boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 16.568
- Πόντοι
- 2.256
Εξαιρετική ψηφιοποίηση από την ΕΟΝ του θρυλικού κωλαρίνου της Βάσως μας. Τελικά θα το ενεργοποιήσω!
Ποσα λιτρα σπερμα να εχ ουν χυθεί σε αυτην την κοιλιτσα;Ξεκίνησε καλά τη σεζόν πάντως, δεν είχαμε καλοκαιρινές φωτογραφίες οπότε έστω και τώρα, έστω και έτσι έχουμε στιγμιότυπα απο τη σειρά "Το σόι σου" στο οποίο συμμετέχει. 1ο επεισόδιο σεζόν. Δυστυχώς δεν έχει ακόμη ανέβει διαδικτυακά οπότε βάζω screenshot απο επανάληψη μέσω EON TV...
Να σου παίρνει πίπα με αυτές τις τσιμπουκοχειλάρες με το βλέμμα της μανούλας και να τελειώνεις με δυνατό χύσιμο στην προσωπάρα της...Ω,ρε κάτι πίπες..!
Τα είπες όλα!Να σου παίρνει πίπα με αυτές τις τσιμπουκοχειλάρες με το βλέμμα της μανούλας και να τελειώνεις με δυνατό χύσιμο στην προσωπάρα της...
Πάει την μικρή σχολείο και την περιμένουν δίπλα στην αλλη ταξη οι δάσκαλοι να την πάρουν παρτουζαΝα την χυνεις την Βασούλα στην προσωπαρα της το πρωί όταν το παιδί της πάει σχολείο και το βράδυ να το παίζει μανούλα η καυλα
Γεια σου έχεις WhatsApp Skype να μιλήσουμε για την Βάσωοποιος καβλωνει μαζι της ας μου στειλε πμ
spam[/URL] και ενοχλητικά pm σε άλλα μέλη - τελευταία προειδοποίηση.
Επιτέλους Βασουλα μου μας έδειξες κάτι και φέτος, ε ρε μια καυλο φασουλα που έχει και κάτι τούμπανο βυζαρες για πιπιλιμα και χούφτωμα, όσο για το μουνακι θέλω να το φαντάζομαι υγρό υγρό. Όσο για τους υπόλοιπους φίλους να πω οι φωτογραφίες που ανεβάσατε από τα καλύτερα παραδείγματα για το πόσο ναζιάρα καυλαρα και τσιμπουκλου είναι το κορίτσι μας.Κάβλα in the sunset
Φαντάσου ο Κρητικός ο σεφ να στρώνει τραπέζι πάνω στο κορμί της. Μέλι στις ποδάρες, χόρτα σαλάτα στην κοιλιά και χοχλιούς στα βυζάκια για δυνατό ρούφηγμα. Κρασί στο λαιμό της που σε κανένα σήριαλ δεν μένει αδαγκωτος. Το επιδόρπιο θα το τρώει σερβιρισμένο στα κωλομερια της. Αναπαράσταση εδώ:Επιτέλους Βασουλα μου μας έδειξες κάτι και φέτος, ε ρε μια καυλο φασουλα που έχει και κάτι τούμπανο βυζαρες για πιπιλιμα και χούφτωμα, όσο για το μουνακι θέλω να το φαντάζομαι υγρό υγρό. Όσο για τους υπόλοιπους φίλους να πω οι φωτογραφίες που ανεβάσατε από τα καλύτερα παραδείγματα για το πόσο ναζιάρα καυλαρα και τσιμπουκλου είναι το κορίτσι μας.