The Third Man
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Οκτ 2015
- Like
- 132
- Πόντοι
- 6
καλησπερα μαγκες...ειμαι νεος εδω..μολις γραφτηκα...δεν εχω παει ποτε σετσοντοσινεμα κθα ηθελα...πληροφοριες;;;
Τύπε, πληροφορίες έψαχνε στην αρχή και ο Λίλας :S
καλησπερα μαγκες...ειμαι νεος εδω..μολις γραφτηκα...δεν εχω παει ποτε σετσοντοσινεμα κθα ηθελα...πληροφοριες;;;
το αντρακος μάλλον που γράφει και το nickname του δεν το διάβασε.....Τύπε, πληροφορίες έψαχνε στην αρχή και ο Λίλας :S
ξερο χυνω με την περιγραφη....επισκεψη στο σινεμα και 23:45 μπηκε ζευγαρι.
κυριος και μελαχροινη κυρια -νοικοκυρα της διπλανης πορτας σε διαμερισμα επαρχιας.
μπαμπατσικη,μπηκαν πρωτα στη κεντρικη αιθουσα
εριξαν μια ματια
και εφυγαν αμεσως για τον εξωστη.
εκανα ενα περασμα στον εξωστη αργοτερα και ειχαν κρυφτει στον σκοτεινο χωρο που ειναι οι καναπεδες στον επανω χωρο.
κρυμμενοι στο σκοταδι και σε σταση εξηνταεννεα ρουφουσε τον λεβιε του κυριου
και αυτος το δικο της κοχυλι.
ηταν ηρεμοι οι επισκεπτες αποψε και κρατουσαν σαν θεατες μια τυπικη ελευθερια
οπως και εγω και ειμασταν ολοι παρατηρητες.
ηταν καλτιλα-καυλατιλα γιατι το μονο που μπορουσα να διακρινω εγω ηταν το ασπρο μπλουζακι του κυριου και το ασπρο δερμα της νοικοκυρας
αλλα και το καλσον ζαρτιερες που φορουσε παραλληλα με τις καυλωτικες κραυγες της
αλλα και επαρχιωτικες φρασεις της καθως ο κυριος την δαχτυλιαζε μιας και θα ειχαν ιδρωσει τα χειλη του απο το κοχυλι της ή θα ειχε μουδιασει η γλωσσα του.
εδωσε ομως ο κυριος το συνθημα για να σηκωθουν κανα δυο θεατες και να πανε πιο κοντα τους...το συνθημα ηταν "θελεις πουτσους μωρο μου;"
με απαντηση
"οχι ακομη"
παρολαυτα σηκωθηκα δυο θεατες και πλησιασαν.
ρουφηξε το καυλι του ενος,του νεοτερου της παρεας
και θελησε να καβαλησει τον λεβιε του αφεντικου της.
οσο διεκρινα στα σκοταδια και απο τις κραυγες της
το ευχαριστιοταν και χοροπηδουσε λυσσασμενα!
ζητησε να αλλαξει θεση προφανως γιατι ο καναπες θα ειχε βουλιαξει
και ειπε πως ηρθε η σειρα της να κανει εκεινη τη μαεστρο
τουλαχιστον να προσπαθησει ,ειπε.
ετσι ρουφουσε με μανια τον λεβιε του κυριου
και τον λεβιε του νεαρου.
επειδη ομως οι μερικοι τον ειχαν πεταξει εξω και ενας μπαρμπας τον επαιζε σε ενα θεατη η μιξη απο τις μυρωδιες με μπουχτησαν και ετσι κατεβηκα στο ισογειο να παρω ανασα και να δω τι αλλο παιζει.
τιποτα δεν επαιζε και ετσι ανεβηκα ξανα
οπου οι περισσοτεροι θεατες ειχαν σκορπιστει
και ρουφουσε ξανα τον κυριο σε συνδιασμο με εναν αλλο κυριο ο οποιος της πιεζε το κεφαλι
και φαινοταν οτι και οι δυο τους το ειχαν μεγαλη αναγκη.
επεσαν οι τιτλοι τελους αθορυβα καθως ο κυριος ο δευτερος κερασε μαντηλακια
και το καταλαβα διοτι αρχισαν να σπανε απο την σκηνη και οι τελευταιοι θεατες μενοντας να κοιταμε σαν χανοι εγω και αλλος ενας κυριος την δραστηριοτητα σκουπισματος χυσια με ιρδωτα.
καλα περασα προσωπικα με το σκηνικο εστω και ματακιας-θεατης.
η κυρια εχω την εντυπωση οτι ειχε πουντιασει γιατι η φωνη της ηταν μπουκωμενη
και επισης σημαντικο ηταν οτι εκανε γνωστο οτι εχυσε οταν αλλαζε τις ταχυτητες στον λεβιε του κυριου.
Ωραια περιγραφη αλλα ειμαι σιγουρος οτι απο κοντα θα ηταν εντελως διαφορετικα τα πραγματα. Προφανως θα ηταν 40-50αρηδες ολοι και θα ξενερωνα την ζωη μου. Εχει μεγαλη διαφορα το κειμενο απο την εικοναεπισκεψη στο σινεμα και 23:45 μπηκε ζευγαρι.
κυριος και μελαχροινη κυρια -νοικοκυρα της διπλανης πορτας σε διαμερισμα επαρχιας.
μπαμπατσικη,μπηκαν πρωτα στη κεντρικη αιθουσα
εριξαν μια ματια
και εφυγαν αμεσως για τον εξωστη.
εκανα ενα περασμα στον εξωστη αργοτερα και ειχαν κρυφτει στον σκοτεινο χωρο που ειναι οι καναπεδες στον επανω χωρο.
κρυμμενοι στο σκοταδι και σε σταση εξηνταεννεα ρουφουσε τον λεβιε του κυριου
και αυτος το δικο της κοχυλι.
ηταν ηρεμοι οι επισκεπτες αποψε και κρατουσαν σαν θεατες μια τυπικη ελευθερια
οπως και εγω και ειμασταν ολοι παρατηρητες.
ηταν καλτιλα-καυλατιλα γιατι το μονο που μπορουσα να διακρινω εγω ηταν το ασπρο μπλουζακι του κυριου και το ασπρο δερμα της νοικοκυρας
αλλα και το καλσον ζαρτιερες που φορουσε παραλληλα με τις καυλωτικες κραυγες της
αλλα και επαρχιωτικες φρασεις της καθως ο κυριος την δαχτυλιαζε μιας και θα ειχαν ιδρωσει τα χειλη του απο το κοχυλι της ή θα ειχε μουδιασει η γλωσσα του.
εδωσε ομως ο κυριος το συνθημα για να σηκωθουν κανα δυο θεατες και να πανε πιο κοντα τους...το συνθημα ηταν "θελεις πουτσους μωρο μου;"
με απαντηση
"οχι ακομη"
παρολαυτα σηκωθηκα δυο θεατες και πλησιασαν.
ρουφηξε το καυλι του ενος,του νεοτερου της παρεας
και θελησε να καβαλησει τον λεβιε του αφεντικου της.
οσο διεκρινα στα σκοταδια και απο τις κραυγες της
το ευχαριστιοταν και χοροπηδουσε λυσσασμενα!
ζητησε να αλλαξει θεση προφανως γιατι ο καναπες θα ειχε βουλιαξει
και ειπε πως ηρθε η σειρα της να κανει εκεινη τη μαεστρο
τουλαχιστον να προσπαθησει ,ειπε.
ετσι ρουφουσε με μανια τον λεβιε του κυριου
και τον λεβιε του νεαρου.
επειδη ομως οι μερικοι τον ειχαν πεταξει εξω και ενας μπαρμπας τον επαιζε σε ενα θεατη η μιξη απο τις μυρωδιες με μπουχτησαν και ετσι κατεβηκα στο ισογειο να παρω ανασα και να δω τι αλλο παιζει.
τιποτα δεν επαιζε και ετσι ανεβηκα ξανα
οπου οι περισσοτεροι θεατες ειχαν σκορπιστει
και ρουφουσε ξανα τον κυριο σε συνδιασμο με εναν αλλο κυριο ο οποιος της πιεζε το κεφαλι
και φαινοταν οτι και οι δυο τους το ειχαν μεγαλη αναγκη.
επεσαν οι τιτλοι τελους αθορυβα καθως ο κυριος ο δευτερος κερασε μαντηλακια
και το καταλαβα διοτι αρχισαν να σπανε απο την σκηνη και οι τελευταιοι θεατες μενοντας να κοιταμε σαν χανοι εγω και αλλος ενας κυριος την δραστηριοτητα σκουπισματος χυσια με ιρδωτα.
καλα περασα προσωπικα με το σκηνικο εστω και ματακιας-θεατης.
η κυρια εχω την εντυπωση οτι ειχε πουντιασει γιατι η φωνη της ηταν μπουκωμενη
και επισης σημαντικο ηταν οτι εκανε γνωστο οτι εχυσε οταν αλλαζε τις ταχυτητες στον λεβιε του κυριου.
ξερο χυνω με την περιγραφη....
Ωραια περιγραφη αλλα ειμαι σιγουρος οτι απο κοντα θα ηταν εντελως διαφορετικα τα πραγματα. Προφανως θα ηταν 40-50αρηδες ολοι και θα ξενερωνα την ζωη μου. Εχει μεγαλη διαφορα το κειμενο απο την εικονα
τυποι μου
η περιγραφη ειναι με βαση την δικη μου οπτικη.
για καποιον αλλο ισως να το εζησε σαπιο το σκηνικο και πολυ πεθαμενο.
οντως υπηρχαν και 40αρηδες και 50αρηδες.
ο συνοδος ηταν 45 φευγα.
αλλα ο ενας που ρουφαγε ηταν νεαρος
και ο δευτερος κυριος με τα δωρομαντηλα ηταν 50φευγα σιγουρα.
στο κοινο υπηρχε και κυριος που δεν εβλεπε στο χαμηλο φωτισμο του χωρου και ειχε καμπουριασει για να διακρινει τα κορμια.
Οταν εννοεις "ο ενας που ρουφαγε" εννοεις πηρε πιπα στον αντρα ή εκανε γλειφομουνι?
αυτη ρουφαγε.
γλειφομουνι της εκανε μονο ο δικος της.
τυποι μου
η περιγραφη ειναι με βαση την δικη μου οπτικη.
για καποιον αλλο ισως να το εζησε σαπιο το σκηνικο και πολυ πεθαμενο.
οντως υπηρχαν και 40αρηδες και 50αρηδες.
ο συνοδος ηταν 45 φευγα.
αλλα ο ενας που ρουφαγε ηταν νεαρος
και ο δευτερος κυριος με τα δωρομαντηλα ηταν 50φευγα σιγουρα.
στο κοινο υπηρχε και κυριος που δεν εβλεπε στο χαμηλο φωτισμο του χωρου και ειχε καμπουριασει για να διακρινει τα κορμια.
Εκεί που έχουμε άγχος να τον χώσουμε, άμα τύχει να μην μπορούμε να χαλαρώσουμε λίγο μην έρθει ό άλλος και να μας τσιμπά τα αρχίδια!Δεν υπηρξε κανα χούφτωμα στον αντρα? Εγω είμαι bi και γουστάρω τετοια πραγματα. πχ να γαμαει ο αντρας την τυπισσα κι εγω να πιανω κανα αρχιδι από πισω Παιξανε τετοια πραγματα?
Τι bi και μαλακίες ρε τύπε;Πούστης είσαι ,άκου γουστάρει να πιάνει τα ξένα αρχίδια γιατί είναι bi!!!Δεν υπηρξε κανα χούφτωμα στον αντρα? Εγω είμαι bi και γουστάρω τετοια πραγματα. πχ να γαμαει ο αντρας την τυπισσα κι εγω να πιανω κανα αρχιδι από πισω Παιξανε τετοια πραγματα?
dude εχω διαβασει ολα τα σχολια σου και πραγματικα κοφτο. Αντε, πας και χωνεσαι συνεχεια σε κουβεντες για να προκαλεσεις. Εχεις παλιο χαρακτηρα και φαινεται. Εχω δει ποσο ασχημα μιλας στο forum και πως προσβαλλεις τον κοσμο που πραγματικα επρεπε να τα δει εισαγγελεας αυτα που γραφεις. Για προσεχε. Εισαι ο μονος που προκαλεις τοσο και μαλιστα σε θεματα που υποτιθεται δεν σε αφορουν...Υποτιθεται....Τι bi και μαλακίες ρε τύπε;Πούστης είσαι ,άκου γουστάρει να πιάνει τα ξένα αρχίδια γιατί είναι bi!!!
Δεν υπηρξε κανα χούφτωμα στον αντρα? Εγω είμαι bi και γουστάρω τετοια πραγματα. πχ να γαμαει ο αντρας την τυπισσα κι εγω να πιανω κανα αρχιδι από πισω Παιξανε τετοια πραγματα?
Εκεί που έχουμε άγχος να τον χώσουμε, άμα τύχει να μην μπορούμε να χαλαρώσουμε λίγο μην έρθει ό άλλος και να μας τσιμπά τα αρχίδια!