Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Φιλαράκι κοίτα μη μου πολύμπαινεις με τα υπονοούμενα γιατι πεινάω και θα σε φάω λάχανο.Επειδή εσυ ματσακονιάζεις τη βάρκα δε θα πάω εγω για ψάρεμα οκ ζαργάνα μου?
large.gif

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Γαμώ τον άξονα της γης,τι είναι οι εικόνες??cat got your tongue? δεν έχεις επιχειρήματα να με αποστομωσεις???Είμαι σίγουρος ότι η γκόμενα σου <αν εχεις> σε κλειδώνει στην αποθήκη αμα τις αντιμιλάς,έτσι σε κόβω.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Γαμώ τον άξονα της γης,τι είναι οι εικόνες??cat got your tongue? δεν έχεις επιχειρήματα να με αποστομωσεις???Είμαι σίγουρος ότι η γκόμενα σου <αν εχεις> σε κλειδώνει στην αποθήκη αμα τις αντιμιλάς,έτσι σε κόβω.
4b2dff9a87baf69e74fa0dbbc9b6e1ed.jpg

Ναι μερικες φορες αμα δεν ειμαι καλο παιδακι και αντιμιλαω με κλειδωνει στην αποθηκη φερνει και τις φιλες της και με τιμωρουν. :s&m_1:
Κανε αυτο που λεει και η εικονα τωρα και σκασε γατουλη. :rolleyes:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Βέβαια οι φίλες είναι για να κάνου θυσίες και ψυχικά,μπράβο.Αλλά δε μπορώ να δεχτώ προσβολή απο άτομο που κάνει το σταυρό του για να βρει ποιό είναι το δεξί του χέρι.Τέλος πάντων φιλαράκι τέρμα τα μαχαιρώματα,όποτε θες κανονίζουμε μπαρότσαρκα να σε περπατήσω στα στέκια μου να δείς ποιός είναι γάτος και ποιός γάτος με πέταλα.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Βέβαια οι φίλες είναι για να κάνου θυσίες και ψυχικά,μπράβο.Αλλά δε μπορώ να δεχτώ προσβολή απο άτομο που κάνει το σταυρό του για να βρει ποιό είναι το δεξί του χέρι.Τέλος πάντων φιλαράκι τέρμα τα μαχαιρώματα,όποτε θες κανονίζουμε μπαρότσαρκα να σε περπατήσω στα στέκια μου να δείς ποιός είναι γάτος και ποιός γάτος με πέταλα.
ee465b0be5413068ed2facbbd4c3c1ff.gif

Εχω ελπιδες  λες?Να μην περπατησουμε τζαμπα κιολας.

makhs1970

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Το τι κάνει ο κάθε ένας δε νομίζω να μας αφορά,καλά να περνάμε όλοι και να καβλώνουμε μάγκες,αλλα με τόσες επιθέσεις δε νομίζω να ξαναπάει κανεις εκεί.

μια χαρα τα λες αλλα διαβαζοντας πιο κατω αρχισες να επιτιθεσαι η εγω κανω λαθος???

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
μια χαρα τα λες αλλα διαβαζοντας πιο κατω αρχισες να επιτιθεσαι η εγω κανω λαθος???

Κι εσύ τι ζόρι τραβάς??? δικηγόρο σε βάλαμε?πολλοί επιτέθηκαν αλλά ο κλήρος έπεσε σε εμένα?απλά είχα απορία γιατι ο τύπος είπε για χοτέλ και [πριβέ φάσεις

makhs1970

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρα τύπε,τι έγινε με το πορνίδιο σου δε μαθαίνουμε σκηνικά πλέον,την έτζασες? η το γύρισε στο σεμνό?  :2on1: :2on1:

πρωτη επιθεση αποκαλεις την κοπελα πορνιδιο ενω πριν λιγες αραδες ολοι ρωταγαν ποτε θα παει ξανα να την δοκιμασουν και να την πηδηξουν,απο οτι διαβασα λευτα δεν πηρε το εκανε για το κςφι της ...δηλαδη δεν παιζει να ηθελε να το ζησει σαν εμπειρια και τωρα να ειπε οκ το ςζησα παμε για αλλα?? μπορει βρε να ρουτινιασε λες καπου οτι εισαι περπατημενος και δεν το αμφισβητω αγαπητε μου αρα θα ξερεις οτι μπορει να δοκιμασεις κατι και γυρνωντας σπιτι και διαβαζοντας εδω μεσα τα διαφορα να πςις οκ παμε παρακατω....τωρα αν εχεις κοντρα με το παληκαρι που εκανε τα σκηνικα αλλαζει το θεμα...

makhs1970

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Κι εσύ τι ζόρι τραβάς??? δικηγόρο σε βάλαμε?πολλοί επιτέθηκαν αλλά ο κλήρος έπεσε σε εμένα?απλά είχα απορία γιατι ο τύπος είπε για χοτέλ και [πριβέ φάσεις

θα μου απαγορεψεις να γραψω??δικηγορος σου δεν ειμαι αλλα κατηγορος αν ξερεις απο δοικονομια εχει καποια διαφορα...μην το πας σε προσωπικο επιπεδο δεν σε εθιξα ,,,ο τυπος ειπε κατι που μετα το διαψευσε αλλος αρα σκεψου οτι ο τομας το ειπε απο αμυνα ισως λαθος αμυνα αλλα ας το σταματησουμε βρε φιλε...εδω αυτοι που σε κυβερνανε κανουν αισχη και τους λεμε μπραβο για μια λαθος εκφραση μην το κανουμε σεντονι

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
πρωτη επιθεση αποκαλεις την κοπελα πορνιδιο ενω πριν λιγες αραδες ολοι ρωταγαν ποτε θα παει ξανα να την δοκιμασουν και να την πηδηξουν,απο οτι διαβασα λευτα δεν πηρε το εκανε για το κςφι της ...δηλαδη δεν παιζει να ηθελε να το ζησει σαν εμπειρια και τωρα να ειπε οκ το ςζησα παμε για αλλα?? μπορει βρε να ρουτινιασε λες καπου οτι εισαι περπατημενος και δεν το αμφισβητω αγαπητε μου αρα θα ξερεις οτι μπορει να δοκιμασεις κατι και γυρνωντας σπιτι και διαβαζοντας εδω μεσα τα διαφορα να πςις οκ παμε παρακατω....τωρα αν εχεις κοντρα με το παληκαρι που εκανε τα σκηνικα αλλαζει το θεμα...

Φίλε μια διευκρίνηση έκανα και είχα απορία,αυτο μόνο δεν θέλω να συνεχίσω το θεματάκι,το τι κάνει η καθε μία δε με νοιάζει απλά ρώτησα για να ξέρω αν ήθελα κάποια στιγμή να βολτάρω απο εκεί κάτω να δω τι παίζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom