Νέα

Τζένη Χειλουδάκη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ~Buddha
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 575
  • Εμφανίσεις 94K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
περιεργες καταστασεις που οταν εισαι απεξο δυσκολα μπορεις να καταλαβεις την ψυχολογια του αλλου λεω εγω απο τη θεση μου.

δεν τον στηνεις τον αλλον ετσι ουτε τον βγαζεις προγραμμα αμα ξερεις οτι εχει συναισθημα......

batraxomouris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.346
Πόντοι
606
νταξει βαρυ δεν λεω....τελος παντον αυτα προς συμμορφωση....για τους αλλους αυτος παει τωρα ....

John_Holmes

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
3
Πόντοι
1
νομίζω ότι η ίδια η Τζένη έχει ομολογήσει ότι φέρθηκε άσχημα στον άνθρωπο αυτόν και ότι τον εκμεταλεύθηκε κατα κάποιο τρόπο.έχει όμως τις δικαιολογίες της γιατί και μικρή ήταν στην ηλικία και η δημοσιότητα είναι κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι το αντιπαρέρχονται με επιτυχία.της έδωσε και μια αίσθηση χειραφέτησης σίγουρα όλο αυτό το θέμα για αυτό το τράβηξε κι αυτή λιγάκι από τα μαλλιά.
ο εισαγγελέας δικαιολογημένος κατ' εμέ η χειλουδάκη ήταν μια τρανς απίστευτης θηλυκότητας -πραγματική γυναίκα θα έλεγα εγώ- και ένα πλάσμα απολύτως ερωτεύσιμο.έχοντας την τύχη να συναντήσω εκείνα τα χρόνια μια άλλη κοπέλλα εξ αλλαγής φύλου πιο θηλυκό κι από τα εκ γενετής θηλυκά (Άννα Κουρουπού) μπορώ να καταννοήσω γιατί έπεσε με τα μούτρα..

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Ουτε επαγγελματικως,ουτε οικονομικως,ουτε οικογενειακως καταστραφηκε.Μιλαμε μεχρι εκει που ξερουμε..
γιατρε τον σουταραν απο το εισαγγελικο σωμα τον ανθρωπο ναι η οχι?
χωρισε τη γυναικα του ναι η οχι?
αλλα και τα δυο να μην εγιναν στην τελικη εκτεθηκε ανεπαναρθωτα ανευ λογου και αιτιας λεω εγω εσυ αν θες βγες και πες οτι δεν τρεχει τπτ οτι ολα στην ζωη του κυλησαν ομαλα ακουγεσαι

Υ.Γ makis19868686 thnx φιλος!!

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
νομίζω ότι η ίδια η Τζένη έχει ομολογήσει ότι φέρθηκε άσχημα στον άνθρωπο αυτόν και ότι τον εκμεταλεύθηκε κατα κάποιο τρόπο.έχει όμως τις δικαιολογίες της γιατί και μικρή ήταν στην ηλικία και η δημοσιότητα είναι κάτι που ελάχιστοι άνθρωποι το αντιπαρέρχονται με επιτυχία.της έδωσε και μια αίσθηση χειραφέτησης σίγουρα όλο αυτό το θέμα για αυτό το τράβηξε κι αυτή λιγάκι από τα μαλλιά.
ο εισαγγελέας δικαιολογημένος κατ' εμέ η χειλουδάκη ήταν μια τρανς απίστευτης θηλυκότητας -πραγματική γυναίκα θα έλεγα εγώ- και ένα πλάσμα απολύτως ερωτεύσιμο.έχοντας την τύχη να συναντήσω εκείνα τα χρόνια μια άλλη κοπέλλα εξ αλλαγής φύλου πιο θηλυκό κι από τα εκ γενετής θηλυκά (Άννα Κουρουπού) μπορώ να καταννοήσω γιατί έπεσε με τα μούτρα..
τζονι ξερεις οτι σου εχω μεγαλη εκτιμηση αλλα ειναι 1000% φαουλ η κυρια διοτι σ αυτο το γαμημενο το επαγγελμα που εκανε και δεν ξερω αν κανει ακομη και ουτε με αφορα υπαρχει ενας αγραφος νομος που λεγεται επαγγελματικο εχεμηθο μια σωστη επαγγελματιας οφειλει λοιπον να προστατευσει τον πελατη της ειτε αυτος ειναι απλως πελατης ειτε ειναι ενας που εχει φαει καψουρα πως να το κανουμε ρε γμτ

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
τζονι ξερεις οτι σου εχω μεγαλη εκτιμηση αλλα ειναι 1000% φαουλ η κυρια διοτι σ αυτο το γαμημενο το επαγγελμα που εκανε και δεν ξερω αν κανει ακομη και ουτε με αφορα υπαρχει ενας αγραφος νομος που λεγεται επαγγελματικο εχεμηθο μια σωστη επαγγελματιας οφειλει λοιπον να προστατευσει τον πελατη της ειτε αυτος ειναι απλως πελατης ειτε ειναι ενας που εχει φαει καψουρα πως να το κανουμε ρε γμτ

+1000

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
πλακα κάνετε ...

η τζένη ένιωθε γυναικα ...ανέβηκε σε πασαρέλες ...έκανε ένα σωρό χαμό με το όνομα της και πούλαγε τρελα εκείνη την εποχή τι θα την σταματούσε να εκθέσει έναν ερωτα ακόμα ( γιατί φαντάζομαι είχε πολλούς ) να τον κάνει όχημα για παραπάνω φώτα και όλα τα σχετικά ισα ισα μάγκες φέρθηκε όπως οποιαδήποτε γυναικα και ας μην ήτανε ...ok η μαλακια ήταν μοιρασμένη μεταξύ τους αλλα ένας σπουδαγμένος εισαγγελέας να μην μπορεί να κρατήσει το πάθος του ...αυτός βγήκε πρώτος και εκλιπαρούσε ...ok θα μου πεις έβαλε την πουτανιά της η άλλη μα  δεν ήξερε δεν ρώταγε που λέμε ..όλα τα αλλα είναι μαλακίες η χειλουδάκη οποιος οποια και να ήτανε έκανε πράγματα στην δεκαετία της που άφησαν εποχή μόδιστροι μμε την παρακαλούσαν κι όμως ρε κρατούσε την θέση της και κατέβαινε πεζοδρόμιο κτλ  μη λέμε μαλακίες όσο και να είμαστε εκτος της φάσης θέλει αρχίδια έστω k κρυμμένα k κομμένα να ξηγιέσαι έτσι ...μη λέμε παπαριές ..θυμάμαι  ήμουν πιτσιρικάς k είχε σκάσει αμφιθέατρο από την σκάλα όταν κατέβαινε γύρισαν ένα σωρό κεφαλια k όμως αμάσητη έκανε την καύλα της και το ήξερε ποια γυναικα δεν φέρεται έτσι , η μαγκιά της ήταν πως μίλαγε με όλους και για όλα όσο και να φαίνεται περίεργο έτσι είναι ... και για τον επαγγελματισμό της μην ακούω χαζά εδώ είχε πάρει την μιση αθηνα άμα τα έγραφε και μίλαγε θα έκαιγε κόσμο φαντάζομαι όπως όλες εδώ μέσα ...μη κρίνουμε από αυτό μονο που έσκασε και είδαμε ...και μάθαμε ....αν είχε μυαλό ο άλλος θα το χε χειριστεί αλλιώς δεν ήταν και κάνας μάγκας αν κρίνουμε μονο από το πως έπαιξε το χαρτί του ερωτα του δημοσια μη τρελαθούμε κιόλας ...για ποια καψούρα μιλάς ...
εσύ όταν καψουρεύεσαι τρέχεις στα κανάλια ..
μαλάκας ήτανε ας πρόσεχε για την ακρίβεια τρελό παρατράγουδο ...ένας γελοίος ήτανε ...που μπορεί να έπεφτες πάνω του σε δικη και να σε έκαιγε επειδή εχθές ονειρευότανε την κάθε τζένη άντε μη τα πάρω λέμε ...
:s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
πλακα κάνετε ...

η τζένη ένιωθε γυναικα ...ανέβηκε σε πασαρέλες ...έκανε ένα σωρό χαμό με το όνομα της και πούλαγε τρελα εκείνη την εποχή τι θα την σταματούσε να εκθέσει έναν ερωτα ακόμα ( γιατί φαντάζομαι είχε πολλούς ) να τον κάνει όχημα για παραπάνω φώτα και όλα τα σχετικά ισα ισα μάγκες φέρθηκε όπως οποιαδήποτε γυναικα και ας μην ήτανε ...ok η μαλακια ήταν μοιρασμένη μεταξύ τους αλλα ένας σπουδαγμένος εισαγγελέας να μην μπορεί να κρατήσει το πάθος του ...αυτός βγήκε πρώτος και εκλιπαρούσε ...ok θα μου πεις έβαλε την πουτανιά της η άλλη μα  δεν ήξερε δεν ρώταγε που λέμε ..όλα τα αλλα είναι μαλακίες η χειλουδάκη οποιος οποια και να ήτανε έκανε πράγματα στην δεκαετία της που άφησαν εποχή μόδιστροι μμε την παρακαλούσαν κι όμως ρε κρατούσε την θέση της και κατέβαινε πεζοδρόμιο κτλ  μη λέμε μαλακίες όσο και να είμαστε εκτος της φάσης θέλει αρχίδια έστω k κρυμμένα k κομμένα να ξηγιέσαι έτσι ...μη λέμε παπαριές ..θυμάμαι  ήμουν πιτσιρικάς k είχε σκάσει αμφιθέατρο από την σκάλα όταν κατέβαινε γύρισαν ένα σωρό κεφαλια k όμως αμάσητη έκανε την καύλα της και το ήξερε ποια γυναικα δεν φέρεται έτσι , η μαγκιά της ήταν πως μίλαγε με όλους και για όλα όσο και να φαίνεται περίεργο έτσι είναι ... και για τον επαγγελματισμό της μην ακούω χαζά εδώ είχε πάρει την μιση αθηνα άμα τα έγραφε και μίλαγε θα έκαιγε κόσμο φαντάζομαι όπως όλες εδώ μέσα ...μη κρίνουμε από αυτό μονο που έσκασε και είδαμε ...και μάθαμε ....αν είχε μυαλό ο άλλος θα το χε χειριστεί αλλιώς δεν ήταν και κάνας μάγκας αν κρίνουμε μονο από το πως έπαιξε το χαρτί του ερωτα του δημοσια μη τρελαθούμε κιόλας ...για ποια καψούρα μιλάς ...
μαλάκας ήτανε ας πρόσεχε για την ακρίβεια τρελό παρατράγουδο ...ένας γελοίος ήτανε ...που μπορεί να έπεφτες πάνω του σε δικη και να σε έκαιγε επειδή εχθές ονειρευότανε την κάθε τζένη άντε μη τα πάρω λέμε ...
γιατρε ειλικρινα θα μπορουσα ανετα να αντεκρουσω μια μια τις πιπες που αραδιασες αλλα βαριεμαι να γραφω
εχεις παει ποτε ρε γιατρε σε πορνη να καταλαβεις τι εστι βερικοκο??η τα εβλεπες στα καναλια και βγαινεις και μας μιλας σαν δικηγορος της τζενης τωρα η μηπως χειροτερα εισαι η τζενη η καποιος φιλος της??
αι τραβα πρωτα σε μια πορνη και δει τρανς και μετα βγες και πες μας οτι μαλακια θελεις περι μαλακα εισαγγελεα και θυμομαστε πολυ καλα ποιος βγηκε φορα παρτιδα στα καναλια και μετα τα καναλια εκανε και πασσαρελες γιατι πουλουσε το θεμα και αν δεν εβγαινε στα καναλια ουτε πασαρελα στο σπιτι της θα εκανε λεω εγω εσυ βγες και πες οτι δεν ειναι ετσι τα πραγματα ακουγεσαι γιατρε

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
<<μαλάκας ήτανε ας πρόσεχε για την ακρίβεια τρελό παρατράγουδο ...ένας γελοίος ήτανε ...που μπορεί να έπεφτες πάνω του σε δικη και να σε έκαιγε επειδή εχθές ονειρευότανε την κάθε τζένη άντε μη τα πάρω λέμε ...>>

φίλε μην τα παίρνεις έτσι εύκολα

έχει δίκιο ο Αλέ

τον σιδέρωσε τον ανθρωπάκο

και κάτι τελευταίο : δεν ήταν σκληρός άνθρωπος και γι' αυτό τον έλιωσε

τι να λέμε τώρα ;

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
πλακα κάνετε ...

η τζένη ένιωθε γυναικα ...ανέβηκε σε πασαρέλες ...έκανε ένα σωρό χαμό με το όνομα της και πούλαγε τρελα εκείνη την εποχή τι θα την σταματούσε να εκθέσει έναν ερωτα ακόμα ( γιατί φαντάζομαι είχε πολλούς ) να τον κάνει όχημα για παραπάνω φώτα και όλα τα σχετικά ισα ισα μάγκες φέρθηκε όπως οποιαδήποτε γυναικα και ας μην ήτανε ...ok η μαλακια ήταν μοιρασμένη μεταξύ τους αλλα ένας σπουδαγμένος εισαγγελέας να μην μπορεί να κρατήσει το πάθος του ...αυτός βγήκε πρώτος και εκλιπαρούσε ...ok θα μου πεις έβαλε την πουτανιά της η άλλη μα  δεν ήξερε δεν ρώταγε που λέμε ..όλα τα αλλα είναι μαλακίες η χειλουδάκη οποιος οποια και να ήτανε έκανε πράγματα στην δεκαετία της που άφησαν εποχή μόδιστροι μμε την παρακαλούσαν κι όμως ρε κρατούσε την θέση της και κατέβαινε πεζοδρόμιο κτλ  μη λέμε μαλακίες όσο και να είμαστε εκτος της φάσης θέλει αρχίδια έστω k κρυμμένα k κομμένα να ξηγιέσαι έτσι ...μη λέμε παπαριές ..θυμάμαι  ήμουν πιτσιρικάς k είχε σκάσει αμφιθέατρο από την σκάλα όταν κατέβαινε γύρισαν ένα σωρό κεφαλια k όμως αμάσητη έκανε την καύλα της και το ήξερε ποια γυναικα δεν φέρεται έτσι , η μαγκιά της ήταν πως μίλαγε με όλους και για όλα όσο και να φαίνεται περίεργο έτσι είναι ... και για τον επαγγελματισμό της μην ακούω χαζά εδώ είχε πάρει την μιση αθηνα άμα τα έγραφε και μίλαγε θα έκαιγε κόσμο φαντάζομαι όπως όλες εδώ μέσα ...μη κρίνουμε από αυτό μονο που έσκασε και είδαμε ...και μάθαμε ....αν είχε μυαλό ο άλλος θα το χε χειριστεί αλλιώς δεν ήταν και κάνας μάγκας αν κρίνουμε μονο από το πως έπαιξε το χαρτί του ερωτα του δημοσια μη τρελαθούμε κιόλας ...για ποια καψούρα μιλάς ...

επειδη τοχω μιλησει το θεμα κατ'ιδιαν δεν ειναι ετσι σε βεβαιωνω.περισσοτερες λεπτομερειες δεν θα αναφερω αλλα δεν ειναι ΚΑΘΟΛΟΥ ετσι οπως τα βλεπεις και τα λες τα πραγματα.

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
dld του νομου άνθρωπος ...δεν είχε κρίση ..
μπαγιόκο δεν του έκοβε ...σα να λέμε πως έχει κάνει και μερικά λάθη σε καμια 500aria υποθέσεις μπορεί να έχει βάλει και κόσμο φυλακή και να έχει γλιτώσει αντίθετα κάμποσους επειδή ήταν "μαλακοπιτουρας" ...και θέλεις η τζένη ... να τον έκαμε άντρα ... έλα μωρέ τώρα μην ακούω χαζά ο άνθρωπος είχε θέμα και ευτυχώς που γλιτώσαμε από δαύτον με τέτοια κρίση k μυαλό εισαγγελέας e βάστα ρε dike μου ...
αυτός ήταν ικανός αν του είχε κάτσει η τζούλια να πούμε να βγάζε και τον ακη καθαρό μη λέμε ότι θέλουμε dld ( πάντα κάνω και λίγο χιούμορ ) αλλα πάνω κάτω έτσι είναι μαλάκας ήτανε ας πρόσεχε ...τίποτα αυτός ήθελε μηχανή 1000 και λάδι στο δρόμο  φιλε να πάει για μπιέλα με τη μια... φαινόταν από τη μουτσούνα άλλωστε ..εδώ να πούμε ούτε γραβάτα δεν ήξερε να βάλει πήγαινε για κατούρημα και την είχε για να την σκουπίζει πλακα κάνουμε !!!!

Συνημμένα

• tzeni-xeiloudaki-eisaggeleas-tzeni-cf83ceb1cebaceb5cebbcebbceb1cf81cf8ccf80cebfcf85cebbcebfcf85.jpg
    tzeni-xeiloudaki-eisaggeleas-tzeni-cf83ceb1cebaceb5cebbcebbceb1cf81cf8ccf80cebfcf85cebbcebfcf85.jpg
    40 KB · Εμφανίσεις: 63

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
μπαγιόκο δεν του έκοβε ...σα να λέμε πως έχει κάνει και μερικά λάθη σε καμια 500aria υποθέσεις μπορεί να έχει βάλει και κόσμο φυλακή και να έχει γλιτώσει αντίθετα κάμποσους επειδή ήταν "μαλακοπιτουρας" ...και θέλεις η τζένη ... να τον έκαμε άντρα ... έλα μωρέ τώρα μην ακούω χαζά ο άνθρωπος είχε θέμα και ευτυχώς που γλιτώσαμε από δαύτον με τέτοια κρίση k μυαλό εισαγγελέας e βάστα ρε dike μου ...
αυτός ήταν ικανός αν του είχε κάτσει η τζούλια να πούμε να βγάζε και τον ακη καθαρό μη λέμε ότι θέλουμε dld ( πάντα κάνω και λίγο χιούμορ ) αλλα πάνω κάτω έτσι είναι μαλάκας ήτανε ας πρόσεχε ...τίποτα αυτός ήθελε μηχανή 1000 και λάδι στο δρόμο  φιλε να πάει για μπιέλα με τη μια... φαινόταν από τη μουτσούνα άλλωστε ..εδώ να πούμε ούτε γραβάτα δεν ήξερε να βάλει πήγαινε για κατούρημα και την είχε για να την σκουπίζει πλακα κάνουμε !!!!

ανηψο και γω δεν ξερω να βαλω γραβατα, δεν νομιζω να υπονοεις κατι ε?

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
είσαι εισαγγελέας ???

xaxaxa ( με τρομάζεις )

πέραν της πλακας τα θελε και τα παθε αν είχε μυαλό τον τρόπο  τον είχε και θα είχε φρενάρει την όλη κατάσταση επίσης  θα το είχε χειριστεί αλλιώς δεν θα του ξεφύγει έτσι όλη η "κατσταση" , αν είχε κρίση και ολίγην σοβαρότητα θα βάζε και μια γραβάτα σαν άνθρωπος στη τελική δεν θα την άφηνε να σέρνεται όπως η υπόληψη  του στα τηλεοπτικά παράθυρα και δεν θέλει k τρελα ψημένος να είσαι για κάτι τέτοιο ο σκληρός του miami

kinkydreamer

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
καλά μαλακίες κάνας χασοδίκης είσαι με γραβάτα για ρολοι ...
και λυπάσαι και τον ομοϊδεάτη σου αλλιώς δεν παίζει  :tooth: :tooth:

daskaloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2012
Κριτικές
14
Like
39
Πόντοι
246
καλά μαλακίες κάνας χασοδίκης είσαι με γραβάτα για ρολοι ...
και λυπάσαι και τον ομοϊδεάτη σου αλλιώς δεν παίζει   :tooth: :tooth:

ασχετο αλλα τον λυπαμαι πραγματικα. και σου ειπα δεν ξερω να δενω γραβατα γιατι δεν φοραω μου πεφτουνε κοντες. ;)

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
ρε γιατρε επικοινωνεις με το περιβαλλον η εισαι σε δικο σου κοσμο?
εχεις φαει ρε δικε μου καψουρα ποτε να δεις τι θα πει πετρα στο κεφαλι??
δεν πα να ξερεις του κοσμου τα γραμματα δεν πα να σε ο αινσταιν αν φας τη φολα και δει με τρανς εισαι τελειωμενος απο χερι αλεφαντος στο λεει τωρα
και στην τελικη το ποσο δυνατος εισαι σαν χαρακτηρας να μπορεις να χειριστεις τετοιες καταστασεις δεν παιζει κανενα ρολο ουτε η δουλεια που κανεις ουτε τα γραμματα που ξερεις
βεβαια εγω εχω και κατι αλλο πολυ συνομοτικο κατα νου για το συγκεκριμενο θεμα απλως αν βρω το χρονο θα ψαξω να δω τι μεγαλο γεγονος ειχαμε εκεινει την περιοδο κανενα σκανδαλο μεγαλο καμια υποτημιση της δραχμης τπτ ιμια τπτ σκοπιανο ελληνοτουρκικα θα το δω το θεμα

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
έγραψες πάλι κόουτς  :o

Stories