Νέα

Βασιλίσσης Σοφίας 66 (πρωηνΣκουφά 10)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pathos gia ta temachia
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 994
  • Εμφανίσεις 191K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

mysterious

Monsieur
Εγγρ.
20 Φεβ 2008
Κριτικές
192
Like
12.511
Πόντοι
34.267
Παρακαλείτε ο σεβαστός Mr. Pathos about the items, να υποβάλει το σχόλιό του στο σχετικό νήμα. :hmm:

jkl8

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
άντε προσέλθετε μπάς και πάρουνε μασοκρέββατα γιατί τα στρώματα πιάσανε βρώμα........και τα απόνερα απο τα μπριζολιάσματα......,μιλάμε συνθήκες του 1912 !!!!! αλλά το τιμολόγιο σε επίπεδα 2012 !!!!

jkl8

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
0
άσε που γράφουμε για το τρικοσμικό σε χώρο που φιλοξενεί θεραπευτήριο με αγωνιστικούς χώρους άριστους και δεν κάνει

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ποιός καλός συναγωνιστής θα μου κάνει έστω και σε Pm μία καλή περιγραφή της Χρύσας.... για να μην τρέχω άδικα.. και πληρώνω και πάρκινγ στην Πλατεία γιάτί βαριέμαι να πάω με το μετρό.. ευχαριστώ

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
καλημερα!το ιδρυμα τι λεει απο πλευρας εγκαταστασεων?ειναι κωλονακιωτικο?

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
ναι εννοείται.Το θέμα είναι από άποψη υπηρεσιών είναι κάτω του μηδενός(ρωσικός χειμών).
Τι εννοεις ρωσικος χειμων?
Απο προσωπικη εμπειρια, Χρυσα και Κατερινα μπριζολα, Ευα και Χριστινα καλαμακι...
Εκτος και αν εννοεις οτι απλα δεν ηταν και τοσο καλες-ζεστες οι υπηρεσιες, αν εκαναν
δηλαδη "αγγαρεια".

Εγγρ.
22 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
που θα πανε θα στρωσουν αν θελουν να επιβιωσουν!!!!

peonius

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλημερα!το ιδρυμα τι λεει απο πλευρας εγκαταστασεων?ειναι κωλονακιωτικο?
Κολωνακιώτικό με τα όλα του... από άποψη εγκαταστάσεων αλλά λίγο τσιμπημένο. Βέβαια η Χρύσα είναι από τα ομορφότερα που κυκλοφορούν

OP
OP
P

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Τι εννοεις ρωσικος χειμων?
Απο προσωπικη εμπειρια, Χρυσα και Κατερινα μπριζολα, Ευα και Χριστινα καλαμακι...
Εκτος και αν εννοεις οτι απλα δεν ηταν και τοσο καλες-ζεστες οι υπηρεσιες, αν εκαναν
δηλαδη "αγγαρεια".

το δεύτερο εννοούσα αν και ούτως ή άλλως δεν είμαι φάν του ιδρύματος(θα μου πείς και ποιού ιδρύματος είσαι όταν έχεις επισκεφτεί 3 μόλις φορές ίδρυμα από το περασμένο καλοκαίρι)

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Την εβδομάδα που μας πέρασε, αν και fun των νοτίων προαστίων, αποφάσισα να επισκεφθώ για πρώτη φορά το θεραπευτήριο της Σκουφά.

Αν και είχα περάσει από όλα τα (γνωστά) μαγαζιά του ομίλου (Συγγρού, Ν. Σμύρνη, Φαλήρου), ποτέ δεν είχα μπει στη διδαδικασία να πάω σε αυτό  του Κολωνακίου είτε επειδή καθε φορά που με εβγαζε προς τα εκεί ο δρόμος κατέληγα λυκαβηττού, είτε επειδή βαριόμουν και επελεγα κάποια από τα κοντινότερα σε εμένα υποκαταστήματα.

Απογοητευμένος την μπαζοποίηση κάποιων νοτίων ιδρυμάτων που  επισκέφτηκα τον τελευταίο καιρό, όταν με έβγαλε προς κέντρο ο δρόμος απέρριψα το κατάστημα της Ελένης και έχοντας διαβάσει σε προηγούμενα post τις κριτικές σας για την εμφάνιση των κοριτσιών κατευθύνθηκα προς σκουφά για να δοκιμάσω την τύχη μου κι εκεί.

Στα του χώρου, αν εξαιρέσεις το χώρο γραφείων  :headbang: :headbang: όπως μπαίνεις δεξιά, οι υποδομές σου ξεκαθαρίζουν αμέσως πως πρόκειται για "franchise" Ν. Σμύρνης και Φαλήρου. Τα κλασικά μασαζοκρέβατα,  και δωμάτιο με στρώμα για σιάτσου. Στα αρνητικά η έλλειψη ντουζιέρας στα δωμάτια. Στα θετικά η ύπαρξη jacuzzi, χαμάμ κτλ σε μερικά από αυτά, τα οποία σου δίνουν δυνατότητες που προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει.

