sexmaniac74
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2013
- Like
- 637
- Πόντοι
- 81
Αυτό εννοειται
Το ζευγαρι που είχε έρθει την Παρασκευή που είπες έκανε καμία καλή φαση;Μακαρι να ειχα τυπε, η μονη πληροφορηση ειναι οτι ο κωστακης θα ειναι στο σινεμα μετα τις 24:00 σκασμενος απο τα σουβλακια και τις μπυρες
Η μυρωδιά από το τζατζίκι και το απαξιωτικό κλανιδι νομίζω θα σε οδηγήσουν στο σωστό άτομο.Που θα γνωρίσουμε τον Κωστάκη?
Ειναι αποκριες τυπε, ειχαν παει ολοι στο καρναβαλι!Γιατί έτσι νεκρά ρε παιδιά
Μακαρι να ειχα τυπε, η μονη πληροφορηση ειναι οτι ο κωστακης θα ειναι στο σινεμα μετα τις 24:00 σκασμενος απο τα σουβλακια και τις μπυρες
Οχι έφυγα γρήγορα γρήγοραΤο ζευγαρι που είχε έρθει την Παρασκευή που είπες έκανε καμία καλή φαση;
οχιΣκέφτομαι να παω την Παρασκευή πρώτη φορα απόγευμα προς βράδυ σκέφτεται κανένας άλλος να παει?
Τυπισσα κλείνει αργά κατά τις 3 νομίζω. Εκείνη την ώρα μόνο ζόμπι θα υπάρχουν.κ εγω το σκέφτομαι να παω... τι ωρες κλείνει;
Δεν ξερω ακομα ...εχει διαφορα?Θα έχεις παρέα η μόνη σου;
Δες τα μνματα σου, σου στέλνωΕ ναι γιατί σκέφτομαι με έναν φίλο μου, αγορι
ο λακολαν ειναι μυστης των σινεμαΑυτες τις μερες ειναι νεκρα. Χθες μονο λιγα ζομπι και μετα απο καιρο ο λακολαν
τωρα που αρχιζουν τα ποδοσφαιρα θα ειμαστε για στοιχημα τα απογευματαΚαλημέρα ειναι ανοιχτά σήμερα? Απόγευμα αξιζει η θα ναι άδειο?
Μετά τις 12 πάνε τα ζομπυ το ξερω