You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 994
- Εμφανίσεις 191K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Άρα θα πρέπει να έχουν το απλό μασάζ με φραπε κτλ στα 60
το φουλ σερβισ στα 80 και
το Νουρου στα 100.
Σωστα?
Πάντως,αν η τιμή για το nuru ειναι 100 και 1 ώρα δεν είναι ασχημα...Εχουμε δώσει αρκετές φορές 80 και σπάνια να φθασεις τα 45-60 min...
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..έχεις δώσει για nuru 80; που; για πες λεπτομέρειεςΠάντως,αν η τιμή για το nuru ειναι 100 και 1 ώρα δεν είναι ασχημα...Εχουμε δώσει αρκετές φορές 80 και σπάνια να φθασεις τα 45-60 min...
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Πάντως,αν η τιμή για το nuru ειναι 100 και 1 ώρα δεν είναι ασχημα...Εχουμε δώσει αρκετές φορές 80 και σπάνια να φθασεις τα 45-60 min...
..έχεις δώσει για nuru 80; που; για πες λεπτομέρειες
Δεν υπάρχει nuru με 80 €. Μην τρελαθούμε, κιόλας! Εκτός και αν είναι μούφα ...!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..ακριβώς την ίδια άποψη έχω και εγώ....Δεν υπάρχει nuru με 80 €. Μην τρελαθούμε, κιόλας! Εκτός και αν είναι μούφα ...!
Να τολμησω να ρωτησω τι ειναι το νουρου????Απο ορολογια ειμαι λιγο πισω...Δεχομαι κ πμ για εξηγηση...
www.nurumassage.com/main.html]http://www.nurumassage.com/main.html[/url]
Να τολμησω να ρωτησω τι ειναι το νουρου????Απο ορολογια ειμαι λιγο πισω...Δεχομαι κ πμ για εξηγηση...
το νουρου ειναι το νουρου!!!!!!!! ετσι το βρηκαμε απο τους παπουδες μας ετσι το λεμε ......!!!! το μονο που αλλαζει ειναι η τιμη του απο λαδοτριβιο σε λαδοτριβιο μια καλη τιμη για νουρου ειναι τα 120 ευρα οτι παραπανω δωσεις τα βγαζουν οι μεσαζοντες!!!
τωρα νουρου και σε τιμη παραγωγου μονο με 80 ευρα !!!!!!!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το νουρου ειναι το νουρου!!!!!!!! ετσι το βρηκαμε απο τους παπουδες μας ετσι το λεμε ......!!!!
...
!!!
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...φίλε KEBAAP μην τρέξεις...ακόμη ΔΕΝ παίζει nuru παρά τις αγγελίες....άλλωστε δεν θα ήταν και δυνατόν με την υπάρχουσα διαμόρφωση χώρου στη Σκουφά.....Η αλυσίδα Σκουφα-Φαλήρου-Σούφ(ρ)ι ανακοινώνει στις αγγελίες της στη ΧΕ ότι παρέχει nuru με "μόλις" 100 ευρωπουλάκια. Η "προσφορά" παρέχεται μόνο στα καταστήματα του Κολωνακίου και της Ακρόπολης
Τρέξτεεεεεεεεε
Φιλε gepap, εγώ έτσι κι αλλιώς, θα έτρεχα με την όπισθεν...φίλε KEBAAP μην τρέξεις...ακόμη ΔΕΝ παίζει nuru παρά τις αγγελίες....άλλωστε δεν θα ήταν και δυνατόν με την υπάρχουσα διαμόρφωση χώρου στη Σκουφά.....
VILLAGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 154
- Πόντοι
- 16
το νουρου ειναι το νουρου!!!!!!!! ετσι το βρηκαμε απο τους παπουδες μας ετσι το λεμε ......!!!! το μονο που αλλαζει ειναι η τιμη του απο λαδοτριβιο σε λαδοτριβιο μια καλη τιμη για νουρου ειναι τα 120 ευρα οτι παραπανω δωσεις τα βγαζουν οι μεσαζοντες!!!
τωρα νουρου και σε τιμη παραγωγου μονο με 80 ευρα !!!!!!!
Που μπορουμε να βρουμε να αγορασουμε νουρου στο εμποριο?? Ξερετε καπου συγκεκριμενα?? Και υπαρχουν μαρκες??
Ευχαριστω
Από ότι έχει πάρει το αυτί μου τύπε, να ζητάς Νουρου Νευροκοπίου... άλλο πράμα λένεΠου μπορουμε να βρουμε να αγορασουμε νουρου στο εμποριο?? Ξερετε καπου συγκεκριμενα?? Και υπαρχουν μαρκες??
Ευχαριστω
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
Φιλε gepap, εγώ έτσι κι αλλιώς, θα έτρεχα με την όπισθεν
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
...φίλε KEBAAP μην τρέξεις...ακόμη ΔΕΝ παίζει nuru παρά τις αγγελίες....άλλωστε δεν θα ήταν και δυνατόν με την υπάρχουσα διαμόρφωση χώρου στη Σκουφά.....
εσένα περίμενε για να μήν τρέξει!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Από ότι έχει πάρει το αυτί μου τύπε, να ζητάς Νουρου Νευροκοπίου... άλλο πράμα λένε
Προερχόμενο από βιολογική καλλιέργεια ("για να γλυστράει") ...!
mysterious
Monsieur
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 192
- Like
- 12.511
- Πόντοι
- 34.267
Η καθυστέρηση αποστολής του ειδικού τζελ, από τον προμηθευτή στο εξωτερικό, δημιούργησε αυτό το πρόβλημα. Το οποίο, ως φαίνεται, βαίνει στη λύση του εντός των προσεχών ημερών....φίλε KEBAAP μην τρέξεις...ακόμη ΔΕΝ παίζει nuru παρά τις αγγελίες....άλλωστε δεν θα ήταν και δυνατόν με την υπάρχουσα διαμόρφωση χώρου στη Σκουφά.....
Αστάθμητοι παράγοντες που συμβαίνουν συχνά στις εισαγωγές.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 6
- Εμφανίσεις