Eυρισκόμενος εν Κολωνακίω για καφεδάκι και χαζεύοντας κάτι τύπους , που κάνανε παρκουρ στην πλατειούλα, θυμήθηκα τουτο το ιδρυμα. Με υποδέχτηκε μια μικρόσωμη κορασίδα με κότσο στα μαλλιά, Ρουμάνα, ντυμένη με την άσπρη ''θεραπευτική '' ρόμπα, όπου διαφαινόταν το χαριτωμένο στριγκάκι της. Με βάζει στο δωμάτιο με την κλασσική ερώτηση, αν έχω ξαναέρθει. Στο παρελθόν είχα τιμήσει καθ΄ ολοκληρία την Χρύσα. Στην ερώτηση μου αν βρίσκεται εκεί, μου είπε ότι η Χρύσα αποχώρησε καθότι έγκυος. Μετα ακολούθησε η παρουσίαση. Πρώτα μία Δέσποινα, 40+ με κιλάκια παρέχουσα ολοκληρωμένη θεραπεία,μετά Μόνικα ,μελαχροινη αλλα αδιάφορη, μη έχουσα κάτι το ελκυστικό για να σε δελεάσει και αυτή με ολοκληρωμένο πάκετο υπηρεσιών. Εν συνεχεία εμφανίστηκε μια καστανόξανθη, χαριτωμένη, αλλα ολίγον τι ξινισμένη, δυστυχώς δεν συγκράτησα το όνομα, παρέχουσα υπηρεσίες μέχρι και πεολειχίας. Σε ερώτησή μου προς το κοριτσάκι εκ Ρουμανίας, αν καμει ολοκληρωμένο πρόγαμμα, ελάβα ως απάντηση, οτι λογω επέλασης κομμουνιστών, δεν είναι σε θέση να το πράξει, αλλά μετά από μερικές ημέρες. Μη βλέποντας κάτι το αξιόλογο αποχώρησα. Κατα την αποχωρηση μου προσπαθούσε να με πείσει ,αλλα πλέον δεν με δελέαζε τίποτα και έφυγα., όπου έκαμα την βολτούλα μου στους γυρω πεζοδρόμους χαζευοντας αξιόλογα μουνάκια.