Στην υποδοχή η Χριστίνα.

Αφού εξήγησα πως ήμουν πελάτης των άλλων καταστημάτων ζήτησα να δω τις κοπέλες, δίνοντας έμφαση στη Χρύσα τα ελέη της οποίας είχαν αναφερθεί εκτενέστερα σε προηγούμενο post.

Όντως οι περιγραφές των συναγωνιστών δεν απείχαν πολύ από την πραγματικότητα. Όμορφο σώμα, ωραίο πρόσωπο, καλή επικοινωνία. Γενικά μια ολοκληρωμένα θετική παρουσία.

Εκτός αυτής πέρασε η Χριστίνα και η Εύα (αν θυμάμαι καλά) η οποία δεν παρέχει full. Υπήρχαν άλλες δύο κοπέλες απ'ότι μου είπαν που εκείνη τη στιγμή ήταν απασχολημένες.

Στην κουβέντα για τις υπηρεσίες φάνηκε από την αρχή πως η τιμή ήταν διαπραγματεύσιμη. Ξεκινώντας από 100 για full με μια κοπέλα, καταλήξαμε στα 100 + κάποιο tip για Threesome.

Η επιλογή ήταν Χρύσα μαζί με Χριστίνα.

Καλό κλίμα, δυο όμορφες κοπέλες, δυο εκτονώσεις, 1 γεμάτη ώρα, χαλαρωτικό μασαζ από 4 χέρια και λιγο show απο τις θεραπευτριες :grin: :grin: :grin: για λιγότερα από 150 ευρώ νομίζω ότι είναι καλά. Προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος.

Αν κρατήσω δυο καλά από όλη τη συνεδρία το ένα είναι σίγουρα πως η Χρύσα παίζει σε δικό της πρωτάθλημα. Πολύ καλή εμφάνιση, με καλές υπηρεσίες.
Το άλλο είναι πως πιστεύω ότι αν το παλέψεις λίγο παραπάνω είναι εφικτή η τιμή των 80 για full.
Το τρίτο καλό είναι πως σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ετοιμάζεται Nuruκατάσταση, σε λογική τιμή :) :) :) αλλά επειδή ούτε το έχω δοκιμάσει, ούτε έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, μεχρι να το δω κρατάω μικρό καλάθι.

Στα αρνητικά η έλλειψη ντουζιέρας στα δωμάτια και το δύσκολο παρκαρισμα σε όλη την περιοχή.

Overall εμπειρία θετική. Οπότε μάλλον θα το επισκεφθώ ξανά σύντομα ιδίως αν παίξει Nuru.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Την εβδομάδα που μας πέρασε, αν και fun των νοτίων προαστίων, αποφάσισα να επισκεφθώ για πρώτη φορά το θεραπευτήριο της Σκουφά.

Αν και είχα περάσει από όλα τα (γνωστά) μαγαζιά του ομίλου (Συγγρού, Ν. Σμύρνη, Φαλήρου), ποτέ δεν είχα μπει στη διδαδικασία να πάω σε αυτό  του Κολωνακίου είτε επειδή καθε φορά που με εβγαζε προς τα εκεί ο δρόμος κατέληγα λυκαβηττού, είτε επειδή βαριόμουν και επελεγα κάποια από τα κοντινότερα σε εμένα υποκαταστήματα.

Απογοητευμένος την μπαζοποίηση κάποιων νοτίων ιδρυμάτων που  επισκέφτηκα τον τελευταίο καιρό, όταν με έβγαλε προς κέντρο ο δρόμος απέρριψα το κατάστημα της Ελένης και έχοντας διαβάσει σε προηγούμενα post τις κριτικές σας για την εμφάνιση των κοριτσιών κατευθύνθηκα προς σκουφά για να δοκιμάσω την τύχη μου κι εκεί.

Στα του χώρου, αν εξαιρέσεις το χώρο γραφείων  :headbang: :headbang: όπως μπαίνεις δεξιά, οι υποδομές σου ξεκαθαρίζουν αμέσως πως πρόκειται για "franchise" Ν. Σμύρνης και Φαλήρου. Τα κλασικά μασαζοκρέβατα,  και δωμάτιο με στρώμα για σιάτσου. Στα αρνητικά η έλλειψη ντουζιέρας στα δωμάτια. Στα θετικά η ύπαρξη jacuzzi, χαμάμ κτλ σε μερικά από αυτά, τα οποία σου δίνουν δυνατότητες που προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει.

Στην υποδοχή η Χριστίνα.

Αφού εξήγησα πως ήμουν πελάτης των άλλων καταστημάτων ζήτησα να δω τις κοπέλες, δίνοντας έμφαση στη Χρύσα τα ελέη της οποίας είχαν αναφερθεί εκτενέστερα σε προηγούμενο post.

Όντως οι περιγραφές των συναγωνιστών δεν απείχαν πολύ από την πραγματικότητα. Όμορφο σώμα, ωραίο πρόσωπο, καλή επικοινωνία. Γενικά μια ολοκληρωμένα θετική παρουσία.

Εκτός αυτής πέρασε η Χριστίνα και η Εύα (αν θυμάμαι καλά) η οποία δεν παρέχει full. Υπήρχαν άλλες δύο κοπέλες απ'ότι μου είπαν που εκείνη τη στιγμή ήταν απασχολημένες.

Στην κουβέντα για τις υπηρεσίες φάνηκε από την αρχή πως η τιμή ήταν διαπραγματεύσιμη. Ξεκινώντας από 100 για full με μια κοπέλα, καταλήξαμε στα 100 + κάποιο tip για Threesome.

Η επιλογή ήταν Χρύσα μαζί με Χριστίνα.

Καλό κλίμα, δυο όμορφες κοπέλες, δυο εκτονώσεις, 1 γεμάτη ώρα, χαλαρωτικό μασαζ από 4 χέρια και λιγο show απο τις θεραπευτριες :grin: :grin: :grin: για λιγότερα από 150 ευρώ νομίζω ότι είναι καλά. Προσωπικά έμεινα ικανοποιημένος.

Αν κρατήσω δυο καλά από όλη τη συνεδρία το ένα είναι σίγουρα πως η Χρύσα παίζει σε δικό της πρωτάθλημα. Πολύ καλή εμφάνιση, με καλές υπηρεσίες.
Το άλλο είναι πως πιστεύω ότι αν το παλέψεις λίγο παραπάνω είναι εφικτή η τιμή των 80 για full.
Το τρίτο καλό είναι πως σύμφωνα με τα λεγόμενά τους ετοιμάζεται Nuruκατάσταση, σε λογική τιμή :) :) :) αλλά επειδή ούτε το έχω δοκιμάσει, ούτε έχει πραγματοποιηθεί ακόμη, μεχρι να το δω κρατάω μικρό καλάθι.

Στα αρνητικά η έλλειψη ντουζιέρας στα δωμάτια και το δύσκολο παρκαρισμα σε όλη την περιοχή.

Overall εμπειρία θετική. Οπότε μάλλον θα το επισκεφθώ ξανά σύντομα ιδίως αν παίξει Nuru.
..καλη ενημέρωση...

news

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Πολύ καλή ενημέρωση όντως! Η Εύα (?) μέχρι που φτάνει? Και στο διπλό που έκανες πήρες φουλ και τις δύο ή μόνο η μία (Χρύσα) κάνει?

bitch-hunter

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
3
Like
12
Πόντοι
0
Φουλ service παρείχε μονο η Χρύσα, η Χριστίνα περιορίζεται απλά στα ροφήματα και για αυτό το λόγο δεν θα την επιλέξω ξανά.
Το έκανα το κασκαντεριλίκι μου.
Η εύα απ'όσο έμαθα σερβίρει και αυτή μόνο ροφήματα αλλά επειδή δεν δοκίμασα δεν μπορώ να έχω προσωπική γνώμη.

Υπάρχει κάποια άποψη για το υπολοιπο ροστερ???

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
ποια μερα μπορω να παω και να λειπει η χριστινα παιδες?

ggary1000

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Κριτικές
14
Like
321
Πόντοι
2.287
"Κλαρινο" που ελεγε και ο παππους μου...

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λια, Κατερίνα και Νταιάνα (κινέζα) πρόσφεραν φούλ μαζί με την Χρύσα. Καλύτερη η Χρύσα, χειρότερη η Κατερίνα για μένα. Εχω πολύ καιρό να πάω και δεν γνωρίζω την Εύα. Η Χριστίνα είναι με διαφορά η χειρότερη για μένα και ο αρνητικός κράχτης για το μαγαζί αυτό.  Μακάρι η Χρύσα και η Λία (αν ακόμα δουλεύει εκεί γιατί δεν την διαβάζω πουθενά) να άλλαζαν μαγαζί για να τις ξαναέβλεπα, όπως είναι σήμερα τα πράγματα το βλέπω απίθανο... Με ή χωρίς νουρού αν δεν αλλάξουν μερικά πράγματα δεν νομίζω ότι τραβάει το πράγμα.  Το 150 ευρώ για διπλό ήταν καλή τιμή για τον συναγωνιστή αλλά πρέπει να ληφθεί υπόψιν ότι στην πραγματικότητα δεν ήταν διπλό γιατι η μία δεν παίζει... Και εγώ έχω πάρει διπλό με 150 αλλά η μία εκ των δύο θεραπευτριών (όχι η Χριστίνα) ήταν διακοσμητική...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Η αλυσίδα Σκουφα-Φαλήρου-Σούφ(ρ)ι ανακοινώνει στις αγγελίες της στη ΧΕ ότι παρέχει nuru με "μόλις" 100 ευρωπουλάκια. Η "προσφορά" παρέχεται μόνο στα καταστήματα του Κολωνακίου και της Ακρόπολης  :grin:

Τρέξτεεεεεεεεε  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom