Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
ποιος χωρος ρε αδερφε  η βιζιτα ο τρανς και η κρος και ο γκει που δεν εχω τιποτα με κανεναν μαζεύονται ολοι μαζι και στο τσαρδη και κατω από την ανεχια καποιον  ζητανε λιγα ευρο για να κανουν ερωτικη επαφη  και γινεται εκει μεσα στεκι  πορνειας και όχι διασκεδασεις για έναν νορμαλ σουινγκερ  η έναν που θελει να κανει φαση με την γκομενα του η την φιλη του

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1

ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ.ΒΑΛΕ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ(ΚΟΜΜΑ ,ΤΕΛΕΙΑ ΚΤΛ) ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ...
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ...

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
άλλο ένα ζευγαρακι εικονικο που στηριζει το εν εν λογο σινεμά  καθος αδελφε  η κυρια  που πηγες στο τσαρδακι της καρολου είναι βιζιτα  κανωνικη και την περνει ολη η ελλαδα οποτε  δεν είναι η παντρεμενη κυρια που είναι σουινγκερ και γουσταρει και την παρτουζα είναι η δουλεια  ρε μαζευτητε γιατι χαλατε το κατάστημα  πηγενοντας με κοπελες που βρίσκεται από εδώ μεσα  δεν σεβεστε έναν που παει εκει μεσα με την γκομενα του με την γυναικα του όταν το κανετε αυτό  πορνεια και ιεροδουλες τρανς και κροος σε ένα χωρο που παει ο άλλος να χαλαρωσει ελεως  τα ιδια κανετε και στα σουινγκερ και παει ενας νορμαλ  με την γυναικα του που εχει παει σε ολη την ευρωπη παντου και στην ελλαδα ξενερωνη  γιατι το σκηνικο είναι φτιαχτο στημενω δεν υπαρχει στην γερμανια η στην αυστρια να εισαι με την γυναικα σου μεσα στο κλαμπ και να ακους από διπλα σου νουμερα και τιμες  για γαμησει ο άλλος την γυναικα του άλλου στο κατάστημα η καπου αλλου  ας σταματησουν αυτά είναι κακκο η βίζιτες είναι γυναικες και αυτές αλλα για τα ξενοδοχεια και τα σπιτια όχι εκει που θελει ο άλλος να διασκεδασει την γυναικα του  εκτος και αν δεν θελεται να λετε και να ισχηριζεστε το πρεπει να ειμαστε ευρωπη τοτε ισχηουν η νομοι το ελληνικου κρατους  οπος στο 2+2  πριν το καλοκαιρι  που εγεινε σαλος  και μεσα ηταν 50 ζευγάρια και τα 20 ηταν πληρομενα  κοριτσακια από γραφεια  ετσι και εδώ τωρα  δεν θελουμε βίζιτες ελατε με την συντροφο σας την φιλη σας όχι βίζιτες ελεως
κάνεις μέγα λάθος φίλτατε, ζευγάρι είμαστε πραγματικό και ξέρουμε τους κανόνες του Swing έχουμε μάλιστα κ προφίλ σε εν λόγω site αν είστε κ εσείς ελάτε να  εξακριβωθεί,, για να λιξουν οι ανακρίβειες που γράφεις.

loutsos21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2016
Κριτικές
11
Like
394
Πόντοι
296
ΠΡΙΝ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ.ΒΑΛΕ ΣΗΜΕΙΑ ΣΤΙΞΗΣ(ΚΟΜΜΑ ,ΤΕΛΕΙΑ ΚΤΛ) ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ.ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...ΔΙΟΡΘΩΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΣΟΥ.ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΑΛΛΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΙ...
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ...
εσυ γιατί γράφεις με κεφαλαία;;;;

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
ζευγαρι που εχει ερωτικες υπηρεσίες σε σαιτ  αγοραιου ερωτα πλακα 6959992636
ΕΛΕΝΑ 2μετρη κουκλιτσα,με καμπυλες πλουσιο στηθος 5αρι και ατελειωτα ποδια.Λατρευω ολα τα αγορια που ξερουν το τι θελουν απο ενα πουτανακι σαν εμενα.Ειμαι ετοιμη να σου προσφερω μια πραγματικη ηδονη, αρκει να με καλεσεις.Στο χωρο μου η ερχομαι οπου εσυ θελεις.ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΙΟ ΚΑΥΤΟ  παρτε ματι λιγο από το κινητο αυτό στο γκουγλ σε αναζητηση φωτο α διτε τι ειναι  ντροπη σας ρε  και δεν υπαρχει κανεις να σας μαζευψει που μιλατε και από πανω αντι να ζητήσετε συγνωμη  ντροπη
το έχεις βρε αδερφέ;; αυτό που γράφεις πάλι που κολλάει με το όλο θέμα;

assos5

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2015
Like
22
Πόντοι
0
Και τι με αυτο.παρχει και η προσωπικη ζωη του κεθενος,και στους δημοσιους χωρους ολοι πανε και κανουν οτι θελουν ,και επιτρεπουν οι περιστασεις,Αν εσυ εχει καποιο προβληματακι μαζι μας,απλο ειναι μην μας πλησιασεις.

• Like
Αντιδράσεις: dimer
Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
ριξε μια ματια στο προφιλ  και στην αγγελια και μιλα  και πες μου εσυ ότι δεν είμαι ελαφαντας αυτοι η ανθρωποι χαλανε το χωρο σε έναν που παει με την γυναικα του και γουσταρει παρτουζα πος αλλιως να στο πω ρε αδερφε και τελιοσε εδώ τα υπολοιπα το βραδυ στο μαγαζι που θα παμε για γουστα

georgegeogeo

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2014
Like
134
Πόντοι
1
όταν το κατάλαβα ήταν αργά και δεν μπορούσα  να το ξαναγράψω.Θα έχανα τον ειρμό μου... :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

dimer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2017
Like
1.670
Πόντοι
201
ριξε μια ματια στο προφιλ  και στην αγγελια και μιλα  και πες μου εσυ ότι δεν είμαι ελαφαντας αυτοι η ανθρωποι χαλανε το χωρο σε έναν που παει με την γυναικα του και γουσταρει παρτουζα πος αλλιως να στο πω ρε αδερφε και τελιοσε εδώ τα υπολοιπα το βραδυ στο μαγαζι που θα παμε για γουστα
τεσπα,, γνώμη σου, παντος σ υπενθυμίζω ότι κάνεις λάθος για την αγγελία μας, καλά να περάσεις! Κ η πρόταση ισχύει, αν είστε ζευγάρι, στείλε μνμ...

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
Δευτερα 23/10 (βραδι) εσκασε μυτη ζευγαρι.κυρια μελαχρινη με ωραιο στηθος γυρω 45 ετων και παρτενερ γυρω 50 ετων.τους πετυχα πανω στην μεσαια καμπινα να του παιρνει πιπα αυτη μετα να την γαμαει και μετα συνεχισε ενας συναγωνιστης.... (ηθελα και γω αλλα την ωρα που ειχα καυλωσει μου την επεσε ενας μαλακας και απο κει και περα ξενερωσα)αυτο που μου εκανε εντυπωση ηταν το εξης:ενω στην αρχη ειχαν μαζευτει ολοι στην πορτα της καμπινας με αποτελεσμα να μην μπορουν ουτε να ανασανουν και ο παρτενερ συνεχεια ελεγε πηγαινεται πιο πισω να παρουμε αερα...οταν ξεκινησε να την γαμαει ο συναγωνιστης εξαφανιστηκαν ολοι λες και ξενερωσαν..και ροταω εγω...οι μονοι bi ή strait εκει μεσα ημουν εγω και το αλλο το παιδι που καθησαμε οσπου ξεκινησαν να ντυνονται?

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
τι να σου πω...παντως εμεινα μαλακας οτι μολις η κοπελα ανοιξε τα ποδια της να την γαμησουν εξαφανιστηκαν ολοι... :)
Καλα και συ τοση γκαντεμια..
Μονο οι δυο σας αρσενικοι και δεν καταφερες να τον χωσεις?

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
τη δεν καταλαβενεις από αυτό που σου λεει ποτε γινεται αυτό στο σινεμά   όταν είναι βιζιτα και περνει λευτα η αν ανοιξε τα ποδια της και εκριβε κατι άλλο ειχε κριφα χαρισματα και πειρατε τον μπουλο μην σας γαμισει κιολας

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
τη δεν καταλαβενεις από αυτό που σου λεει ποτε γινεται αυτό στο σινεμά  όταν είναι βιζιτα και περνει λευτα η αν ανοιξε τα ποδια της και εκριβε κατι άλλο ειχε κριφα χαρισματα και πειρατε τον μπουλο μην σας γαμισει κιολας
το ζευγαρι που ηταν εκεινο το βραδυ ηταν φιλοι μου όπως και το παιδι που μπηκε μεσα και επαιξε και γνωρίζονται καιρο .αρα δεν ισχύει αυτό που λες για κατι αναμεσα στα ποδια . 

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Καλα και συ τοση γκαντεμια..
Μονο οι δυο σας αρσενικοι και δεν καταφερες να τον χωσεις?
ναι φακιρη συμβαινει αυτό εκει μεσα .ακομα και οι γκει πεφτουν ολοι για ματι.και το κακο είναι ότι για 1000 ωστη φορα θα το ξαναπω .αφήστε χωρο στο ζευγαρι.και αυτοι που είναι να παιξουν λιγο ποιο μπροστα όταν ξεκινησουν σε σχεση με τους αλλου που θελουν ματι.δεν θελει πολύ μυαλο .

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ποιος χωρος ρε αδερφε  η βιζιτα ο τρανς και η κρος και ο γκει που δεν εχω τιποτα με κανεναν μαζεύονται ολοι μαζι και στο τσαρδη και κατω από την ανεχια καποιον  ζητανε λιγα ευρο για να κανουν ερωτικη επαφη  και γινεται εκει μεσα στεκι  πορνειας και όχι διασκεδασεις για έναν νορμαλ σουινγκερ  η έναν που θελει να κανει φαση με την γκομενα του η την φιλη του
φιλε μου καλε .επειδή και εγω παω με φιλες η την κοπελα μου πολλες φορες αλλα και μονος εχω να πω το εξης.αν καποια στιγμη γκομενα εκει μεσα σου ζητησει λεφτα απλα μην το κανεις .είναι παγια τακτικη να περνουν λιγο πιπα να σε καυλωνουν και μετα με το πουλι ορθιο να μην μπορεις να αντισταθείς. αυτές δεν εχουν καμια θεση στο σινεμά και καλο θα είναι με ωραιο τροπο να της στελνουμε στο σπιτακι τους .

theo_1993

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2017
Like
14
Πόντοι
0
Καλησπέρα στο φόρουμ.Θα ήθελα να δοκιμάσω φάση με ζευγάρι.Δεν έχω ξαναπάει σε τσονοσινεμά.Αξίζει μια βόλτα;

Giannis Agiannis82

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
τη δεν καταλαβενεις από αυτό που σου λεει ποτε γινεται αυτό στο σινεμά  όταν είναι βιζιτα και περνει λευτα η αν ανοιξε τα ποδια της και εκριβε κατι άλλο ειχε κριφα χαρισματα και πειρατε τον μπουλο μην σας γαμισει κιολας

Αρχικα οπως ειπε ο συναγωνιστης Georgegeogeo διαβαζε τι γραφεις λιγακι γιατι μας εχεις καψει τον εγκεφαλο με την συνταξη των γραπτων σου....
Δεν ειπα να μου εισαι Καθηγητης αλλα να κατανοουμε αυτα που γραφεις!
Οσο για την Δευτερα επειδη ειμαι φιλος με το ζευγαρι κ ημουν μαζι τους, να μην λες για βιζιτες και τετοιου ειδους πραγματα εαν δεν γνωριζεις και εκθετεις κοσμο...Τωρα εαν καποιοι δεν θελανε να γαμησουν κ μενανε μονο στο ματι κ παλι δικαιωμα τους....

Εσυ προφανως εισαι απο τους τυπους που "οσα δεν πιανει αλεπου, τα κανει κρεμασταρια" γιατι τετοια χολη και με αυτα που λες απλα το κανεις για να κερδισεις(που δεν το νομιζω) εντυπωσεις!....Πανε αρκετα ζευγαρια για την καβλα τους οπως και bi/gay...Oλοι για τον ιδιο σκοπο να περασουν ωραια, εαν εχει τυχει καποια στιγμη βιζιτα που ζηταει χρημα να ξερεις, συνηθως με το που την παιρνουν πρεφα, σουταρεται εκτος μαγαζιου!!....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom