Νέα

Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ούτε στις ερωτήσεις απαντάς κουκουντή, αμφιβάλω και αν έχεις περάσει απ'έξω από τα μαγαζιά που γράφεις...

λοιπόν, τέλος για την ώρα από μένα, until next time ;)

θα περάσω από τα μαγαζιά για δοκιμή, γιατί έχω καιρό από την τελευταία φορά (μην αρχίσεις τα ίδια όπως πέρισυ πάλι, με ερωτήσεις του στιλ πότε πέρασες, με ποιά και τα ρέστα. Να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι) ;)

Καλά να περνάμε όλοι κουκουντή και ελπίζω να μην ξανακάνεις υποδείξεις και περισσότερο να μη γράφεις ανοησίες για άλλα μέλη του φόρουμ :)

Μόνο για ενημέρωση είμαστε εδώ  :grin:

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
ούτε στις ερωτήσεις απαντάς κουκουντή, αμφιβάλω και αν έχεις περάσει απ'έξω από τα μαγαζιά που γράφεις...

λοιπόν, τέλος για την ώρα από μένα, until next time ;)

θα περάσω από τα μαγαζιά για δοκιμή, γιατί έχω καιρό από την τελευταία φορά (μην αρχίσεις τα ίδια όπως πέρισυ πάλι, με ερωτήσεις του στιλ πότε πέρασες, με ποιά και τα ρέστα. Να διαβάζεις και να ενημερώνεσαι) ;)

Καλά να περνάμε όλοι κουκουντή και ελπίζω να μην ξανακάνεις υποδείξεις και περισσότερο να μη γράφεις ανοησίες για άλλα μέλη του φόρουμ :)

Μόνο για ενημέρωση είμαστε εδώ  :grin:

οταν πας για δοκιμή εννοείς πας πληρώνεις και δοκιμάζεις ή απλώς παιρνεις μάτι και την κάνεις

bb06

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2013
Like
0
Πόντοι
1
έτσι τι να κάνουμε , αλλοι μπορούν και άλλοι δεν μπορούν
άλλοι γαμούν  και άλλοι πληκτρολογούν  :birdman:

το ποιός πληκτρολογεί φαίνεται απο τα ποστ

εχεις μπερδέψει το άθλημα ,ειναι αστείο να πηγαινουμε στα ιδρύματα για να πληρώσουμε και να γαμίσουμε και να το διατιμπανίζουμε ως κατόρθωμα ,όταν υπάρχει εξω τζάμπα και εν αφθονία γυναικομάνι που αυτή την περίοδο τα εχει όλα εξω χύμα .Εδώ μιλάμε χουι  ,γουσταρουμε πακετο υπηρεσιών -καθαριότητα-ποιοτητα χώρου και μασάζ -και ανάλογα ότι προκύψει,χωρίς εξτρα χρεώσεις κλπ μαλακίες.

Πάρτο λόγο αλλοιώς ,δεν εχουμε πόλεμο ,αλλά κάνουμε την πλάκα μας να περνάμε καλά.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
ο χώρος μία χαρά...και μία δύο πελάτισσες που είδα στο μαγαζί άνετα τις έπαιρνα αν μου καθόντουσαν...

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
επίσκεψη Παρασκευή απόγευμα

αρχικά πέρασμα στο σαλόνι , με ρώτησαν αν θέλω νερό ή τσάι , μετά από λίγο πέρασμα στο δωμάτιο για να δω τις κοπέλες , είδα τις

Εύα , ξανθό μιλφάκι κοντό με λίγα πιασηματάκια και μάλλον 2άρι βυζί(δεν βοηθούσαν τα ρούχα που φορούσε να προσδιορίσω)
Μαρίαννα μελαχρινό πιπίνι λεπτό με μικρό βυζί , ήταν μέσα στην ξινίλα στο πέρασαμα της.
Νεφέλη ξανθιά κοντή κατσαρομάλλα με μικρό βυζί επίσης μέσα στην ξινίλα .
Χριστίνα η καλύτερη τόσο εμφανισιακά(για τα γούστα μου)όσο και σε συμπεριφορά , ευχάριστη διαχυτική , κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2αράκι + βυζί.
δεν πέρασα γιατί είχα κλείσει ραντεβού σε άλλο μασατζήδικο .
είδα και μία δύο πελάτισσες αξιογάμητες ενώ έκοβε βόλτες και ένας άντρας(μασερ)νεαρός λεπτός αλλά καθόλου διακριτικός στο κοίταγμα του. 

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ενώ εσύ νούμερο απαντάς συγκεκριμένα
πρόσεξε στην γύρα μην παραπατήσεις στα σκαλιά ...

επειδή βλέπω ότι επανήρθε ένας παλιός μας γνώριμος, να τον ενημερώσω ότι τελικά δεν παραπάτησα στα σκαλιά ;)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.513
Πόντοι
46.232
ούτε εγώ όταν πήγα  ;)

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Πριν κανα χρονο δουλευε σε αυτο το μαγαζι μια κοντουλα μελαχρινη, απειρη φαινοτανε και μεχρι φραπε εκανε αλλα καλο μασαζ. Εχει κανεις ιδεα αν δουλευει πουθενα αλλου?

Randall

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2012
Κριτικές
9
Like
35
Πόντοι
0
Οχι η Χρυσα. Ριτα... κατι τετοιο νομιζω.

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Επισκεψη τη βδομαδα που μας περασε

1η φορα. στην υποδοχη μια μεσηλιξ, με ρωτησε απο που τους ξερω μια και δεν με ειχε ξαναδει

της απαντησα απο φιλο και μου λεει οκ, να σου δειξω τις κοπελες?

περασαν 4, καλες ηταν, ονοματα δε θυμαμαι

δοκιμασα με Μαριανα, ενα μισαωρο....καλο ηταν...μελαχρινο κουκλι....

θα ξαναπερασω

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
Επισκεψη τη βδομαδα που μας περασε

1η φορα. στην υποδοχη μια μεσηλιξ, με ρωτησε απο που τους ξερω μια και δεν με ειχε ξαναδει

της απαντησα απο φιλο και μου λεει οκ, να σου δειξω τις κοπελες?

περασαν 4, καλες ηταν, ονοματα δε θυμαμαι

δοκιμασα με Μαριανα, ενα μισαωρο....καλο ηταν...μελαχρινο κουκλι....

θα ξαναπερασω
κομπλε ολα?...η μονο φραπε?....

jorgekavlares

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
1.450
Πόντοι
546
τελικα ποιες γαμιουνται εδω μεσα?

xizas

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
0
τελικα ποιες γαμιουνται εδω μεσα?

Καλησπερα. Η Χριστινα και η Μαριαννα κανουν σιγουρα φουλ προγραμμα. Εαν δεν ειναι καποιος παλιος πελατης, πρεπει να κανει
την εξηγηση του στην Μυρταλη (που ειναι το αφεντικο) ειτε στην Χριστινα (που ειναι η "εκπροσωπος" της Μυρταλης).
Οι αλλες (Λυδια, Μελινα κ.τ.λ) προχωρανε μεχρι στοματικου. Οι τιμες ειναι στα 100 ευρω το φουλ και στα 80 η πιπα.
Παντως προσωπικα νομιζω οτι ειναι πολλα τα 80 για μια πιπα (και ισως και τα 100 σε καποιοες περιπτωσεις).

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom