WESTERN 1966
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.124
- Πόντοι
- 371
Koντη γλυκια απολαυση .....
Αχ Βασουλινη φέτος μας άφησες όλα τα καλά για το τέλος τώρα που αρχίζουν τα κρύα να μας ζεστάνεις εσύ.Τέλος καλοκαιριού
Κοίτα αν και έχει συζητηθεί πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα ακαι μοιάζουν αρκετά δεν νομίζω να είναι δικά της, πρώτον πιστεύω είναι πολύ ηθική και καθώς πρέπει για να κάνει κάτι τέτοιο και δεύτερον νομίζω φαίνεται ότι υπάρχει μια μικρό διαφορά.Ρε παίχτες. Επαναφέρω αυτή τη φώτο. Αν τη συγκρίνετε με την προηγούμενη για παράδειγμα που ανέβασε το ισοσκελες τριγωνακι δεν σας λέει κάτι?
Δεν διαφωνώ. Κ γω γνώμες μαζεύω. Απλά το συγκεκριμένο τρίγωνο είναι σχετικά δύσκολο να το πετύχεις αλλού. Εκτός αν έχει γίνει σκόπιμα το τέλειο φωτοσοπΚοίτα αν και έχει συζητηθεί πολλές φορές το συγκεκριμένο θέμα ακαι μοιάζουν αρκετά δεν νομίζω να είναι δικά της, πρώτον πιστεύω είναι πολύ ηθική και καθώς πρέπει για να κάνει κάτι τέτοιο και δεύτερον νομίζω φαίνεται ότι υπάρχει μια μικρό διαφορά.
Μου φαίνονται πολυ μεγάλα για να ειναι δικα της.Η ανάλυση των ελιών της δείχνει ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι η ίδια. Να το έκανε μόνη της για γούστο αποκλείεται. Να αυτοφωτογραφήθηκε όμως για να κάνει εξέταση των ελιών ή του στήθους της, δεν είναι καθόλου απίθανο. Εύκολος επίσης ο τρόπος για να ανακτηθούν οι φωτό. Κάποιο τζιμάνι όπου πήγε για επισκευή το κινητό μπορεί να τις κατέβασε. Όπως και να' χει ζούμε με το μύθο.
Μου φαίνονται πολύ χαρούμενα να είναι δικά της. Τα δικά της ξυνίζουν λίγο.Η ανάλυση των ελιών της δείχνει ότι υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να είναι η ίδια. Να το έκανε μόνη της για γούστο αποκλείεται. Να αυτοφωτογραφήθηκε όμως για να κάνει εξέταση των ελιών ή του στήθους της, δεν είναι καθόλου απίθανο. Εύκολος επίσης ο τρόπος για να ανακτηθούν οι φωτό. Κάποιο τζιμάνι όπου πήγε για επισκευή το κινητό μπορεί να τις κατέβασε. Όπως και να' χει ζούμε με το μύθο.
Απ του χάρου τα δόντια μας γλύτωσεςΕυτυχως,κοντεψα να τον παιξω με τα υποτιθεμενα βυζια της Λασκαρακης,δεν πηγε τσαμπα η μαλακια...
Οχι εγω τυπε μου,ο πρωην ιδιοκτητης της Τσελσι απο πανω μας γλυτωσε...Απ του χάρου τα δόντια μας γλύτωσες
Πως τρώνε έτσι στο εξωτερικό, εγώ τρώω με το στόμα μουΤο μυστήριο λύθηκε,τα καυλοσενάρια έληξαν,οι ψωλές έπεσαν.Προϊόν φώτοσοπ οι ελιές σε φωτογραφία ξένης.
Εσυ τυπε περίμενε απο ελληνική σειρά να δείξει γυμνο, ποσο μαλλον σε κωμωδία.Συμφωνα με το σημερινο τρειλερ που βγηκε, η Βασουλα -ως Μαιρη- εχει προβλημα που δε τη γαμαει συχνα ο αντρας της και μιλαει σε ειδικους κτλ..Θα δουμε ωραιες σκηνες προσπαθωντας να τον αποπλανησει..Αν και βλεπω πως η σειρα ειναι παλι μια wannabe κωμικη σειρα οπως ολες οσες πατωνουν οποτε μας κοβω σε καμια πατουσα παλι να αρκουμαστε μυστες και να το συζηταμε για 10 χρονια μετα οπως κανουν στο νημα της παπαβασιλειου
Τι πατουσα εδώ στο σόι μου όποτε είναι ξυπόλητη τα χώνει μέσα στον καναπέ να μην φαίνονται. Σε λίγο θα τον τρυπήσειΣυμφωνα με το σημερινο τρειλερ που βγηκε, η Βασουλα -ως Μαιρη- εχει προβλημα που δε τη γαμαει συχνα ο αντρας της και μιλαει σε ειδικους κτλ..Θα δουμε ωραιες σκηνες προσπαθωντας να τον αποπλανησει..Αν και βλεπω πως η σειρα ειναι παλι μια wannabe κωμικη σειρα οπως ολες οσες πατωνουν οποτε μας κοβω σε καμια πατουσα παλι να αρκουμαστε μυστες και να το συζηταμε για 10 χρονια μετα οπως κανουν στο νημα της παπαβασιλειου
Το μυστήριο λύθηκε,τα καυλοσενάρια έληξαν,οι ψωλές έπεσαν.Προϊόν φώτοσοπ οι ελιές σε φωτογραφία ξένης.