You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 994
- Εμφανίσεις 191K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
gleifomounakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
μηπως κανουν & αλλο τιποτις...οπως ειπεν & γνωστος συναθλητης!!!!!!!!!!!!!!!!!!γαμασ η δεν γαμας εκει?
gleifomounakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Και αυτη αγαπητε φιλε & συναθλητα τιμα το κοντοσουβλιν (τροπος του λεγειν κοντοσουβλι ,καθοτιν οσο πιο μακρυ τοσο πιο ευγευστον & λαχταριστον) & δη την σουβλαν του ελληνα τσελιγκα που ουδεμια σχεση εχει με τα ξενοφερτα κακα αντιγραφα τυπου barbeciou & αλλες κοινως ονομαζομενες ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ....Τιματε τιν παραδοσι αδερφια μου αλλητες πουλια γιατι χανομεθα...Και αυτο το πουτανακι παρελασεν εμπροσθεν των φιλιδωνων οφθαλμων μου εκεινη τιν αποφραδαν ημεραν της ακρατης ΜΟΥΝΙΛΑΣ...θελοντας να μου προσφερει τις θεραπευτικες υπηρεσιες τις...ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!καλημερα μαγκεσ!!!!ενα κομματακι γλυκα μαρια στο ονομα προσφερει μπριζολιτσα???εχει κανεισ καμια εμπειρια μαζι τησ?γιατι ειναι γλυκα το κομματι και πολυ πουτανε για πουτσοσκαμπιλα!!1
Και αυτη αγαπητε φιλε & συναθλητα τιμα το κοντοσουβλιν (τροπος του λεγειν κοντοσουβλι ,καθοτιν οσο πιο μακρυ τοσο πιο ευγευστον & λαχταριστον) & δη την σουβλαν του ελληνα τσελιγκα που ουδεμια σχεση εχει με τα ξενοφερτα κακα αντιγραφα τυπου barbeciou & αλλες κοινως ονομαζομενες ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ....Τιματε τιν παραδοσι αδερφια μου αλλητες πουλια γιατι χανομεθα...Και αυτο το πουτανακι παρελασεν εμπροσθεν των φιλιδωνων οφθαλμων μου εκεινη τιν αποφραδαν ημεραν της ακρατης ΜΟΥΝΙΛΑΣ...θελοντας να μου προσφερει τις θεραπευτικες υπηρεσιες τις...ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΝ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ!!!!!!!!!!!!!!
Οι συνάδελφοι πιο πίσω γράφουν ότι δεν μπριζολιάζεται μόνο φραπεδάκι σερβίρει...Ξέρεις κάτι παραπάνω?
εμενα παντωσ μου το επαιζε παρθενα η συγκεκριμενη!!!τι να σασ πω ρε παιδεσ προσπαθουσαν να μου πασαρουν μια γιαπωνεζα γεματουλα και μια μαροκινη σαν σκυλι ηταν να σε φαει!!αντι για μαλλον ξυλο θα παιζαμε στο δωματιο!!!!χαχχααχχαα παντωσ η μαρια ειναι πολυ ομορφη δεν την κοβω να τον τρωει τι λετε??
εμενα παντωσ μου το επαιζε παρθενα η συγκεκριμενη!!!
Τι μπερδεύεσαι με αυτούς εκεί πάνω? Έχεις χρηματική περίσσεια και δεν ξέρεις που να τα δώσεις βρε?
tarzan22
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΕΜΜΜΜ...καλά να πάθεις αφού είσαι κοροίδο .Φιλική συμβούλη :πληρώνουμε για να πάρουμε απόλαυση όχι για να δώσουμε κε. Μουνόχειλε ή όπως αλλίως σε λένε .Δεν Φταίει το ημιπούτανο(όσες φορές & να πάτε πάντα θα'χει περίοδο η κουμουνίστρια), που σε έπιασε κότσο....τα θελε & ο κώλος σου.ΜΑΥΡΟ ΣΤΗ Φ Ο Λ Αβρε εχεμυθεια υπαρχει,υπαρχει ομως & το σχετικο γδαρσιματακι εξ απαλων ονυχων που στο σερβιρουν σε ακριβο περιτυλιγμα με φτηνο περιεχομενο....εγω προ ημερων συνεβρεθην με μικραν ονοματιν Χριστινα εκ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ,που δεν τιν εφταναν τα 100 ευρωπουλα αλλα μου ζητησεν εντος τις καμαρης 50 ευρωπουλαν ακομα για να πραξω αυτο που λεει & το ονομα μου ΑΙΔΙΟΛΥΧΕΙΑΝ... ασε που μυριζεν φοβερην ΜΟΥΝΙΛΑΝ..
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Βρε μανία που τους έχει πιάσει με τα ακριβοκωλοελαιοτριβεία αυτάΤι μπερδεύεσαι με αυτούς εκεί πάνω? Έχεις χρηματική περίσσεια και δεν ξέρεις που να τα δώσεις βρε?
Το μουνί με υποψία οσμής ψαριού θα το πληρώσουνε για σούσι
karaxysis
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν μου λέτε ρε μάγκες έτσι για να μαθαίνουμε & μεις οι υπολοιποί συναγωνίστες φτιαχνουν σούσι & στην ΡΟΥΜΟΥΝΙΑ & αν ναι εχουν την εγκριση του Έκτορος Καυλινι,εχουν μαθητεύση στο POUTANAS-KITCHEN για τον τίτλο του top πορνίδιο ή απλα προσφέρουν ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙΒρε μανία που τους έχει πιάσει με τα ακριβοκωλοελαιοτριβεία αυτά
Το μουνί με υποψία οσμής ψαριού θα το πληρώσουνε για σούσι
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
To είπες ήδη μόνος σου ;)Δεν μου λέτε ρε μάγκες έτσι για να μαθαίνουμε & μεις οι υπολοιποί συναγωνίστες φτιαχνουν σούσι & στην ΡΟΥΜΟΥΝΙΑ & αν ναι εχουν την εγκριση του Έκτορος Καυλινι,εχουν μαθητεύση στο POUTANAS-KITCHEN για τον τίτλο του top πορνίδιο ή απλα προσφέρουν ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
Μιλαμε μονο ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ και μονο ΣΤΟ ΧΕΡΙ !!!Δεν μου λέτε ρε μάγκες έτσι για να μαθαίνουμε & μεις οι υπολοιποί συναγωνίστες φτιαχνουν σούσι & στην ΡΟΥΜΟΥΝΙΑ & αν ναι εχουν την εγκριση του Έκτορος Καυλινι,εχουν μαθητεύση στο POUTANAS-KITCHEN για τον τίτλο του top πορνίδιο ή απλα προσφέρουν ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Δεν βρηκα πληροφοριες σχετικα με το υδρομασαζ και το χαμαμ με γκομενες στο εν λογω ιδρυμα..Απο αλλο θεμα αναφερεται οτι στην Σκουφα10 παιζει υδρομασαζ και η γκομενα μπαινει μαζι σου. Ισχυει? Τιμη? Το ιδιο και στο χαμαμ? Ατομικο? Και χρειαζεται να παμε με μαγιο παραμασχαλα? Αξιζει τον κοπο η κοροιδια?
πηγαινε να το ζησειs μια φορα. καλα ειναι. τωρα απο τιμη, μιλαs με το καθε μαγαζι. πχ. με φαληρου( στα 110 για μια ωρα ) και με σεμιτελουs πανω-κατω η τιμη ιδια ειναι.Δεν βρηκα πληροφοριες σχετικα με το υδρομασαζ και το χαμαμ με γκομενες στο εν λογω ιδρυμα..Απο αλλο θεμα αναφερεται οτι στην Σκουφα10 παιζει υδρομασαζ και η γκομενα μπαινει μαζι σου. Ισχυει? Τιμη?
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Πολύ σωστή παρατήρηση φαντάσου να μην κολλήσεις παράσημα απο το φικιφικι και να κολλήσεις απο το τζακούζι > > >Το θέμα με το υδρομασάζ είναι αν τηρούνται οι κανόνες υγιεινής πριν και μετά, ή απλά το ξεπλένουν με λίγο νεράκι και βουρ για τον επόμενο?
man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
Απο αποψη αηδιας συμφωνω.Αλλα δε νομιζω να μπορει να κολησει κανεις απο τζακουζι.
nomercy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 15
- Like
- 226
- Πόντοι
- 1.240
Απο αποψη αηδιας συμφωνω.Αλλα δε νομιζω να μπορει να κολησει κανεις απο τζακουζι.
πολλα μπορεις να κολλησεις απο απλυτο jacuzzi ... και μπορει να μην ειναι τα χειροτερα αλλα θα σε ταλαιπωρησουν αρκετο καιρο
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις