IeronimosBoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2013
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
συμφωνώ! άτακτα αλλά υποτακτικά! Να τα κάνεις ότι θέλεις και όχι να έχουν και άποψη για το πως θα τα ξεκωλιάσεις!προσθέτω άτακτα crossakia μύστη μου !
συμφωνώ! άτακτα αλλά υποτακτικά! Να τα κάνεις ότι θέλεις και όχι να έχουν και άποψη για το πως θα τα ξεκωλιάσεις!προσθέτω άτακτα crossakia μύστη μου !
ρε τυπε δεν εχεις ακούσει για το περίφημο "λόμπι των κωλόμπι" ;
....αλλα τυπε ρισπεκτ ..το νικ σου ΓΑΜΑΕΙ...ο καλυτερος πινακας που ζωγραφισε ποτε ανθρωπος ,ειναι απο τα χερια του συγκεκριμενου...
συμφωνώ! άτακτα αλλά υποτακτικά! Να τα κάνεις ότι θέλεις και όχι να έχουν και άποψη για το πως θα τα ξεκωλιάσεις!
οχι και πουστηδες τα παιδια επειδη γαμανε αγορακια με περουκα,μην υπερβαλουμε.εγω απορω αν ο κωστακης στα παρτυ του σπεσιαλ μιτινγκ γαμαει ακομα και τον σπεσιαλ μιτινγκ μετα απο 9 χυσιματα που περιγραφουν πως εχει ο καθενας.
Εσύ παναγάκη πάντως έχεις αποδείξει ότι είσαι ίδιος ο δροσερός τύπος με την κόκκινη μπλούζα και τα γυαλάκια,που δεν μπορούσε να γαμήσει με τίποτα Άγνωστο το ρήμα ''γαμάω'' για σένα,το ξέρεις μόνο στην παθητική φωνή βλάκα
ρε φιλε γτ σου κολλανε ολοι σε ολα τα θρεντ?
Έχει πολλούς πιρφόρους φίλε/φίλη εδώ μέσα ;) ;) ,οι οποίοι γουστάρουν να τους τραμπουκίζουμε γι αυτό μπαίνουν εδώ μέσα,έτσι κι αλλιώς αυτοί δεν γαμάνε ποτέ όπως γράφω και παραπάνω,είναι πάντα παθητικοί
ο παναγακης με την κοκκινη μπλουζα ηταν τελικα ο δροσερος?
κ πως προσπαθουσε να γαμησει?
ειμαι πολυ ασχημος και τριχωτος,δε με γαμαει κανεις,τι να κανω γκουρου του ερωτα?Εσύ παναγάκη πάντως έχεις αποδείξει ότι είσαι ίδιος ο Γρ τύπος με την κόκκινη μπλούζα και τα γυαλάκια,που δεν μπορούσε να γαμήσει με τίποτα Άγνωστο το ρήμα ''γαμάω'' για σένα,το ξέρεις μόνο στην παθητική φωνή βλάκα
ειμαι πολυ ασχημος και τριχωτος,δε με γαμαει κανεις,τι να κανω γκουρου του ερωτα?
Ποση κακία ρε παιδιά, γιατί
αυτα τα αρχιδια ειναι τα ιδια αρχιδια τα οποια κουτουλαγανε με τα αρχιδια του κροσσακιου την ωρα που το γαμαγες ακαποτα με ρομαντικους κρεμπιεδες,βγαζοντας του τον προστατη εξω?θα ελεγα πλακουντα,εαν ητο γυναικα.Στ'αρχίδια μας πως είσαι,απλά μην τρολάρεις
αυτα τα αρχιδια ειναι τα ιδια αρχιδια τα οποια κουτουλαγανε με τα αρχιδια του κροσσακιου την ωρα που το γαμαγες ακαποτα με ρομαντικους κρεμπιεδες,βγαζοντας του τον προστατη εξω?
αυτα τα αρχιδια ειναι τα ιδια αρχιδια τα οποια κουτουλαγανε με τα αρχιδια του κροσσακιου την ωρα που το γαμαγες ακαποτα με ρομαντικους κρεμπιεδες,βγαζοντας του τον προστατη εξω?θα ελεγα πλακουντα,εαν ητο γυναικα.
αυτα τα αρχιδια ειναι τα ιδια αρχιδια τα οποια κουτουλαγανε με τα αρχιδια του κροσσακιου την ωρα που το γαμαγες ακαποτα με ρομαντικους κρεμπιεδες,βγαζοντας του τον προστατη εξω?θα ελεγα πλακουντα,εαν ητο γυναικα.
kαι τα κροσακια αρχιδια και πουτσα δεν εχουν;όχι! sex με crossakia είναι!