kokoretsakias93
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2019
- Like
- 995
- Πόντοι
- 81
Τι δεν είναι ωραία ρε κούκλα είναι
Το οτι της δινουν ρολους στριμενους, πρεπει να μας καυλωνει να τη γαμησουμε ακομη πιο αγριακοίτα να σου πω,εμένα στην πολυκατοικία με το ξανθο το μαλι δεν μου αρεσε πολυ και να πω την αλήθεια την είχαν γράψει λίγο σαν κακομαθημένη,μετά επόμενος ρόλος που την είδα πολύ ήταν στο σόι όπου εκει είχα χάσει μερικά κιλάκια έιχε αλλάξει και το μαλί και είχε γίνει μουνάρα ,τώρα στον ρόλο της ήταν λίγο ξερόλας και λίγο καυστικός αλλα εμένα δεν με χαλούσε πολύ γιατί είχε και σκηνές που ήταν γλυκιά και σκήνες που ήταν και σέξυ πολύ σέξυ και κατά την διάρκεια ολης της σειράς ήταν ΜΟΥΝΑΡΟΣ φορούσε κάτι φορεματάκια κάτι σορτσάκια έκανε κάτι γρεμάτσες ερωτικές έκανε κάτι κουνηματάκια γενικά μου έδινα την εικόνα της σέξυ μανούλας του απέναντι διαμερίσματος της οποίας δεν της φαίνεται αλλά είναι τρελό πουτανάκι,οπότε για μένα νομίζω είναι θέμα σεναρίου ότι τις δίνουν λίγουν στριμένους ρόλους.
η αλήθεια είναι ότι της πάνε αυτοί οι ρόλοι και άνετα την έσκιζα έτσι.Το οτι της δινουν ρολους στριμενους, πρεπει να μας καυλωνει να τη γαμησουμε ακομη πιο αγρια
μεγαλη καβλα καιμ οταν μιλαει με τρελαινει εχει πολυ θηλυκοτητα και οσο και να προσπαθει να το κρυωει δεν γινεταιΈλα ρε Βασούλα μου επιτέλους επιτέλους ξεκίνα πέτα τα όλα μωρό μου να ανέβει λίγο η θερμοκρασία.Δώσε ρε Βασουλίνη να κινηθούμε λίγο . Τι χαράδρα είναι αυτή μωρό μου!!!
άνοιχτα μωρό μου να τρελαθεί ο κόσμοςΗ Βασούλα ντυμένη ως μια απλή μιλφάρα της διπλανής πόρτας απολαμβάνει τις διακοπές της και κερνάει σταυροπόδι δίνοντας υποσχέσεις σε αυτόν που θα γυρίσει μαζί της μετά πίσω στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
αααααααααααχ μωρο μουΚοιτάξτε εδώ μιλφάκι-πουτανάκι έχει ένα βλέμμα λες και κοιτάει τον να της έρχεται!!!
Γενικά πάντως πιστεύω ότι είναι γυναίκα που την βρίσκει άγρια να στον παίζει με τα πόδια της σε τρελά σκηνικά footjob για να σου αδειάσει τελείως τα αρχίδια. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην της το ζητάς κιόλας με αυτές τις φωτό που ανεβάζει
Ελπιζω αυτη που εχεις εσυ,αν εχεις, να ειναι στο 20%.Είναι σαν το 80% των Ελληνίδων, κοντούλα, λίγο ποντικόφατσα με αγύμναστο σώμα
Είσαι σαν το 80% των Ελλήνων. Δεν σου φτάνει για μια ¨Βάσω¨ και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κακομιλάς. Γιατί μπαίνεις στο θρεντ τις αν δεν σου αρέσει; Πάνε παρακατω!Είναι σαν το 80% των Ελληνίδων, κοντούλα, λίγο ποντικόφατσα με αγύμναστο σώμα