Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

btm_vp

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2015
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα. Θα ηθελα να επισκεφτω το συγκεκριμένο μέρος και θα ηθελα να μου πείτε μτι κοσμο μαζεύει. Ειμαι 27 χρονών εμφανισιμος αλλα με φτιάχνουν οι μεγαλύτεροι, τριχωτοι λαικοι άνδρες, θα βρω κατι τετοιο εκει μεσα;;;

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16

Συνημμένα

• poustra.jpg
    poustra.jpg
    344,9 KB · Εμφανίσεις: 87

nudemale20

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
θα γουσταρε κανείς φαση σε τσοντοσινεμά???
να μου βγαλει  ολα τα ρουχα, να τα κρατήσει ΟΛΑ αυτός, και ετσι ολογυμνος να μαι στις διαταγες του????

petsa85

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
εχει παει κανεις προσφατα παιδια?

nudemale20

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
λίγη ευγένεια δεν βλάπτει...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Η δημοσιογράφος που έκανε το ρεπορτάζ μέχρι να εξευρνήσει τα άδυτα του τσοντοσινεμά λογικά μετά την έρευνα θα έφυγε με το μουνί πηγάδι και την σούφρα του Λίλα.

:erection: :erection:

Marios27

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2008
Like
82
Πόντοι
1
Καλησπερα....λεω σημερα να κανω μια επισκεψη. Σε κα.ενα 20λεπτο θα φτασω. Ψη.εται κανεις για συνα.τηση εκει?

giannhsg

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2007
Like
64
Πόντοι
6
ρε παιδια πηγα το Σαββατο εκει και γινοταν χαμος απο παππουδια.. τι σκατα.. μαζευτηκαν και εκει οι παππουδες; κανενα μουνι/τρανς/ζευγαρι τι μερες μπορουμε να πετυχουμε εκει; εστω και βιζιτου για το σκηνικο.

trela30

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
34
Πόντοι
0
Περασμα σημερα απο το adult 4-5 ατομα μεσα μεγαλης ηλικιας παρολαυτα περασα καλα ο χορος οπως παντα πεντακαθαρος  :2funny:

lithium

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2013
Like
99
Πόντοι
0
πιστεύω είναι θέμα τύχης να πετύχεις ζευγάρι, εγώ έχω συναντήσει 3 φορές. Τη μια φορά η γυναίκα πήρε πίπα από όλους όσους ήθελαν και χωρίς καπότα. Εγώ αν και ήθελα προτίμησα να μην της το δώσω γιατί την είχαν κάνει χάλια από τα σπέρματα σε σημείο που σιχάθηκα.

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
πιστεύω είναι θέμα τύχης να πετύχεις ζευγάρι, εγώ έχω συναντήσει 3 φορές. Τη μια φορά η γυναίκα πήρε πίπα από όλους όσους ήθελαν και χωρίς καπότα. Εγώ αν και ήθελα προτίμησα να μην της το δώσω γιατί την είχαν κάνει χάλια από τα σπέρματα σε σημείο που σιχάθηκα.

Σωστός! :thumbsup:
Καθαρά θέμα τύχης είναι να πετύχεις ζευγάρι.Υπάρχει περίπτωση ζευγαριού που έχει μπει μεσημέρι Κυριακής ή αργά βράδυ μεσοβδόμαδα.

Για παράδειγμα,πριν από λίγο καιρό υπήρχε ζευγάρι από κοντινή επαρχία που ερχονταν συγκεκριμένη ημέρα από κάποια ώρα και ύστερα...

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Ο κωστακης εγραψε μια ωραια κριτική δείτε την !

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
8α παει κανεις σημερα ? λεω να σκασω να δω τι παιζει

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πήγα σημερα 10-11μιση και 12μιση με 1 . Όπως καταλαβαίνετε εκανα 1 ώρα διάλημμα και πήγα συγγρου ( θα γράψω στα τραβεστι για την εμπειρία μ) . Μπήκα λοιπόν 10 και ηταν μονο γέροι και μεσήλικες . Απογοητεύτηκα που δεν είδα τίποτα ζευγάρια ή τρανς/cd . Έφυγα λέγοντας στην "γραμματεία " οτι θα ξαναγυρίσω . 12μιση μπήκα ξανά μέσα και είδα εναν τύπο μπροστά μπροστά να παιζει ποδοσφαιράκι με το κινητο του ( αν ηταν καποιος συναγωνιστής να το πει ! Respect ! ) και πάλι οι ίδιοι μεσήλικες . Στον πάνω όροφο δυο παπούδια πιπονοντουσαν σε κοινή θέα . Δυστυχώς 7€ χαμένα αλλα  δεν πειραζει ισως ειναι πιο τυχερός την επόμενη φορα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom