να σας πώ και γώ την ιστορία μου..ένα πρωί καθώς διάβαζα την gazetta στο da capo και έπινα τον εσπρέσσο μου(στο παρά δίπλα ήταν ο αναστό και υπέγραφε στον άρη όχι στον πλανήτη άρη αλλά στον πλανήτη κλεάνθης βικελίδης-χαριλάου) μου ρθε μιά ωραία τύπισα και μου δίνει ένα κουπόνι που δεν έδωσα σημασία.Στην αρχή νόμιζα ότι είναι πίτσες-σουβλάκια-ρουχάδικα κολωνακίου και τα συναφή..αλλά τελικά ήτο μασάζ με δωρεάν τη πρώτη συνεδρία αλλά όχι εκεί γύρω.Πού ήταν? εδώ σας θέλω...στην μπρατισλάβα της σλοβακίας παρακαλώ..είχαν έρθει οι τύποι εδώ γιατί η φήμη της μασαζολαγνείας μας έχει πάει σε όλα τα πέρατα του κόσμου! Πέρναγαν οι μέρες και εμενα στο μυαλό μου στροβίλιζε η ιδέα του ταξιδιού στη σλοβακία για να δώ από κοντά αυτό το μασάζ και αναρωτιόμουν τί μουνιά να είχε μέσα???την angel dark(γνωστή σλοβάκα πορνοστάρ), τον θοδωρή παχατουρίδη(δεξι μπακ του ιωνικού και μετέπειτα του ολυμπιακού?),την jane darling? ποιές???ποιούς??? εν τέλει αποφασίζω να κάνω το ταξίδι αυτό...κλείνω εισητήρια με την air slovakian airlines και τσούπ να μαι μπρατισλάβα(με ανταπόκριση από καλκούτα). Μπαίνω στο μετρό,έβρεχε πολύ παρότι Ιούλης μήνας,ζέστη,υγρασία και πολύ κολλημένη ξεροχυσοκαύλα στο μποξεράκι μου από την υγρασιοζέστη που επικρατούσε σε ολη την πολη.Φτάνω μετά από 25 λεπτά στο κέντρο ,ψάχνω λίγο ρωτώντας(δεν είχα gps μαζί μου ούτε είχα τον yorkie δίπλα μου
) και τελικά βρίσκω την διεύθυνση του μασαζοχώρου..αλλά παρατηρώντας απέξω πιό πολύ έμοιαζε με παρατημένο εργοστάσιο κλωστουφαντουργίας παρά με μασατζίδικο(που γαμάς ή δε γαμάς ή που φραπάς)..εν πάσει περιπτώσει κάνω το βήμα να μπώ μέσα(εννοείται δεν υπηρχε κουδούνι) και βλέπω αραχνιασμένες πόρτες κλπ...λέω ρε πούστη μου που ήρθα εδώ πέρα..τί στον μπούτσο είναι εδώ??προωράω προσεχτικά λίγο λίγο πατώντας πάνω σε σαθρα ξεχαρβαλωμένα ξύλα και βλέπω δεξιά και αριστερά ποντίκια,ξύλινα κρεβάτια,χειροπέδες,πριόνια,σιδεροπρίονα,μαύρα μαντήλια(σκηνικό hostel πάνω κάτω) και λέω μας δουλεύουνε κανονικά και γυρνάω να φύγω από εκεί που μπήκα....έλα όμως που μόλις γυρνάω το κεφάλι μου βλέπω τον πάβελ τον αμπντούλ και τον αμπχάλα!!!!!!!!
(σε αυτούς) :S(εγώ)
(σκεφτόμενος το μετά)..το όλο σκηνικό ήταν απάτη! με πιάνουν τα 3 γομάρια με αλυσοδένουν σε μιά κωλοξύλινη καρεκλα και μου βάζουν ένα από τα μαύρα μαντήλια γύρω από τα μάτια μιλώντας μου σε μία γλώσσα που ειλικρινά δεν ήξερα(πρέπει να ταν πολωνοσέρβικα εξελιγμένα από ξωτικά της περιοχής του βινιό plus αραβικά φχωτομπινέ από την βόρεια υεμένη). Με έφτυναν, με έβριζαν και με χτύπαγαν..σε κάποια φάση με γδύνουν και μου βάζουν στα αρχίδια ένα πράμα σαν αράχνη που με γαργάλαγε...ήταν η αράχνη αρχιδοζουμορουφήχτρους η οποία για όσους δε γνωρίζουν είναι η ταραντούλα του σπέρματος
...φρικτά βασανιστήρια ακολούθησαν..πριονομάχαιρα ηλεκτρικά μου έκοβαν τους αστραγάλους, αίματα παντού,κόκκαλα κρεμασμένα σαν θράψαλα και έναρξη πειραμάτων στο κορμί μου...είχα λιποθυμήσει από το πόνο ώσπου σε κάποια στιγμή ο αμπχάλα αρχίζει να με χαιδεύει στο πρόσωπο...(τουλάχιστον έτσι νόμιζα...γιατί ήταν το υπέρλαμπρο πουλί του
)..μέσα στη ζάλη και στον πόνο μου τον άρπαξα με μανία deep throat μπάς και με λυπηθεί ο δίας και με αφήσουν να φύγω έστω μπουσουλώντας..
...αλλά με τέτοια πίπα που έκανα ζήλεψαν και οι άλλοι 2...ήταν πουστρόνια...αρχισα και σε εκείνους ασυλληπτες πίπες(αλά δήμητρα by athensgirlsnetwork-πρώην ντανιέλα από ομήρου 35)και τα καταπίνω όλα. Μετά με σφάξανε και τώρα που σας μιλώ είμαι με τον κέρβερα στις πύλες του άδη και σας γράφω από το νέο μου I-phone που κατά τρομερή σύμπτωση είχα αγοράσει εκείνη την αποφράδα ημέρα στο da capo...
ηθικόν δίδαγμα: μή πιστεύεις ποτέ κάτι πριν το δείς.