dskoul
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2006
- Like
- 434
- Πόντοι
- 21
μετα τις 12 ....Τι ειναι αυτα τα ζομπι που διαβάζω συνέχεια?
εσενα θα σου συστηθουν ....
γεια! ειμαι ζομπι ....
οποτε θα κανεις και καινουργιους φιλους !
μετα τις 12 ....Τι ειναι αυτα τα ζομπι που διαβάζω συνέχεια?
Τελεια εγω να με γαμησουν θέλω οχι να συστηθώμετα τις 12 ....
εσενα θα σου συστηθουν ....
γεια! ειμαι ζομπι ....
οποτε θα κανεις και καινουργιους φιλους !
Είμασταν για πιτογυρα και μπύρες τύπε , έλα μετά τις 24:00.Έχει καθόλου κίνηση τώρα;
Δεν ζητάνε ταυτότητα, στο ταμείο, για λόγους διακριτικότητας και εχεμύθειας. Βέβαια, εάν είσαι 17 και μοιάζεις με 15, θα φας πόρτα, καθώς δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ανήλικα. Εάν είσαι 17 και μοιάζεις 18-20, δεν θα έχεις πρόβλημα στην είσοδο.17 χρόνων αγορακι λετε να μπορώ να μπω. Ζητανε ταυτότητες εκει πέρα?
Το ζευγαρι που είχε έρθει την Παρασκευή που είπες έκανε καμία καλή φαση;Μακαρι να ειχα τυπε, η μονη πληροφορηση ειναι οτι ο κωστακης θα ειναι στο σινεμα μετα τις 24:00 σκασμενος απο τα σουβλακια και τις μπυρες
Η μυρωδιά από το τζατζίκι και το απαξιωτικό κλανιδι νομίζω θα σε οδηγήσουν στο σωστό άτομο.Που θα γνωρίσουμε τον Κωστάκη?
Ειναι αποκριες τυπε, ειχαν παει ολοι στο καρναβαλι!Γιατί έτσι νεκρά ρε παιδιά
Μακαρι να ειχα τυπε, η μονη πληροφορηση ειναι οτι ο κωστακης θα ειναι στο σινεμα μετα τις 24:00 σκασμενος απο τα σουβλακια και τις μπυρες
Οχι έφυγα γρήγορα γρήγοραΤο ζευγαρι που είχε έρθει την Παρασκευή που είπες έκανε καμία καλή φαση;
οχιΣκέφτομαι να παω την Παρασκευή πρώτη φορα απόγευμα προς βράδυ σκέφτεται κανένας άλλος να παει?