Νέα

Βίτσια κατά την ώρα της ερωτικής πράξης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

spitonme

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Το καθυστερημένος τώρα από που το συμπέρανες είναι μια φιλοσοφική ερώτηση. Κατά τα άλλα είχε άδικο ο χρήστης oxia όταν μίλαγε για σεμνοφυτία σε αυτό το site

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εχμ....διεφθαρμενε μαλλον εσυ δεν την κατεχεις καλα :) ειπα λοιπον (ειρωνευομενη) οτι εφοσον θεωρειται "βιτσιο" η σφαλιαρα στον κωλο και το βρισιδι πως να μην ακουστουν "ανωμαλα" αυτα που λεει ο σπιτ???

φυσιολογικο στο σεξ φιλε μου δεν υπαρχει......υπαρχει μονο το τι γουσταρεις να κανεις με τον αλλον.....αρκει να μην περιλαμβανει παιδια και ζωα......ο,τι αλλο για μενα ειναι δεκτο εφοσον συμφωνουν οι συμμετεχοντες......το σεξ οταν δεν γινεται για αναπαραγωγη γινεται για ευχαριστηση.....και η ευχαριστηση ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο.....δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ξαφνικα καποιοι την ειδαν "αντρες" και θεωρουν οτι οποιος γουσταρει sub ρολο ειναι αδερφη σωνει και ντε......δηλαδη εαν γουσταρω εγω να με φτυνουν και να με κατουρανε ειμαι οκ ενω αμα το γουσταρει καποιος αντρας οχι? ε μα αυτο ειναι και η ολη φιλοσοφια του sub/dom και αν τα πουμε και παραεξω θα μας παρουν με τα γιαουρτια.......

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
φυσιολογικο στο σεξ φιλε μου δεν υπαρχει......υπαρχει μονο το τι γουσταρεις να κανεις με τον αλλον.....αρκει να μην περιλαμβανει παιδια και ζωα......ο,τι αλλο για μενα ειναι δεκτο εφοσον συμφωνουν οι συμμετεχοντες......το σεξ οταν δεν γινεται για αναπαραγωγη γινεται για ευχαριστηση.....και η ευχαριστηση ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο.....δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ξαφνικα καποιοι την ειδαν "αντρες" και θεωρουν οτι οποιος γουσταρει sub ρολο ειναι αδερφη σωνει και ντε......δηλαδη εαν γουσταρω εγω να με φτυνουν και να με κατουρανε ειμαι οκ ενω αμα το γουσταρει καποιος αντρας οχι? ε μα αυτο ειναι και η ολη φιλοσοφια του sub/dom και αν τα πουμε και παραεξω θα μας παρουν με τα γιαουρτια.......
τα ζωα γιατι τα βγαζεις? :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Για τον ιδιο λογο που βγαζω και τα παιδια :)

spitonme

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εχμ....διεφθαρμενε μαλλον εσυ δεν την κατεχεις καλα :) ειπα λοιπον (ειρωνευομενη) οτι εφοσον θεωρειται "βιτσιο" η σφαλιαρα στον κωλο και το βρισιδι πως να μην ακουστουν "ανωμαλα" αυτα που λεει ο σπιτ???

Σε ευχαριστώ! Βασικά συμφωνώ 100% με εσένα. Στο sex όλα επιτρέπονται από την στιγμή που όλοι όσοι συμμετέχουνε με την θελησή τους και δεν υπάρχει εξαναγκασμός όπως και στη περίπτωση που δεν υπάρχουνε παιδιά και ζώα γιατί τα μεν πρώτα δεν είναι ούτε ώριμα ούτε έτοιμα και τα δε ζώα εξαναγκάζονται.

Γενικά όλοι εσείς που σοκάρεστε με ανάλογες επιθυμίες άλλων ανθρώπων θα ήθελα να μου πείτε ποιό είναι το πρόβλημα σας από την στιγμή δεν έχουνε καμία σχέση με εσάς και δεν σας αγγίζουνε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Το καθυστερημένος τώρα από που το συμπέρανες είναι μια φιλοσοφική ερώτηση. Κατά τα άλλα είχε άδικο ο χρήστης oxia όταν μίλαγε για σεμνοφυτία σε αυτό το site

Όντως, μαλακία η σεμνοφυτία. Ασχοληθείτε ρε με καμιά χασισοφυτία.

Dieftharmenos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Εμενα στα παπαρια μου!!!Και τα σκατα της γκομενας σου να φας δε μου καιγεται καρφι!!!Απλα την αποψη που εχω (οτι η ουρολαγνεια,κοπρολαγνεια,εμετολαγνεια και τα φτυσιματα ειναι ανωμαλια) δε θα μου την αλλαξει κανεις!!! Πραγματικα δε νοιαζομαι τι κανεις ουτε καν με ενδιαφερει η υπαρξη σου!!!
Δεν εχω να πω τιποτα αλλο!!!

spitonme

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εμενα στα παπαρια μου!!!Και τα σκατα της γκομενας σου να φας δε μου καιγεται καρφι!!!Απλα την αποψη που εχω (οτι η ουρολαγνεια,κοπρολαγνεια,εμετολαγνεια και τα φτυσιματα ειναι ανωμαλια) δε θα μου την αλλαξει κανεις!!! Πραγματικα δε νοιαζομαι τι κανεις ουτε καν με ενδιαφερει η υπαρξη σου!!!

Πρώτον εγώ ούτε για κοπρολαγνεία μίλησα ούτε για εμετολαγνεία.

Δεύτερον το τι είναι ανωμαλία και ποιός είναι καθυστερημένος δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα το ορίσεις εσύ! Για σένα μπορεί όλα αυτά να είναι ανωμαλία, για μένα επίσης ανωμαλία μπορεί να είναι ο εγκέφαλος σου με αυτά που σκέφτετε. Κοίτα λοιπόν την πάρτυ σου και μην κρίνεις τους άλλους αν δεν θες να σε κρίνουνε και αυτοί.

Τρίτον άτομα σαν και σένα άμα με αποκαλούνε καθυστερημένο σημαίνει ότι είμαι ok

Τέταρτον και τελευταίο ούτε εμένα με ενδιαφέρει υπαρξή σου

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Είσαι γεμάτος δηλητήριο. Ο άνθρωπος έγραψε το βίτσιο του κι εσύ έσπευσες να το κατακρίνεις (είπες ότι δεν είναι φυσιολογικό) αλλά ξεχνάς ότι στο σεξ δεν υπάρχει κλίμακα που να μετρά το τι ειναι φυσιολογικό και τι όχι. Μπορεί εσύ να μην το έκανες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι μη-φυσιολογικό! Ασε που το ξεφτίλισες γιατί είπες αυτή τη μπούρδα περί εμετολαγνείας - εντελώς αηδιαστικό - και μετά του την είπες κι από πάνω.

Rovral

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουν 2006
Κριτικές
4
Like
10
Πόντοι
1
Πολυ ερεθιστικο ειναι να σκηνοθετουμε τις φαντασιωσεις μου ό,τι κι αν περιλαμβανει αυτο .
Απο παρτουζες,ανταλλαγη συντροφου κλπ,δεσιματα,λιγο πιο εντονη βια ,αυταρχικα ,σε δημοσιο χωρο κα.
Και το βασικοτερο ειναι ολα αυτα να πραγματωνονται απροειδοποιητα και αναπαντεχα.Ειναι βεβαια δυσκολο αρκετες φορες αλλά ειναι το καλυτερο.

requiem

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
εμενα παλι μαρεσει να το κανω σε ασυνηθιστα μερη.γουσταρω να παμε π.χ σινεμα με τη γκομενα μου να κατσουμε στις τελευταιες θεσεις να μη φοραει  εσωρουχο και με τροπο να ερθει να κατσει πανω μου.τωρα για τα βιτσια κατα τη ωρα του σεξ τα κραταω για τον εαυτο μου  γιατι βλεπω οτι και οι περισσοτεροι ειναι κουμπωμενοι να μιλησουν.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
περι παρτουζας σαν ιδεα και στην πιπα ειναι τελεια αλλα μετα πρεπει να ικανοποιησεις 2 οποτε διπλος κοπος αλλα αξιζει.... Βιτσιο τρελο να με περνει πιπα καποια και να με κοιτα!!!!

Επισκέπτης
αυτό το κάνει κανείς?

Το Ελικοπτεράτο - Πρέπει να το δεις (μόνο 1 mb)

Απίστευτη στάση - πρέπει να το δεις

Συνημμένα

• loljc2.jpg
    loljc2.jpg
    10,9 KB · Εμφανίσεις: 20

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τωρα για τα βιτσια κατα τη ωρα του σεξ τα κραταω για τον εαυτο μου  γιατι βλεπω οτι και οι περισσοτεροι ειναι κουμπωμενοι να μιλησουν.

όχι και κουμπωμένοι. εδώ ο άλλος εξομολογήθηκε πράγματα που σόκαραν.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Στην έννοια "βίτσια" πιάνεται και να φύγεις με γύψους και μώλωπες από την πράξη;;; :huh:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Τα κρανιοεγκεφαλικα σιγουρα πιανουν στο βιτσιομετρο παντως :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αν δεν ερθει το εκαβ να σε μαζεψει δεν λογιζεται για σεξ......για προκαταρκτικα ισως :P

παντως ειχες δικιο βαιπερ....πολυ σεμνοτυφια (ή σεμνοτητα? δεν ξερω)....ενας τολμησε ο καψερος να πει την αποψη του και του ορμηξαν :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom