You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
Επισκέπτης
τι να κανει και η καθε ελλεηνιδα ... για να νοιωσει σπουδαια θα παει σε ενα τσοντοσινεμα και θα επιλεξει γαμιαδες ....
Παλι καλα Ελλεηνες σαν και σενα που ειναι μελοι του bourdela.com ποσταρουν σε τοπικ για τσοντοσινεμα και οχι μονο οτι τους ερθει για να φανουν σοβαροιτι να κανει και η καθε ελλεηνιδα ... για να νοιωσει σπουδαια θα παει σε ενα τσοντοσινεμα και θα επιλεξει γαμιαδες ....
Επισκέπτης
Παλι καλα Ελλεηνες σαν και σενα που ειναι μελοι του bourdela.com ποσταρουν σε τοπικ για τσοντοσινεμα και οχι μονο οτι τους ερθει για να φανουν σοβαροι
ναι πιρφορακο μου ναι ...
Καταρχας αν νιωσουμε και οι 2 ενταξει γιατι οπως ειπα δε εχουμε ξανα παει σε τσοντοσινεμα,δε θα δεχομαστε κανεναν πανω απο 40+ η τουλαχιστον οσοι δειχνουν πολλοι μεγαλοι κ ειναι απλυτοι. Μονο οσοι ειναι ξυρισμενοι, σοβαροι με τροπους θα περνανε μεσα στη καμπινα. Ολοι οι υπολοιποι θα τρωνε πορτα και θα μεινουν με την ορεξη. Αν απτην αλλη δουμε οτι δεν υπαρχει κανενας σεβασμος και ακολουθηση των δικων μας κανονων ή απλα θα περασουμε καλα μονοι μας ή θα σηκωθουμε και θα φυγουμε. Δεν υπαρχει κανενα προβλημαχαχαχ ουρα απο εξω την Κυριακη...
Πες μου λιγο σοβαρε τυπε Ελλεηνα, για να απαντας εχθρικα στο ποστ μου παει να πει οτι ειτε πας στο τσοντοσινεμα και εισαι λουλα και πιπιλας, ειτε δε πας γιατι αισθανεσαι πολυ σοβαρος και καθως πρεπει για τετοια μερη. Αν επαιζε το δευτερο σεναριο δε θα ποσταρες στο συγκεκριμενο τοπικ μιας και δε θα σε ενδιαφερε. Αρα ανηκεις στην 1η κατηγορια
ναι πιρφορακο μου ναι ...
Επισκέπτης
Πες μου λιγο σοβαρε τυπε Ελλεηνα, για να απαντας εχθρικα στο ποστ μου παει να πει οτι ειτε πας στο τσοντοσινεμα και εισαι λουλα και πιπιλας, ειτε δε πας γιατι αισθανεσαι πολυ σοβαρος και καθως πρεπει για τετοια μερη. Αν επαιζε το δευτερο σεναριο δε θα ποσταρες στο συγκεκριμενο τοπικ μιας και δε θα σε ενδιαφερε. Αρα ανηκεις στην 1η κατηγορια
χεσε μας ρε παπαρα που θα ασχοληθουμε σοβαρα με εσενα και τη φλομπα σου.. και πολυ αξια σου εδωσα .
Ετσι ειναι, οταν ξεμενεις απο επιχειρηματα ανοιγεις το κουτακι με τις βρισιες, κλασσικη μεθοδος Ελλεηνα.χεσε μας ρε παπαρα που θα ασχοληθουμε σοβαρα με εσενα και τη φλομπα σου.. και πολυ αξια σου εδωσα .
Επιβεβαιωνεις οτι ανηκεις στη κατηγορια της λουλας και του πιπιλα..... δροσερο αγορι μου εσυ !
Επισκέπτης
τι επιχειρηματα μωρε παπαρα θες ;;;;Ετσι ειναι, οταν ξεμενεις απο επιχειρηματα ανοιγεις το κουτακι με τις βρισιες, κλασσικη μεθοδος Ελλεηνα.
Επιβεβαιωνεις οτι ανηκεις στη κατηγορια της λουλας και του πιπιλα..... δροσερο αγορι μου εσυ !
αντε τραβα να βρεις μπολικες ξυρισμενες πουτσες που ζητας ...
σιχαμα ..
Φοβερη ευφραδεια λογου ομολογουμενως ! Να σαι καλα δροσερη μου λουλατι επιχειρηματα μωρε παπαρα θες ;;;;
αντε τραβα να βρεις μπολικες ξυρισμενες πουτσες που ζητας ...
σιχαμα ..
Επισκέπτης
Φοβερη ευφραδεια λογου ομολογουμενως ! Να σαι καλα δροσερη μου λουλα
καλες πουτσες σου ευχομαι στο σινεμα ! τη καλυτερη ευχη σου εδωσα!
Αυτοι που βριζετε πρεπει να ειστε ή παππουδες ή πολύ ασχημοι, ή πολύ χοντροι. Δεν εξηγειται αλλιως. Σιγουρα θα τρώγατε ακυρο από την γκομενα και γι αυτό τωρα εχετε σκυλιασει από την ζηλια.
Stev77 για ποιο λογο δεν θελετε απο την αρχη να επιλεξετε ατομα? Το να ειστε μονοι σας εστω και στην αρχη, δεν εχει νοημα να πατε εκει. Αλλα όπως νομιζετε
Stev77 για ποιο λογο δεν θελετε απο την αρχη να επιλεξετε ατομα? Το να ειστε μονοι σας εστω και στην αρχη, δεν εχει νοημα να πατε εκει. Αλλα όπως νομιζετε
Aυτήν άστην.Ο φίλος της όμως που θα βλέπει να την γαμάνε .............τι να κανει και η καθε ελλεηνιδα ... για να νοιωσει σπουδαια θα παει σε ενα τσοντοσινεμα και θα επιλεξει γαμιαδες ....
Δεν ξέρω ,μάλλον έχω γεράσει ή είμαι πολύ παλιών αρχών.
aggel2004
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2008
- Like
- 3.152
- Πόντοι
- 456
Nταβατζής στις καύλες και στα γούστα του; δεν πας καλά άνθρωπε!Aυτήν άστην.Ο φίλος της όμως που θα βλέπει να την γαμάνε .............
cocos30
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.181
- Πόντοι
- 2.477
Αυτοι που βριζετε πρεπει να ειστε ή παππουδες ή πολύ ασχημοι, ή πολύ χοντροι. Δεν εξηγειται αλλιως.
εσυ τι απο αυτα εισαι;;;
Επισκέπτης
Aυτήν άστην.Ο φίλος της όμως που θα βλέπει να την γαμάνε .............
γενικα οι cuckold αντρες(?) .... γουσταρουν να βλεπουν πολλες πουτσες .... οποτε καταλαβαινεις ...
vyzarakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαΐ 2018
- Κριτικές
- 3
- Like
- 70
- Πόντοι
- 0
o kαθενασ οτι θελει κανει κ κοιταει τ παρτη του
Παρόμοια θέματα