You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 994
- Εμφανίσεις 190K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
;)Μήπως θα πρέπει οι διαχειριστές να αλλάξουν το όνομα του νήματος;
Papoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2016
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Πέρασμα προ τριών εβδομάδων περίπου. Συνεδρία με την Σόφη (εάν θυμάμαι καλά το όνομα, λόγω ηλικίας άρχισα να ξεχνάω εύκολα). Μετρίου ύψους, τροφαντούλα με καλά πιασίματα (όχι όμως αντιαισθητικά χοντρή), με βυζί τριάρι, μαυρισμένη πλήρως χωρίς γραμμές (κάνει σολάριουμ κατά δήλωσή της). Μια ώρα 80 ευρώ, καλό μασάζ και καλή πίπα (αν και με τα πεταχτά δοντάκια είχε ένα θεματάκι).
Διαγραμμένο μέλος 142085
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2013
- Like
- 8
- Πόντοι
- 0
Παίδες τι παίζει εδώ; Λειτουργεί ακόμα; παντως αγγελίες εξακολουθει κ βάζει
sexy.mood
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 534
- Πόντοι
- 81
Παίδες τι παίζει εδώ; Λειτουργεί ακόμα; παντως αγγελίες εξακολουθει κ βάζει
Πριν ένα μήνα ήταν πάντως ανοιχτό.
Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.542
- Πόντοι
- 29.667
Πλέον το μαγαζί λέγετε city golden spa.
Σε μια σελίδα στο ίντερνετ βρήκα και διαφήμιση τους. Έχουν τρία κορίτσια, από σώμα καλές φαίνονται, φάτσα δεν δείχνει. Όποιος ξέρει κάτι περισσότερο ας το πει...
Σε μια σελίδα στο ίντερνετ βρήκα και διαφήμιση τους. Έχουν τρία κορίτσια, από σώμα καλές φαίνονται, φάτσα δεν δείχνει. Όποιος ξέρει κάτι περισσότερο ας το πει...
Sandro86
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.268
- Πόντοι
- 1.191
περασμα σήμερα καθώς βρισκόμουνα κοντά για δουλειές..ευγενέστατη κυρία στην υποδοχή με εβαλε απευθείας στο μασαζορούμ να περιμένω.μου παρουσιαστηκαν 3 κοπέλες.όμορφες σχετικά και ηλικία γύρω στα 25.πέρασα με την πιο όμορφη για τα δικά μου γούστα μελανουρι απο σαλόνικα με ωραιο γυμνασμένο κορμάκι.καλή στο πρόγραμμα που εκτέλεσε.τα προγράμματα όμως δεν είναι vfm καθώς έχει 60ε το 20 λεπτο και 100ε το 40 λεπτο.δε λέω καλά μουνάκια αλλά ξεπερνάνε το μέσο όρο της αγοράς οι τιμές αυτές..
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...όταν λες πρόγραμμα , πρόγραμμα με α και β μέρος ;;ακόμη και στο 20λεπτο;;περασμα σήμερα καθώς βρισκόμουνα κοντά για δουλειές..ευγενέστατη κυρία στην υποδοχή με εβαλε απευθείας στο μασαζορούμ να περιμένω.μου παρουσιαστηκαν 3 κοπέλες.όμορφες σχετικά και ηλικία γύρω στα 25.πέρασα με την πιο όμορφη για τα δικά μου γούστα μελανουρι απο σαλόνικα με ωραιο γυμνασμένο κορμάκι.καλή στο πρόγραμμα που εκτέλεσε.τα προγράμματα όμως δεν είναι vfm καθώς έχει 60ε το 20 λεπτο και 100ε το 40 λεπτο.δε λέω καλά μουνάκια αλλά ξεπερνάνε το μέσο όρο της αγοράς οι τιμές αυτές..
περασμα σήμερα καθώς βρισκόμουνα κοντά για δουλειές..ευγενέστατη κυρία στην υποδοχή με εβαλε απευθείας στο μασαζορούμ να περιμένω.μου παρουσιαστηκαν 3 κοπέλες.όμορφες σχετικά και ηλικία γύρω στα 25.πέρασα με την πιο όμορφη για τα δικά μου γούστα μελανουρι απο σαλόνικα με ωραιο γυμνασμένο κορμάκι.καλή στο πρόγραμμα που εκτέλεσε.τα προγράμματα όμως δεν είναι vfm καθώς έχει 60ε το 20 λεπτο και 100ε το 40 λεπτο.δε λέω καλά μουνάκια αλλά ξεπερνάνε το μέσο όρο της αγοράς οι τιμές αυτές..
Άμα άξιζε φίλε μου χαλάλι τα 20 ευρώ παραπάνω.
Δυστυχώς τα περισσότερα μάσαζ δεν διαφέρουν από απλούς οίκους ανοχής
peroukas27
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2016
- Like
- 10
- Πόντοι
- 0
Παίζει τπτ καλό εκεί αξίζει η επίσκεψη?
Διαγραμμένο μέλος 190143
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 217
- Πόντοι
- 0
Την λένε Σάντρα. Είναι λίγο απότομη και με λίγες κουβέντες.Επίσης είναι και αυτή που ήταν στην Σκουφά 10. Ταίριαξαν και οι δύο και να ήταν τρόπος να σου πάρουν τα λευτά χωρίς να προσφέρουν τίποτα. Κατά καιρούς έχουν όμορφα κορίτσια αλλά τα καθοδηγούν να μην προσφέρουν πολλά. Ετσι είσαι αναγκασμένος με κάποια που θα πάρεις να βάζεις το χέρι στην τσέπη συνέχεια αλλιώς δεν κάνουν τίποτα και σου σπάνε τα νεύρα.
bixterious
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2013
- Κριτικές
- 42
- Like
- 8.119
- Πόντοι
- 5.916
Την λένε Σάντρα. Είναι λίγο απότομη και με λίγες κουβέντες.Επίσης είναι και αυτή που ήταν στην Σκουφά 10. Ταίριαξαν και οι δύο και να ήταν τρόπος να σου πάρουν τα λευτά χωρίς να προσφέρουν τίποτα. Κατά καιρούς έχουν όμορφα κορίτσια αλλά τα καθοδηγούν να μην προσφέρουν πολλά. Ετσι είσαι αναγκασμένος με κάποια που θα πάρεις να βάζεις το χέρι στην τσέπη συνέχεια αλλιώς δεν κάνουν τίποτα και σου σπάνε τα νεύρα.
έλα ρε αυτή που δούλευε και στο συγγρού 12 πριν 12-15 χρόνια???
Διαγραμμένο μέλος 190143
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 217
- Πόντοι
- 0
Εγώ την θυμάμαι Φαλήρου 15 Μετά πήγε απέναντι απο το άγαλμα του Τρούμαν και τώρα εδώ που έσμιξε με την άλλη που ήταν στο Σκουφά 10. Η πολιτική τους είναι μη ζητάτε πολλά από τα κορίτσια
Sandro86
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2018
- Κριτικές
- 22
- Like
- 2.268
- Πόντοι
- 1.191
προς ενημέρωση των συναγωνιστων
στο συγκεκριμένο μαγαζι ναι μεν εχει ωραια μουνάκια αλλα εχουν πλεον καταργησει το 20 λεπτο προγραμμα με τα 60 ευρω!μόνα διαθέσιμα πλεον ειναι
-30 λεπτα 80Ε
-45 λεπτα 100Ε
-60 λεπτα 120Ε
Απο εμένα μαυρο μεχρι νεοτέρας
στο συγκεκριμένο μαγαζι ναι μεν εχει ωραια μουνάκια αλλα εχουν πλεον καταργησει το 20 λεπτο προγραμμα με τα 60 ευρω!μόνα διαθέσιμα πλεον ειναι
-30 λεπτα 80Ε
-45 λεπτα 100Ε
-60 λεπτα 120Ε
Luka Bazuka
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6.347
- Πόντοι
- 2.356
Αυτες οι τιμες ειναι ληστεια μετα φονιυ!προς ενημέρωση των συναγωνιστων
-30 λεπτα 80Ε
-45 λεπτα 100Ε
-60 λεπτα 120Ε
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις