K@#λαααααααααααα. Το εννοωη γκομενα να σιδερωνει ή να πλενει κανενα πιατο (το τερπνον μετα του ωφελιμου... ας προσφερει κι αυτη κατι!)
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εχμ....διεφθαρμενε μαλλον εσυ δεν την κατεχεις καλα ειπα λοιπον (ειρωνευομενη) οτι εφοσον θεωρειται "βιτσιο" η σφαλιαρα στον κωλο και το βρισιδι πως να μην ακουστουν "ανωμαλα" αυτα που λεει ο σπιτ???
φυσιολογικο στο σεξ φιλε μου δεν υπαρχει......υπαρχει μονο το τι γουσταρεις να κανεις με τον αλλον.....αρκει να μην περιλαμβανει παιδια και ζωα......ο,τι αλλο για μενα ειναι δεκτο εφοσον συμφωνουν οι συμμετεχοντες......το σεξ οταν δεν γινεται για αναπαραγωγη γινεται για ευχαριστηση.....και η ευχαριστηση ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο.....δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ξαφνικα καποιοι την ειδαν "αντρες" και θεωρουν οτι οποιος γουσταρει sub ρολο ειναι αδερφη σωνει και ντε......δηλαδη εαν γουσταρω εγω να με φτυνουν και να με κατουρανε ειμαι οκ ενω αμα το γουσταρει καποιος αντρας οχι? ε μα αυτο ειναι και η ολη φιλοσοφια του sub/dom και αν τα πουμε και παραεξω θα μας παρουν με τα γιαουρτια.......
φυσιολογικο στο σεξ φιλε μου δεν υπαρχει......υπαρχει μονο το τι γουσταρεις να κανεις με τον αλλον.....αρκει να μην περιλαμβανει παιδια και ζωα......ο,τι αλλο για μενα ειναι δεκτο εφοσον συμφωνουν οι συμμετεχοντες......το σεξ οταν δεν γινεται για αναπαραγωγη γινεται για ευχαριστηση.....και η ευχαριστηση ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο.....δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ξαφνικα καποιοι την ειδαν "αντρες" και θεωρουν οτι οποιος γουσταρει sub ρολο ειναι αδερφη σωνει και ντε......δηλαδη εαν γουσταρω εγω να με φτυνουν και να με κατουρανε ειμαι οκ ενω αμα το γουσταρει καποιος αντρας οχι? ε μα αυτο ειναι και η ολη φιλοσοφια του sub/dom και αν τα πουμε και παραεξω θα μας παρουν με τα γιαουρτια.......
μια φορα σε μπουρδελο στην Πολη η πουτανα την ωρα της πραξης ετρωγε πασατεμπο,απο τοτε εγινε το βιτσιο μου
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
τα ζωα γιατι τα βγαζεις?φυσιολογικο στο σεξ φιλε μου δεν υπαρχει......υπαρχει μονο το τι γουσταρεις να κανεις με τον αλλον.....αρκει να μην περιλαμβανει παιδια και ζωα......ο,τι αλλο για μενα ειναι δεκτο εφοσον συμφωνουν οι συμμετεχοντες......το σεξ οταν δεν γινεται για αναπαραγωγη γινεται για ευχαριστηση.....και η ευχαριστηση ειναι κατι καθαρα υποκειμενικο.....δεν καταλαβαινω για ποιο λογο ξαφνικα καποιοι την ειδαν "αντρες" και θεωρουν οτι οποιος γουσταρει sub ρολο ειναι αδερφη σωνει και ντε......δηλαδη εαν γουσταρω εγω να με φτυνουν και να με κατουρανε ειμαι οκ ενω αμα το γουσταρει καποιος αντρας οχι? ε μα αυτο ειναι και η ολη φιλοσοφια του sub/dom και αν τα πουμε και παραεξω θα μας παρουν με τα γιαουρτια.......
Εχμ....διεφθαρμενε μαλλον εσυ δεν την κατεχεις καλα ειπα λοιπον (ειρωνευομενη) οτι εφοσον θεωρειται "βιτσιο" η σφαλιαρα στον κωλο και το βρισιδι πως να μην ακουστουν "ανωμαλα" αυτα που λεει ο σπιτ???
Σε ευχαριστώ! Βασικά συμφωνώ 100% με εσένα. Στο sex όλα επιτρέπονται από την στιγμή που όλοι όσοι συμμετέχουνε με την θελησή τους και δεν υπάρχει εξαναγκασμός όπως και στη περίπτωση που δεν υπάρχουνε παιδιά και ζώα γιατί τα μεν πρώτα δεν είναι ούτε ώριμα ούτε έτοιμα και τα δε ζώα εξαναγκάζονται.
Γενικά όλοι εσείς που σοκάρεστε με ανάλογες επιθυμίες άλλων ανθρώπων θα ήθελα να μου πείτε ποιό είναι το πρόβλημα σας από την στιγμή δεν έχουνε καμία σχέση με εσάς και δεν σας αγγίζουνε.
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Το καθυστερημένος τώρα από που το συμπέρανες είναι μια φιλοσοφική ερώτηση. Κατά τα άλλα είχε άδικο ο χρήστης oxia όταν μίλαγε για σεμνοφυτία σε αυτό το site
Όντως, μαλακία η σεμνοφυτία. Ασχοληθείτε ρε με καμιά χασισοφυτία.
Dieftharmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Εμενα στα παπαρια μου!!!Και τα σκατα της γκομενας σου να φας δε μου καιγεται καρφι!!!Απλα την αποψη που εχω (οτι η ουρολαγνεια,κοπρολαγνεια,εμετολαγνεια και τα φτυσιματα ειναι ανωμαλια) δε θα μου την αλλαξει κανεις!!! Πραγματικα δε νοιαζομαι τι κανεις ουτε καν με ενδιαφερει η υπαρξη σου!!!
Δεν εχω να πω τιποτα αλλο!!!
Εμενα στα παπαρια μου!!!Και τα σκατα της γκομενας σου να φας δε μου καιγεται καρφι!!!Απλα την αποψη που εχω (οτι η ουρολαγνεια,κοπρολαγνεια,εμετολαγνεια και τα φτυσιματα ειναι ανωμαλια) δε θα μου την αλλαξει κανεις!!! Πραγματικα δε νοιαζομαι τι κανεις ουτε καν με ενδιαφερει η υπαρξη σου!!!
Πρώτον εγώ ούτε για κοπρολαγνεία μίλησα ούτε για εμετολαγνεία.
Δεύτερον το τι είναι ανωμαλία και ποιός είναι καθυστερημένος δεν νομίζω ότι είναι κάτι που θα το ορίσεις εσύ! Για σένα μπορεί όλα αυτά να είναι ανωμαλία, για μένα επίσης ανωμαλία μπορεί να είναι ο εγκέφαλος σου με αυτά που σκέφτετε. Κοίτα λοιπόν την πάρτυ σου και μην κρίνεις τους άλλους αν δεν θες να σε κρίνουνε και αυτοί.
Τρίτον άτομα σαν και σένα άμα με αποκαλούνε καθυστερημένο σημαίνει ότι είμαι ok
Τέταρτον και τελευταίο ούτε εμένα με ενδιαφέρει υπαρξή σου
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Είσαι γεμάτος δηλητήριο. Ο άνθρωπος έγραψε το βίτσιο του κι εσύ έσπευσες να το κατακρίνεις (είπες ότι δεν είναι φυσιολογικό) αλλά ξεχνάς ότι στο σεξ δεν υπάρχει κλίμακα που να μετρά το τι ειναι φυσιολογικό και τι όχι. Μπορεί εσύ να μην το έκανες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι μη-φυσιολογικό! Ασε που το ξεφτίλισες γιατί είπες αυτή τη μπούρδα περί εμετολαγνείας - εντελώς αηδιαστικό - και μετά του την είπες κι από πάνω.
Πολυ ερεθιστικο ειναι να σκηνοθετουμε τις φαντασιωσεις μου ό,τι κι αν περιλαμβανει αυτο .
Απο παρτουζες,ανταλλαγη συντροφου κλπ,δεσιματα,λιγο πιο εντονη βια ,αυταρχικα ,σε δημοσιο χωρο κα.
Και το βασικοτερο ειναι ολα αυτα να πραγματωνονται απροειδοποιητα και αναπαντεχα.Ειναι βεβαια δυσκολο αρκετες φορες αλλά ειναι το καλυτερο.
Απο παρτουζες,ανταλλαγη συντροφου κλπ,δεσιματα,λιγο πιο εντονη βια ,αυταρχικα ,σε δημοσιο χωρο κα.
Και το βασικοτερο ειναι ολα αυτα να πραγματωνονται απροειδοποιητα και αναπαντεχα.Ειναι βεβαια δυσκολο αρκετες φορες αλλά ειναι το καλυτερο.
εμενα παλι μαρεσει να το κανω σε ασυνηθιστα μερη.γουσταρω να παμε π.χ σινεμα με τη γκομενα μου να κατσουμε στις τελευταιες θεσεις να μη φοραει εσωρουχο και με τροπο να ερθει να κατσει πανω μου.τωρα για τα βιτσια κατα τη ωρα του σεξ τα κραταω για τον εαυτο μου γιατι βλεπω οτι και οι περισσοτεροι ειναι κουμπωμενοι να μιλησουν.
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
περι παρτουζας σαν ιδεα και στην πιπα ειναι τελεια αλλα μετα πρεπει να ικανοποιησεις 2 οποτε διπλος κοπος αλλα αξιζει.... Βιτσιο τρελο να με περνει πιπα καποια και να με κοιτα!!!!
Επισκέπτης
αυτό το κάνει κανείς?
Το Ελικοπτεράτο - Πρέπει να το δεις (μόνο 1 mb)
Απίστευτη στάση - πρέπει να το δεις
Το Ελικοπτεράτο - Πρέπει να το δεις (μόνο 1 mb)
Απίστευτη στάση - πρέπει να το δεις
Συνημμένα
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
τωρα για τα βιτσια κατα τη ωρα του σεξ τα κραταω για τον εαυτο μου γιατι βλεπω οτι και οι περισσοτεροι ειναι κουμπωμενοι να μιλησουν.
όχι και κουμπωμένοι. εδώ ο άλλος εξομολογήθηκε πράγματα που σόκαραν.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τα κρανιοεγκεφαλικα σιγουρα πιανουν στο βιτσιομετρο παντως
Καλό
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις