Νέα

Βίτσια κατά την ώρα της ερωτικής πράξης.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 116
  • Εμφανίσεις 17K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
πχ. ένα βίτσιο τα χαστούκια στον κώλο κάποια ερωτήματα.

Κατά τη διάρκεια του σεξ αρεσκεστε να χαστουκίζεται το ποπο της κοπέλας, της γκόμενας σας, του 1night stand σας τέλος πάντων!?
Περιγράψατε με δυο λόγια πως το κάνετε, και πιθανές αντιδράσεις που σας έχουν συμβεί

Επίσης να μας πούνε και οι κοπέλες αν το γουστάρετε και κατά ποσο?Καθως και αν έχετε προσποιηθεί ότι δεν σας άρεσε.
Σε one night stand της διελισα τον κολο στα χαστουκια, βαραγα με ολη μου την δυναμη, ο κολος της ειχε γινει κατακοκινος με δαχτυλιες και με ειχαν πιασει τα γελια. Η χοντρη απ το Ναυπλιο ομως δεν ειπε ουτε ενα οχι. Αρα καβλωνε η μητρα της. Γκαπ Γκουπ της εσπασα τον κολο στο σκαμπιλι. Πολυ φαση ακομα το θυμαμαι και γελαω.

pappios

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
0
Αυτό που με φτιάχνει περισσότερο είναι να βλέπω τις αντιδράσεις στο πρόσωπο της. Δεν ξέρω αν είμαι ψυχιατρική περίπτωση και πρέπει να ακολουθήσω κάποια θεραπευτική αγωγή. Τι λες γιατρέ  :huh: ?
Φιλε πολεμιστη ενα ωραιο βιτσιο ειναι να τις μιλισεις ομορφα στην αρχη να αρχισει να γουσταρει και μετα εκει που την γαμας φατσα με φατσα να αρχισεις να την προσβαλεις και να την ταπεινωνεις χωρις βρισιες ομως απλως με ασχημο τροπο, ετσι ετσι και να βλεπεις την αλλαγη στην μαπα της.  :dancing:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
μια φορα σε μπουρδελο στην Πολη η πουτανα την ωρα της πραξης ετρωγε πασατεμπο,απο τοτε εγινε το βιτσιο μου :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

asscum

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
τίποτα το σπουδαίο απλά Γουστάρω πολύ όταν 8ελω να τελειώσω μέσα της να μου λέει κάντο γεμάτη πάθος κ ηδονή βασικά με φτιάχνουν τα προστυχόλογα...

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
οταν ημουν φανταρος τα ειχα με μια φοιτητρια δεν ελεγε και πολλα (φανταρος ημουν)αλλα εκανε παρα πολλα. ετρωγε πολυ ξυλο χαστουκια μαλλι τραβηγμα, πιπα ολη μεσα μεχρι να βηχει, τον εβαζα μπρος πισω με δυναμη αν και πονουσαμε και οι δυο, εχυνα στο πατωμα και την εβαζα να τα γλυφει

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
τουλαχιστον γλυτωνες το σφουγγαρισμα.  :2funny: :2funny: κατι ειναι και αυτο

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
14
Πόντοι
16
σπιτι της ημουν οποτε δεν με πολυενοιαζε.... να γαμησουμε πηγαιναμε οχι να κανουμε φασινα

Επισκέπτης
εγώ θα σταθώ στο βίτσιο μιας συντρόφου μου παλαιότερα Ρωσίδα η καταγωγή της.
της άρεσε στα προκαταρκτικά να της βάζω από πίσω το γνωστό κομπολόι και με αυτό στην πίσω πόρτα να της βάζω το εργαλείο μου στην μπροστινή πόρτα.

spitonme

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Εμένα αντιθέτως με όλους εσάς μου αρέσει η γκόμενα να με ξευτιλίζει (όχι ξύλο) να με βρίζει να κάθεται στο πρόσωπο μου να με καβαλάει να με κατουράει και να με φτύνει και να της κάνω γλυφομούνι με τις ώρες

Επισκέπτης
Εμένα αντιθέτως με όλους εσάς μου αρέσει η γκόμενα να με ξευτιλίζει (όχι ξύλο) να με βρίζει να κάθεται στο πρόσωπο μου να με καβαλάει να με κατουράει και να με φτύνει και να της κάνω γλυφομούνι με τις ώρες
μια απορία την πηδάς η σε πηδάει?

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Καλα κατουρηματα μεγαλε.Ευχομαι παντα να βρισκεις κατρουλιαρες,για να σε φτιαχνουν  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :grin: :grin: :crazy: :piss: :humpleg:

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057

αν σε φτιάχνει αυτό...
καλά κάνεις....

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.603
Πόντοι
19.485
χαστούκια, κωλοσκάμπυλα, πουτσοσκάμυλα, δαγκωματιές (δυνατές όχι μαλακίες), καμιά χριστοπαναγία! Πάνω κάτω αυτά! Μια φορά όταν ήμουν φαντάρος είχαμε πάρει με άλλο ένα παλικάρι 1 τουρίστρια και τησ είχαμε κάνει τον κώλο μπλέ από τις σφαλιάρες! (αφού δεν μπορούσαμε το λοχαγό, την πλήρωσε η αμερικάνα)  :rockon:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

Μην ακους κανεναν.....καλα κανεις......ή μιλαμε για βιτσια ή οχι ;)

κανεις αλλος για μποντατζ και σμ υπαρχει? :P

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εαν θεωρουμε τα κωλοσκαμπιλα ή το αγριο σεξ ή τα βρωμολογα "βιτσιο" φυσικα και ολα αυτα που ανεφερε ειναι αηδιαστικα :2funny:

Dieftharmenos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Μουνιτσα μου φαινεται οτι δεν κατεχεις καλα την ελληνικη γλωσσα!!! :idiot: :idiot:Δεν ειπα για τις σφαλιαρες,το οποιο δεν το θεωρω βιτσιο!!!Ειπα για τα φτυσιματα και τα κατουρηματα!!! :idiot: :idiot: Ειναι φυσιολογικο να φτυνεις και να κατουρας τον αλλο????? :think: :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang:ΕΛΕΟΣ με τους καθυστερημενους!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom