man27forsex
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 18
- Like
- 8
- Πόντοι
- 2.945
κανα νεοτερο απο το μαγαζι?
Η κινέζα (φιλιππίνέζα είναι μάλλον) είναι μάπα
Δεν την συνιστώ
προσεχε με το ψαροντουφεκο, οχι στα βαθια...Ναι φιλε μου, φιλιππινεζα ειναι, και τελειως ... χαλια!
Γιατι τετοια πτωση η σκουφα?
Παλια, περιμενες αναμονη, και τωρα, περιμενουν με το ψαροτουφεκο να περασεις για να σε παρουν μεσα! Κατι στραβωσε!
περασμα το μεσημερι
τιποτα αξιολογο
εκτος απο Χρυσα,μαλλον Ελληνιδα ,σπαθατη ψηλη!
Ξερουμε κατι παραπανω...
Παντως εκοψα και ενα αλλο Ελληνακη,Μαγδα ψιλοamateur
τα καλα της κρισης!!!
Αν μιλαμε για τη "μικρη" Ελληνιδα απο Αγιους Αναργυρους ναι, σχεδον φουλ, εκτος κουλουριου,Εννοείς υπηρεσίες full?
Το ότι κάποια είναι Ελληνίδα φίλε μου, δεν σημαίνει ότι είναι πλεονέκτημα. Δυστυχώς, εδώ δεν ισχύει το "παπούτσι από τον τόπο σου".
Η πλειοψηφία των Ελλεεινίδων θεωρεί ότι είναι πουτανιά, ακόμα και αν κάνει ένα "φραπέ", οπότε σου βγάζουν την πίστη μέχρι να σου προσφέρουν αυτό που ζητάμε όλοι μας και όταν το κάνουν το κάνουν με βαριά καρδιά και αφού σε έχουν γδύσει οικονομικά.
Τέλος πάντων, αν έχει κάποιος εμπειρία από τις Ελλεεινίδες του μαγαζιού, ας το αναφέρει.
για μαλακες ψαχνεις.....Το ότι κάποια είναι Ελληνίδα φίλε μου, δεν σημαίνει ότι είναι πλεονέκτημα. Δυστυχώς, εδώ δεν ισχύει το "παπούτσι από τον τόπο σου".
Η πλειοψηφία των Ελλεεινίδων θεωρεί ότι είναι πουτανιά, ακόμα και αν κάνει ένα "φραπέ", οπότε σου βγάζουν την πίστη μέχρι να σου προσφέρουν αυτό που ζητάμε όλοι μας και όταν το κάνουν το κάνουν με βαριά καρδιά και αφού σε έχουν γδύσει οικονομικά.
Τέλος πάντων, αν έχει κάποιος εμπειρία από τις Ελλεεινίδες του μαγαζιού, ας το αναφέρει.
Εχω γραψει στο παρελθον για Κατερινα, η οποια πλεον προσφερει σχεδον φουλ και Γωγω που ψαχνει μαλακα να μαδησειΤο ότι κάποια είναι Ελληνίδα φίλε μου, δεν σημαίνει ότι είναι πλεονέκτημα. Δυστυχώς, εδώ δεν ισχύει το "παπούτσι από τον τόπο σου".
ακριβος σπανια ελληνιδα ειναι καλη κ δεκτικη σε αυτη την δουλεια....Το ότι κάποια είναι Ελληνίδα φίλε μου, δεν σημαίνει ότι είναι πλεονέκτημα. Δυστυχώς, εδώ δεν ισχύει το "παπούτσι από τον τόπο σου".
Η ερωτηση παραμενει αναπαντητη!περασμα το μεσημερι
τιποτα αξιολογο
εκτος απο Χρυσα,μαλλον Ελληνιδα ,σπαθατη ψηλη!
Ξερουμε κατι παραπανω...
Παντως εκοψα και ενα αλλο Ελληνακη,Μαγδα ψιλοamateur
τα καλα της κρισης!!!