Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

mpourdeli@ris

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
1
Τα γερόντια θα σε περάσουνε σουβλάκι

antrakos36

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2018
Like
4
Πόντοι
0
να μου τον παιξουνψαχνω και ναπηδηξω παιδες

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
καλησπερα μαγκες...ειμαι νεος εδω..μολις γραφτηκα...δεν εχω παει ποτε σετσοντοσινεμα κθα ηθελα...πληροφοριες;;;

Θα σου οω εγω γιατι όπως βλέπεις εδώ μεσα μεχρι να παρεις την απαντηση που θες, θα περασει ενας αιωνας αφου το 99% των ατομων εδώ θα γραφουν ασχετα πραγματα γιατι το site το εχουν δει σαν καφενειο για να περασει η ωρα στα γεροντια

Το Τσοντοσινεμα AT Cinemas (το οποιο είναι το πιο γνωσστο) μαζευει κυριως αντρες και μαλιστα μεγαλης ηλικιας. Ζευγραρι δηλαδή με αντρα και γυναικα θα δεις αρκετα σπανια. Επομένως καταλαβαίνεις ότι εκει μεσα οι αντρες δεν ψαχνουν μονο γυναικα αλλα ψαχνουν και αντρα να πηδηξουν. Ο κοσμος είναι λιγος και πραγματικα δεν αξιζει να πας πανω από 1 φορα μονο για να δοκιμασεις.

Αν παλι σου αρεσουν οι αντρες και συγκεκριμένα οι παππούδες τοτε θα περασεις καλα γιατι αν εισαι νεος θα σε κηνυγανε λες και δεν εχουν δει ποτε ανθρωπο. Αυτή είναι η κατασταση που επικρατει εκει μεσα. Αν ειχε μικρότερες ηλικιες πραγματικα θα αξιζε αλλα δεν μπορεις να φανταστείς ποσο ενοχλητικοι είναι οι 45-50 χρονοι και ανω. Πανε και χωνονται συνεχως στους μικρους. Είναι πραγματικα γελοιο και αηδιαστικο όταν τους βλέπεις να πλησιαζουν

antrakos36

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2018
Like
4
Πόντοι
0
σε ευχαριστω μαγκα..καταλαβα..μαλακιες..ψαχνω φιλο για καλοπαιχνιδι κι οχι παπουδια ενοχλητικα

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Λεω να ξαναπαω μετα απο πολυ καιρο ... ελπιζω να πετυχω κανα τρανσακι ..

την τελευταια φορα που πηγα ολο αντρες ηταν και ενας ηταν στον πανω οροφο με ανοιχτη κουρτινα και τον επαιζε για κανα 2ωρο

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477
επισκεψη στο σινεμα και 23:45 μπηκε ζευγαρι.
κυριος και μελαχροινη κυρια -νοικοκυρα  της διπλανης πορτας σε διαμερισμα επαρχιας.
μπαμπατσικη,μπηκαν πρωτα στη κεντρικη αιθουσα
εριξαν μια ματια
και εφυγαν αμεσως για τον εξωστη.

εκανα ενα περασμα στον εξωστη αργοτερα και ειχαν κρυφτει στον σκοτεινο χωρο που ειναι οι καναπεδες στον επανω χωρο.
κρυμμενοι στο σκοταδι και σε σταση εξηνταεννεα ρουφουσε τον λεβιε του κυριου
και αυτος το δικο της κοχυλι.

ηταν ηρεμοι οι επισκεπτες αποψε και κρατουσαν σαν θεατες μια τυπικη ελευθερια
οπως και εγω και ειμασταν ολοι παρατηρητες.

ηταν καλτιλα-καυλατιλα γιατι το μονο που μπορουσα να διακρινω εγω ηταν το ασπρο μπλουζακι του κυριου και το ασπρο δερμα της νοικοκυρας
αλλα και το καλσον ζαρτιερες που φορουσε παραλληλα με τις καυλωτικες κραυγες της
αλλα και επαρχιωτικες φρασεις της καθως ο κυριος την δαχτυλιαζε μιας και θα ειχαν ιδρωσει τα χειλη του απο το κοχυλι της ή θα ειχε μουδιασει η γλωσσα του.

εδωσε ομως ο κυριος το συνθημα για να σηκωθουν κανα δυο θεατες και να πανε πιο κοντα τους...το συνθημα ηταν "θελεις πουτσους μωρο μου;"
με απαντηση
"οχι ακομη"

παρολαυτα σηκωθηκα  δυο θεατες και πλησιασαν.
ρουφηξε το καυλι του ενος,του νεοτερου της παρεας
και θελησε να καβαλησει τον λεβιε του αφεντικου της.

οσο διεκρινα στα σκοταδια και απο τις κραυγες της
το ευχαριστιοταν και χοροπηδουσε λυσσασμενα!

ζητησε να αλλαξει θεση προφανως γιατι ο καναπες θα ειχε βουλιαξει
και ειπε πως ηρθε η σειρα της να κανει εκεινη τη μαεστρο
τουλαχιστον να προσπαθησει ,ειπε.
ετσι ρουφουσε με μανια τον λεβιε του κυριου
και τον λεβιε του νεαρου.

επειδη ομως οι μερικοι τον ειχαν πεταξει εξω και ενας μπαρμπας τον επαιζε σε ενα θεατη η μιξη απο τις μυρωδιες με μπουχτησαν και ετσι κατεβηκα στο ισογειο να παρω ανασα και να δω τι αλλο παιζει.

τιποτα δεν επαιζε και ετσι ανεβηκα ξανα
οπου οι περισσοτεροι θεατες ειχαν σκορπιστει
και ρουφουσε ξανα τον κυριο σε συνδιασμο με εναν αλλο κυριο ο οποιος της πιεζε το κεφαλι
και φαινοταν οτι και οι δυο τους το ειχαν μεγαλη αναγκη.

επεσαν οι τιτλοι τελους αθορυβα καθως ο κυριος ο δευτερος κερασε μαντηλακια
και το καταλαβα διοτι αρχισαν να σπανε απο την σκηνη και οι τελευταιοι θεατες μενοντας  να κοιταμε σαν χανοι εγω και αλλος ενας κυριος την δραστηριοτητα σκουπισματος χυσια με ιρδωτα.

καλα περασα προσωπικα με το σκηνικο εστω και ματακιας-θεατης.

η κυρια εχω την εντυπωση οτι ειχε πουντιασει γιατι η φωνη της ηταν μπουκωμενη
και επισης σημαντικο ηταν οτι εκανε γνωστο οτι εχυσε οταν αλλαζε τις ταχυτητες στον λεβιε του κυριου.

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
κυριος και μελαχροινη κυρια -νοικοκυρα  της διπλανης πορτας σε διαμερισμα επαρχιας.
εριξαν μια ματια

εκανα ενα περασμα στον εξωστη αργοτερα και ειχαν κρυφτει στον σκοτεινο χωρο που ειναι οι καναπεδες στον επανω χωρο.

ηταν καλτιλα-καυλατιλα γιατι το μονο που μπορουσα να διακρινω εγω ηταν το ασπρο μπλουζακι του κυριου και το ασπρο δερμα της νοικοκυρας
αλλα και το καλσον ζαρτιερες που φορουσε παραλληλα με τις καυλωτικες κραυγες της
αλλα και επαρχιωτικες φρασεις της καθως ο κυριος την δαχτυλιαζε μιας και θα ειχαν ιδρωσει τα χειλη του απο το κοχυλι της ή θα ειχε μουδιασει η γλωσσα του.

εδωσε ομως ο κυριος το συνθημα για να σηκωθουν κανα δυο θεατες και να πανε πιο κοντα τους...το συνθημα ηταν "θελεις πουτσους μωρο μου;"
με απαντηση
"οχι ακομη"

επειδη ομως οι μερικοι τον ειχαν πεταξει εξω και ενας μπαρμπας τον επαιζε σε ενα θεατη η μιξη απο τις μυρωδιες με μπουχτησαν και ετσι κατεβηκα στο ισογειο να παρω ανασα και να δω τι αλλο παιζει.

και ρουφουσε ξανα τον κυριο σε συνδιασμο με εναν αλλο κυριο ο οποιος της πιεζε το κεφαλι

και το καταλαβα διοτι αρχισαν να σπανε απο την σκηνη και οι τελευταιοι θεατες μενοντας  να κοιταμε σαν χανοι εγω και αλλος ενας κυριος την δραστηριοτητα σκουπισματος χυσια με ιρδωτα.

και επισης σημαντικο ηταν οτι εκανε γνωστο οτι εχυσε οταν αλλαζε τις ταχυτητες στον λεβιε του κυριου.
ξερο χυνω με την περιγραφη.... :wanker: :wanker:

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
εριξαν μια ματια

με απαντηση
"οχι ακομη"

Ωραια περιγραφη αλλα ειμαι σιγουρος οτι απο κοντα θα ηταν εντελως διαφορετικα τα πραγματα. Προφανως θα ηταν 40-50αρηδες ολοι και θα ξενερωνα την ζωη μου. Εχει μεγαλη διαφορα το κειμενο απο την εικονα :)

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477
ξερο χυνω με την περιγραφη.... :wanker: :wanker:

Ωραια περιγραφη αλλα ειμαι σιγουρος οτι απο κοντα θα ηταν εντελως διαφορετικα τα πραγματα. Προφανως θα ηταν 40-50αρηδες ολοι και θα ξενερωνα την ζωη μου. Εχει μεγαλη διαφορα το κειμενο απο την εικονα :)

τυποι μου
η περιγραφη ειναι με βαση την δικη μου οπτικη.
για καποιον αλλο ισως να το εζησε σαπιο το σκηνικο και πολυ πεθαμενο.

οντως υπηρχαν και 40αρηδες και 50αρηδες.
ο συνοδος ηταν 45 φευγα.
αλλα ο ενας που ρουφαγε ηταν νεαρος
και ο δευτερος κυριος με τα δωρομαντηλα ηταν 50φευγα σιγουρα.
στο κοινο υπηρχε και κυριος που δεν εβλεπε στο χαμηλο φωτισμο του χωρου και ειχε καμπουριασει για να διακρινει τα κορμια.

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
τυποι μου

ο συνοδος ηταν 45 φευγα.
στο κοινο υπηρχε και κυριος που δεν εβλεπε στο χαμηλο φωτισμο του χωρου και ειχε καμπουριασει για να διακρινει τα κορμια.

Οταν εννοεις "ο ενας που ρουφαγε" εννοεις πηρε πιπα στον αντρα ή εκανε γλειφομουνι?

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
αυτη ρουφαγε.
γλειφομουνι της εκανε μονο ο δικος της.

Δεν υπηρξε κανα χούφτωμα στον αντρα? Εγω είμαι bi και γουστάρω τετοια πραγματα. πχ να γαμαει ο αντρας την τυπισσα κι εγω να πιανω κανα αρχιδι από πισω :P Παιξανε τετοια πραγματα?

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.321
Πόντοι
7.885
τυποι μου

ο συνοδος ηταν 45 φευγα.

Πολύ ρομαντική η περιγραφή σου μύστη μου.Έχω ξεροχύσει άσχημα με την τύπισσα.Μήπως πήρε κάπου το μάτι σου έναν μαλλιά με λίγη καράφλα να προσπαθεί να χωθεί απεγνωσμένα για να γαμήσει την τύπισσα???

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.156
Πόντοι
456
Δεν υπηρξε κανα χούφτωμα στον αντρα? Εγω είμαι bi και γουστάρω τετοια πραγματα. πχ να γαμαει ο αντρας την τυπισσα κι εγω να πιανω κανα αρχιδι από πισω :P Παιξανε τετοια πραγματα?
Εκεί που έχουμε άγχος να τον χώσουμε, άμα τύχει να μην μπορούμε να χαλαρώσουμε λίγο μην έρθει ό άλλος και να μας τσιμπά τα αρχίδια!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Τι bi και μαλακίες ρε τύπε;Πούστης είσαι ,άκου  γουστάρει να πιάνει τα ξένα αρχίδια γιατί είναι bi!!!

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Τι bi και μαλακίες ρε τύπε;Πούστης είσαι ,άκου   γουστάρει να πιάνει τα ξένα αρχίδια γιατί είναι bi!!!
dude εχω διαβασει ολα τα σχολια σου και πραγματικα κοφτο. Αντε, πας και χωνεσαι συνεχεια σε κουβεντες για να προκαλεσεις. Εχεις παλιο χαρακτηρα και φαινεται. Εχω δει ποσο ασχημα μιλας στο forum και πως προσβαλλεις τον κοσμο που πραγματικα επρεπε να τα δει εισαγγελεας αυτα που γραφεις. Για προσεχε. Εισαι ο μονος που προκαλεις τοσο και μαλιστα σε θεματα που υποτιθεται δεν σε αφορουν...Υποτιθεται....

cocos30

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Αυγ 2010
Κριτικές
16
Like
2.194
Πόντοι
2.477

οσο παρακολουθυσαμε την στα ση 69
αλλα οταν καβαλουσε η κυρια τον κυριο
αυτος ηταν καθιστος στον καναπε.
στην πρωτη σταση δεν πλησιασε κανεις
μεχρι που οπως εγραψα εδωσε το συνθημα ο κυριος
και πηγε ο νεαρος και ενας αλλος.

ηταν σκοτεινα.
υποφωτιζε αυτη η μωβ λαμπα που ειναι γυρω γυρω στους τοιχους ή μπλακ λαιτ πως λεγεται...
δεν διεκρινα καποια κινηση σαν αυτη που περιγραφεις.
μπορει και να εγινε αλλα μα μην το καταλαβα.

κινηση εκανε ενας συνταξιουχος σε ενα θεατη
ο οποιος καθοταν στη πολυθρονα
διαγωνια και απεναντι απο τον καναπε
τον ειχε πεταξει εξω και μαλακιζοταν.
ενας συνταξιουχος πλησιασε και ειδε οτι ο καθημενος ηθελε να παρακολουθησει το σκηνικο και τον απαλλαξε απο τα καθηκοντα
καθως συνεχισε αυτος την χειρομαλακια....
μαλλον αυτο το σκηνικο δεν σε ενδιαφερει....

[quote author=kostakis27

notid=73934 link=topic=124411.msg8276448#msg8276448 date=1523380986]
Πολύ ρομαντική η περιγραφή σου μύστη μου.Έχω ξεροχύσει άσχημα με την τύπισσα.Μήπως πήρε κάπου το μάτι σου έναν μαλλιά με λίγη καράφλα να προσπαθεί να χωθεί απεγνωσμένα για να γαμήσει την τύπισσα???
[/quote]

κωστακη οχι
δεν ηταν εκει ο μαλλιας!!!
οπως περιεγραψα
το κοινο ηταν ηρεμο πολυ.
μου εκανε και εμενα εντυπωση πως ηταν τοσο ησυχοι και δεν ειχαν περικυκλωσει το ζευγαρι...
και σηκωθηκαν μονο μολις ακουσαν τη φραση κλειδι!
αν ηταν ο μαλλιας εκει θα εκανε τα δικα του αλλωστε και πιθανοτατα να πεφταν και ψιλες μιας και ο κυριος απο το ζευγαρι ηταν 2 μετρα και δεν αφηνε την νοικοκυρα μονη της καθολου....φαντασου μαζι πηγαν μεχρι και τις γυναικειες τουαλετες....

Gang12345

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
43
Πόντοι
1
Εκεί που έχουμε άγχος να τον χώσουμε, άμα τύχει να μην μπορούμε να χαλαρώσουμε λίγο μην έρθει ό άλλος και να μας τσιμπά τα αρχίδια!

Το 99% εκει μεσα εχει παει με αντρα. Καταλαβαινεις οτι αυτα που λες δεν ισχυουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom