kostakis27
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 127
- Like
- 8.270
- Πόντοι
- 7.885
Πήγα σημερα 10-11μιση και 12μιση με 1 . Όπως καταλαβαίνετε εκανα 1 ώρα διάλημμα και πήγα συγγρου ( θα γράψω στα τραβεστι για την εμπειρία μ) . Μπήκα λοιπόν 10 και ηταν μονο γέροι και μεσήλικες . Απογοητεύτηκα που δεν είδα τίποτα ζευγάρια ή τρανς/cd . Έφυγα λέγοντας στην "γραμματεία " οτι θα ξαναγυρίσω . 12μιση μπήκα ξανά μέσα και είδα εναν τύπο μπροστά μπροστά να παιζει ποδοσφαιράκι με το κινητο του ( αν ηταν καποιος συναγωνιστής να το πει ! Respect ! ) και πάλι οι ίδιοι μεσήλικες . Στον πάνω όροφο δυο παπούδια πιπονοντουσαν σε κοινή θέα . Δυστυχώς 7€ χαμένα αλλα δεν πειραζει ισως ειναι πιο τυχερός την επόμενη φορα !
Μύστη δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά κατά τις 01:30 έσκασε πορνιάρης παππούς με τραβεστί και αρχικά κάθισαν στον δεύτερο καναπέ στα αριστερά.Εννοείται μόλις τους πήραν χαμπάρι μαζεύτηκαν καμια 10αρια μύστες γύρω τους και χάζευαν το τραβεστί να τσιμπουκώνει τον πορνοπαππού .Οι περισσότεροι τον είχαν βγάλει έξω και ξεκίνησαν να πιρφορίζουν,ώσπου ο παππούς λέει'' εντάξει παιδιά,καλά ήτανε??''Κάπου εκεί λέω θα στράβωσε μιας και προς στιγμήν άρχισαν να σπάνε οι μύστες από γύρω τους,όμως το τραβεστί άρπαξε έναν και άρχισε να τον τσιμπουκώνει ενώ ο πορνόγερος του μαλάκιζε τον πούτσο .Αμέσως μαζεύτηκαν και πάλι όλοι από γύρω τους και ξεκίνησαν να τον παίζουν.Μόλις έχυσε ο μύστης σειρά πήρε ένας μαλλιάς και αμέσως μετά ήρθε η σειρά μου .Το τραβεστί πραγματικά δεν χόρταινε τα καυλιά,ρούφαγε με μανία και έφτυνε το καυλί μου,ενώ γούσταρε και πουτσοσκάμπιλα .Σε κάποια στιγμή ξεκινάει να πιπώνει τον δικό της (παππού) και μου στήνει την κωλάρα της.Αρχικά δεν μπορούσα να μπω,ήταν αρκετά στενή,οπότε μου λέει ''φτύστο καυλιάρη'' και όντως μετά από 2-3 φτυσίματα μπαίνω στο κωλάντερό της το οποίο και ξεσκίζω δυνατά,ενώ με επικροτούσαν οι υπόλοιποι μύστες του σινεμά.Αφού δίνω τα απαραίτητα κωλοσκάμπιλα χύνω απαξιωτικά και παραχωρώ την θέση μου στον επόμενο καυλωμένο μύστη .Βγαίνω έξω,κάνω 2-3 τσιγάρα και μπαίνοντας ξανά βλέπω το τραβεστί απτόητο να συνεχίζει να τσιμπουκώνει μύστες και να ξεσκίζεται.Ο μαλλιάς που ήταν πριν από μένα είχε πάει και δέυτερη φορά ,ενώ έταιρος πορνοπαππούς είχε κάτσει ακριβώς δίπλα στο τραβεστί για να σχολιάζει τα σκηνικά .Είχε πάει 02:45 και βλέπω το ζευγάρι να κάνει διάλλειμμα και λέω λογικά θα φύγουν,αλλά το τραβεστί είχε κι άλλη ανάγκη από ψωλή,οπότε τους βλέπω να ανεβαίνουν στον όροφο και να αράζουν στους σκοτεινούς καναπέδες,τέρμα δεξιά.Ο πορνόγερος συνοδός δέχεται και πάλι τσιμπούκι από το τραβεστί ενώ διάφοροι καυλωμένοι μύστες πάιρνουν σειρά για να του σκίσουν το κωλαράκι .Μαζί και ο σχολιαστής παππούς που ρώτησε τον άλλο'' τι έγινε τώρα έχυσες'' και τι έκανε τώρα ''τα καταπιε'' .Μετά ρώταγε αν θέλει κανείς να χύσει την αλεξάντρα(έτσι έλεγαν το τραβεστί) στο πρόσωπο αλλά όσοι είχαμε απομείνει μας είχε ξεζουμίσει όλους,οπότε μιας και είχε πάει 03:30 ήταν μια καλή ώρα να πάω να φάω ένα απαξιωτικό μπεργκερ