μου εχουν πη για ενα καλο στο εν λογωμαγαζι
πολυ διευκρινιστικη και χρησιμη παραθεση. thank you.
ναι η απουσια μας απο μερικα μασατζιδικα σαν κι αυτο...τελικα υπαρχει κατι που να αξιζει
Κατα την αποχωρηση μου προσπαθούσε να με πείσει ,αλλα πλέον δεν με δελέαζε τίποτα και έφυγα., όπου έκαμα την βολτούλα μου στους γυρω πεζοδρόμους χαζευοντας αξιόλογα μουνάκια.
τελικα υπαρχει κατι που να αξιζει
Eυρισκόμενος εν Κολωνακίω για καφεδάκι και χαζεύοντας κάτι τύπους , που κάνανε παρκουρ στην πλατειούλα, θυμήθηκα τουτο το ιδρυμα. Με υποδέχτηκε μια μικρόσωμη κορασίδα με κότσο στα μαλλιά, Ρουμάνα, ντυμένη με την άσπρη ''θεραπευτική '' ρόμπα, όπου διαφαινόταν το χαριτωμένο στριγκάκι της. Με βάζει στο δωμάτιο με την κλασσική ερώτηση, αν έχω ξαναέρθει. Στο παρελθόν είχα τιμήσει καθ΄ ολοκληρία την Χρύσα. Στην ερώτηση μου αν βρίσκεται εκεί, μου είπε ότι η Χρύσα αποχώρησε καθότι έγκυος. Μετα ακολούθησε η παρουσίαση. Πρώτα μία Δέσποινα, 40+ με κιλάκια παρέχουσα ολοκληρωμένη θεραπεία,μετά Μόνικα ,μελαχροινη αλλα αδιάφορη, μη έχουσα κάτι το ελκυστικό για να σε δελεάσει και αυτή με ολοκληρωμένο πάκετο υπηρεσιών. Εν συνεχεία εμφανίστηκε μια καστανόξανθη, χαριτωμένη, αλλα ολίγον τι ξινισμένη, δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα, παρέχουσα υπηρεσίες μέχρι και πεολειχίας. Σε ερώτησή μου προς το κοριτσάκι εκ Ρουμανίας, αν καμει ολοκληρωμένο πρόγαμμα, ελάβα ως απάντηση, οτι λογω επέλασης κομμουνιστών, δεν είναι σε θέση να το πράξει, αλλά μετά από μερικές ημέρες. Μη βλέποντας κάτι το αξιόλογο αποχώρησα. Κατα την αποχωρηση μου προσπαθούσε να με πείσει ,αλλα πλέον δεν με δελέαζε τίποτα και έφυγα., όπου έκαμα την βολτούλα μου στους γυρω πεζοδρόμους χαζευοντας αξιόλογα μουνάκια.
θα πεσουν....εγω περασα απο το ιδρυμα μια βολτιτσα το πρωι μιλησα με την γωγω ειδα και αλλα δυο κινεζακια και την εκανα!!!δεν αλλαξε κατι σημαντικο στο ιδρυμα!!!αν τα κινεζακια κανουν ολοκληρωμενο προγραμμα ισωσ περασω ξανα μια βολτα!!μιλησα με γωγω και μου λεει φτανω μεχρι στοματικο στην τιμη τπτ παραπανω!!μου πεταει και μια σποντα οτι ολα εχουν την αξια τουσ!!δηλαδη τησ λεω για μπριζολιτσα τι τιμη εχεισ στα 150??το σκεφτετε γελαει πονηρα και μου λεει θα τα βρουμε μεσα μην ανησυχεισ!!παντωσ την εκανα πολλα τα 150 στησ μερεσ μασ αν και νομιζω οτι και με 100 κλασικο τιμολογιο πρεπει να προσφερει μπριζολιτσα!!!παντωσ ειναι καβλα η κοπελιτσα και στισ εκφρασεισ τησ πρεπει να τον ρουφαει καλα!!!ξερει κανεισ αν και η μπριζολιτσα ειναι στο μενου τησ??
Προσεξε μη σε γδαρει μονο...θα πεσουν....
Παντα αυτο λεει και βαζει και ταμπονακι στο δηθεν αμα τη ζορισεις...Ετσι συνάδελφε ;)
Κανει φουλ αλλα οχι με την πρωτη και ζηταει πολλα!!!αυτεσ τισ δυο που λεσ δεν τησ ειδα καθολου??εμφανισιακα πωσ ειναι??εγω ψαχνω κατι πιπινοειδεσ και κοντοπουτανο!!αρα δηλαδη η γωγω κανει φουλ απλα κοιταει ποσα θα τσιμπησει!!!αρα στην τελικη θα παρει τα παπαρια μου για αρχη και μετα βλεπουμε χααχαχχα!!!!αυτα τα κινεζακια τα εχεισ δει εσυ???κανουν φουλ??
Χριστινα μελαχροινο αθλετικ ρουμανακι με σουπερ κορμι πραγματικα, δεν κανει φουλ, θα σου λεει συνεχεια πως της ειρθε περιοδο...αυτεσ τισ δυο που λεσ δεν τησ ειδα καθολου??εμφανισιακα πωσ ειναι??εγω ψαχνω κατι πιπινοειδεσ και κοντοπουτανο!!αρα δηλαδη η γωγω κανει φουλ απλα κοιταει ποσα θα τσιμπησει!!!αρα στην τελικη θα παρει τα παπαρια μου για αρχη και μετα βλεπουμε χααχαχχα!!!!αυτα τα κινεζακια τα εχεισ δει εσυ???κανουν φουλ??