You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (5 μέλη και 7 επισκέπτες)
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τι θα γίνεται στις καμπίνεςΠαντως όλες οι κανπινες πάνω ειναι γεμάτες!!
poytsoskampilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
τι εγινε ουτε γυναικα ουτε κανα τρανσακι τωρα ;
giorgosmercurio
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ΜΌΝΟ Ο ΛΙΛΑΣτι εγινε ουτε γυναικα ουτε κανα τρανσακι τωρα ;
petroulacrossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2017
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Eγω ειμαι σε μια απ τις καμπινες... και ανοιχτα παραθυρακια δεξια κι αριστερα να βλεπετε..
petroulacrossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2017
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
poytsoskampilo
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 2
- Like
- 407
- Πόντοι
- 21
Eγω ειμαι σε μια απ τις καμπινες... και ανοιχτα παραθυρακια δεξια κι αριστερα να βλεπετε..
Θα κατσεις ; προλαβαινω ;
petroulacrossaki
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2017
- Like
- 24
- Πόντοι
- 1
Οχι, δεν προλαβες! Νext time! Ισως αυριο.. στειλε pm.
thomas115656
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 31
- Like
- 690
- Πόντοι
- 996
ποση ωρα κανεις ρε κοπελα μου να ετοιμαστείς ?τοσο γκομενα εισαι ?Δεν γραψαμε τιποτα μουφα που αναφερεται.Στις 11.30 εως )),45 ειμαστε εκει και περασμαε τελεια.Καποιος που ηταν εκει ας το επιβεβαιωση
όταν βγαζεις ποστ 16:59 σε λιγο καυτο μιλφ στο σινεμά και πας 23.30 καποιο πρόβλημα υπαρχει .
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
τυπε εχετε μετοχες στο σινεμα σας?....αλλα μαλλον ηταν αλλου οχι στο πορνοσινεμα μας.....
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.194
- Πόντοι
- 17.576
και να εχω με δικα σου λεφτα δεν τις αγορασα....αλλα εδω η κουβεντα αφορα γαμισια στον σινεμα....τα επαγκελματικα μου δεν νομιζω να σε αφορουν.....καθαρα για την ιστορια το *μας* το εβαλα σαν να λεω το πορνοστεκι μας.....τυπε εχετε μετοχες στο σινεμα σας?
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
απο την στιγμη που οταν μπαινω στο μαγαζι πληρωνω ναι με δικα μου λεφτα τις αγορασες οκ μικρε?δεν με αφορουν ουτε εσυ ουτε τα "επαγκελματικα" σου...αλλα εδω μεσα ειμαστε φορουμ σκληρων μυστηδων και δεν γουσταρουμε μαγαζατορες/νταβαδεςκαι να εχω με δικα σου λεφτα δεν τις αγορασα....αλλα εδω η κουβεντα αφορα γαμισια στον σινεμα....τα επαγκελματικα μου δεν νομιζω να σε αφορουν.....καθαρα για την ιστορια το *μας* το εβαλα σαν να λεω το πορνοστεκι μας.....
nikos708
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 131
- Like
- 7.194
- Πόντοι
- 17.576
μικρος???να εισαι καλα....στα 48 μου......σκληρος μυστης αυτοαποκαλισαι....μαγκια σου εγω αυτοαποκαλουμε εραστης της καλτιλας.....αν δεν σε αφορουν τα επαγκελματικα μου τοτε μην ρωτας αν εχω μετοχες απο καπου.....και τελος πρεπει να εισαι μεγαλο νουμερο για να χαρακτιρηζεις μαγαζατορα νταβα καποιον που ουτε καν τον ξερεις....ειναι πολυ προσβλιτηκο....αλλα απο οτι καταλαβα πρεπει να εισαι και χαμιλης νοιμοσινης για να μην καταλαβες οτι στην απαντιση μου πριν απλα χλεβαζα τα σχολια σου....απο την στιγμη που οταν μπαινω στο μαγαζι πληρωνω ναι με δικα μου λεφτα τις αγορασες οκ μικρε?δεν με αφορουν ουτε εσυ ουτε τα "επαγκελματικα" σου...αλλα εδω μεσα ειμαστε φορουμ σκληρων μυστηδων και δεν γουσταρουμε μαγαζατορες/νταβαδες
Dynamics
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Απρ 2009
- Like
- 141
- Πόντοι
- 16
Για να με πεις εσύ εμένα άτομο "χαμιλης νοιμοσινης" θα πρέπει να μάθεις να γράφεις Ελληνικά αγράμματε...μικρος???να εισαι καλα....στα 48 μου......σκληρος μυστης αυτοαποκαλισαι....μαγκια σου εγω αυτοαποκαλουμε εραστης της καλτιλας.....αν δεν σε αφορουν τα επαγκελματικα μου τοτε μην ρωτας αν εχω μετοχες απο καπου.....και τελος πρεπει να εισαι μεγαλο νουμερο για να χαρακτιρηζεις μαγαζατορα νταβα καποιον που ουτε καν τον ξερεις....ειναι πολυ προσβλιτηκο....αλλα απο οτι καταλαβα πρεπει να εισαι και χαμιλης νοιμοσινης για να μην καταλαβες οτι στην απαντιση μου πριν απλα χλεβαζα τα σχολια σου....
δεν αυτοαποκαλούμαι αλλά είμαι..μόνος σου είπες σινεμά μας και ότι αν έχεις μετοχές δεν είναι με δικά μου λεφτά...Τι να σε πω πελάτη?Νούμερο αν είμαι η όχι θα το μάθουμε όταν γνωριστούμε στο μαγαζί στο οποίο πάω πόσα χρόνια και αυτό μπορούν να στο πουν παλαιότερα μέλη που με ξέρουν επί προσωπικού και όχι από άτομα που μπήκαν πριν 8 μήνες στο σαιτ κατάλαβες?
Stefanos vasilopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 641
- Πόντοι
- 86
μαλλων δεν θα εχει καπου αλλου να παει και θα εχει κανει στεκι του το εν λογω τσαρδακι αδερφε εγω δουλευα για να το κανουν ετσι όπως είναι σημερα το 2010 το καλοκαιρι που δεν ηξερε κανεις τιποτα από εσας αλλα δεν το πεζω ειδημων εχω της αποψεις μου και τελος εκει μεσα παμε ο καθενας να περναει καλα και προ παντων να μην ενωχλη τους υπολοιπους θαμωνες (ζευγάρια και μη) τωρα εσυ αν το εχεις κανει στεκι εγω στεκι μου εχω το καφενειο να βλεπω καμια μπαλα να ριχνω κανα μπινελικι το σινεμά είναι για να κανουμε γουστα το πολύ ένα 2 ωρακι να καθόμαστε και μετα ποτακι η πριν η μετα μια εποχη πηγενα και εγω από το μεσημερι και εφευγα το αργα το βραδυ αλλα καλητερα να εισαι αθορυβος και να πηγενεις με γκομενα 2 η 3 φορες το μηνα παρα να σε ξερουν η παντες και ακους κριτικες από διαφορους εκει μεσα η για την παρτι σου η για αλλους καφενες δηλαδή και όχι σινεμά εκει παμε να γαμησουμε να περασουμε καλα τιποτε άλλο τα αλλα είναι για της αδερφες ψυχες
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις