Σε one night stand της διελισα τον κολο στα χαστουκια, βαραγα με ολη μου την δυναμη, ο κολος της ειχε γινει κατακοκινος με δαχτυλιες και με ειχαν πιασει τα γελια. Η χοντρη απ το Ναυπλιο ομως δεν ειπε ουτε ενα οχι. Αρα καβλωνε η μητρα της. Γκαπ Γκουπ της εσπασα τον κολο στο σκαμπιλι. Πολυ φαση ακομα το θυμαμαι και γελαω.πχ. ένα βίτσιο τα χαστούκια στον κώλο κάποια ερωτήματα.
Κατά τη διάρκεια του σεξ αρεσκεστε να χαστουκίζεται το ποπο της κοπέλας, της γκόμενας σας, του 1night stand σας τέλος πάντων!?
Περιγράψατε με δυο λόγια πως το κάνετε, και πιθανές αντιδράσεις που σας έχουν συμβεί
Επίσης να μας πούνε και οι κοπέλες αν το γουστάρετε και κατά ποσο?Καθως και αν έχετε προσποιηθεί ότι δεν σας άρεσε.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
ωραιος.
Φιλε πολεμιστη ενα ωραιο βιτσιο ειναι να τις μιλισεις ομορφα στην αρχη να αρχισει να γουσταρει και μετα εκει που την γαμας φατσα με φατσα να αρχισεις να την προσβαλεις και να την ταπεινωνεις χωρις βρισιες ομως απλως με ασχημο τροπο, ετσι ετσι και να βλεπεις την αλλαγη στην μαπα της.Αυτό που με φτιάχνει περισσότερο είναι να βλέπω τις αντιδράσεις στο πρόσωπο της. Δεν ξέρω αν είμαι ψυχιατρική περίπτωση και πρέπει να ακολουθήσω κάποια θεραπευτική αγωγή. Τι λες γιατρέ ?
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
μια φορα σε μπουρδελο στην Πολη η πουτανα την ωρα της πραξης ετρωγε πασατεμπο,απο τοτε εγινε το βιτσιο μου
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
οταν ημουν φανταρος τα ειχα με μια φοιτητρια δεν ελεγε και πολλα (φανταρος ημουν)αλλα εκανε παρα πολλα. ετρωγε πολυ ξυλο χαστουκια μαλλι τραβηγμα, πιπα ολη μεσα μεχρι να βηχει, τον εβαζα μπρος πισω με δυναμη αν και πονουσαμε και οι δυο, εχυνα στο πατωμα και την εβαζα να τα γλυφει
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
τουλαχιστον γλυτωνες το σφουγγαρισμα. κατι ειναι και αυτο
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
σπιτι της ημουν οποτε δεν με πολυενοιαζε.... να γαμησουμε πηγαιναμε οχι να κανουμε φασινα
Επισκέπτης
εγώ θα σταθώ στο βίτσιο μιας συντρόφου μου παλαιότερα Ρωσίδα η καταγωγή της.
της άρεσε στα προκαταρκτικά να της βάζω από πίσω το γνωστό κομπολόι και με αυτό στην πίσω πόρτα να της βάζω το εργαλείο μου στην μπροστινή πόρτα.
της άρεσε στα προκαταρκτικά να της βάζω από πίσω το γνωστό κομπολόι και με αυτό στην πίσω πόρτα να της βάζω το εργαλείο μου στην μπροστινή πόρτα.
Επισκέπτης
μια απορία την πηδάς η σε πηδάει?Εμένα αντιθέτως με όλους εσάς μου αρέσει η γκόμενα να με ξευτιλίζει (όχι ξύλο) να με βρίζει να κάθεται στο πρόσωπο μου να με καβαλάει να με κατουράει και να με φτύνει και να της κάνω γλυφομούνι με τις ώρες
Καλα κατουρηματα μεγαλε.Ευχομαι παντα να βρισκεις κατρουλιαρες,για να σε φτιαχνουνΕμένα αντιθέτως με όλους εσάς μου αρέσει η γκόμενα να με ξευτιλίζει (όχι ξύλο) να με βρίζει να κάθεται στο πρόσωπο μου να με καβαλάει να με κατουράει και να με φτύνει και να της κάνω γλυφομούνι με τις ώρες
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
παντως ηταν το πιο βιτσιο απ'ολαμια απορία την πηδάς η σε πηδάει?
Εμένα αντιθέτως με όλους εσάς μου αρέσει η γκόμενα να με ξευτιλίζει (όχι ξύλο) να με βρίζει να κάθεται στο πρόσωπο μου να με καβαλάει να με κατουράει και να με φτύνει και να της κάνω γλυφομούνι με τις ώρες
αν σε φτιάχνει αυτό...
καλά κάνεις....
Επισκέπτης
κάπου κυκλοφορεί και ένα βοθρατζίδικο εδώ μπορείς να παίρνεις πράμα με το κυβικό.Καλα κατουρηματα μεγαλε.Ευχομαι παντα να βρισκεις κατρουλιαρες,για να σε φτιαχνουν
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.603
- Πόντοι
- 19.485
χαστούκια, κωλοσκάμπυλα, πουτσοσκάμυλα, δαγκωματιές (δυνατές όχι μαλακίες), καμιά χριστοπαναγία! Πάνω κάτω αυτά! Μια φορά όταν ήμουν φαντάρος είχαμε πάρει με άλλο ένα παλικάρι 1 τουρίστρια και τησ είχαμε κάνει τον κώλο μπλέ από τις σφαλιάρες! (αφού δεν μπορούσαμε το λοχαγό, την πλήρωσε η αμερικάνα)
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Εμένα αντιθέτως με όλους εσάς μου αρέσει η γκόμενα να με ξευτιλίζει (όχι ξύλο) να με βρίζει να κάθεται στο πρόσωπο μου να με καβαλάει να με κατουράει και να με φτύνει και να της κάνω γλυφομούνι με τις ώρες
Μην ακους κανεναν.....καλα κανεις......ή μιλαμε για βιτσια ή οχι ;)
κανεις αλλος για μποντατζ και σμ υπαρχει?
Dieftharmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
spitonme εισαι ακρως αηδιαστικος!!!
Dieftharmenos
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μουνιτσα μου φαινεται οτι δεν κατεχεις καλα την ελληνικη γλωσσα!!! Δεν ειπα για τις σφαλιαρες,το οποιο δεν το θεωρω βιτσιο!!!Ειπα για τα φτυσιματα και τα κατουρηματα!!! Ειναι φυσιολογικο να φτυνεις και να κατουρας τον αλλο????? ΕΛΕΟΣ με τους καθυστερημενους!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 122
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 201
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 115
- Εμφανίσεις