Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (7 μέλη και 18 επισκέπτες)

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Δεν θα προλάβεις να είσαι στις διαταγές του.
Θα σε σκίσουν οι άλλοι εκεί μέσα μόλις σε δουν έτσι τσίτσιδο.  :2funny:

nudemale20

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
ακόμα καλύτερα!!!!!!!!!!!!!

softex74

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
1
Πόντοι
0
ας παω μια βολτα σημερα το βραδυ να δω τι παιζει στο μαγαζι.

softex74

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Like
1
Πόντοι
0
θα βρω αραγε ατομο να μου τον παιξει σημερα στο σινεμα??

agoraki1990btm

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
5
Like
6
Πόντοι
0
Σκυλογαμηθηκα παλι προχθες εκει απο ολο σχεδον το σινεμα.. Νεοι, γεροι με χυσανε στη μαπα.. Τελειο!!

giannisgiannoglou

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερα.

Με αφορμη αυτο το thread ανοιξα λογαριασμο γιατι εψαχνα πληροφοριες για το συγκεκριμενο τσονταδικο.
Πηγα 4 φορες το τελευταιο διμηνο.

Την πρωτη βρηκα ζευγαρι (απορρησα οντως..) το οποιο επαιζε στους καναπεδες του σινεμα.. μαλακιζαν ο ενας τον αλλον. Μετα πηγαν σε ενα δωματιακι και αφησαν τη πορτα μισανοιχτη αλλα δεν ειχα και πολυ θαρρος να μπω μεσα..

Τσουπ, εσκασε ενας τυπος και ανοιξε σιγα σιγα τη πορτα, φενεται κατι τους ειπε και χωθηκε.. Εριχνα κανα μισαωρω μουτζες στον εαυτο μου απο μεσα..

Τις αλλες δυο φορες που πηγα, δεν βρηκα ζευγαρι. Ευτυχως οι gay δεν ειναι πιεστικοι εκει μεσα, φενεται να αντιλαμβανονται και να σεβονται τους αγραφους νομους.

Την τελευταια φορα που πηγα ρε παιδια υπηρχε μεσα ενα ζευγαρι που απλα καθοταν και περιμενε..
Σε καποια φαση εφυγε και τρεξαν μερικοι απο πισω του. Αργοτερα επιασα τη κουβεντα με καποιον και μου ειπε πως ηταν βιζιτου και περνει 20 ευρω.

Παιζει;
Και αν παιζουν μονο αυτα, παιζουν οντως και ζευγαρια που πανε για το σκηνικο χωρις λευτα;

Πως θα γινει να μαθουμε ποτε σκανε? Μου ηρθε να πως στον αλλον στην εισοδο, ρε μεγαλε δεν κρατας το τηλ μου να με παρεις με το που μπει ζευγαρι γιατι δεν εχω ορεξη να ερχομαι τοσα χιλιομετρα μονο για να βλεπω πουστηδες..

Εχει παει κανεις τελευταια; Κανενα καλο σκινηκο;

Επισκέπτης
Καλησπερα.

Με αφορμη αυτο το thread ανοιξα λογαριασμο γιατι εψαχνα πληροφοριες για το συγκεκριμενο τσονταδικο.
Πηγα 4 φορες το τελευταιο διμηνο.

Την πρωτη βρηκα ζευγαρι (απορρησα οντως..) το οποιο επαιζε στους καναπεδες του σινεμα.. μαλακιζαν ο ενας τον αλλον. Μετα πηγαν σε ενα δωματιακι και αφησαν τη πορτα μισανοιχτη αλλα δεν ειχα και πολυ θαρρος να μπω μεσα..

Τσουπ, εσκασε ενας τυπος και ανοιξε σιγα σιγα τη πορτα, φενεται κατι τους ειπε και χωθηκε.. Εριχνα κανα μισαωρω μουτζες στον εαυτο μου απο μεσα..

Άδικά μουτζωνόσουν τύπε!!!! :grin:
Το κόλπο του ζευγαριού με το μπάσιμο στο δωματιάκι και τη μισάνοικτη πόρτα είναι κλασικό κόλπο του βιζιτοζεύγαρου με 20 ευρώ.
Τσιμπάει(όποιος τσιμπάει)κάποιος που θα δει το ζευγάρι να μπαίνει στο δωματιάκι και αφού αφήσουν μισάνοικτη την πόρτα και μπουκάρεις,σου ξεφουρνίζουν ότι θέλουν 20 ευρώ για την παρέα!

Γενικά παίζουν σκηνικά με ζευγάρια,αραιά και που όμως και τις περισσότερες φορές είναι θέμα σύμπτωσης να τα πετύχεις.

(Ο ταμίας-αυτός που είναι Παρασκευοσαββατοκυριακο-είναι σούπερ Αλβανοπαπάρας οπότε και να του έλεγες κάτι δεν πρόκειται να έβρισκες άκρη)

Fallen1

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2012
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
0
Τα πράγματα είναι ακριβώς όπως τα λέει ο συναγωνιστής Eric Castel.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Επαγγελματίες και μέσα στα τσοντοσινεμά τύπε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom