Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (5 μέλη και 12 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
μαλλων δεν θα εχει καπου αλλου να παει και θα εχει κανει στεκι του το εν λογω τσαρδακι αδερφε εγω δουλευα για να το κανουν ετσι όπως είναι σημερα το 2010 το καλοκαιρι που δεν ηξερε κανεις τιποτα από εσας αλλα δεν το πεζω ειδημων  εχω της αποψεις μου και τελος εκει μεσα παμε ο καθενας να περναει καλα και προ παντων να μην ενωχλη τους υπολοιπους θαμωνες (ζευγάρια και μη) τωρα εσυ  αν το εχεις κανει στεκι  εγω στεκι μου εχω το καφενειο  να βλεπω καμια μπαλα να ριχνω κανα μπινελικι το σινεμά είναι για να κανουμε γουστα  το πολύ ένα 2 ωρακι  να καθόμαστε και μετα ποτακι η πριν η μετα  μια εποχη  πηγενα και εγω από το μεσημερι και εφευγα το αργα το βραδυ αλλα καλητερα να εισαι αθορυβος και να πηγενεις με γκομενα  2 η 3  φορες το μηνα παρα να σε ξερουν η παντες και ακους κριτικες από διαφορους εκει μεσα η για την παρτι σου η για αλλους καφενες δηλαδή και όχι σινεμά  εκει παμε να γαμησουμε  να περασουμε καλα τιποτε άλλο τα αλλα είναι για της αδερφες ψυχες
Eσύ είσαι ο Αλβανός ταμίας που έλεγαν;
Έμαθες καλά ελληνικά αλλά ακόμα με τα σημεία στίξεως δεν το έχεις.
Συνέχισε την προσπάθεια.

dk1000

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2017
Κριτικές
1
Like
22
Πόντοι
0
παιδια επειδη ελαβα δεκαδες μνμ...δε προμοταρω το μαγζι ουτε λεω θα παω τοτε... καποια στιγμη πρωι θα ειναι θα παμε με τη γυναικα μου να πηδηχτουμε το καναμε μια φορα με κλειστες κουρτινες... τωρα θα γινει με ανοιχτες οσοι τυχεροι ειστε εκει θα παρετε ματι... μερα ωρα κλπ ειλικρινα δε ξερω και δε με ενδιαφερει να σας πω για ποιο λογο εξαλλου?

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
εσυ μαλλων εισαι από αυτους που οτο σινεμά το εχουν σπιτη τους  για αυτό ασχολεισε με μαλακιες οσο για την γραφη εδώ μεσα είναι νορμαλ για τον χωρο αν ριξεις και μια ματια γυρο σου  τι γινεται 

Giannis Agiannis82

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
Κατα τις 17:00 μπηκε ζευγαρι στον Οικο....καθησαν τελευταιο καναπε και ξεκινησαν παιχνιδι....η τυπισσα μελαχροινη αδυνατη με μικρο βυζακι , κωλαρακι τελειο.

Επειδη μπηκα κατα τις 5μιση στο μαγαζι ..συναδελφος και φιλος συναγωνιστης ενημερωσε πως αρχισαν το παιχνιδι με μαλακια στον τυπο...την εστησε γονατα και της τουρλωσε κωλαρακι
για να ευχαριστηθει ο κοσμος...εκεινη τον παροτρυνε να πανε μπροστα ...εκει αρχισε το σφυροκοπημα απο τον τυπο  κ αλλους μυστες, καθως η τυπισσα επαιρνε πιπες και τραβουσε μαλακιες...

Καθως εφτασα, μπηκα και χαζευα το κοριτσι να ευχαριστιεται πουτσα...Ο δικος της μου λεει φορα σκουφακι και ορμα...εκεινη στηνεται στα 4 καθως εκεινος καθεται μπροστα της και τον πιπωνει....σφυροκοπημα για λιγα λεπτα στο σφιχτο μουνακι της....μετα απο λιγο εδωσα σειρα σε αλλο μυστη...
Η τυπισσα μετα εκατσε πανω στον δικο της οπου της εριξε ενα πολυ δυνατο γαμησι καθως εκεινη απασχολουσε τα χερια της με οτι εβρισκε μπροστα της....μετα απο λιγο σταματησαν οπου η γκομενα εσβησε απο κουραση κ γαμησι....Σηκωθηκε απο εκεινον και πηγαινε να βρει το φορεμα της καθως εμεις χαζευαμε το τελειο κωλαρακι της...

Μετα απο 10 λεπτα φυγανε...
Απο τα πιο καλα και δυνατα κορμια που εχουν μπει στο μαγαζι....

ATlover

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Κατα τις 17:00 μπηκε ζευγαρι στον Οικο....καθησαν τελευταιο καναπε και ξεκινησαν παιχνιδι....η τυπισσα μελαχροινη αδυνατη με μικρο βυζακι , κωλαρακι τελειο.

Επειδη μπηκα κατα τις 5μιση στο μαγαζι ..συναδελφος και φιλος συναγωνιστης ενημερωσε πως αρχισαν το παιχνιδι με μαλακια στον τυπο...την εστησε γονατα και της τουρλωσε κωλαρακι
για να ευχαριστηθει ο κοσμος...εκεινη τον παροτρυνε να πανε μπροστα ...εκει αρχισε το σφυροκοπημα απο τον τυπο  κ αλλους μυστες, καθως η τυπισσα επαιρνε πιπες και τραβουσε μαλακιες...

Καθως εφτασα, μπηκα και χαζευα το κοριτσι να ευχαριστιεται πουτσα...Ο δικος της μου λεει φορα σκουφακι και ορμα...εκεινη στηνεται στα 4 καθως εκεινος καθεται μπροστα της και τον πιπωνει....σφυροκοπημα για λιγα λεπτα στο σφιχτο μουνακι της....μετα απο λιγο εδωσα σειρα σε αλλο μυστη...
Η τυπισσα μετα εκατσε πανω στον δικο της οπου της εριξε ενα πολυ δυνατο γαμησι καθως εκεινη απασχολουσε τα χερια της με οτι εβρισκε μπροστα της....μετα απο λιγο σταματησαν οπου η γκομενα εσβησε απο κουραση κ γαμησι....Σηκωθηκε απο εκεινον και πηγαινε να βρει το φορεμα της καθως εμεις χαζευαμε το τελειο κωλαρακι της...

[/quot

Ήταν μία πολύ ευχάριστη ώρα. Το σώμα της εκπληκτικό κ ενα προσωπάκι κουκλιστικο. Κ κολαρακι έδωσε στον δικο της. Ελπιζω να ξαναρθουν. Κανει μια πολυ υγρή αργή πίπα!!!

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
θα ξανα ερθουν συγουρα αν περασαν καλα  αυτά είναι τα τυχερα η ωρα είναι ποιο κουλ για το σινεμά από της 12 το πρωι μεχρι της 5 το απόγευμα εχουμε περασει αρκετα καλα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.440
Πόντοι
34.538
θα ξανα ερθουν συγουρα αν περασαν καλα  αυτά είναι τα τυχερα η ωρα είναι ποιο κουλ για το σινεμά από της 12 το πρωι μεχρι της 5 το απόγευμα εχουμε περασει αρκετα καλα
Μπα..πληρωμενη ηταν κι αυτη τυπε!!!

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Μπα..πληρωμενη ηταν κι αυτη τυπε!!!
αυτό που λες δεν επιβεβαιωθηκε .
αλλα ακομα και ετσι να ηταν ποιο το πρόβλημα?
περασαν καποιοι καλα αυτό μετραει.
το θεμα είναι η κοπελα να μην ζηταει λεφτα .εκει θελει ποδι από το σινεμά .

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996

για να ευχαριστηθει ο κοσμος...εκεινη τον παροτρυνε να πανε μπροστα ...εκει αρχισε το σφυροκοπημα απο τον τυπο  κ αλλους μυστες, καθως η τυπισσα επαιρνε πιπες και τραβουσε μαλακιες...

αξιος φιλαρακι .

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
μαλλων δεν θα εχει καπου αλλου να παει και θα εχει κανει στεκι του το εν λογω τσαρδακι αδερφε εγω δουλευα για να το κανουν ετσι όπως είναι σημερα το 2010 το καλοκαιρι που δεν ηξερε κανεις τιποτα από εσας αλλα δεν το πεζω ειδημων  εχω της αποψεις μου και τελος εκει μεσα παμε ο καθενας να περναει καλα και προ παντων να μην ενωχλη τους υπολοιπους θαμωνες (ζευγάρια και μη) τωρα εσυ  αν το εχεις κανει στεκι  εγω στεκι μου εχω το καφενειο  να βλεπω καμια μπαλα να ριχνω κανα μπινελικι το σινεμά είναι για να κανουμε γουστα  το πολύ ένα 2 ωρακι  να καθόμαστε και μετα ποτακι η πριν η μετα  μια εποχη  πηγενα και εγω από το μεσημερι και εφευγα το αργα το βραδυ αλλα καλητερα να εισαι αθορυβος και να πηγενεις με γκομενα  2 η 3  φορες το μηνα παρα να σε ξερουν η παντες και ακους κριτικες από διαφορους εκει μεσα η για την παρτι σου η για αλλους καφενες δηλαδή και όχι σινεμά  εκει παμε να γαμησουμε  να περασουμε καλα τιποτε άλλο τα αλλα είναι για της αδερφες ψυχες
πρεπει να μας πεις σε ποιον απαντας..

inno60

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
131
Πόντοι
1
χα χα χα 44 μηνυματα τα 40 για το Τσοντοσινεμά ADULT THEATER......ωραιο θεμα!!!! γεματο κλωνους!!!

