Νέα

Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Παίχτες έχετε αγριέψει ,ήρεμα εδώ υπάρχουν συναγωνιστές που μπερδεύουν το παιχνίδι.Ωραία τα φράγκα ,ωραίες οι θεραπεύτριες ,αλλά δεν μπορεί επειδή κάποιος παίρνει καλύτερες υπηρεσίες από εμένα γιατί είναι πιο καπάτσος ή πιο ωραίος τύπος κλπ ,εγώ να το  διαβάζω και να απαιτώ να πάρω τα ίδια και μάλιστα να εκνευρίζομαι και να βρίζω ή να κτυπάω την θεραπεύτρια (ναι παίζει και τέτοια αρρωστημένη συμπεριφορά!!)αν δεν μου τα δίνει. Συνέλθετε δεν υπάρχουν στάνταρ στα μαγαζιά αυτά ,όποιος θέλει σίγουρο και πιο ασφαλές μπριζολιασμα κλπ ας πάει στα στούντιο όπου υπάρχει και σχετικός τιμοκατάλογος υπηρεσιών.

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Φίλε mysterious,δεν διαφωνώ με αυτά που λές...ο...κοινός μας φίλος,είναι γνωστός κασκαντέρ,το έχει στο αίμα του.... :rockon:επιπλέον,έχει ροπή προς την πολυτέλεια.... :2funny: αυτά τα δύο πληρώνονται....
Χωρίς να γνωρίζω την Χρύσα και χωρίς φυσικά να είμαι παρων στο περιστατικό,υποψιάζομαι ότι η επιθετική αυτή συμπεριφορά είναι "νευράκια",επακόλουθο είτε αναδουλειάς,είτε κάποιου προσωπικού θέματος...αποκλείεις η κοπέλλα να πλακώθηκε το πρωι με τη μάνα της,με το γκόμενο,η με την σερίφισσα του ιδρύματος?
Σε ένα πράγμα της δίνω δίκιο....δεν μπορεί οι υπηρεσίες της Καλλιρόης και της Στουρνάρη,όπως παρέχονται απο τις συγκεκριμένες κοπέλλες και στους συγκεκριμένους χώρους,να κοστολογούνται το ίδιο με παρόμοιες υπηρεσίες που παρέχονται σε καλύτερους χώρους και απο ομορφότερες κοπέλλες...
Ακολούθησες τον φίλο μας στο επόμενο ίδρυμα? ε,εγω δεν ξαναπατάω εκεί μέσα ούτε με 50 ευρώ.....προτιμώ να πάω στη Ζάνα,η στο Καλλιρόης 85 και να πληρώσω 70-80 ευρώ,παίρνοντας καλές υπηρεσίες σε έναν αξιοπρεπή (όχι πολυτελή) χώρο.....
Υ.Γ Αν π.χ η Κωσταντίνα που δουλευει στο ίδρυμα της Βενιζέλου,και ζητάει 120 ευρώ,πάει στη Σκουφά,η στην Ελενα,η στο Συγγρού 45,τότε μάλιστα,έχουμε συνδυασμό ομορφιάς,υπηρεσιών και χώρου...ομως,εκεί που δουλευει τώρα,είναι ακριβή....

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Φίλε mysterious,δεν διαφωνώ με αυτά που λές...ο...κοινός μας φίλος,είναι γνωστός κασκαντέρ,το έχει στο αίμα του.... :rockon:επιπλέον,έχει ροπή προς την πολυτέλεια.... :2funny: αυτά τα δύο πληρώνονται....
Χωρίς να γνωρίζω την Χρύσα και χωρίς φυσικά να είμαι παρων στο περιστατικό,υποψιάζομαι ότι η επιθετική αυτή συμπεριφορά είναι "νευράκια",επακόλουθο είτε αναδουλειάς,είτε κάποιου προσωπικού θέματος...αποκλείεις η κοπέλλα να πλακώθηκε το πρωι με τη μάνα της,με το γκόμενο,η με την σερίφισσα του ιδρύματος?
Σε ένα πράγμα της δίνω δίκιο....δεν μπορεί οι υπηρεσίες της Καλλιρόης και της Στουρνάρη,όπως παρέχονται απο τις συγκεκριμένες κοπέλλες και στους συγκεκριμένους χώρους,να κοστολογούνται το ίδιο με παρόμοιες υπηρεσίες που παρέχονται σε καλύτερους χώρους και απο ομορφότερες κοπέλλες...
Ακολούθησες τον φίλο μας στο επόμενο ίδρυμα? ε,εγω δεν ξαναπατάω εκεί μέσα ούτε με 50 ευρώ.....προτιμώ να πάω στη Ζάνα,η στο Καλλιρόης 85 και να πληρώσω 70-80 ευρώ,παίρνοντας καλές υπηρεσίες σε έναν αξιοπρεπή (όχι πολυτελή) χώρο.....
Υ.Γ Αν π.χ η Κωσταντίνα που δουλευει στο ίδρυμα της Βενιζέλου,και ζητάει 120 ευρώ,πάει στη Σκουφά,η στην Ελενα,η στο Συγγρού 45,τότε μάλιστα,έχουμε συνδυασμό ομορφιάς,υπηρεσιών και χώρου...ομως,εκεί που δουλευει τώρα,είναι ακριβή....
Το θέμα δεν είναι στο κόστος των υπηρεσιών αλλά η ξεκάθαρη ενημέρωση γι'αυτές τις υπηρεσίες. Διαφωνώ με την Κολωνακιώτικη τακτική του "πέρνα και θα μείνεις ευχαριστημένος". Γιατί εκεί δημιουργούνται οι παρεξηγήσεις. Μπαίνεις στα ενδότερα προσδοκώντας το κερασάκι και βγαίνεις χωρίς να το έχεις γευτεί. Και μη γράψει κανείς ότι φοβούνται μην είσαι μπάτσος. Απλά σκέφτονται ας του τα παίρνουμε λίγα λίγα και βλέπουμε. Ας παρουσιάζουν λοιπόν τις υπηρεσίες μασάζ στην τιμή που θέλουν αλλά να διευκρινίζουν και το "ζητούμενο" με όσο κόστος συνεπάγεται γι'αυτούς τους χώρους. Σαφέστατα και δεν θα απαιτούσα μασαζομπρίζολο με 70-80€, συγκρίνοντας με Φραντζή και Καλλιρόης!
Θα διαφωνήσω με την ανοχή στη συμπεριφορά της κάθε κοπέλας. Αν έχει νεύρα, τσακώθηκε με κάποιον ή έχει τα ρούχα της, να αναλάβει κάποια άλλη την ενημέρωση. Αν εσύ συμπεριφέρεσαι κατ'αυτόν τον τρόπο στη δουλειά σου δε θα πάρεις πόδι; Το δικαίωμα της ενημέρωσης του πελάτη δε συνεπάγεται ανοχή σε απρεπείς συμπεριφορές από το προσωπικό.
Τώρα το άλλο αν ακολούθησα τον φίλο μας...ναι και μου κάνει εντύπωση που δε θα ξαναπάταγες! Πρώτη μου εντύπωση θετική...είδα ένα νέο χώρο λίγο πριν την τακτοποίηση, λόγω μετακόμισης, και βρήκα εξαιρετικό vfm το 70άρι για 1-1,5 ώρα. Και οι κοπέλες, ναι μεν ήταν μόνο 2, λόγω εορταστικής περιόδου, αλλά η μία κάλυπτε τα στάνταρ μου και ο φίλος μας πέρασε καλά. Βέβαια υποκειμενικά είναι τα γούστα στα μαγαζιά αυτά....Πάντως η υπέυθυνη ήταν ευγενέστατη, φιλική και άκρως ενημερωτική. Μου μένει και μια βόλτα να κόψω κίνηση και στο Φάληρο, αλλά μία συνεδρία στη Σκουφά θα την κάμω!

jkl8

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
συναγωνιστές τι θα πεί συγκεκριμένες υπηρεσίες ? γράφει πουθενά οτι εκεί μπριζολιάζεις και σου δίνει και κατάλογο πως τι κλπ ,μασάζ προσφέρει προσφέρει σε ωραίο χώρο κλπ ,εαν στην χαλάρωση του μασάζ πάρεις και εξτρα μαγκιά σου αλλά δεν είναι στάνταρ. Εχετε απαίτηση να πάτε Αστέρια να πάρετε υπηρεσίες που γουστάρετε και μετά σχολιάζετε οτι είναι και ακριβά ,ψαχτείτε λίγο η αγορά λέει ότι πληρώνεις παίρνεις μην τα βάζουμε όλα στην ίδια ευθεία

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
συναγωνιστές τι θα πεί συγκεκριμένες υπηρεσίες ? γράφει πουθενά οτι εκεί μπριζολιάζεις και σου δίνει και κατάλογο πως τι κλπ ,μασάζ προσφέρει προσφέρει σε ωραίο χώρο κλπ ,εαν στην χαλάρωση του μασάζ πάρεις και εξτρα μαγκιά σου αλλά δεν είναι στάνταρ. Εχετε απαίτηση να πάτε Αστέρια να πάρετε υπηρεσίες που γουστάρετε και μετά σχολιάζετε οτι είναι και ακριβά ,ψαχτείτε λίγο η αγορά λέει ότι πληρώνεις παίρνεις μην τα βάζουμε όλα στην ίδια ευθεία
Θα μου εξηγήσεις όμως γιατί υπάρχει σχετικό thread για Σκουφά 10 εντός του bou, τη στιγμή που άλλοι χώροι μασάζ της Αθήνας δεν υπάρχουν και δεν πρόκειται να υπάρξουν; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Για τον...άλλο χώρο,είσαι πολύ επιεικής....η "τακτοποίηση" που λές κρατάει κανένα μήνα τώρα....εκείνο το στρώμα στο πάτωμα,όλοι το πατάνε με τα παπούτσια τους και μετά σου βάζουν ένα σεντονάκι να ξαπλώσεις.....όσο για τις κοπέλλες....με τη μία έχω κάνει...αστα να πάνε....με την άλλη,που δοκίμασε ο φίλος,είσαι βέβαιος οτι πέρασε καλά?
Τέλος πάντων,μια δοκιμή θα σε πείσει....
Οσο για το Σκουφά,πήγαινε στο αδελφό μαγαζί στη Ν.Σμύρνη,εκει τουλάχιστον θα είσαι σιγουρος για τις υπηρεσίες.....
Υ.Γ Εχει πάντως ενα σασπενσ,να μπείς μέσα στο δωμάτιο και να μην ξέρεις τι σε περιμένει....μου θυμίζει τις προ 10ετίας εποχές των μασατζίδικων....την ίδια εμπειρία βίωσα σχετικά πρόσφατα με μια θεραπευτρια,πολύ γνωστή στο site,αλλά σε άλλο thread,πάλι στην Ν.Σμύρνη....εκεί όμως υπήρξε πολύ καλό αποτέλεσμα..... :fuck1:

jkl8

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
για όλα υπάρχει η πρώτη φορά φιλαράκο...Αν νομίζεις ότι σε ανάλογα θεραπευτήρια εκτός bour... δεν γίνεται παιχνίδι τότε εισαι βαθυά νυκτωμένος. Ειδικά τώρα με την κρίση Φράγκα νάχεις στο παντελόνι και απο θεραπεύτριες χιλιάδες .....,άσε που η βίζιτα πολλαπλασιάζεται κάθε μέρα και πιο πολύ , απλά εδώ γράφουμε γαι τα γνωστά και κάνουμε την πλάκα μας και επικοινωνούμε για ανταλλαγή απόψεων.

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Για τον...άλλο χώρο,είσαι πολύ επιεικής....η "τακτοποίηση" που λές κρατάει κανένα μήνα τώρα....εκείνο το στρώμα στο πάτωμα,όλοι το πατάνε με τα παπούτσια τους και μετά σου βάζουν ένα σεντονάκι να ξαπλώσεις.....όσο για τις κοπέλλες....με τη μία έχω κάνει...αστα να πάνε....με την άλλη,που δοκίμασε ο φίλος,είσαι βέβαιος οτι πέρασε καλά?
Τέλος πάντων,μια δοκιμή θα σε πείσει....
Οσο για το Σκουφά,πήγαινε στο αδελφό μαγαζί στη Ν.Σμύρνη,εκει τουλάχιστον θα είσαι σιγουρος για τις υπηρεσίες.....
Υ.Γ Εχει πάντως ενα σασπενσ,να μπείς μέσα στο δωμάτιο και να μην ξέρεις τι σε περιμένει....μου θυμίζει τις προ 10ετίας εποχές των μασατζίδικων....την ίδια εμπειρία βίωσα σχετικά πρόσφατα με μια θεραπευτρια,πολύ γνωστή στο site,αλλά σε άλλο thread,πάλι στην Ν.Σμύρνη....εκεί όμως υπήρξε πολύ καλό αποτέλεσμα..... :fuck1:
...κι αν σου κάτσει;;;;;; ;)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
για όλα υπάρχει η πρώτη φορά φιλαράκο...Αν νομίζεις ότι σε ανάλογα θεραπευτήρια εκτός bour... δεν γίνεται παιχνίδι τότε εισαι βαθυά νυκτωμένος. Ειδικά τώρα με την κρίση Φράγκα νάχεις στο παντελόνι και απο θεραπεύτριες χιλιάδες .....,άσε που η βίζιτα πολλαπλασιάζεται κάθε μέρα και πιο πολύ , απλά εδώ γράφουμε γαι τα γνωστά και κάνουμε την πλάκα μας και επικοινωνούμε για ανταλλαγή απόψεων.
Ρίξε μου τότε άπλετο φως, σ'εμέ τον νυχτωμένο........................ :2funny:

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Ρίξε μου τότε άπλετο φως, σ'εμέ τον νυχτωμένο........................ :2funny:
Απλετο φως ???

Εισαι τρελος, με τις αυξησεις της ΔΕΗ, στο + 15% !!!  ;) ;) ;)

Χρονια Πολλα φιλε μου !!!

Καλη Χρονια, με ΥΓΕΙΑ !!!

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Απλετο φως ???

Εισαι τρελος, με τις αυξησεις της ΔΕΗ, στο + 15% !!!  ;) ;) ;)

Χρονια Πολλα φιλε μου !!!

Καλη Χρονια, με ΥΓΕΙΑ !!!
Καλή Χρονιά φίλτατε, με υγεία και Λεονταρίσια υπομονή. Να χαίρεσαι τη φαμίλια σου και καλές δουλειές. :)
Μαύρο στους προμότορεεεεες!!!!! Και φυσικά, καλά και πολλά βόλια.... :knockinb: :fuck2: :fuck1: :pipa1:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Για ποιο "άλλο χωρο" μιλάτε έτσι συμωμοτικά???  :think: :grouphug:

Προς Κυψέλη μεριά μήπως??  ;)

Ακριβώς.....πήγαινε κι εσύ να διασταυρώσουμε πληροφορίες....και επειδή λένε θα κάνουν ανακαίνιση,ας ξεκινήσουν απο μια καρέκλα να βαζεις τα ρουχα σου....
Πέρα απο πλακα,έχει 2 πιπινάκια καλά...και άνεση χρόνου.και 70 ευρώ....και η σεριφ εξηγημένη....τα καλά σταματουν εδω ομως.... :rockon:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
...και άνεση χρόνου.και 70 ευρώ....
και η σεριφ εξηγημένη....
τα καλά σταματουν εδω ομως.... :rockon:
Η άνεση χρόνου διατηρείται από εποχές Γ' Σεπτ 89 φαντάζομαι...
Η "αφάνα" πάντα ήταν ξήγα, εγώ τουλάχιατον την είχα συμπαθήσει  :grin: :grin:
Αλλά άμα τα πιπινια είναι καλά, υπάρχει άνεση χρόνου και ξηγημένες καταστάσεις και χαμηλό κόστος.... τι λείπει και ¨σταματάνε τα καλά?? Μάπα σέρβις??  :think:

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
Ακριβώς.....πήγαινε κι εσύ να διασταυρώσουμε πληροφορίες....και επειδή λένε θα κάνουν ανακαίνιση,ας ξεκινήσουν απο μια καρέκλα να βαζεις τα ρουχα σου....
Πέρα απο πλακα,έχει 2 πιπινάκια καλά...και άνεση χρόνου.και 70 ευρώ....και η σεριφ εξηγημένη....τα καλά σταματουν εδω ομως.... :rockon:

Μπορείτε να δώσετε τη διεύθυνση του "υπό ανακαίνιση" μαγαζιού πιο συγκεκριμένα; Είπατε "Κυψέλη", αλλά αυτό είναι λίγο ασαφές για μένα (που δεν πηγαίνει κάπου το μυαλό μου).

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Βρε σεις!!! Μη πέφτετε επίπεδο! Τουλάχιστον όχι ακόμα...λεφτά υπάρχουν! :2funny:
Και δεν είναι και formal να τα συζητάμε στο μαγαζί της Χρύσας.
Πάμε στα μασατζίδηκα που γαμάς και τα λέμε διεξοδικά! ;)

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Μπορείτε να δώσετε τη διεύθυνση του "υπό ανακαίνιση" μαγαζιού πιο συγκεκριμένα; Είπατε "Κυψέλη", αλλά αυτό είναι λίγο ασαφές για μένα (που δεν πηγαίνει κάπου το μυαλό μου).
για Ανδρου 13 μιλάμε. Έχει μεταφερρεί εκεί το πρώην Γ' Σεπτ 89 εδώ και πολύ καιρό. Έγραψε πρόσφατα για αυτό ο Αντυ  ;)

Βρε σεις!!! Μη πέφτετε επίπεδο! Τουλάχιστον όχι ακόμα...λεφτά υπάρχουν! :2funny:
Καλό είναι κάποιος που έχει πάει (εγώ δεν), να ανοίξει ένα θρεντάκι για το συγκεκριμένο.

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16

Εχεις δικιο. Δεν είναι σωστό να μπλέκουμε την Κυψέλη με το Κολωνάκι  :)

eparxiotis5

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2011
Like
6
Πόντοι
16
για Ανδρου 13 μιλάμε. Έχει μεταφερρεί εκεί το πρώην Γ' Σεπτ 89 εδώ και πολύ καιρό. Έγραψε πρόσφατα για αυτό ο Αντυ  ;)
Καλό είναι κάποιος που έχει πάει (εγώ δεν), να ανοίξει ένα θρεντάκι για το συγκεκριμένο.

ΟΚ, ευχαριστώ.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
......χαχα εκεί δεν είναι και το περιβόητο στρώμα;;;;  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom