Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Φιλαράκι κοίτα μη μου πολύμπαινεις με τα υπονοούμενα γιατι πεινάω και θα σε φάω λάχανο.Επειδή εσυ ματσακονιάζεις τη βάρκα δε θα πάω εγω για ψάρεμα οκ ζαργάνα μου?
Φιλαράκι κοίτα μη μου πολύμπαινεις με τα υπονοούμενα γιατι πεινάω και θα σε φάω λάχανο.Επειδή εσυ ματσακονιάζεις τη βάρκα δε θα πάω εγω για ψάρεμα οκ ζαργάνα μου?
Γαμώ τον άξονα της γης,τι είναι οι εικόνες??cat got your tongue? δεν έχεις επιχειρήματα να με αποστομωσεις???Είμαι σίγουρος ότι η γκόμενα σου <αν εχεις> σε κλειδώνει στην αποθήκη αμα τις αντιμιλάς,έτσι σε κόβω.
Βέβαια οι φίλες είναι για να κάνου θυσίες και ψυχικά,μπράβο.Αλλά δε μπορώ να δεχτώ προσβολή απο άτομο που κάνει το σταυρό του για να βρει ποιό είναι το δεξί του χέρι.Τέλος πάντων φιλαράκι τέρμα τα μαχαιρώματα,όποτε θες κανονίζουμε μπαρότσαρκα να σε περπατήσω στα στέκια μου να δείς ποιός είναι γάτος και ποιός γάτος με πέταλα.
Εχω ελπιδες λες?Να μην περπατησουμε τζαμπα κιολας.
Άγριο πράμα το bourdela.com
Το τι κάνει ο κάθε ένας δε νομίζω να μας αφορά,καλά να περνάμε όλοι και να καβλώνουμε μάγκες,αλλα με τόσες επιθέσεις δε νομίζω να ξαναπάει κανεις εκεί.
μια χαρα τα λες αλλα διαβαζοντας πιο κατω αρχισες να επιτιθεσαι η εγω κανω λαθος???
Γυναικα ειναι βρε ταγαρι ανοιξε τα ματακια σου.Ο αποπίσω σου ποιός είναι?? χαχαχαχαχ
Γυναικα ειναι βρε ταγαρι ανοιξε τα ματακια σου.
Καλημέρα τύπε,τι έγινε με το πορνίδιο σου δε μαθαίνουμε σκηνικά πλέον,την έτζασες? η το γύρισε στο σεμνό?
Γυναίκα με τέτοιο μπράτσο ρε γκέουλα???καλα λέω οτι σαρέσουν τα μότο κρος
Κι εσύ τι ζόρι τραβάς??? δικηγόρο σε βάλαμε?πολλοί επιτέθηκαν αλλά ο κλήρος έπεσε σε εμένα?απλά είχα απορία γιατι ο τύπος είπε για χοτέλ και [πριβέ φάσεις
πρωτη επιθεση αποκαλεις την κοπελα πορνιδιο ενω πριν λιγες αραδες ολοι ρωταγαν ποτε θα παει ξανα να την δοκιμασουν και να την πηδηξουν,απο οτι διαβασα λευτα δεν πηρε το εκανε για το κςφι της ...δηλαδη δεν παιζει να ηθελε να το ζησει σαν εμπειρια και τωρα να ειπε οκ το ςζησα παμε για αλλα?? μπορει βρε να ρουτινιασε λες καπου οτι εισαι περπατημενος και δεν το αμφισβητω αγαπητε μου αρα θα ξερεις οτι μπορει να δοκιμασεις κατι και γυρνωντας σπιτι και διαβαζοντας εδω μεσα τα διαφορα να πςις οκ παμε παρακατω....τωρα αν εχεις κοντρα με το παληκαρι που εκανε τα σκηνικα αλλαζει το θεμα...