You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 998
- Εμφανίσεις 193K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
25 Ευρώ στο παράρτημα
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
Μοιράζεις κουπόνια Ειμαι πρώτος στην σειρά ντάξει;AYTA EINAI πηρα 20 κουπονια των 25 ευρω θα παω και θα πω 25 θελετε για μασαζ + μπουμπουαρ 20 στην κορασιδα για ψητα 45 να ενα ολοκληρομενο προγραμμα !!!!!
αντε να αρχισουν προσφορες!!!!!
tarzan22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ειναι τωρα κανα 2μηνο που εχει σταματησει & απο σκουφα10,η μικρα παραδιδει υπηρεσιες κατ οικον κατα βαση & μονο αμα ξεμηνει απο ενδιαφερομενους κανει την εμφανιση της στα περιξ,το ιδιο κανουν ολες οσες το παιζουν δυσκολες & προσφερουν & καλα μονο φραπεδια....οι γνωστες εχουν φροντισει να εχουν τηλεφωνακι αυτης & αλλων διασημοτητων ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι κατ οικον το προγραμμα ειναι μακραν περαν του φουλ!!!!!!!!!!!!!!!Ποια Χαρα τη γνωστή από θησέως και δεριγνύ? Πότε την είδες?
tarzan22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Τηλεφωνησες??? Θελω να μας πεις εμπειριες ......ΕΙΧΑ ΔΙΚΙΟ ΤΕΛΙΚΑ ΕΕΕΕΕ?????ελπιζω να εχεις σωρο στα pm σου γιατι οπως καταλαβαινεις θα γινει ο χαμος...
ολοι θα τα ζητησουν...
και ειδικα για το μελαχρινο αλογο ονοματι Χαρα .....
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ!!!!
karaxysis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ολοι θα παρουμε με τη σειρα μη σπρωχνετε .Στειλε pmελπιζω να εχεις σωρο στα pm σου γιατι οπως καταλαβαινεις θα γινει ο χαμος...
ολοι θα τα ζητησουν...
και ειδικα για το μελαχρινο αλογο ονοματι Χαρα .....
ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΓΩ!!!!
Αχ και να μπορουσα να πω ολα αυτα που ξερω για τα 2 ιδρυματα...παρεπιπτοντως,εχει μετακομισει απο συγγρου 12 και εχει παει στην οδο φαληρου στο 8 νομιζω,διπλα απο ενα ξενοδοχειο....
Τα ξερω πολυ καλα κ τα 2 ιδυματα...απο τα εσω.................
Τα ξερω πολυ καλα κ τα 2 ιδυματα...απο τα εσω.................
Φαληρου 15εχει παει στην οδο φαληρου στο 8 νομιζω,
αλλα γιατι δε μας λες και αυτα που ξερεις??
Γιατι υπαρχει το απορρητο μεταξυ πελατη-εργολαβου....Ηταν πελατες μου κ εχω παει παρα πολλες φορες εκει για διαφορες εργασιες κ τα χω δει ολα τα μωρα που παιζουν κ ξερω κ τα αφεντικα πολυ καλα....Εστειλα κ ενα φιλο μου για δοκιμη στη συγγρου γιατι δεν ημουν σιγουρος τι παιζει κ ηθελα να το διασταυρωσω κ επεσα μεσα...Αυτος εδωσε 100 για μασαζ κ πιπα με καποτα στη σαντρα αν δεν κανω λαθος...
House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 46
- Πόντοι
- 366
Pathosκαλα ρε παιδιά,συγγνώμη κιόλας..αλλά ασχολείστε με αυτά τα χαμετυπεία ακόμη...ρε ξυπνήστε επιτέλους απο τον λήθαργο!δώστε τους την χαριστική βολή...ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΕΥΡΩ στην τσέπη των ιδιοκτητών των ιδρυμάτων που "μπορεί και να πάρεις φραπεδιά με καλαμάκι την πρώτη φορά" ή που "μπορεί να γαμήσεις αλλά όποιο μπάζο σου δείξουμε εμείς και σου επιβάλλουμε να γαμήσεις και άμα γουστάρεις" ή "που το δίδυμο επειδή είναι εντυπωσιακή προσφορά του ιδρύματος το χρεώνουμε με αντικειμενικά κριτήρια λόγω σκουφά 200 ευρώ.."
υ.γ.βρε άει σιχτήρ!!!
tarzan22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γιατι υπαρχει το απορρητο μεταξυ πελατη-εργολαβου....Ηταν πελατες μου κ εχω παει παρα πολλες φορες εκει για διαφορες εργασιες κ τα χω δει ολα τα μωρα που παιζουν κ ξερω κ τα αφεντικα πολυ καλα....Εστειλα κ ενα φιλο μου για δοκιμη στη συγγρου γιατι δεν ημουν σιγουρος τι παιζει κ ηθελα να το διασταυρωσω κ επεσα μεσα...Αυτος εδωσε 100 για μασαζ κ πιπα με καποτα στη σαντρα αν δεν κανω λαθος...
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
εχεμυθια υπαρχει στο εν λογω μαγαζι? η θα πρεπει να χαιρετισεις ολους τους συναθλητες σε καποιο σαλονακι αναμονης, πρωτου πας για δραση?
gleifomounakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
βρε εχεμυθεια υπαρχει,υπαρχει ομως & το σχετικο γδαρσιματακι εξ απαλων ονυχων που στο σερβιρουν σε ακριβο περιτυλιγμα με φτηνο περιεχομενο....εγω προ ημερων συνεβρεθην με μικραν ονοματιν Χριστινα εκ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ,που δεν τιν εφταναν τα 100 ευρωπουλα αλλα μου ζητησεν εντος τις καμαρης 50 ευρωπουλαν ακομα για να πραξω αυτο που λεει & το ονομα μου ΑΙΔΙΟΛΥΧΕΙΑΝ... ασε που μυριζεν φοβερην ΜΟΥΝΙΛΑΝ..εχεμυθια υπαρχει στο εν λογω μαγαζι? η θα πρεπει να χαιρετισεις ολους τους συναθλητες σε καποιο σαλονακι αναμονης, πρωτου πας για δραση?
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.329
- Πόντοι
- 506
Νεα κατηγορια....Γλυφομουνι=50 e....Ε ρε ξυλο που θελουνε
...Ρε δε πάνε στο ΔΙΑΟΛΟ οι απατεώνισσες...
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.415
- Πόντοι
- 5.006
-Δώστε τις στεγνά όσες είναι βρωμιάρεςβρε εχεμυθεια υπαρχει,υπαρχει ομως & το σχετικο γδαρσιματακι εξ απαλων ονυχων που στο σερβιρουν σε ακριβο περιτυλιγμα με φτηνο περιεχομενο....εγω προ ημερων συνεβρεθην με μικραν ονοματιν Χριστινα εκ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ,που δεν τιν εφταναν τα 100 ευρωπουλα αλλα μου ζητησεν εντος τις καμαρης 50 ευρωπουλαν ακομα για να πραξω αυτο που λεει & το ονομα μου ΑΙΔΙΟΛΥΧΕΙΑΝ... ασε που μυριζεν φοβερην ΜΟΥΝΙΛΑΝ..
-Οσο μπορείτε εκείνη την στιγμή της κάβλας μην πεφτετε στην λουμπα των tips .Αν σας το ζητησουν αμέσως ενημέρωση στις sherif δεν γουσταρουν τέτοια κόλπα να είστε σίγουροι
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 26
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις