Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
ναι γτ εχεις προβλημα νεος?? :think: :think:

Όχι, τι πρόβλημα να εχω? Εσυ φανηκε ότι εχεις πρόβλημα που παω με αντρες...Παρεμπιπτόντως, δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα εκει μεσα 99% μονο αντρες είναι. Τι κανεις σε έναν χωρο που εχει μονο αντρες?

noris(1)

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Γεια σας ειμαστε ζευγαρι  σκεφτομαστε συριο μετα τις 9 το βραδυ να επισκεψφτουμε το ατ για δευτερη φορα αλλα σκεφτομαι για το υπογειο πιστευετε οτι ειναι καλυτερα;

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Όχι, τι πρόβλημα να εχω? Εσυ φανηκε ότι εχεις πρόβλημα που παω με αντρες...Παρεμπιπτόντως, δεν ξερω αν το καταλαβες αλλα εκει μεσα 99% μονο αντρες είναι. Τι κανεις σε έναν χωρο που εχει μονο αντρες?
τυπε δεν εχω προβλημα που εχεο αντρες και ουτε νομιζω να το ειπα...οσο δεν με ενοχλουν δεν εχω και προβλημα..αμα κανει κινηση κανενας δροσερος θα εχω...
εγω δεν παω για το 99% παω για 1% που θα ειναι γυναικα..τοσα χρονια παω λες να μην ξερω?

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
τυπε δεν εχω προβλημα που εχεο αντρες και ουτε νομιζω να το ειπα...οσο δεν με ενοχλουν δεν εχω και προβλημα..αμα κανει κινηση κανενας δροσερος θα εχω...
εγω δεν παω για το 99% παω για 1% που θα ειναι γυναικα..τοσα χρονια παω λες να μην ξερω?

Α δηλαδή εσυ χαλας 7 ευρω αλλα και τον χρονο σου, για το 1%, το οποιο δεν είναι και σιγουρο? Στις 10 φορες, 1 μονο θα βρεις γκομενα εκει μεσα. Είναι πολύ σπανιο να πετυχεις γυναικα. Και αν πετυχεις γκομενα, 9 στις 10 είναι τραγικες στην εμφανιση. Ποια νορμαλ γυναικα θα παει εκει? Εγω οσες φορες εχω πετυχει η μια ηταν χειροτερη από την άλλη. Αλλα οκ, όπως την βρισκει ο καθενας. Παντως δεν μπορεις να εχεις πρόβλημα αν στην πεσει καποιος δροσερος όπως λες αφου εκει μεσα είναι ολοι αντρες που ψαχνουν αντρες. Είναι λογικο αν εισαι και ωραιος να στην πεσουν

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.430
Πόντοι
4.926
Γεια σας ειμαστε ζευγαρι  σκεφτομαστε συριο μετα τις 9 το βραδυ να επισκεψφτουμε το ατ για δευτερη φορα αλλα σκεφτομαι για το υπογειο πιστευετε οτι ειναι καλυτερα;
Καλησπέρα. Το υπόγειο και το μυστικό δωμάτιο, που έχουν φτιάξει, είναι ότι πρέπει για ένα ζευγάρι. Έκανα πλήρης περιγραφή, λίγο πιο πάνω, την οποία μπορείτε να διαβάσετε. Η τιμή των 12€ αποτρέπει τα λιγούρια να ανεβοκατεβαίνουν άσκοπα και να ενοχλούν τον κόσμο. Επίσης, η νέα πολιτική του μαγαζιού είναι, ότι μόλις μπαίνει ένα ζευγάρι, μέσα στο σινεμά, θα ρίχνει επιτόπου πόρτα στους αποτυχημένους αγάμητους που ξεροσταλιάζουν απέναντι και μπαίνουν τρέχοντας και ιδρωμένοι ξωπίσω τους. Καλά να περάσετε αν πάτε και αν μπορείτε γράψτε μας την εμπειρία σας.

Bernd Leno 22

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
62
Πόντοι
0
δηλαδή   εισαι  χορηγος  συντηρησης του καταστήματος  γιατι  για το 1%  που είναι παρα πανω γιατι στο σινεμά  μπενει ζευγαρι , σχεδόν  καθε μερα  ,και αν όχι καθε μερα  αρκετα τακιικα , αλλα το 1% δεν πεζει γιατι  είναι το μοναδικο τσοντοσινεμα  που τραβάει ζευγάρια και γυναικες μονες  και είναι πανο από 60% ποσοστο προελευσεις ,αντικειμενικα  σε σχεση  με τους γκει το κακκο είναι ότι μαζευει πολλα  γεροντια  όταν εχει μεσα ζευγαρι

Bernd Leno 22

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
62
Πόντοι
0
Καλησπέρα. Το υπόγειο και το μυστικό δωμάτιο, που έχουν φτιάξει, είναι ότι πρέπει για ένα ζευγάρι. Έκανα πλήρης περιγραφή, λίγο πιο πάνω, την οποία μπορείτε να διαβάσετε. Η τιμή των 12€ αποτρέπει τα λιγούρια να ανεβοκατεβαίνουν άσκοπα και να ενοχλούν τον κόσμο. Επίσης, η νέα πολιτική του μαγαζιού είναι, ότι μόλις μπαίνει ένα ζευγάρι, μέσα στο σινεμά, θα ρίχνει επιτόπου πόρτα στους αποτυχημένους αγάμητους που ξεροσταλιάζουν απέναντι και μπαίνουν τρέχοντας και ιδρωμένοι ξωπίσω τους. Καλά να περάσετε αν πάτε και αν μπορείτε γράψτε μας την εμπειρία σας.
 τωρα για θεμα της πορτας   είναι στην κριση του καθε πελατη  και όχι του καταστήματος   να ριξει πορτα σε ένα πελατη  . Εκτος και είναι  Prive  club  με μελοι  , γιατι ο καθε πελατης μπενει μεσα και κανει τα γουστα του  με την ανωνυμία του αλλα αν το κατάστημα  τον  προσβάλλει επωνυμα μπωρει να παρει τα μετρα του. λιγοι είναι βεβαια αυτοι  

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.430
Πόντοι
4.926
  τωρα για θεμα της πορτας  είναι στην κριση του καθε πελατη  και όχι του καταστήματος  να ριξει πορτα σε ένα πελατη  . Εκτος και είναι  Prive  club  με μελοι  , γιατι ο καθε πελατης μπενει μεσα και κανει τα γουστα του  με την ανωνυμία του αλλα αν το κατάστημα  τον  προσβάλλει επωνυμα μπωρει να παρει τα μετρα του. λιγοι είναι βεβαια αυτοι 
Υπάρχουν συγκεκριμένοι θαμώνες, για τους οποίους έχουν γίνει παράπονα από πολύ κόσμο. Μαλλιάς, αντιπαθητικός κωλόγερος με V Strom και άλλοι. Όλοι αυτοί ή θα πάρουν τον πούλο από τον σινεμά ή θα φάνε φάπες από κάποιους τακτικούς πελάτες, που τους έχουν στοχοποιήσει.

Bernd Leno 22

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
62
Πόντοι
0
Δεν περνω θεση  εγω εκει μεσα εχω να πατησω αρκετα χρονια αλλα  σαν ζευγαρι  ειχα φαει πορτα  από το κατάστημα    τωρα βεβαια ξανα πηγαμε αλλα δεν κατσαμε πολύ

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885
Σημερα και αυριο μετα τις 9 το βραδυ θα κανω επισκεψη να δουμε τι θα γινει.

Τύπισσα βιβή αναμένουμε τις εμπειρίες σου από τον χώρο να ξεροχύσουμε άγρια.

noris(1)

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
0
Τελικα θα παμε  ατ στο υπογειο ευχαριστουμε  για  τις πλροφοριες

Bernd Leno 22

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2018
Like
62
Πόντοι
0
Μαλακια του αιωνα    άλλη τιμη  το σινεμά και άλλη για το υπογειο  αντι  ο λακαμας  κανει την εισοδο 10 ευρο  όπως αλλα μαγαζια 

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Τελικα θα παμε  ατ στο υπογειο ευχαριστουμε  για  τις πλροφοριες
θα κόψει 12αρια σήμερα ο τυπος φουλ.Άλλες δυο τρεις τετοιες ανακοινωσεις εδω και βγηκε η ανακαίνιση

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Α δηλαδή εσυ χαλας 7 ευρω αλλα και τον χρονο σου, για το 1%, το οποιο δεν είναι και σιγουρο? Στις 10 φορες, 1 μονο θα βρεις γκομενα εκει μεσα. Είναι πολύ σπανιο να πετυχεις γυναικα. Και αν πετυχεις γκομενα, 9 στις 10 είναι τραγικες στην εμφανιση. Ποια νορμαλ γυναικα θα παει εκει? Εγω οσες φορες εχω πετυχει η μια ηταν χειροτερη από την άλλη. Αλλα οκ, όπως την βρισκει ο καθενας. Παντως δεν μπορεις να εχεις πρόβλημα αν στην πεσει καποιος δροσερος όπως λες αφου εκει μεσα είναι ολοι αντρες που ψαχνουν αντρες. Είναι λογικο αν εισαι και ωραιος να στην πεσουν
τυπε...μεσα εχουν παιξει αρκετες φασεις κ παλιοτερα με ωραια γκομενα που ειχε φερει ενας τυπος απο εδω..Ο κωστακης θυμαται και ηταν και αυτος στο ματς μπορει να σου πει αν λεω μλκς η οχι..στο ανταλτ παμε για την καλτιλα και την φαση αμα δεν γαμησουμε γυναικα απλα γελαμε με οτι καλτ παιζει εκει..πχ κοιτα τον μαλλια!ο καθενας εκει παει για τους δικους του λογους αυτα απο εμενα

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
δηλαδή   εισαι  χορηγος  συντηρησης του καταστήματος  γιατι  για το 1%  που είναι παρα πανω γιατι στο σινεμά  μπενει ζευγαρι , σχεδόν  καθε μερα  ,και αν όχι καθε μερα  αρκετα τακιικα , αλλα το 1% δεν πεζει γιατι  είναι το μοναδικο τσοντοσινεμα  που τραβάει ζευγάρια και γυναικες μονες  και είναι πανο από 60% ποσοστο προελευσεις ,αντικειμενικα  σε σχεση  με τους γκει το κακκο είναι ότι μαζευει πολλα  γεροντια  όταν εχει μεσα ζευγαρι
ειπα οτι ειμαι χορηγος εγω?χαλαρωσε λιγο τυπε...καθε μερα δεν ειναι ζευγαρι σιγουρα!το μεγαλυτερο προβλημα στο ανταλτ ειναι τα δροσερια γεροντια... :S :S :S

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
τυπε...μεσα εχουν παιξει αρκετες φασεις κ παλιοτερα με ωραια γκομενα που ειχε φερει ενας τυπος απο εδω..Ο κωστακης θυμαται και ηταν και αυτος στο ματς μπορει να σου πει αν λεω μλκς η οχι..στο ανταλτ παμε για την καλτιλα και την φαση αμα δεν γαμησουμε γυναικα απλα γελαμε με οτι καλτ παιζει εκει..πχ κοιτα τον μαλλια!ο καθενας εκει παει για τους δικους του λογους αυτα απο εμενα
Σε πιστευω οτι εχουν παιχτει  αρκετες φασεις και παλιοτερα. ΑΛΛΑ ποσες φορες εχεις παει και δεν εχουν παιχτει τιποτα? Σιγουρα ειναι πολυ περισσοτερες. Θελω να πω οτι ειναι υπερβολικο να πηγαινεις εκει αν εισαι στρειτ ελπιζοντας οτι θα βρεις γκομενα. Ειναι επισης υπερβολικο να πας για την καλτιλα. Σιγουρα υπαρχουν πολυ πιο ωραια πραγματα να κανεις απο το να πηγαινεις σε ενα σινεμα που 9 στις 10 φορες εχει μονο αντρες. Και αν βρεις γυναικα ειναι μονο μια.

Εσυ και ο Κωστακης ειστε μεγαλοι σε ηλικια? Το λεω αυτο γιατι εκει μεσα ειναι ολοι ανω των 40-50 χρονων. Συνηθως ενα ατομο σε τετοια ηλικια, εχει βρει καποιο ατομο στην ζωη του ειτε πανετρεμενος ειτε σε σχεση. Συνηθως ατομα μεγαλης ηλικιας που συχναζουν εκει μεσα και μαλιστα ελπιζοντας οτι θα βρουν γκομενα το θεωρω αρκετα υπερβολικο. Γνωμη μου ετσι? Οσοι εχουν παει ξερουν πολυ καλα οτι ο χωρος αυτος δεν ειναι για στρειτ και πραγματικα μου κανει εντυπωση που λες οτι θα εχεις πρόβλημα αν στην πεσει καποιος γκει, την στιγμη που εσυ ο ιδιος ξερεις τι ατομα μαζευει. Θα επρεπε ηδη να στην εχουν πεσει πολύ και να το εχεις συνηθισει αφου λες ότι εχεις παει και πολλες φορες.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.239
Πόντοι
7.885

Έτσι ακριβώς είναι μύστη μου,τα έχουμε περιγράψει πολλές φορές και με λεπτομέρειες για να διαβάζουν και οι καινούργιοι του θρεντ  :rockon: :rockon: :rockon:.Πάνω απ'όλα βέβαια η καλτίλα,που την έχουμε πελώρια ανάγκη  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :happy: :happy: :happy:.

Semis35

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2017
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
1
Δεν ξερω για γυναικες αλλα απο τις δικές μου επισκεψεις το top 3 είναι:

1)Μαλλιάς με ψιλοκαραφλα
2)Παππούς που την πεφτει σε νεοτερους
3)Δροσερος με κολάν στον έξωστη/καμπίνες

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Σε πιστευω οτι εχουν παιχτει  αρκετες φασεις και παλιοτερα. ΑΛΛΑ ποσες φορες εχεις παει και δεν εχουν παιχτει τιποτα? Σιγουρα ειναι πολυ περισσοτερες. Θελω να πω οτι ειναι υπερβολικο να πηγαινεις εκει αν εισαι στρειτ ελπιζοντας οτι θα βρεις γκομενα. Ειναι επισης υπερβολικο να πας για την καλτιλα. Σιγουρα υπαρχουν πολυ πιο ωραια πραγματα να κανεις απο το να πηγαινεις σε ενα σινεμα που 9 στις 10 φορες εχει μονο αντρες. Και αν βρεις γυναικα ειναι μονο μια.

Εσυ και ο Κωστακης ειστε μεγαλοι σε ηλικια? Το λεω αυτο γιατι εκει μεσα ειναι ολοι ανω των 40-50 χρονων. Συνηθως ενα ατομο σε τετοια ηλικια, εχει βρει καποιο ατομο στην ζωη του ειτε πανετρεμενος ειτε σε σχεση. Συνηθως ατομα μεγαλης ηλικιας που συχναζουν εκει μεσα και μαλιστα ελπιζοντας οτι θα βρουν γκομενα το θεωρω αρκετα υπερβολικο. Γνωμη μου ετσι? Οσοι εχουν παει ξερουν πολυ καλα οτι ο χωρος αυτος δεν ειναι για στρειτ και πραγματικα μου κανει εντυπωση που λες οτι θα εχεις πρόβλημα αν στην πεσει καποιος γκει, την στιγμη που εσυ ο ιδιος ξερεις τι ατομα μαζευει. Θα επρεπε ηδη να στην εχουν πεσει πολύ και να το εχεις συνηθισει αφου λες ότι εχεις παει και πολλες φορες.
Τωρα μιλας σωστα!Προσωπικα ειμαι 30 μεχρι στιγμης απο γκομενες δεν ειχα προβλημα εως τωρα...σε προσωπικη ζωη μιλαω ετσι?
στο ανταλτ φυσικα και εχω παει αρκετες φορες χωρις να γινει κατι σιγουρα δεν εχει παντα γυναικες...και δεν παω απλα για να γαμησω μια γκομενα...απλα οταν σκαει γκομενα γουσταρω αυτη την φαση!εκει μεσα οσοι δροσεροι εχουν κανει στεκια με ξερουν φατσικα και δεν ερχονται πλεον...ξερεις ποσα ατομα εχουν ερθει με την πουτσα εξω?απαντουσα οχι γτ δεν ειμαι γκει κ απλα εφευγαν μεχρι στιγμης δεν ειχα αλλο προβλημα παραπανω απο 40-50 σε ηλικια ειναι αλλα υγεια  :grin: αν δεν παιξει φαση παω αραζω γελαω με την καλτιλα και φευγω τυπε.. απλα πραγματα!

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
Έτσι ακριβώς είναι μύστη μου,τα έχουμε περιγράψει πολλές φορές και με λεπτομέρειες για να διαβάζουν και οι καινούργιοι του θρεντ  :rockon: :rockon: :rockon:.Πάνω απ'όλα βέβαια η καλτίλα,που την έχουμε πελώρια ανάγκη  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig: :happy: :happy: :happy:.
τυπε μακραν το καλυτερο σκηνικο στο ανταλτ
αλλα εχουμε τεραστια αναγκη κ την καλτιλα  :headbaning1: :headbaning1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom