι μη-φυσιολογικό!
φυσιολογικο στο σεξ φιλε μου δεν υπαρχει......υπαρχει μονο το τι γουσταρεις να κανεις με τον αλλον.....αρκει να μην περιλαμβανει παιδια και ζωα......ο,τι αλλο για μενα ειναι δεκτο εφοσον συμφωνουν οι συμμετεχοντες......το σεξ οταν δεν γινεται για αναπαραγωγη γινεται για ευχαριστηση.....και η ευχαριστηση ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο.....δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ξαφνικα καποιοι την ειδαν "αντρες" και θεωρουν οτι οποιος γουσταρει sub ρολο ειναι αδερφη σωνει και ντε......δηλαδη εαν γουσταρω εγω να με φτυνουν και να με κατουρανε ειμαι οκ ενω αμα το γουσταρει καποιος αντρας οχι? ε μα αυτο ειναι και η ολη φιλοσοφια του sub/dom και αν τα πουμε και παραεξω θα μας παρουν με τα γιαουρτια.......
Τα κωλοσκάμπθκα πάντα ήταν της μόδας
Το φυσιολογικό είναι κάτι που κρίνεται αντικειμενικά ή υποκειμενικά;Κακά τα ψέμματα το να σε κατουράει και να σε φτύνει η γκόμενα ή ο γκόμενος δεν είναι φυσιολογικό.
Το αν το έκανα εγώ ή όχι θα αποτελούσε ένδειξη για το αν είναι φυσιολογικό; Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του στάνταρ.Εσείς δηλαδή που λέτε ότι είναι θα το κάνατε;
Ερώτηση: Αυτός που επικροτεί το σεξ μεταξύ ομοφύλων (πχ μεταξύ γυναικών που είναι και τόσο διαδεδομένο) θεωρείται ανώμαλος (δλδ μη-φυσιολογικός) ;;; ........Επίσης με βάση το σκεπτικό σας, φυσιολογικό θεωρείται και το σεξ μεταξύ ομόφυλων. Ή κατάλαβα λάθος;
Το ότι δεν τα γουστάρεις πάντως δε σημαίνει τίποτα για το αν είσαι "φυσιολογικός" ή όχι.Τώρα θα μου πείτε εγώ είμαι "οπισθοδρομικός" αφού απεχθάνομαι κάθε είδους σωματική βία, ακόμα και τα "αθώα" κωλοσκάμπιλα που είναι μάλλον της μόδας...
Μισό λεπτό για να βάλουμε τα πράγματα σε μία τάξη.
Το φυσιολογικό είναι κάτι που κρίνεται αντικειμενικά ή υποκειμενικά;
Το αν το έκανα εγώ ή όχι θα αποτελούσε ένδειξη για το αν είναι φυσιολογικό; Ο κάθε άνθρωπος έχει τα δικά του στάνταρ.
Ερώτηση: Αυτός που επικροτεί το σεξ μεταξύ ομοφύλων (πχ μεταξύ γυναικών που είναι και τόσο διαδεδομένο) θεωρείται ανώμαλος (δλδ μη-φυσιολογικός) ;;; ........![]()
Το ότι δεν τα γουστάρεις πάντως δε σημαίνει τίποτα για το αν είσαι "φυσιολογικός" ή όχι.