You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τσοντοσινεμά 8 Downtown
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 15K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (8 μέλη και 36 επισκέπτες)
nudemale20
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!
Πολύ πιθανό να βρείς.θα βρω αραγε ατομο να μου τον παιξει σημερα στο σινεμα??
ωραια.πρωτη φορα παω και ειμαι και ντροπαλος....Πολύ πιθανό να βρείς.
ωραια.πρωτη φορα παω και ειμαι και ντροπαλος....
και λοιπόν που θα ναι 1η φορά; Οι άλλοι δεν θα το ξέρουν....οπότε μην μασάς!
σωστος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και λοιπόν που θα ναι 1η φορά; Οι άλλοι δεν θα το ξέρουν....οπότε μην μασάς!
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Ωραίος!!!!!!!!!!!!θα βρω αραγε ατομο να μου τον παιξει σημερα στο σινεμα??
Αλλα την Κυριακη θα ανοίξεις θεμα να μας πεις την εμπειρία σου!
;)
....ή όποιος άλλος συνδράμει στην εμπειρία σου!Ωραίος!!!!!!!!!!!!
;)
Βεβαίως φίλε μου!!!!Ωραίος!!!!!!!!!!!!
;)
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Βεβαίως φίλε μου!!!!
χαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1....ή όποιος άλλος συνδράμει στην εμπειρία σου!
Καλοπερνας!!!Σκυλογαμηθηκα παλι προχθες εκει απο ολο σχεδον το σινεμα.. Νεοι, γεροι με χυσανε στη μαπα.. Τελειο!!
soukeras1
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2012
- Like
- 24
- Πόντοι
- 16
κανε οτι κανεις αλλα προσεχε ρε συ αρρωστιες...Σκυλογαμηθηκα παλι προχθες εκει απο ολο σχεδον το σινεμα.. Νεοι, γεροι με χυσανε στη μαπα.. Τελειο!!
agoraki1990btm
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 5
- Like
- 6
- Πόντοι
- 0
Σκυλογαμηθηκα παλι προχθες εκει απο ολο σχεδον το σινεμα.. Νεοι, γεροι με χυσανε στη μαπα.. Τελειο!!
giannisgiannoglou
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Καλησπερα.
Με αφορμη αυτο το thread ανοιξα λογαριασμο γιατι εψαχνα πληροφοριες για το συγκεκριμενο τσονταδικο.
Πηγα 4 φορες το τελευταιο διμηνο.
Την πρωτη βρηκα ζευγαρι (απορρησα οντως..) το οποιο επαιζε στους καναπεδες του σινεμα.. μαλακιζαν ο ενας τον αλλον. Μετα πηγαν σε ενα δωματιακι και αφησαν τη πορτα μισανοιχτη αλλα δεν ειχα και πολυ θαρρος να μπω μεσα..
Τσουπ, εσκασε ενας τυπος και ανοιξε σιγα σιγα τη πορτα, φενεται κατι τους ειπε και χωθηκε.. Εριχνα κανα μισαωρω μουτζες στον εαυτο μου απο μεσα..
Τις αλλες δυο φορες που πηγα, δεν βρηκα ζευγαρι. Ευτυχως οι gay δεν ειναι πιεστικοι εκει μεσα, φενεται να αντιλαμβανονται και να σεβονται τους αγραφους νομους.
Την τελευταια φορα που πηγα ρε παιδια υπηρχε μεσα ενα ζευγαρι που απλα καθοταν και περιμενε..
Σε καποια φαση εφυγε και τρεξαν μερικοι απο πισω του. Αργοτερα επιασα τη κουβεντα με καποιον και μου ειπε πως ηταν βιζιτου και περνει 20 ευρω.
Παιζει;
Και αν παιζουν μονο αυτα, παιζουν οντως και ζευγαρια που πανε για το σκηνικο χωρις λευτα;
Πως θα γινει να μαθουμε ποτε σκανε? Μου ηρθε να πως στον αλλον στην εισοδο, ρε μεγαλε δεν κρατας το τηλ μου να με παρεις με το που μπει ζευγαρι γιατι δεν εχω ορεξη να ερχομαι τοσα χιλιομετρα μονο για να βλεπω πουστηδες..
Εχει παει κανεις τελευταια; Κανενα καλο σκινηκο;
Με αφορμη αυτο το thread ανοιξα λογαριασμο γιατι εψαχνα πληροφοριες για το συγκεκριμενο τσονταδικο.
Την πρωτη βρηκα ζευγαρι (απορρησα οντως..) το οποιο επαιζε στους καναπεδες του σινεμα.. μαλακιζαν ο ενας τον αλλον. Μετα πηγαν σε ενα δωματιακι και αφησαν τη πορτα μισανοιχτη αλλα δεν ειχα και πολυ θαρρος να μπω μεσα..
Τσουπ, εσκασε ενας τυπος και ανοιξε σιγα σιγα τη πορτα, φενεται κατι τους ειπε και χωθηκε.. Εριχνα κανα μισαωρω μουτζες στον εαυτο μου απο μεσα..
Τις αλλες δυο φορες που πηγα, δεν βρηκα ζευγαρι. Ευτυχως οι gay δεν ειναι πιεστικοι εκει μεσα, φενεται να αντιλαμβανονται και να σεβονται τους αγραφους νομους.
Την τελευταια φορα που πηγα ρε παιδια υπηρχε μεσα ενα ζευγαρι που απλα καθοταν και περιμενε..
Σε καποια φαση εφυγε και τρεξαν μερικοι απο πισω του. Αργοτερα επιασα τη κουβεντα με καποιον και μου ειπε πως ηταν βιζιτου και περνει 20 ευρω.
Παιζει;
Και αν παιζουν μονο αυτα, παιζουν οντως και ζευγαρια που πανε για το σκηνικο χωρις λευτα;
Πως θα γινει να μαθουμε ποτε σκανε? Μου ηρθε να πως στον αλλον στην εισοδο, ρε μεγαλε δεν κρατας το τηλ μου να με παρεις με το που μπει ζευγαρι γιατι δεν εχω ορεξη να ερχομαι τοσα χιλιομετρα μονο για να βλεπω πουστηδες..
Εχει παει κανεις τελευταια; Κανενα καλο σκινηκο;
Επισκέπτης
Καλησπερα.
Άδικά μουτζωνόσουν τύπε!!!!
Το κόλπο του ζευγαριού με το μπάσιμο στο δωματιάκι και τη μισάνοικτη πόρτα είναι κλασικό κόλπο του βιζιτοζεύγαρου με 20 ευρώ.
Τσιμπάει(όποιος τσιμπάει)κάποιος που θα δει το ζευγάρι να μπαίνει στο δωματιάκι και αφού αφήσουν μισάνοικτη την πόρτα και μπουκάρεις,σου ξεφουρνίζουν ότι θέλουν 20 ευρώ για την παρέα!
Γενικά παίζουν σκηνικά με ζευγάρια,αραιά και που όμως και τις περισσότερες φορές είναι θέμα σύμπτωσης να τα πετύχεις.
(Ο ταμίας-αυτός που είναι Παρασκευοσαββατοκυριακο-είναι σούπερ Αλβανοπαπάρας οπότε και να του έλεγες κάτι δεν πρόκειται να έβρισκες άκρη)
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 874
- Εμφανίσεις
- 36K
- Απαντήσεις
- 242
- Εμφανίσεις
- 59K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις