Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Anna_cd

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να πάω και νομίζω θα το κάνω σε κάποια φάση.
Θα ήθελα ιδεες και προτασεις τόσο απο φίλες όσο και απο αγορια.

Για παράδειγμα, οκ, μπορει να θελω και 2 και 3 και 13 αλλα μπορει να θελω και 1 ανδρα μονο σε καποια φαση.
Ειναι ευκολο να συμβει αυτο ή θα κατσω και θα με στριμωξουν ολοι;

Απο τη στιγμή που ειναι ανοιχτη φαση, πως ξερω οτι καποιος δεν με τραβαει με κινητο;
Θα μου πεις, δεν θα το ξερω... Ναι, αλλα... Μην μας δει και ολη η χώρα πως το κανελλόνουμε.

Ξερω οτι νιωθω ανετα με τον εαυτο μου, και θα ειμαι οπως θελω και οποιος γουσταρει αλλα ποσο ξεκωλα μπορει να παει κανεις;
Επίσης, πόσο καλά προετοιμασένη;
Δηλαδη αν ειμαι χωρις μακιγιαζ, χωρις περουκα, θα πεσει κραξιμο;
Και οποιος ας θελει ας κραξει φυσικα, ή όποιος θελει ας ντυθει οπως θελει, αλλα καταλαβατε.
Να εχουμε και λιγο περαση ρε παιδακι μου.

Έπειτα, σε γκλόρυ-χόουλ πόσο εύκολο ειναι να κανεις τον αλλον να φορεσει καποτα για πιπα;
Το ανάλογο και στο σινεμα.
Θα μου πεις, συζητα το μαζι του...
Γενικα φορατε εκει μεσα καμια καποτα ή μπα;

Επίσης κάτι πρακτικό... που θα αλλάξω;
:)

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.997
Πόντοι
4.926
Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να πάω και νομίζω θα το κάνω σε κάποια φάση.
Θα ήθελα ιδεες και προτασεις τόσο απο φίλες όσο και απο αγορια.

Για παράδειγμα, οκ, μπορει να θελω και 2 και 3 και 13 αλλα μπορει να θελω και 1 ανδρα μονο σε καποια φαση.
Ειναι ευκολο να συμβει αυτο ή θα κατσω και θα με στριμωξουν ολοι;

Απο τη στιγμή που ειναι ανοιχτη φαση, πως ξερω οτι καποιος δεν με τραβαει με κινητο;
Θα μου πεις, δεν θα το ξερω... Ναι, αλλα... Μην μας δει και ολη η χώρα πως το κανελλόνουμε.

Ξερω οτι νιωθω ανετα με τον εαυτο μου, και θα ειμαι οπως θελω και οποιος γουσταρει αλλα ποσο ξεκωλα μπορει να παει κανεις;
Επίσης, πόσο καλά προετοιμασένη;
Δηλαδη αν ειμαι χωρις μακιγιαζ, χωρις περουκα, θα πεσει κραξιμο;
Και οποιος ας θελει ας κραξει φυσικα, ή όποιος θελει ας ντυθει οπως θελει, αλλα καταλαβατε.
Να εχουμε και λιγο περαση ρε παιδακι μου.

Έπειτα, σε γκλόρυ-χόουλ πόσο εύκολο ειναι να κανεις τον αλλον να φορεσει καποτα για πιπα;
Το ανάλογο και στο σινεμα.
Θα μου πεις, συζητα το μαζι του...
Γενικα φορατε εκει μεσα καμια καποτα ή μπα;

Επίσης κάτι πρακτικό... που θα αλλάξω;
:)
Καλημέρα.
Επειδή είμαι συχνός θαμώνας, έχω να σου πω τα εξής:
Στο συγκεκριμένο σινεμά πηγαίνουν κατά 90% gay, οπότε την περίπτωση του κραξίματος την προσπερνάς.
Σαν απλός ομοφυλόφιλος θα περάσεις πολύ καλά, έτσι και αλλιώς. Απλά αν έρθεις ως crossdresser, θα προσελκύσεις περισσότερα άτομα, τα οποία ερεθίζονται από την θηλυπρεπή εμφάνιση.
Τους κανόνες τους βάζεις εσύ. Μπορεί να είσαι γυμνός, σε μια καμπίνα και να μην αφήσεις να μπει κανένας. Μπορεί επίσης να έχεις την πόρτα ανοιχτή και να μπαίνουν μέσα άτομα, με την σειρά ή και όλοι μαζί και να σε γαμάνε, όπως πάλι εσύ θα ορίσεις.
Όλοι βάζουν προφυλακτικό, ειδικά σε επαφή με gay άτομα. Ακόμη και στο glory hole, όταν ο άλλος βάλει την ψωλή του στην τρύπα, δεν θα σου πει κάτι, αν ξεκινήσεις και του βάλεις καπότα. Όλοι να ξεκαυλώσουν θέλουν, χωρίς χρήματα και πάνε πάσο.
Τέλος, μπορείς να αλλάξεις εμφάνιση στις γυναικείες τουαλέτες, εκεί που πάνε όλοι.
Ελπίζω να σε βοήθησα.

petroulacrossaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2017
Like
24
Πόντοι
1
ερωτηση: για να πας απο την αιθουσα στο υπογειο, περνας ακομη μπροστα απο το ταμειο φατσα φορα? ή το άλλαξαν>? μπορει μια κροςς να μη θελει να τη δει ο ταμιας να πηγαινοερχεται.. :P

oMeraklis

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
60
Πόντοι
1
Όταν έρθει ζευγαρι για σεξ
Οι 5-10 γνωστοί
Εμφανίζονται μέσα σε 15 λεπτά έτοιμη
Για μάχη.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.997
Πόντοι
4.926
ερωτηση: για να πας απο την αιθουσα στο υπογειο, περνας ακομη μπροστα απο το ταμειο φατσα φορα? ή το άλλαξαν>? μπορει μια κροςς να μη θελει να τη δει ο ταμιας να πηγαινοερχεται.. :P
Ναι, περνάς από μπροστά. Αλλά δεν υπάρχει θέμα, ούτε πρόκειται να σου πει κανένας κάτι.

sant7

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2008
Like
65
Πόντοι
1
Όταν έρθει ζευγαρι για σεξ
Οι 5-10 γνωστοί
Εμφανίζονται μέσα σε 15 λεπτά έτοιμη
Για μάχη.
γιαυτο και δεν ξαναπατησα οχι μονο σκανε σε χρονο ρεκορ αλλα κανουν λεςκαι ειναι ο χώρος δικος τους.Είναι και αυτοί που διωχνουν τα ζευγαρια σπρώχνοντας να πλησιάσουν

nikos708

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2017
Κριτικές
131
Like
7.194
Πόντοι
17.576
αν και το υπογειο ειναι εδω και αρκετο καιρο κλειστο

petroulacrossaki

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2017
Like
24
Πόντοι
1
Mια καλη ιδεα θα ηταν να υπαρχει απευθειας εισοδος απο το σινεμα στο υπογειο... Δεν ειναι αναγκη να βγαινεις απο το σινεμα, να περνας απο οσους μεσα στα φωτα κανουν τσιγαρο και συζητουν στον εξωτερικο χωρο, να περνας μπροστα απο τον ταμια, για να κατεβεις υπογειο... Οσο διακριτικος κι αν ειναι ο αλλος... θα σε δει και μπορει να μη θες...

bearman

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2017
Like
8
Πόντοι
0
Παίδες, καθημερινες τι ώρα μαζευει κοσμο?
Σκέφτομαι να πάω σημερα...

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Mια καλη ιδεα θα ηταν να υπαρχει απευθειας εισοδος απο το σινεμα στο υπογειο... Δεν ειναι αναγκη να βγαινεις απο το σινεμα, να περνας απο οσους μεσα στα φωτα κανουν τσιγαρο και συζητουν στον εξωτερικο χωρο, να περνας μπροστα απο τον ταμια, για να κατεβεις υπογειο... Οσο διακριτικος κι αν ειναι ο αλλος... θα σε δει και μπορει να μη θες...
και τι φοβάσαι;Μην σε αναγνωρίσουν;

bearman

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2017
Like
8
Πόντοι
0
Ρε παίδες ας μου απαντήσει κάποιος, τι μέρες και κυρίως τί ώρες μαζεύει περισσότερο κοσμο?

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
Ρε παίδες ας μου απαντήσει κάποιος, τι μέρες και κυρίως τί ώρες μαζεύει περισσότερο κοσμο?

Τις εθνικες εορτες κυριως και την ημερα της ανεξαρτησιας των αμερικανων.

saruman28

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Σχετικά άδειο σήμερα το ΑΤ οπότε οποίο ζευγάρι θέλει ας έρθει είναι αρκετά ήρεμα!!

saruman28

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Εχει σκάσει ζευγάρακι γύρω στα 40 μα τρομερές βυζαρες οι γκομενα ειναι στους πάνω καναπέδες και ξεκωλιαζεται!!

bearman

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2017
Like
8
Πόντοι
0
Ωραίο βράδυ απόψε... Δυο ζευγαράκια ξεσκιστηκαν.. Το δεύτερο ειδικά όλα τα λεφτα.. Η γκομενα δεν παιζόταν...

Anna_cd

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2017
Like
12
Πόντοι
0
Όντως γίνονται τέτοια...;
Ουαου.

Λεω να παω αποψε, αλλα νωρις...
Δεν ξερω ο πολυς ο κοσμος με φοβιζει λιγο... οχι;

playthrough

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2017
Like
236
Πόντοι
20
ετοιμαζομαι για το βραδυ! με τη μαυρη φορμουλα και το ροζ στριγκακι ξερετε εσεις

Συνημμένα

• 2F65FB34-6E94-4C98-A8D1-C23FF4889A44.jpeg
    2F65FB34-6E94-4C98-A8D1-C23FF4889A44.jpeg
    288,1 KB · Εμφανίσεις: 66
  • Αγάπη
Αντιδράσεις: 968

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom