Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (6 μέλη και 15 επισκέπτες)

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885
αυτα τα αρχιδια ειναι τα ιδια αρχιδια τα οποια κουτουλαγανε με τα αρχιδια του κροσσακιου την ωρα που το γαμαγες ακαποτα με ρομαντικους κρεμπιεδες,βγαζοντας του τον προστατη εξω?θα ελεγα πλακουντα,εαν ητο γυναικα.

:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:.Ναι ρε μύστη έτσι όπως το έγραψες  :grin: :grin:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Όχι ρε μύστη,αλλά μου άρεσε όπως το έγραψε ο τύπος  :rockon: :rockon: :2funny: :2funny:,εξάλλου δεν το ήξερα χρόνια  :S :S.Ακα σι-ντι μόλις ξεκινήσω να πίνω τον καφέ του ερωτιάρη  :cum: :cum:
με καφε εροτιαρι θα πηδαγες ακα τις πρεζουδες που ειναι στην καθετη της σωκρατους κοντα στη ξουθου?βερανζερου αν δεν κανω λαθος

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885
με καφε εροτιαρι θα πηδαγες ακα τις πρεζουδες που ειναι στην καθετη της σωκρατους κοντα στη ξουθου?βερανζερου αν δεν κανω λαθος

Μύστη μόλις ξεκινήσω να συνδυάζω τις συνταγές με τον καφέ του ερωτιάρη θα γαμήσω ακα τις πρεζούδες για αρχή και μετά γύφτισσες μαζί με μαύρες  :cum: :cum: :rockon: :rockon:.Τις έχω τεράστια ανάγκη,θα σου αφιέρωσω τον πρώτο ακα πρεζοκρεμπιέ γιατί μου φαίνεται τον έχεις κι εσύ πολύ ανάγκη  ;) ;) :grin: :grin: :hi:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
Την έχεις ανάγκη την τραμπούκα σου τώρα αλλά υπάρχει άλλο θρεντ που σε ξεφτυλίζουμε,μη χαλάσουμε κι αυτό  :jerking: :jerking: :rockon: :rockon:
τραμπουκισε με μυστη μου!!δειξε τι θα πει σκληρος πορνος σε ενα πιρφορακο της διπλης καποτας!! :wanker: :wanker: :wanker:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πήγα απόψε, με γάμησαν 5-6 πάνω στον χώρο με τους καναπέδες... Μια χαρά πέρασα! Και είχε νέους άντρες ευτυχώς:
βρε κουκλα μου προειδοποιησε ποτε πηγαινεις να ερχομαστε και εμεις να σε γλενταμε!

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Τελικα ποιο μαζευει " καλυτερο" κοσμο?
ΑΥτο η' το αλλο στο γκαζι???

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
λοιπον μαγκες κυριακη βραδυ ενδεχεται να παω με διαφορετικο φιλαρακι στο adult με αλλη καυλιαρα κρος! 8α ακολου8ησει εκ νεου μηνυμα την κυριακη! να ειστε συντονισμενοι!

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
10 και 30 σημερα στο adult κοπιαστέ να γαμησετε το τραβελακι που Θα φέρουμε ! Τα λέμε εκεί !

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.270
Πόντοι
7.885
10 και 30 σημερα στο adult κοπιαστέ να γαμησετε το τραβελακι που Θα φέρουμε ! Τα λέμε εκεί !

Τι σκηνικό έγινε χθες μύστη  :cum: :cum:.Το είχαμε όλοι τεράστια ανάγκη  :rockon: :rockon: :hi:.Σε λίγο ανεβαίνει κριτική να ξεροχύσουν όλοι οι μύστες  :wanker: :wanker:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Τι σκηνικό έγινε χθες μύστη  :cum: :cum:.Το είχαμε όλοι τεράστια ανάγκη  :rockon: :rockon: :hi:.Σε λίγο ανεβαίνει κριτική να ξεροχύσουν όλοι οι μύστες  :wanker: :wanker:
μυστη μου αυτο που εγινε χ8ες ηταν απεριγραπτο! ευγε για την κριτικη! :kneel: :kneel: :kneel: :kneel:

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
ρε συ ο τύπος που έφερε την μιλφ μου θύμισε λιγο τον Μεγιερι του ολυμπιακου

poustraki

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Τελικα ποιο μαζευει " καλυτερο" κοσμο?
ΑΥτο η' το αλλο στο γκαζι???
                                                                                Σε αυτο,στο Γκαζι,εχει θαμωνες μονο αντρες ,δεν υπαρχουν αναφορες για ζευγαρια κλπ .κι εγω ,προσωπικα, οσες φορες εχω παει ,ηταν μονο αντρες,ειναι για πιο γκει καταστασεις.το Adult καλυπτει πιο μεγαλη ποικιλια σε γουστα ,αφου το προτιμουν και ζευγαρια και τραβελο κροσακια .απ'οτι διαπιστωνω ,γινονται τρελα παρτουζωματα εκει μεσα και εχει αρχισει κι ανεβαινει ξανα σαν χωρος συναντησης  :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: οποτε θ αρχισουμε να το ξανα επισκεπτομαστε σε πιο τακτικη βαση

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom