Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

ntinacd

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2009
Like
4
Πόντοι
0
εγω ποτε μπορω να ερθω να περασω καλα εχει ανοιξει νεος χωρος κατω στο υπογειο τι παιζει εκει μπορειτε να μου πειτε η καλυτερα επανω?

giannis_evo

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2017
Κριτικές
2
Like
262
Πόντοι
0
μ αυτο το υπογειο τι γινεται τουνελ για Ομονοια σκαβουν η το τελειωσανε?

Bernd Leno 22

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
62
Πόντοι
0
Μεσα επεσες θα κανουν απευθειας συνδεση  με το μετρο  θα εχει σταση  στο  Adult theaters  για εμας τους μερακλήδες 

vivicross

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Like
8
Πόντοι
0
Απο Δευτερα και για ενα μηνα θα ειμαι Αθηνα θα κανω καποια επισκεψη σε τσοντοσινεμα

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Ο μαλλιάς ειναι αυτος που τις προαλλες επρηζε το δροσερο με το κολάν;;;

Mikros1924

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2016
Like
432
Πόντοι
21
Καποιο καλο εργαλειο να με περιποιηθεί .. περιμενω μην..

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
εγω ποτε μπορω να ερθω να περασω καλα εχει ανοιξει νεος χωρος κατω στο υπογειο τι παιζει εκει μπορειτε να μου πειτε η καλυτερα επανω?

Τύπισσα ενδιαφέρεσαι κι εσύ να γαμηθείς από κοντό 45αρη μαλλιά με λίγη καράφλα???

poustraa28

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2016
Like
0
Πόντοι
0
παει κανεις καλος ψωλαρας σε αυτα σε τσοντοσινεμα;
δεν εχω παει ποτε

giwrgos@

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Like
42
Πόντοι
1
Καλησπερα σε ολους.Δεν εχω παει ποτε σε σινεμα αλλα θελω να παω...Δεν παω ακομα ομως γιατι δεν ξερω τι παιζει με αυτα μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες...?

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Καλησπερα σε ολους.Δεν εχω παει ποτε σε σινεμα αλλα θελω να παω...Δεν παω ακομα ομως γιατι δεν ξερω τι παιζει με αυτα μπορει καποιος να μου δωσει πληροφοριες...?
Τι έργα σου αρέσουν τύπε;

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1

Εκει δεν πας για να δεις τσοντα οπως νομιζουν πολλοι. Σπανια θα δεις να καθονται σε καρεκλες και να βλεπουν την τσοντα. Οι περισσοτεροι την αγνοουν την τσοντα.

Εχει το βραδυ Σ/Κ γυρω στα 15 ατομα. Καθημερινες εχει πολυ λιγοτερους. Σχεδον ολοι τριγυρνανε στον χωρο για να την πεσουν σε αντρες. Οι περισσοτεροι ειναι γκει. Το θεμα ειναι οτι η πλειοψηφια ειναι παππουδες. Ανω των 40-50 χρονων. Σπανια θα δεις γυναικα ή ζευγαρι. Εκει μεσα μπορεις να κανεις σεξ οπουδηποτε

Αν εισαι στρειτ δεν υπαρχει λογος να πας εκει καθως σπανια θα βρεις γυναικα
Αν εισαι γκει η bi παλι δεν θα περασεις καλα γιατι οι περισσοτεροι ειναι ανω των 40-50 χρονων. Εχω δει και 70 χρονων που σερνεται. Αστα. Εκτος και εισαι κι εσυ μεγαλος.

Δεν αποκλειεται ομως να περασεις καλα. Καθε φορα 1-2 ατομα(απο τους 15) ειναι νεοι οποτε κατι θα κανεις συνηθως

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.306
Πόντοι
7.885
Τύπε ήσουν άκρως κατατοπιστικός  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :orchestra:.Ξέχασες μόνο ν'αναφέρεις ότι σκάνε μύτη και αρκετά σι-ντι για όσους ενδιαφέρονται  :pipa1: :fuck2: :grin: :grin:.Γενικά πάντως ο μέσος όρος ηλικίας είναι καλύτερος σε σχέση με τα υπόλοιπα τσοντάδικα,συν ότι σ'αυτό συχνάζει ο μπήχτης μαλλιάς που ορμάει σε ότι θυληκό κινείται  :headbaning2: :headbaning2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom