Anna_cd
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2017
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Εγώ το σκέφτομαι σοβαρά να πάω και νομίζω θα το κάνω σε κάποια φάση.
Θα ήθελα ιδεες και προτασεις τόσο απο φίλες όσο και απο αγορια.
Για παράδειγμα, οκ, μπορει να θελω και 2 και 3 και 13 αλλα μπορει να θελω και 1 ανδρα μονο σε καποια φαση.
Ειναι ευκολο να συμβει αυτο ή θα κατσω και θα με στριμωξουν ολοι;
Απο τη στιγμή που ειναι ανοιχτη φαση, πως ξερω οτι καποιος δεν με τραβαει με κινητο;
Θα μου πεις, δεν θα το ξερω... Ναι, αλλα... Μην μας δει και ολη η χώρα πως το κανελλόνουμε.
Ξερω οτι νιωθω ανετα με τον εαυτο μου, και θα ειμαι οπως θελω και οποιος γουσταρει αλλα ποσο ξεκωλα μπορει να παει κανεις;
Επίσης, πόσο καλά προετοιμασένη;
Δηλαδη αν ειμαι χωρις μακιγιαζ, χωρις περουκα, θα πεσει κραξιμο;
Και οποιος ας θελει ας κραξει φυσικα, ή όποιος θελει ας ντυθει οπως θελει, αλλα καταλαβατε.
Να εχουμε και λιγο περαση ρε παιδακι μου.
Έπειτα, σε γκλόρυ-χόουλ πόσο εύκολο ειναι να κανεις τον αλλον να φορεσει καποτα για πιπα;
Το ανάλογο και στο σινεμα.
Θα μου πεις, συζητα το μαζι του...
Γενικα φορατε εκει μεσα καμια καποτα ή μπα;
Επίσης κάτι πρακτικό... που θα αλλάξω;
Θα ήθελα ιδεες και προτασεις τόσο απο φίλες όσο και απο αγορια.
Για παράδειγμα, οκ, μπορει να θελω και 2 και 3 και 13 αλλα μπορει να θελω και 1 ανδρα μονο σε καποια φαση.
Ειναι ευκολο να συμβει αυτο ή θα κατσω και θα με στριμωξουν ολοι;
Απο τη στιγμή που ειναι ανοιχτη φαση, πως ξερω οτι καποιος δεν με τραβαει με κινητο;
Θα μου πεις, δεν θα το ξερω... Ναι, αλλα... Μην μας δει και ολη η χώρα πως το κανελλόνουμε.
Ξερω οτι νιωθω ανετα με τον εαυτο μου, και θα ειμαι οπως θελω και οποιος γουσταρει αλλα ποσο ξεκωλα μπορει να παει κανεις;
Επίσης, πόσο καλά προετοιμασένη;
Δηλαδη αν ειμαι χωρις μακιγιαζ, χωρις περουκα, θα πεσει κραξιμο;
Και οποιος ας θελει ας κραξει φυσικα, ή όποιος θελει ας ντυθει οπως θελει, αλλα καταλαβατε.
Να εχουμε και λιγο περαση ρε παιδακι μου.
Έπειτα, σε γκλόρυ-χόουλ πόσο εύκολο ειναι να κανεις τον αλλον να φορεσει καποτα για πιπα;
Το ανάλογο και στο σινεμα.
Θα μου πεις, συζητα το μαζι του...
Γενικα φορατε εκει μεσα καμια καποτα ή μπα;
Επίσης κάτι πρακτικό... που θα αλλάξω;