Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (2 μέλη και 12 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Επαγγελματίες και μέσα στα τσοντοσινεμά τύπε!

Το θέμα είναι ότι αρχικά το παίζουν πως είναι τάχα κανονικό ζευγάρι, κάθονται, χαιδεύονται, χαμουρεύονται,ρίχνουν το δόλωμά τους και την κατάλληλη στιγμή σηκώνονται φουριόζοι και πάνε στο δωματιάκι αφήνοντας μισάνοιχτη την πόρτα.
Φυσικά τσιμπάει κάποιος, κάνει την κίνηση και μπαίνει στο δωματιάκι και εκεί του ξεφουρνίζουν ότι θέλουν 20 ευρώ.Καλό το κολπάκι τους.

giannisgiannoglou

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα είναι ότι αρχικά το παίζουν πως είναι τάχα κανονικό ζευγάρι, κάθονται, χαιδεύονται, χαμουρεύονται,ρίχνουν το δόλωμά τους και την κατάλληλη στιγμή σηκώνονται φουριόζοι και πάνε στο δωματιάκι αφήνοντας μισάνοιχτη την πόρτα.
Φυσικά τσιμπάει κάποιος, κάνει την κίνηση και μπαίνει στο δωματιάκι και εκεί του ξεφουρνίζουν ότι θέλουν 20 ευρώ.Καλό το κολπάκι τους.

Παντως εγω που πηγα να μπω μετα, εφαγα πορτα..
Μπαινωντας ο τυπος, αφησε τη πορτα παλι μη-κλειδωμενη και επιχειρησα να την ανοιξω και εγω αλλα πεταχτηκε ο τυπος απο το ζευγαρι και την εκλεισε-κλειδωσε.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Δεν σε γουστάρανε τύπε! Οι καλοί επαγγελματίες δεν κάνουν διακρίσεις οπότε πρόκειται περί ερασιτεχνών.

:tickedoff:

giannisgiannoglou

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Δεν σε γουστάρανε τύπε! Οι καλοί επαγγελματίες δεν κάνουν διακρίσεις οπότε πρόκειται περί ερασιτεχνών.

:tickedoff:

τι δε με γουσταρανε ρε, ο αλλος ηταν σαν γαμω τη μανα του, εμενα δε θα γουσταρανε;

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Θα παιξε κάνα εξτραδάκι τύπε!

:pipa1:

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
Καλησπερα.

Με αφορμη αυτο το thread ανοιξα λογαριασμο γιατι εψαχνα πληροφοριες για το συγκεκριμενο τσονταδικο.
Πηγα 4 φορες το τελευταιο διμηνο.

Την πρωτη βρηκα ζευγαρι (απορρησα οντως..) το οποιο επαιζε στους καναπεδες του σινεμα.. μαλακιζαν ο ενας τον αλλον. Μετα πηγαν σε ενα δωματιακι και αφησαν τη πορτα μισανοιχτη αλλα δεν ειχα και πολυ θαρρος να μπω μεσα..

Τσουπ, εσκασε ενας τυπος και ανοιξε σιγα σιγα τη πορτα, φενεται κατι τους ειπε και χωθηκε.. Εριχνα κανα μισαωρω μουτζες στον εαυτο μου απο μεσα..

Τις αλλες δυο φορες που πηγα, δεν βρηκα ζευγαρι. Ευτυχως οι gay δεν ειναι πιεστικοι εκει μεσα, φενεται να αντιλαμβανονται και να σεβονται τους αγραφους νομους.

Την τελευταια φορα που πηγα ρε παιδια υπηρχε μεσα ενα ζευγαρι που απλα καθοταν και περιμενε..
Σε καποια φαση εφυγε και τρεξαν μερικοι απο πισω του. Αργοτερα επιασα τη κουβεντα με καποιον και μου ειπε πως ηταν βιζιτου και περνει 20 ευρω.

Παιζει;
Και αν παιζουν μονο αυτα, παιζουν οντως και ζευγαρια που πανε για το σκηνικο χωρις λευτα;

Πως θα γινει να μαθουμε ποτε σκανε? Μου ηρθε να πως στον αλλον στην εισοδο, ρε μεγαλε δεν κρατας το τηλ μου να με παρεις με το που μπει ζευγαρι γιατι δεν εχω ορεξη να ερχομαι τοσα χιλιομετρα μονο για να βλεπω πουστηδες..

Εχει παει κανεις τελευταια; Κανενα καλο σκινηκο;
Να του λες να σε εχει και κανα μουσακα φτιαγμενο πριν πας μηπως πεινασεις πριν η αφου γαμησεις!!!1

giannisgiannoglou

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2014
Like
0
Πόντοι
0
γιατι ρε πασακα ...εδω θα σε παρει τηλεφωνια να σκασεις πανω στη δραση...να μην τσιμπησεις και κατι πριν....αταιγο να σε αφησει?δε λεει!!!1

προσπαθησεις να το μαζεψεις αλλα το κανεις χειροτερο!!!2

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.460
Πόντοι
2.606
προσπαθησεις να το μαζεψεις αλλα το κανεις χειροτερο!!!2
συμπαθα με ρε μορτη...αν ειχες δει και συ τι ποσταρε στο διπλανο νημα χτες ο τραμιτζανας το ιδιο αποτυχημενο χιουμορ θα εκανες...παντως πες του και για το μουσακα ...δεν ξερεις ποτε...!!!!1

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειχε κολλησει στο σταδιο μεταλλαξης απο πιθηκο σε ανθρωπο
καπως ετσι τυπε?
hairy.jpg

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Υπαρχει και κάρτα που στις 6 επισκέψεις σου κάνουν την μια δώρο

nudemale20

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
θα γουσταρε κανείς φαση σε τσοντοσινεμά???
να μου βγαλει  ολα τα ρουχα, να τα κρατήσει ΟΛΑ αυτός, και ετσι ολογυμνος να μαι στις διαταγες του????

_Σατράπης_

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2014
Like
0
Πόντοι
6
θα γουσταρε κανείς φαση σε τσοντοσινεμά???
να μου βγαλει  ολα τα ρουχα, να τα κρατήσει ΟΛΑ αυτός, και ετσι ολογυμνος να μαι στις διαταγες του????

Ιπποτης69, λιλα και για πιο μπρουταλ καταστασεις antigregory. Διαλεγεις και παιρνεις

nudemale20

Μέλος
Εγγρ.
19 Οκτ 2012
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
φέρτε εδώ το μπρουταλ αγόρι τωραααααααα

Stories