...μα κανένας απο δω δεν ηταν το Σαββατο?
Σαββατο βραδυ κατα τις 12:30 ειπα στο πολύ χαλαρό να παω καμια βολτα, να χαζεψω λιγο τσοντουλα, να παιξω καμια μαλακια και να γυρισω σπιτι.
Εχω αράξει σε καναπέ στον κατω όροφο τερμα δεξια, τον εχω πεταξει εξω και τον ψιλοπαιζω! Επειτα απο 10 λεπτα βλεπω και μαζευονται σιγα σιγα στον αριστερο καναπε κόσμος και λεω απο μεσα μου "παλι κανα πουστρακι θα χαμουρευουν" οποτε και δε σηκωνομαι!
5 λεπτα μετα λεω ρε πουστη μου, δε μπορει... για να ριξω μια ματια... και παω προς τα εκει...
Τύπος 45+ με γκομενάκι μικρο! Οταν λεμε μικρο, εννοουμε ΜΙΚΡΟ!!! Κοντο κι αδυνατο, με πολυ μικρο βυζι!
Την ειχε σβερκωσει, φιλιοντουσαν, αυτη του χουφτωνε την πουτσα και ενας αραχτος διπλα τους στον καναπε αρχισε δειλα δειλα να την πασπατευει
Ενας δυο αρχισαν να πεφτουν με τα μουτρα και προς στιγμην ενιωσα οτι θα χαλασει η φαση οποτε εσκυψα πισω τους και τους ειπα να το πανε χαλαρα το πραμμα.
Ο τυπος διπλα τον πεταξε εξω και της τον ακουμπησε στα κωλομαγουλα και ο δικος της της εχωσε 2-3 κωλοσκαμπιλα!
Εγω εσκυψα μπροστα στα ποδια της και ξεκινώντας απο γαμπα εφτασα στο μουνακι της και αναμεσα στα αλλα χερια που ειχαν προηγηθει εκει εκανα λιγο το παιχνιδι μου!
Ο δικος της αρχισε να μιλαει... "μαγκες θα περασουμε πολυ καλα σημερα αρκει να ειστε καλα παιδια! Εγω κανω κουμαντο ομως! Ολοι καποτες οπωσδήποτε και το μωρο ειναι εδω για ολους σας"
Δεν πιστευα στ αυτια μου! Ωραιος λεω μεσα μου!
Της βγαζει το βρακακι και σηκώνεται... "έλα μάγκες, ξεκινάτε να γαμάτε"!!!
Πρώτα την πήρε για λίγο ενας τύπος κάπως ξενέρωτος. Τελειώνει σύντομα και χώνομαι στη φάση για τα καλά πλέον με τον πούτσο κάγκελο! Φοράω καπότα και χώνομαι βαθιά! Εχω γραπώσει τα μικρά κωλομάγουλά της και το μωρό δε δυσανασχετεί καθόλου! Βγάζει κατι μικρα βογγητά ωσπου λεω "τωρα θα σε λιώσω καργιολακι" και αρχιζω να τις σφαλιαριζω τα κωλομερια και να τη γαμαω δυνατα!
Ο τυπος να παροτρυνει τη φαση κι εγω, εχοντας μαλακιστει αρκετα πριν στον καναπε με την τσοντα τελειωσα σε 5 λεπτα!
Δινω τη σειρα μου στον επομενο...
Χωνεται ο μυστης πολύ καλα και δυνατα και μετα απο λιγο τη χυνει επισης! Ο δικος της σιγονταριζε ολους, ελεγα τα δικα του τα ωραια, μιλαγε με ολους μας σχεδον και... παει και αραζει παραδιπλα και χαζευει την τσοντα στο πανι!
Οι υπολοιποι κανονικα τη δουλεια μας! Αλλοι γαμουσαν, αλλοι πασπατευαν μονο, αλλοι κοιταζαν! Το μικρο να μη παραπονιεται καθολου και μετα απο λιγο βλεποντας οτι υπαρχουν μερικοι μου κολαγαν να την πηδηξουν ξαναβαζω καποτα και την πλησιαζω... "Σηκω μωρη καργιολα να σε ξαναγαμησω"! Την πιανω απ τη μεση και τη βαζω να παταει κατω, της σπαω τη μεση και το κεφαλι στον καναπε και μπουκαρω με φορα στο μουνακι της!
Ο δικος της μου λεει "ελα ρε μαλακα, παλι σου ξανασηκωθηκε? Τι σκατα τρως?" και σκαμε στα γελια!
Τη σφυροκωπω χωρις δισταγμο και λιγο μετα ξαναχυνω μεσ στην καποτα!
ΑΜΕΣΩΣ ξανασκαει ο τυπας ο ωραιος που την ξαναπηδηξε πριν κι αυτος και παει να ξαναγαμησει ομως δεν ειχε καυλωσει αρκετα και αποφασιζει να της γλυψει τη μουναρα! Λυσσαξε ο τυπος λεμε και το μικρο γουσταρε πολυ!
Καμμια 15αρια τυποι ημασταν γυρω γυρω, 6-7 την πηδηξαμε!
Σε καποια φαση σκαει κι ενας 55+ και ζηταει ο μαλακας καπότα οποτε και τον αρχισαμε στην καζουρα! Ο δικος της του λεει "κανονισε να παθεις κανενα εμφραγμα μπαρμπα" και σκαμε στα γελια!
Την πηρε και αυτος και ολα καλα!
Χωθηκαν 3-4 ακομα, αλλοι με επιτυχια αλλοι να μη τους σηκωνεται!
Λεει παλι ο δικος της, "καλα ρε μαλακες, ενας δεν της εβαλε κωλοδαχτυλο?" Σε εκεινη τη φαση εν τω μεταξυ την εχω εξω και την παιζω γιατι ειχα ξανακαυλωσει και αφου δε θεωρω οτι θελω να την ξαναγαμησω, της χωνω το σαλιωμενο μου δαχτυλο στην σφιχτη κωλοτρυπιδα της ενω ο γαμιας της απο κατω, μολις εγω της το χωσα βγηκε γιατι του επεσε!
Τη γαμουσα δυνατα με το δαχτυλο και ο δικος της να σχολιαζει καργα! Ποτε γελαγαμε, ποτε τη βριζαμε...
Ουφ, κουραστηκα να γραφω! Εγιναν κι αλλα, ας τα γραψει κανεις αλλος αν ηταν εκει μεσα... Δε μπορει, ολο και καποιος θα ηταν!
Η φαση τελειωσε κατα τις 3! Καναμε κι ενα τσιγαρακι στο καπνιστήριο διπλα παρεα με το μικρο το οποιο ήταν φουλ ευδιαθετο, εδειχνε ποσο πολυ το ευχαριστήθηκε και ανταλλαξαμε και 2-3 κουβεντες παραπάνω για μελλοντικη συναντηση
Επαιξαν να σημειωσω και ανταλλαγες τηλεφωνων ενω ο τυπος πολλες φορες ανεφερε το ποσο οκ ειμασταν ολοι, υπηρχε καλη διαθεση και δεν υπηρξαν προβληματα μιας και οτι κανουν το κανουν για την καυλα τους κλπ κλπ
Παω πολλα χρονια στο AT και εχω τυχει 2-3 φορες καποιες περιπτωσεις οχι ομως κατι τοσο καλο! Συνηθως χαλαει η φαση οταν πεφτουν ολοι σαν τα λιγουρια και γι αυτο πλεον παω στο πολυ χαλαρο χωρις ιδιαιτερες προσδοκιες απλα και μονο για να βαρεσω καμια χαλαρη μαλακια!
Αυτα