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
nikos708  σε εσενα απαντησα αλλα δεν εχει σημασια γιατι  οντος το σινεμαδακι  για το 90% είναι το στεκι τους εγω βλέπεις στεκι εχω  το  καφενε της περιοχης μου όταν είμαι αθηνα γιατι είμαι εκτος αλλα όταν παω στην αθηνα στον εν λογο σινεμαδακι θα παω με κανα γκομενακι να βγαλω κανα γουστο  και μετα θα παω για κανα ποτακι αλλα καποτε το ειχα και εγω στεκι και μερικοι με θυμούνται και με γνωριζουν ακομη  οσο για τα σχολια περι γραφης δεν με ενδιαφερουν  με ενδιαφερει να κανω γουστα και να περναω καλα χωρις να ενωχλω και δεν με ενωχλη η πληρωμενη γκομενα βιζιτα που θα παει εκει μεσα γιατι της ξερω πιες είναι ο κυκλος τα ζευγάρια τα κανωνικα φενονται από μακρια αδερφε γιατι εγω το σπορ το κανω με τη ιδια γκομενα 12 χρονια και εχω μαθει τα παντα και θα καταλαβες και ποιος είμαι μετα από αυτό που σου ειπα αν οντος πηγενεις αρκετο καιρω στο μαγαζακι του φιλου μας του γιαννη

Giannis Agiannis82

Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2016
Κριτικές
1
Like
121
Πόντοι
0
ενας αλλος με 73 μηνυματα τα 70 για το Τσοντοσινεμά ADULT THEATER!!!!! μπραβο μπραβο!!!!

Να με συγχωρεις που δεν εχω 2.000 μηνυματα και σε ολα τα νηματα για να σε πεισω...
Επισης με ενδιαφερει μονο το συγκεκριμενο με το σινεμα διοτι γουσταρω την Culτ ατμοσφαιρα και τις φασεις εκει μεσα..

Τωρα εαν εσυ λες τις γνωστες φρασεις περι κλωνων και ολα ψεματα και προμοταρισμα μαγαζιου ειναι δικο σου θεμα να πιστευεις οτι θες
αλλα μην προσπαθεις να πεισεις κ κοσμο με ανακριβειες.

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.194
Πόντοι
17.576
Πριν καμία ώρα 2 ζευγάρια στο σινεμά....η μία κοπέλα αξιογαμιτη....η άλλη καλή...ως συνήθως οι αγαπημένοι μας ανυπομονοι γύρω στα 7/8 άτομα γνωστοί άγνωστοι πάνω σχεδόν από το κεφάλι τους....οι γκόμενες στραβοσαν και έφυγαν... μπράβο παιδιά τα ξανακαταφερατε....ρε αφήστε τα ζευγάρια χαλαρά....και εγώ 2 φορές έφερα γκόμενα και τελικά γαμισα σε ξενοδοχείο....χαλάτε όλη την φάση...κρίμα...

Εγγρ.
14 Δεκ 2013
Κριτικές
1
Like
641
Πόντοι
86
αδερφε  δεν πηγαν σε εκλησια  σε τσοντοσινεμα  πηγαν  την περιμεναν  να  περασουν απαρατηριτοι  εχεις δει εσυ στην ελλαδα  τετια σκηνικα να γινονται αλλου μην κοιτας που εκει μεσα το εχετε κανει στεκι  και γνωρίζεστε ολοι μεταξη σας  υπαρχουν και ασχετοι του σπορ λιγουριδες  που όταν δουν μια γυναικα και μπουλτοζα να είναι να θα τους τρεχουν τα σαλια

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.993
Πόντοι
4.926
Ειλικρινά, ρε παιδιά, πηγαίνετε στο σινεμά με κοπέλες για να κάνετε σκηνικό, στραβώνετε που μαζεύετε κόσμος και μετά παραπονιέστε ότι δεν βρίσκετε παρτενέρ;
Εκτός αν είστε στημένοι, γιατί έχω παρατηρήσει τον τελευταίο καιρό, εκεί που δεν έρχονταν κανένα ζευγάρι, ξαφνικά πηγαίνουν δύο-δύο, κάθονται λίγα λεπτά και μετά φεύγουν, δημιουργώντας την ψευδαίσθηση ότι κάνουν παρέλαση τα ζευγάρια, για να μαζεύει κόσμο το σινεμά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom