Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (6 μέλη και 9 επισκέπτες)

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
και χωρις να κανω παραθεση σε καποιους απιστους.
εχω να ενημερωσω οτι τον τελευταιο καιρο πλιν απο τα παιχνιδια και της εφοδους μου στο ΑΤ ,
εχουν μεταφερθει (λογο μαλακιας καποιον)τα παιχνιδια σε prive ξενοδοχειο του κεντρου.
αρκετοι ξερουν και ενημερωνονται με πμ.
σας ευχαριστω για την συμμετοχη. :hi:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
χθεσινη εφοδο ωρα αφιξης 18.40
στο ταμιο η φιλη μου .(ωραια παρουσια χαμογελαστη και εξηπηρετικοτατη)
πληρωσα και μπηκα μεσα.
βολτα σε ολους τους χωρους .
5 ατομα ολα και ολα και ο εναν κοιμοτοταν στον καναπε δεξια :jerking:
ενας αλλος ολογυμνος στην καμπινα να περιμενει την πουτσα να ερθει . :jerking:
εκατασα 1 ωρα και αποχωρησα χωρις να αλλαξει τιποτα στο σκηνικο.
πηγα μια επισκεψη κοντινη σε ενα φιλο και 22.30 ξαναπηγα.
ο ψηλος στην πορτα οπως παντα τετοια ωρα να αγναντευει μηπως μπει κανενα ζευγαρι .
μεσα περισσοτερα ατομα γυρω στα 12 αν μετρησα καλα διαφορων ηλικιων.(ουτε εφοριακος :2funny:)
μετα βολτα κατω δεν επαιζε τιποτα.
στην μεση ο ιδιος απογευματινος γυμνος με 2 ακομα σε μια τρελλη παρτουζιτσα με ανοιχτη πορτα και κουρτινακι προς θεα ολων οσων ηθελαν να παρουν ματι .
επανω μπορω να πω οτι ειχε μεταφερθει το περισσοτερο παιχνιδι με ολους να μπαινοβγαινουν στις καμπινες με ολιγολεπτες στασεις και μικρα gay παιχνιδια.
και βεβαια χωρις να λειπει και ο μαλλιας απο την παρεα οπου εκοβε μονος βολτες σαν αρπακτικο. :rockon:
χωρις τιποτα το ιδιαιτερο (κρος ζευγαρι )που να με συγκινήσει αποχωρησα μετα απο 1 ωριτσα για σπιτι .

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
χθεσινη εφοδο ωρα αφιξης 18.40
στο ταμιο η φιλη μου .(ωραια παρουσια χαμογελαστη και εξηπηρετικοτατη)
πληρωσα και μπηκα μεσα.
βολτα σε ολους τους χωρους .
5 ατομα ολα και ολα και ο εναν κοιμοτοταν στον καναπε δεξια :jerking:
ενας αλλος ολογυμνος στην καμπινα να περιμενει την πουτσα να ερθει . :jerking:
εκατασα 1 ωρα και αποχωρησα χωρις να αλλαξει τιποτα στο σκηνικο.
πηγα μια επισκεψη κοντινη σε ενα φιλο και 22.30 ξαναπηγα.
ο ψηλος στην πορτα οπως παντα τετοια ωρα να αγναντευει μηπως μπει κανενα ζευγαρι .
μεσα περισσοτερα ατομα γυρω στα 12 αν μετρησα καλα διαφορων ηλικιων.(ουτε εφοριακος :2funny:)
μετα βολτα κατω δεν επαιζε τιποτα.
στην μεση ο ιδιος απογευματινος γυμνος με 2 ακομα σε μια τρελλη παρτουζιτσα με ανοιχτη πορτα και κουρτινακι προς θεα ολων οσων ηθελαν να παρουν ματι .
επανω μπορω να πω οτι ειχε μεταφερθει το περισσοτερο παιχνιδι με ολους να μπαινοβγαινουν στις καμπινες με ολιγολεπτες στασεις και μικρα gay παιχνιδια.
και βεβαια χωρις να λειπει και ο μαλλιας απο την παρεα οπου εκοβε μονος βολτες σαν αρπακτικο. :rockon:
χωρις τιποτα το ιδιαιτερο (κρος ζευγαρι )που να με συγκινήσει αποχωρησα μετα απο 1 ωριτσα για σπιτι .

Καλημέρα τύπε,τι έγινε με το πορνίδιο σου δε μαθαίνουμε σκηνικά πλέον,την έτζασες? η το γύρισε στο σεμνό?  :2on1: :2on1:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Καλημέρα τύπε,τι έγινε με το πορνίδιο σου δε μαθαίνουμε σκηνικά πλέον,την έτζασες? η το γύρισε στο σεμνό?  :2on1: :2on1:
νομιζω απαντησα ποιο πανω .
και οσο αφορα τους χαρακτηρισμους σου κρατα τους για παρτη σου .

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
νομιζω απαντησα ποιο πανω .
και οσο αφορα τους χαρακτηρισμους σου κρατα τους για παρτη σου .

'Ωπα ρε άραξε η κουραβέλτα δηλαδή τώρα γίνετε σε χοτέλι??Πόσο πάει ο μπερντές?

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
1
και χωρις να κανω παραθεση σε καποιους απιστους.
εχω να ενημερωσω οτι τον τελευταιο καιρο πλιν απο τα παιχνιδια και της εφοδους μου στο ΑΤ ,
εχουν μεταφερθει (λογο μαλακιας καποιον)τα παιχνιδια σε prive ξενοδοχειο του κεντρου.
αρκετοι ξερουν και ενημερωνονται με πμ.
σας ευχαριστω για την συμμετοχη. :hi:
εγω δεν εχω λαβει πμ,αν και ειχαμε μιλησει στο παρελθον :headbang:

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
εγω δεν εχω λαβει πμ,αν και ειχαμε μιλησει στο παρελθον :headbang:

Δε ξέρουμε βέβαια που το πάει ο φίλτατος κύριος Θωμάς,αυτα τα πριβέ κάτι μου κάνουν,εγώ στα τυφλά δε πάω στείλε τηλέφωνο της κορασίδας να δω οτι όντως είναι γυναίκα όχι κανένας γυναικωτός. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

GiannisKolobaras

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2015
Κριτικές
2
Like
105
Πόντοι
1
Δε ξέρουμε βέβαια που το πάει ο φίλτατος κύριος Θωμάς,αυτα τα πριβέ κάτι μου κάνουν,εγώ στα τυφλά δε πάω στείλε τηλέφωνο της κορασίδας να δω οτι όντως είναι γυναίκα όχι κανένας γυναικωτός. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Εμενα αυτες οι νυξεις περι στημενο σκηνικο κλπ...ειναι που μου προκαλουν ανησυχιες

Blackdove

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2016
Κριτικές
3
Like
49
Πόντοι
16
Εμενα αυτες οι νυξεις περι στημενο σκηνικο κλπ...ειναι που μου προκαλουν ανησυχιες

Γιατι νύξεις?? Διόλου απίθανο να συμβαίνει το οτιδήποτε,πολλά έχουν δει τα μάτια μας,δεν είμαστε πιτσιρίκια

Rafelo

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
11
Like
4.975
Πόντοι
5.547
ρε τυποι να γαμησετε δε θελετε???για πιο λογο σταζετε χολη σε οτι θυληκου γενους κινειται μεσα στο AT, αν σας ζητανε λεφτα κατανοητο αλλα αν οχι τον καλο στο κεφαλι εσεις τον εχετε. φιλικα

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
φιλε μου Blackdove μετα απο 2 χρονια στο εν λογο σινεμα και με πανω 40 εισοδους εχω να πω οτι ο καθε ενας θα εκανε τις καβατζες του και θα επαιζε τα σκηνικα του σε αλλους χωρους .
αυτο δεν το απαγορευει κανενας .
τα σκηνικα στήνονται και με κοπελες απο εκει που εχουν ερθει αλλα και με cross.
δεν θα κατσω να περιγραφω αυτα τα σκηνικα γιατι πολυ απλα οπως λεω ειναι prive.
επισης δεν υπερηφανευομαι γιατι ειναι λιγα αλλα καλα .
και το ανεφερα γιατι καποιοι ειπαν που πηγαν τα ζευγαρια και οι cross.
και ερχομαι να απαντησω σε αυτους που με το που δουν κατι στραβο αμεσως κραζουν να κοιταξουν πρωτα την καταντια τους και μετα να μιλησουν.
επισης για οσους λενε ποσο παει ,θα τους απαντησω αμεσως. :jerking: :jerking: :jerking: :uglystupid: :idiot:

εξάλλου εδω ειμαι για να περιγραφω τι γινεται οταν παω ΑΤ τα υπολοιπα δεν σας αφορουν. :hi:

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
ρε τυποι να γαμησετε δε θελετε???για πιο λογο σταζετε χολη σε οτι θυληκου γενους κινειται μεσα στο AT, αν σας ζητανε λεφτα κατανοητο αλλα αν οχι τον καλο στο κεφαλι εσεις τον εχετε. φιλικα
rafel και λεφτα να ζηταγε καποιος δικαιομα του .
αφου υπαρχουν μαλακες που τα σκανε για να περασουν καλα ενω μπορουν να το βρουν και τζαμπα τι να τους κανουμε.
αλλα ρε φιλε αμα δεν βλεπεσαι οσα και να δωσεις αμα φας ακυρο χολενεις .

Dynamics

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2009
Like
141
Πόντοι
16
το θεμα ειναι οτι μερικοι που πανε στο ανταλτ αν οχι ολοι ειναι που δεν εχουν καταλαβει οτι εμεις παμε για τετοια σκηνικα και οχι απλα για να γαμησουμε τσαμπα...με δεκα ευρω εχει ποιο κατω!ξεκολληστε με το τσαμπα γαμησι!Εκει παμε οσοι γουσταρουμε σκηνικα τετοια και οχι για ενα απλο γαμησι!

ATlover

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0
Το μονο που εχουν καταφερει αυτοι που κραζουν ειναι τα ζευγαρια κ οι γυναικες που ερχοντουσαν εκει να μην ξαναπατανε.  Μια και μερικοι με λενε κ παππουθα πω κατι. Ειμαι απο τους πρωτους που πατησανε εκει και εζησα ολα τα παρτι που ειχαν γινει στο ΑΤ. Παππους βεβαια δεν  ειμαι ακομα αλλα σιγα σιγα θα την κανω κ εγω γιατι τπτ δεν βλεπω να διορθωνετε. Καναμε καποια παιχνιδια με κοπελες στο ΑΤ με τον φιλο Θωμα αλλα βγαλατε οι περισσοτεροι την χολη σας εκεινες τις μερες!!!! Αποτελεσμα τελος τα παιχνιδια με την εν λογο κοπελα οπουδιποτε!!!! Τι κερδισατε? εμεις παντως δεν χασαμε μια και κοπελες μες την καυλα υπαρχουν πανπολλες!!!! Στημενα? γιατι χρειαζετε?
Ελεος παιδια.....

thomas115656

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2011
Κριτικές
31
Like
690
Πόντοι
996
Το μονο που εχουν καταφερει αυτοι που κραζουν ειναι τα ζευγαρια κ οι γυναικες που ερχοντουσαν εκει να μην ξαναπατανε.  Μια και μερικοι με λενε κ παππουθα πω κατι. Ειμαι απο τους πρωτους που πατησανε εκει και εζησα ολα τα παρτι που ειχαν γινει στο ΑΤ. Παππους βεβαια δεν  ειμαι ακομα αλλα σιγα σιγα θα την κανω κ εγω γιατι τπτ δεν βλεπω να διορθωνετε. Καναμε καποια παιχνιδια με κοπελες στο ΑΤ με τον φιλο Θωμα αλλα βγαλατε οι περισσοτεροι την χολη σας εκεινες τις μερες!!!! Αποτελεσμα τελος τα παιχνιδια με την εν λογο κοπελα οπουδιποτε!!!! Τι κερδισατε? εμεις παντως δεν χασαμε μια και κοπελες μες την καυλα υπαρχουν πανπολλες!!!! Στημενα? γιατι χρειαζετε?
Ελεος παιδια.....
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Voula

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
217
Πόντοι
1
Ελεος παιδια.....
Γυναίκες με καυλες υπάρχουν οι συμπεριφορές καπιων τις κάνουν να τις εκτονωνουν αλλου....

ATlover

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2015
Like
0
Πόντοι
0

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom