Περασμα χθες κατα της 2 το βραδυ οχι για το μαγαζι αλλα για να παω σπιτι μου και εξω απο το σινεμα ηταν πολλες παρεες που κοιτουσαν αν θα μπει μαλλον κανα ζευγαρι ... λογικα δεν θα ειχε τιποτα για να περιμενουν ολοι απ εξω
Αυτο λεγεται καταντια
Περασμα χθες κατα της 2 το βραδυ οχι για το μαγαζι αλλα για να παω σπιτι μου και εξω απο το σινεμα ηταν πολλες παρεες που κοιτουσαν αν θα μπει μαλλον κανα ζευγαρι ... λογικα δεν θα ειχε τιποτα για να περιμενουν ολοι απ εξω
Καταρχας αν νιωσουμε και οι 2 ενταξει γιατι οπως ειπα δε εχουμε ξανα παει σε τσοντοσινεμα,δε θα δεχομαστε κανεναν πανω απο 40+ η τουλαχιστον οσοι δειχνουν πολλοι μεγαλοι κ ειναι απλυτοι. Μονο οσοι ειναι ξυρισμενοι, σοβαροι με τροπους θα περνανε μεσα στη καμπινα. Ολοι οι υπολοιποι θα τρωνε πορτα και θα μεινουν με την ορεξη. Αν απτην αλλη δουμε οτι δεν υπαρχει κανενας σεβασμος και ακολουθηση των δικων μας κανονων ή απλα θα περασουμε καλα μονοι μας ή θα σηκωθουμε και θα φυγουμε. Δεν υπαρχει κανενα προβλημα
η κοπέλα ήταν δύναμη!Ποιοι περασαν ωαραια με τη κοπελα που εφερα αποψε;Για να δω παροντες.Κωστας και Στ. συστηθικαμε και η κοπελα περασε τελοια.Υποσχομαι να ξαναερθουμε μεσα Ιουλη.
Ωραίοι όσοι λένε ότι δεν πατάει ζευγάρι...ΧαχαχαχαχαχαχαχαΕγω μόνο είδα 3.Εκτος από μένα και την κοπέλα.
Όχι θα δίνουν 7 με 12 ευρώ για να τους γυρνοβολάνε πεινασμένοι παππούδες … κοζάρετε κι αν και πότε μπει καμία μπούκα !!!
Κ μετά ξύπνησες.Ωραίοι όσοι λένε ότι δεν πατάει ζευγάρι...ΧαχαχαχαχαχαχαχαΕγω μόνο είδα 3.Εκτος από μένα και την κοπέλα.
Γιατί δεν τον πιστεύεις ρε φίλε;Επειδή έχει 17 μηνύματα;Και όλα στο θεμα με το ΑΤ ;φώτο θέλουμε τυπε.
Πολύ καλό για να είναι αληθινό!η κοπέλα ήταν δύναμη!
ήμουν από τις 9 περίπου μέχρι τη 1.Ήρθαν 4 ζευγάρι και απ'ότι έμαθα ήταν άλλο ένα πρίν πάω.
το πρώτο έπαιξε με ένα παλικάρι στις πάνω καμπίνες πρίν φύγει σκάει δεύτερο και την παίρνουμε παρτούζα στο πάνω κρεββάτι στα καπάκια έρχεται ο hamster1871 με τη δικιά του που παίχτηκε ίδιο σκηνικό γεμάτη καύλα.Φεύγοντας μπήκε και άλλο ενα ζευγάρι αλλά έφυγα,δεν ξέρω αν κάνανε κάτι.
Γιατί δεν τον πιστεύεις ρε φίλε;Επειδή έχει 17 μηνύματα;Και όλα στο θεμα με το ΑΤ ;
Ετυχε!!!
Αμέσως και εσύ με την καχυποψία σου!!!Αλλωστε το ξέρουμε όλοι,στο φόρουμ μόνο αλήθειες γράφονται ,όλοι με το σταυρό στο χέρι είμαστε!!!!
Λες για τους κολλητους ψαράδες και κυνηγούς τύπε;Αυτοι λένε ωραίες και αληθινές ιστορίες!!!ρε τυπε εμεις θέλουμε να πάρουμε μάτι τωρα τι να διαβαζω θεωριες και ιστοριουλες. Λες και ειμαστε σε κανα μπαλκονι και πινουμε μπυρες με τους κολλητους. Για αυτο ειπα για φωτο
Ασε που μπορεί να ντρέπεται η κοπέλα και ο φίλος της να βλέπουμε να την γαμάνε σε παρτούζα!!!Υπάρχουν και συνεσταλμένοι και ντροπαλοί άνθρωποι τύπε!!!ρε τυπε εμεις θέλουμε να πάρουμε μάτι τωρα τι να διαβαζω θεωριες και ιστοριουλες. Λες και ειμαστε σε κανα μπαλκονι και πινουμε μπυρες με τους κολλητους. Για αυτο ειπα για φωτο