Νέα

Τσοντοσινεμά 8 Downtown

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vrettos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (2 μέλη και 6 επισκέπτες)

sexmaniac74

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2013
Like
465
Πόντοι
21
Τι ωραία που θα ήταν να συνέβαινε και το ακριβώς αντίστροφο. Να τον παίζαμε ή να μας πιπωνε μια στη μέση του σινεμά και τριγύρω 15 γκόμενες να περιμένουν νεύμα μας! Σε ένα παράλληλο σύμπαν ΧΑ ΧΑ.

Το αναφέρω αφορμωμενος από την κριτική της Μάγκι, που καλά κάνει και αξιοποιεί τι δυνατότητες του μαγαζιού για την καύλα της.
φιλε μια βολτα στις Βρυξελες η στο Παρισι σε ενα libertine club για πλακα παιζουν τετοια σκηνικα. Δεν μιλαω για Νεα Υορκη. Απλα συγκρινοντας τα μαγαζια εκει και κυριως την νοοτροπια ειναι να βαλεις τα κλαματα.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.234
Πόντοι
7.885
ουτε απο εκει κρύβεσαι ...παρακατω
Εφόσον είσαι τόσο μαγκας και δεν κρύβεσαι,όταν ξαναπάς προσκάλεσε και τους μύστες εδώ μεσα να γελάσουμε με τα παιχνίδια σου. Δεν είδα καμιά πρόσκληση την ημερομηνία της κριτικής. Βάλε και τον Γιώργο να τσεκαρει μη σου επιτεθει κάνα ζόμπι και λακισεις,ζουλαπι.

Geroxekoutis

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Σεπ 2023
Κριτικές
21
Like
10.558
Πόντοι
2.036
φιλε μια βολτα στις Βρυξελες η στο Παρισι σε ενα libertine club για πλακα παιζουν τετοια σκηνικα. Δεν μιλαω για Νεα Υορκη. Απλα συγκρινοντας τα μαγαζια εκει και κυριως την νοοτροπια ειναι να βαλεις τα κλαματα.
Bρυξέλλες που έχει τέτοιο μαγαζι bro? Δωσε info !

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.749
Πόντοι
736
Εφόσον είσαι τόσο μαγκας και δεν κρύβεσαι,όταν ξαναπάς προσκάλεσε και τους μύστες εδώ μεσα να γελάσουμε με τα παιχνίδια σου. Δεν είδα καμιά πρόσκληση την ημερομηνία της κριτικής. Βάλε και τον Γιώργο να τσεκαρει μη σου επιτεθει κάνα ζόμπι και λακισεις,ζουλαπι.
ουτε η παρλα ..παρακατω..

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.749
Πόντοι
736
αργεις τρυπα?

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
342
Πόντοι
21
Θέλω να δοκιμάσω τα glory hole λένε τίποτα;η παίζεις με την φλόγα που λέει και ένα λαϊκό άσμα;

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
54
Πόντοι
0
Θέλω να δοκιμάσω τα glory hole λένε τίποτα;η παίζεις με την φλόγα που λέει και ένα λαϊκό άσμα;
Έχει κάτι μπαρμπάδες που ψάχνουν να ρουφήξουν … βασικά μόνο τέτοιο παίζουν τελικά ! ΕΓΓΥΝΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! Μπαρμπάδες και πρεζόνια από την πλατεία Βάθης ..

VasilhsCm

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2021
Like
342
Πόντοι
21
Έχει κάτι μπαρμπάδες που ψάχνουν να ρουφήξουν … βασικά μόνο τέτοιο παίζουν τελικά ! ΕΓΓΥΝΗΜΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ! Μπαρμπάδες και πρεζόνια από την πλατεία Βάθης ..
Άρα θα μείνω με την φαντασίωση

Georgekor84

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2024
Κριτικές
1
Like
446
Πόντοι
21
Αν εννοείς εμένα, απλά θα πω ότι δε φαίνεται η Μαγκι να περιμένει από κάποιον να καθαρίσει για πάρτη της.

Τώρα, πιθανή επίθεση από ζόμπι (έχεις φτιάξει αυτή τη φάση στο μυαλό σου, σεβαστό), θα την καταδίκαζαν όλοι οι υγειως σκεπτόμενοι επισκέπτες του μαγαζιού και υπάρχουν και τέτοιοι.

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.749
Πόντοι
736
Ετυχε να διαβασω καποιες φορες τα γραπτα σου και διχνεις δυναμικο ατομο αραγε και νοήμον... ο χωρος που ενδιαφερεσαι δεν εχει υπαλληλους γαμιαδες και πορνες ...εκει ειναι ενας τεραστιος χωρος που πας με την παρεα σου για παιχνιδι ....και σαν χωρος μας δινει την δυνατοτητα και για prive και για pablic ....τωρας αν τα ατομα που πετυχεις εκει θελουν η θελεις .παιχνιδι ολοι μαζι ..απλα το κανονίζεται επιτόπου...:coffee:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.356
Πόντοι
4.926
Φίλε, δεν γνωρίζω εάν έχεις πάει ποτέ στο σινεμά. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν σκάνε πρεζόνια. Για να μπει μέσα ο τοξικομανής, πρέπει να πληρώσει 12€. Το πρεζόνι δεν μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα, γιατί δεν τα διαθέτει. Εάν τα είχε, στην τσέπη του, το σινεμά θα ήταν τελευταία επιλογή του, καθώς θα τα έσκαγε επιτόπου, για να αγοράσει την παραμύθα. Παρακολουθώ το forum καθημερινά. Διαβάζω πολλούς, οι οποίοι συνεχώς ρωτούν να μάθουν πράγματα και καταστάσεις. Μόλις, όμως, ενημερώσει κάποιος για τυχόν σκηνικά, κατευθείαν πέφτει αμφισβήτηση και ειρωνεία. Αποφασίστε τι θέλετε, μερικοί εδώ μέσα.

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
54
Πόντοι
0
Φίλε, δεν γνωρίζω εάν έχεις πάει ποτέ στο σινεμά. Το μόνο σίγουρο είναι, ότι δεν σκάνε πρεζόνια. Για να μπει μέσα ο τοξικομανής, πρέπει να πληρώσει 12€. Το πρεζόνι δεν μπορεί να διαθέσει αυτά τα χρήματα, γιατί δεν τα διαθέτει. Εάν τα είχε, στην τσέπη του, το σινεμά θα ήταν τελευταία επιλογή του, καθώς θα τα έσκαγε επιτόπου, για να αγοράσει την παραμύθα. Παρακολουθώ το forum καθημερινά. Διαβάζω πολλούς, οι οποίοι συνεχώς ρωτούν να μάθουν πράγματα και καταστάσεις. Μόλις, όμως, ενημερώσει κάποιος για τυχόν σκηνικά, κατευθείαν πέφτει αμφισβήτηση και ειρωνεία. Αποφασίστε τι θέλετε, μερικοί εδώ μέσα.
Φιλάρα κιομως μπαίνουν με εισιτήριο των 2 σαν ζευγάρι.. και μιλάμε για βρώμα όχι αστεία… εγώ κ άλλος ένας θαμών εξαφανιστήκαμε… δυστυχώς η αλήθεια πονάει μάγκες μου αλλά έτσι είναι… πλατεία Βάθης κοντά θα έχεις κ τέτοια πακέτα !

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
54
Πόντοι
0
Άρα θα μείνω με την φαντασίωση
Πήγαινε ατραξ που είναι πιο κυριλέ και δεν μαζεύει πλέμπα !! Κ πιο καθαρό μαγαζί χωρίς πλέμπα πορτιέρηδες κ αρχιδιες… μαζεύει κυριλέ γκομενακια από γκάζι κ την άλλη φορά είχε παρτουζες 2 μαζί … κ κάτσε εσύ εδώ με τη Μαγκί τη κόμπρα του αφεντικού να σε δουλεύει …!!! No reason πια !

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.234
Πόντοι
7.885
Φιλάρα κιομως μπαίνουν με εισιτήριο των 2 σαν ζευγάρι.. και μιλάμε για βρώμα όχι αστεία… εγώ κ άλλος ένας θαμών εξαφανιστήκαμε… δυστυχώς η αλήθεια πονάει μάγκες μου αλλά έτσι είναι… πλατεία Βάθης κοντά θα έχεις κ τέτοια πακέτα !
Τύπε μάλλον μπερδέψες τα ιδρύματα, το αθηναϊκό είναι το πρέζα φρεντλι τσονταδικο :confused::confused:

dskoul

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2006
Like
434
Πόντοι
21
Τύπε μάλλον μπερδέψες τα ιδρύματα, το αθηναϊκό είναι το πρέζα φρεντλι τσονταδικο :confused::confused:
Μην το λες ...
μπορει να πηγε το ζουλαπι με κανα "φιλο" της
και να την περασαν για πρεζονι ...

miltos4

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2024
Like
54
Πόντοι
0
Μακάρι να το μπέρδευα κωστάκη μου μακάρι…. Σου λεω κ εγώ κ φίλος γίναμε ατμός !! Πήγα κ το Σάββατο με τις 12 και έφυγα 3:30 και το αποτέλεσμα ;; Τίποτα κόμπρες κ φίδια και βρήκα και φιλαράκι που έσκαγε κάθε βράδυ όλη τη βδομάδα… ένα σκηνικό οκ κ αυτό λειψό … μην πιστεύετε φίδια ρεεεεεεεεε !!

Magi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2023
Κριτικές
4
Like
2.749
Πόντοι
736
Πήγαινε ατραξ που είναι πιο κυριλέ και δεν μαζεύει πλέμπα !! Κ πιο καθαρό μαγαζί χωρίς πλέμπα πορτιέρηδες κ αρχιδιες… μαζεύει κυριλέ γκομενακια από γκάζι κ την άλλη φορά είχε παρτουζες 2 μαζί … κ κάτσε εσύ εδώ με τη Μαγκί τη κόμπρα του αφεντικού να σε δουλεύει …!!! No reason πια !
πες το μας απο την αρχη ρε τυπε τι μας το πας μεσο Λαμιας..μας τα εκανες τσουρεκια με ενα σωρο μαλακιες ..

το μαγαζακι που προβαλεις δεν εχει θρεντακι? Αλλα θα μου πεις εδω γραφει πολλες σελιδες οποτε το μαγαζακι σου ποιο ευκολα θα μαθευτει :2funny::2funny:

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.219
Πόντοι
206
  • Like
Αντιδράσεις: Morata

matakias_megas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2021
Like
1.219
Πόντοι
206
Μακάρι να το μπέρδευα κωστάκη μου μακάρι…. Σου λεω κ εγώ κ φίλος γίναμε ατμός !! Πήγα κ το Σάββατο με τις 12 και έφυγα 3:30 και το αποτέλεσμα ;; Τίποτα κόμπρες κ φίδια και βρήκα και φιλαράκι που έσκαγε κάθε βράδυ όλη τη βδομάδα… ένα σκηνικό οκ κ αυτό λειψό … μην πιστεύετε φίδια ρεεεεεεεεε !!
αλλο τα φιδια για μοντελα και ζευγαρια και αλλο οτι μαζευονται τελειωμενα πρεζακια οπως ειναι αυτα που τριγυρναν απεξω εκει στους κοντινους δρομους,τετοιοι δεν μπαινουν στο ιδρυμα ,οτι εχει ατομα που παιρνουν κοκες και χασισια εχει αλλα δεν σε επιπεδο οπως τα τελειωμενα πρεζακια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom